Αρχικά δημιουργήθηκε από EnterTheDragon
θέλω μια μηχανή για μεγάλες βόλτες Αθήνα - Αλεξανδρούπολη. ξανα καταλήγω GSXR 750.
Το GSXR 750 είναι στην κατηγορία touring δηλαδή ;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EnterTheDragon
θέλω μια μηχανή για μεγάλες βόλτες Αθήνα - Αλεξανδρούπολη. ξανα καταλήγω GSXR 750.
Και παρκαρισμενη η F4,μπορει να σου προσφερει απιστευτη χαρα και απολαυση!Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
pare to Suzuki...oi times sta antallaktika MV einai tsibimenes.....
Xero typo pou pire to f4 kai to exei parkarismeno monima otan ema8e times antallaktikon.
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Και παρκαρισμενη η F4,μπορει να σου προσφερει απιστευτη χαρα και απολαυση!
![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
όχι βεβαια. το θέλω για ένα ξεφάντωμα αλλά και για μια τσάρκα ανα την Ελλάδα κανα σαββατο κύριακο χωρίς να το μαζεύω απο τον δρόμοΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
ασε έχω προνοήσει για αυτο την έχω desktop στο PCΑρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Και παρκαρισμενη η F4,μπορει να σου προσφερει απιστευτη χαρα και απολαυση!![]()
![]()
Μην προβληματιζεσαι...Την κοιτας και αφηνεις την μνημη σου να ανακαλεσει την ιστορια της και την φαντασια σου να οργιασει για το τι μπορει να κανει οταν βγει στον δρομο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
![]()
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Μην προβληματιζεσαι...Την κοιτας και αφηνεις την μνημη σου να ανακαλεσει την ιστορια της και την φαντασια σου να οργιασει για το τι μπορει να κανει οταν βγει στον δρομο...
ωραιος
![]()
axeto...alla piga stin agusta kai vrika olous tous dealers ala den exei site tous giana do timi...poso pai dld peripou ena F4 1200?
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
30,000-35,000 κάπου εκει μεσα παιζει νομίζω![]()
Το F4 ειναι 1000!Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
axeto...alla piga stin agusta kai vrika olous tous dealers ala den exei site tous giana do timi...poso pai dld peripou ena F4 1200?
Kαι οι τιμες παιζουνε αναλογα την εκδοση που θα παραγγειλεις.Νομιζω οτι δεν υπαρχουν στοκ.
υ.γ.Ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα της MV ειναι η Italmoto.Εψαξα αλλα δεν βρηκα καποιο site.Βρηκα ομως τηλ. και διευθηνση.Η διεύθυνση της εταιρείας Italmoto Ε.Π.Ε είναι: Θέση Ξηροπήγαδο ,ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ,Τ.Κ:19600. Τα τηλέφωνα είναι τα εξής: 210-5550524 / 210-5550740, Fax: 210-5550470.Εαν θες επικοινωνησε με αυτους.
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 1 BRUTALE 2004 ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ 1 ΜΠΑΤΑΡΙΑ(ΠΟΥ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΑ ΦΩΤΑ) ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΕΧΩ 18000 ΧΛΜ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ!!! ΤΟ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΖΕΥΩ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΤΟ,ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΦΤΗΝΑ.ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TSASTRANA
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 1 BRUTALE 2004 ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ 1 ΜΠΑΤΑΡΙΑ(ΠΟΥ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΑ ΦΩΤΑ) ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΕΧΩ 18000 ΧΛΜ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ!!! ΤΟ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΖΕΥΩ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΤΟ,ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΦΤΗΝΑ.ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ.![]()
18.000 μονο σε 4 χρονια ?
και παλι 18.000 δεν ειναι τπτ για να μπορεις να πεις οτι ειναι αξιοπιστο![]()