Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σε ολα τα αλλα που εγραψες ειμαι συμφωνος 100%.
Ο παππους κατα πως φαινεται ειναι στο δικο του παραλληλο συμπαν. Δυστυχως για την ΑΕΚ το προβλημα δεν ειναι των παικτων, αλλα εξολοκληρου του Φερερ.
Τουλαχιστον σε εμενα εχει δημιουργηθει η εντυπωση πως προσπαθει να κανει την διαφορα με ενετελω αναορθοδοξο τροπο. Χρησιμοπιοιει την ΑΕΚ σαν πειραματοζωο για να βγαλει τακτικες επιστημονικης φνατασιας. Υπεροπτης και αδιαλακτος.
Τωρα για τον ΠΑΟ δεν εχεις δικιο. Με την ανυπαρκτη Βεροια δεν μπορεις να εξαγεις συμεπρασματα. Το Σαββατο παιξανε συστημα 10 - 0 -0 ...ολοι πισω αμυνα. Φυσικα αποδειχθηκε η επιθετικη δυστοκια του ΠΑΟ, αλλα αν εξαιρεσεις αυτο οι υπολοιπες γραμμες παρουσιαζουν συνοχη.
Δεν ειναι τοσο σκορποχωρι ο Παναθηναϊκος οσο τουλαχιστον τον παρουσιαζουνε.
Εγώ θα γίνω ο αιρετικός της ιστορίας ξανά.
ΔΕΝ φταίει εξ ολοκλήρου ο Φερέερ ούτε φέρνει την μεγαλύτερη ευθύνη αυτός. Μήπως άκουσε κάποιος εχτές το βράδυ τις δηλώσεις του Κυριακίδη της Λάρισας; Ε όποιος τις άκουσε... είπε την πλήρη αλήθεια. Μία ομάδα είναι όλα! Ο πρόεδρος, ο προπονητής, οι βοηθοί οι παίκτες ΚΑΙ ο κόσμος! Και πολύ σωστά τα είπε. Για να έχεις ομάδα και όχι κουραφέξαλα πρέπει όλοι αυτοί να είναι ΕΝΑ! Ποιος έφερε τοβ Φερέρ εγώ; ή εσείς; Ο Ντέμης τον έφερε. Το αρχικό πλάνο καταστρώθηκε από τον Ντέμη και τον Ισπανό. Επομένως ήδη οι ευθύνες μοιράζονται. Επίσης μην ξεχνάμε πως ο προπονητής είναι πάντα το εξιλαστήριο θύμα. Θυμάστε ότι ο Λεμονής ή ο Ματζουράκης έφυγαν νύχτα από τον ΟΣΦΟ όπως και ο Όσιμ από τον βάζελο. Το πιο εύκολο είναι να φορτώσουμε ΟΛΗ την ευθύνη στο Φερέρ. Σαφώς φταίει και αυτός σαφώς έχει κάνει χοντρές πατάτες.
Μην ξεχνάμε όμως και την υπόλοιπη αλήθεια παιδιά. Πως ο πάγκος της ΑΕΚ "καίει" τα τελευταία χρόνια. Όποιος αναλαμβάνει την ομάδα μετά από λίγο... τον τρώει η μαρμάγκα.
Τα ίδια και για τους παίκτες. Μου έφεραν τον Ρίμπο ο οποίος είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση. Και κάποιος που είπε δεν θυμάμαι ποιος ότι προσπαθεί... σόρι φιλαράκι αλλά το να κάνεις 2 σουτ και να κρατάς την μπάλα άνευ λόγου και ουσίας στα πόδια σου δεν είναι προσπάθεια.
Για μένα η ΑΕΚ χρειάζεται δύο πράγματα. ΨΥΧΟΛΟΓΟ ή... κανά ευχέλαιο!!! Κι επειδή με τους θεούς και τους αγίους δεν τα πάω πολύ καλά... χρειάζεται ψυχολόγο άμεσα!!! Ψάξτε και τα περσινά ποστάκια το είχα γράψει και πέρσι δυστυχώς!!!![]()
![]()
Ή έναν... αναμορφωτή. Προπονητή ο οποίος θα αλλάξει τα πάντα ριζικά. Αλλά αυτοί που σκέφτομαι είναι κοματάκι ακριβοί και δεν νομίζω να θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ.![]()