Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 81

Θέμα: Zηλεψα χωμα και ρωταω

Zηλεψα χωμα και ρωταω

Θελω να παρω ενα μηχανακι για καγκουριες στα χωματα και στο βουνο. Ελαφρυ αξιοπιστο και δυνατο. Οχι τοσο για το γκαζι αλλα γιατι ειμαι 107 γυμνασμενα κιλα και 1.90 υψος. Δεν με ενδιαφερει ο ανταγωνισμος και οι χρονοι γιατι η ηλικια μου, γυρω στα 40 τα εχει ξεπερασει αυτα αν και δεν με ενδιεφεραν ποτε. Οδηγω πανω απο 20 χρονια μηχανες και μικροτερος ημουν μεγαλος καγκουρας. Πιο μικρος γυρω στο 90, ειχε πεσει στα χερια μου ενα κχ 125 πολυ παλιο και την ειχα καταβρει στον Υμμητο, αλλα ρισκαριζα πολυ γιατι δεν ειχα εξοπλισμο. Τωρα ζηλεψα παλι αλλα ειμαι πιο ορειμος και συντηριτικος και θα θελα συμβουλες για μηχανακι και εξοπλισμο. Θα ηθελα το πιο αξιοπιστο με την λιγοτερη και οικονομικοτερη συντηρηση. Μ αρεσουν τα διχρονα και νομζω πως κατι τετοιο θα μου ταιριαζε καλυτερα. Ακουω προτασεις και παρακαλω να λαβετε υποψιν τις σωματικες μου διαστασεις για να μην γονατιζει το μηχανακι.

Re: Zηλεψα χωμα και ρωταω

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Θελω να παρω ενα μηχανακι για καγκουριες στα χωματα και στο βουνο. Ελαφρυ αξιοπιστο και δυνατο. Οχι τοσο για το γκαζι αλλα γιατι ειμαι 107 γυμνασμενα κιλα και 1.90 υψος. Δεν με ενδιαφερει ο ανταγωνισμος και οι χρονοι γιατι η ηλικια μου, γυρω στα 40 τα εχει ξεπερασει αυτα αν και δεν με ενδιεφεραν ποτε. Οδηγω πανω απο 20 χρονια μηχανες και μικροτερος ημουν μεγαλος καγκουρας. Πιο μικρος γυρω στο 90, ειχε πεσει στα χερια μου ενα κχ 125 πολυ παλιο και την ειχα καταβρει στον Υμμητο, αλλα ρισκαριζα πολυ γιατι δεν ειχα εξοπλισμο. Τωρα ζηλεψα παλι αλλα ειμαι πιο ορειμος και συντηριτικος και θα θελα συμβουλες για μηχανακι και εξοπλισμο. Θα ηθελα το πιο αξιοπιστο με την λιγοτερη και οικονομικοτερη συντηρηση. Μ αρεσουν τα διχρονα και νομζω πως κατι τετοιο θα μου ταιριαζε καλυτερα. Ακουω προτασεις και παρακαλω να λαβετε υποψιν τις σωματικες μου διαστασεις για να μην γονατιζει το μηχανακι.

Πάρε KTM.

Xωρις πλακα τωρα! Αυτο το 300 το διχρονο πολυ το γουσταρο. Μηπως ειναι υπερβολη ομως; Αυτα τα τμ λενε τιποτα; πες τιποτα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Re: Zηλεψα χωμα και ρωταω

Αν θες κατι απλα για βολτες,κοιτα στα διχρονα 125...
    Αφου δεν θες να το ψαξεις το πραγμα,παιρνεις οποιο σ'αρεσει περισσοτερο...

Εκεινο το κχ το αρχαιο που ειχα πηγενε μαλια κουβαρια και να φανταστεις οτι ηταν τοσο παλιο που η σελα δεν εγλυφε το τεποζιτο. Ημουν γυρω στα 93κιλα τοτε ομως. Παιζει ρολο; Απο εξοπλισμο; Μαρκα τιμες; Τι προτινετε;

Το ξέρω ότι θα είναι ..... cultural shock για σένα.....

