Παιδιά θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να καταλάβω αν το zet μου είναι της ΤΕΟΜΟΤΟ ή παραεισαγωγής. Το manual είναι στα Αγγλικά και μου μπήκαν ιδέες. Τα δικά σας είναι Ελληνικά?
Καργα ENGLISH εψαχνα κανα μισαωρο να βρω που ρυθμιζει το ρελαντι (ειχα παπι πριν)
δε πηρες βιβλιο σερβις και εγγυηση?Αρχικά δημιουργήθηκε από georgetlf
Παιδιά θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να καταλάβω αν το zet μου είναι της ΤΕΟΜΟΤΟ ή παραεισαγωγής. Το manual είναι στα Αγγλικά και μου μπήκαν ιδέες. Τα δικά σας είναι Ελληνικά?
το μανουαλ ειναι στα αγγλικα και αλλεσ 4(?) γλωσσες
Βιβλίο service εννοείς το manual? H εγγύηση ποια ακριβώς είναι?
οχι το μανουαλΑρχικά δημιουργήθηκε από georgetlf
Βιβλίο service εννοείς το manual? H εγγύηση ποια ακριβώς είναι?
λεω για ενα βιβλιαρακι της ΤΕΟΜΟΤΟ που εχει μεσα τα σερβις και ειναι η εγγυηση το ιδιο το βιβλιο (αν κανεις τα σερβις σε εξουσιοδοτημένο kawasaki με σφραγιδες)
αν δεν εχεις τετοιο ή "ξεχασαν" να στο δωσουν ή εχεις μηχανακι παρεισαγωγής (σαν το δικο μου... αλλα δε με χαλαει καθολου που το πηρα 1300 ευρω πιο φτηνα απο τη τιμη του επίσημου)
![]()
ο.κ. το μηχανάκι δεν είναι παραεισαγωγής και το βιβλίο του service θα μου το στείλουν σε μια εβδομάδα περίπου , αναμονή λοιπόν.
Σε καμιά βδομάδα όπως είπες θα στο δώσει μαζί με το ελληνικό βιβλιαράκι manual το οποίο όμως δεν είναι για το Ζ αλλά για τα kawasaki!!!![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!