...αλλά κοίτα την υπογραφή μου.

πάνω κάτω ίδιες διαστάσεις έχουμε, ίσως είμαι λίγο πιο 'γυμνασμένος'... :rotflmao:

You BETA believe...

Xωρις πλακα τωρα! Αυτο το 300 το διχρονο πολυ το γουσταρο. Μηπως ειναι υπερβολη ομως;

Δηλαδή θεωρείς πως τα πιο λίγα κυβικά σε δίχρονο τα λιώνεις

ή επειδή είσαι 100+ κιλά θα σέρνονται και δεν θα μπορούν να σε μεταφέρουν

Αντε ρε! Το 300 εχεις; Τι λεει το εργαλειο; Ξυριζει; Απο συντηρηση τι θελει; Πες καμια λεπτωμερια αν δεν βαριεσε.

Οχι ρε ζουπι τι να λιωσω; Εχω χρονια να κανω και δεν ειμαι και πιτσιρικας, για το μηχανακι ρωταω μην ζοριστει με το βαρος.

Οχι ρε ζουπι τι να λιωσω; Εχω χρονια να κανω και δεν ειμαι και πιτσιρικας,

Γι' αυτό το λέω.

Οτι και να πάρεις σημασία έχει να το ευχαριστηθείς και να μην σε κουράζει.

να το πηγαίνεις,οχι να σε πηγαίνει

Αμα κουραζομε σταματαω και ξεκουραζομε. Ενα 125 διχρονο καλο θαναι; Σε μετεχειρο συμφερει, η ειναι μεγαλο ρισκο; Κατι γκας γκας, τμ, και κατι αλλα που ακουω καλα ειναι; Τα γιαπανια εδω τι κανουν; Θυμαμαι στην εποχη μου κατι κdx kawa πολυ πρωτα!

DR-Z ίσως να είναι αυτό που θα σου κάνει τα περρισότερα κ είναι η πιο οικονομική λύση.
    squirrel

Αντε ρε! Το 300 εχεις; Τι λεει το εργαλειο; Ξυριζει; Απο συντηρηση τι θελει; Πες καμια λεπτωμερια αν δεν βαριεσε.
    Τι ακριβώς
    θέλεις να μάθεις?

You BETA believe...

Aπο θεμα συντηρησης αξιοπιστιας; DRZ η ευρωδιχρονο;

Aπο θεμα συντηρησης αξιοπιστιας; DRZ η ευρωδιχρονο;
    Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα (μπρίκι με επαγγελματική καφετιέρα) αλλά προς έκπληξη σου, το δικό μου -γιατί για τα άλλα δίχρονα δεν έχω προσωπική άποψη- εκτός από τις αλλαγές λαδιών (0.7lt) στο κιβώτιο και τα πλυσίματα-λαδώματα-γυαλίσματα μετά από κάθε βόλτα, δεν θέλει τίποτα άλλο.

Το DRZ κάνει εάν ΔΕΝ έχεις άλλο μηχανάκι για τις καθημερινές σου μετακινήσεις.
    Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχει (κάτι για τα ηλεκτρικά έχουν αναφέρει οι κάτοχοι στο φόρουμ), αλλά πρόκειται για play-bike και εκ των πραγμάτων είναι και βαρύτερο και αργότερο και λιγότερο ανθεκτικό.

You BETA believe...

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά μηχανής για χώμα και βουνό
    από honda c50 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 14:14
  2. Pieria-Χώμα και Caponord
    από gregorgeous89 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2008, 20:20
  3. Όλα για το χώμα και την άσφαλτο
    από zireous στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 21:50
  4. αντε να το δουμε και στο δρομο...ή στο χωμα..!!!!
    από jinks στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2005, 20:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