Σελίδα 238 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 138188228233234235236237238239240241242243248 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.556 έως 3.570 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πως κάποιοι περιμένουν στη γωνία για να φανούν... και χρησιμοποιούν συγκεκριμένη μερίδα οπαδών γι αυτό. Μην έχεις καλή εικόνα για τους οπαδούς μας δεν είναι έτσι.
    Καλά... αυτό είναι σε όλες τις ομάδες.. ακόμα και στο εξωτερικό. Ο απλός φίλαθλος όμως ...ξέρεις... εκείνος που έσκασε 300-500? για διαρκείας, δεν έχει να κάνει με αυτό.
    Απο το 2004 η ΑΕΚ υποστηρίζεται απο τους απλούς φιλάθλους. Με εισητήρια και παρουσία και αγορές αντικειμένων... κάποια στιγμή περιμένουν να δουν και λίγο μπάλα.

Αν δεν την δούν.... και δεν δουν και προσπάθεια για αυτό , παρόλο που γνωρίζουμε οτι οι παίκτες το έχουν ρε παιδάκι μου το τόπι... ε τότε θα προτιμήσουν καναπέ απο το να ξυλιάζουν στο ΟΑΚΑ. Έχουν και μια Α φαιά ουσία που δεν τους επιτρέπει να πιάνονται κορόιδα , δίνοντας ζεστά λεφτά, ειδικά στην εποχή που ζούμε , που δεν περισσεύουν σε κανέναν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καλα ρε επικοινωνεις? ειδες τα ποστ πριν τα δικα μου?
    βγαινουν οι ΑΕΚτζηδες και μας λενε οτι ο Φερερ κανει επιτηδες μαλακιεσ για να τον διωξουν.
    ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙς ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΟΙ ΟΜΑΔΑ....ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΠΑΙΧΤΕΣ.....ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ-ΟΠΑΔΟΣ(ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ) ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ....ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΥΝΨΗΦΗΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ(ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ) ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΛΩΓΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.....ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΖΗΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΕ....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
    ρε μπλακ μπουσα ασε τα συμπερασματα και διαβασε τι λεω.

εγραψα σε μαγο και ιωσηφ οι οποιοι μετα την διαιτησια βρηκαν νεα καραμελα, οτι ο Φερερ αποφασισε να καταστρεψει την Αεκ ΕΠΙΤΗΔΕς σαν αλλος ΣΑΜΠΟΤΕΡ.

ΑΥΤΟ ειναι ολο, δεν αναφερθηκα σε καμια διοικηση.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΤΕΜΗς ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΕΡΕΡ ΧΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕς ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ? ΗΜΑΡΤΟΝ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτα, αν δεν καταλαβαινεις και τωρα δεν μπορω να κανω κατι αλλο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Να καταστρέψει την ΑΕΚ;... μπα... απλά να προκαλέσει την οργή του κόσμου για να "υποχρεώσουν" την διοίκηση να του δώσει αποζημίωση και να φύγει απο την ποδοσφαιρική Ουγκάντα, μιας και έτσι την εκλαμβάνει όπως έχει κάνει έμμεσα με δηλώσεις αλλά και με την στάση του.

Αλλά όπως είπα... ενα θεωρητικό σενάριο είναι που θα μπορούσε όμως να ισχύει.

Το μόνο που είναι αληθινό μέχρι στιγμής , είναι πως δεν τραβάει η ομάδα... τεχνικά και ποιοτικά. Οι αιτίες;... ας τις βρούν αυτοί που έχουν και την ομάδα σαν διαχείριση (γιατί ομάδα ιδιοκτησία δεν υπάρχει πουθενά!)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

εγραψα σε μαγο και ιωσηφ οι οποιοι μετα την διαιτησια βρηκαν νεα καραμελα, οτι ο Φερερ αποφασισε να καταστρεψει την Αεκ ΕΠΙΤΗΔΕς σαν αλλος ΣΑΜΠΟΤΕΡ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΤΕΜΗς ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΕΡΕΡ ΧΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕς ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ? ΗΜΑΡΤΟΝ

Δεν νομίζω ότι γράφτηκε ρε συ κάτι τέτοιο. Ο Ιοσιφ τουλάχιστον έγραψε ρε μπας και θέλει... μου φάνηκε εμένα τουλάχιστον χαβαλεδιάρικο δεν νομίζω πως το εννούσε έτσι όπως το λες. Και μια και το αναφέρεις το βρίσκω εξαιρετικά χαζό ως δικαιολογία κάτι τέτοιο. Σιγά μην είναι όνειρο προπονητή να καταστρέψει μία ομάδα.
    Μόνο αν έστελνες τον Blackbusa προπονητή στο γαύρο κι εμένα μάνατζερ στον Rosi... ακούς Busa;;;;;

Αν διαβασες και εσυ καλα,δεν εγραψα μονο για εσενα,αλλα για πολλους (και εμενα μαζι)...και ουτε το εγραψα προσωπικα μονο για εσενα...αλλα μας τα εχουνε κανει τουμπανα οτι ''με τον Πανιωνιο εχασες οπως λες εσυ...με την Λαρισσα τι εγινε???''και διαβαζοντας ολο αυτο θρεντ,οταν καποιοι συμψηφηζουν την διαιτητικη αδικια,με μια χαλια εμφανηση,και λεγοντας περι κλαψας και φαντασματων ο συνηρμος ερχεται απο μονος του.....
    btw αν το πηρες προσωπικα (και)δικο μου λαθος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Δεν νομίζω ότι γράφτηκε ρε συ κάτι τέτοιο. Ο Ιοσιφ τουλάχιστον έγραψε ρε μπας και θέλει... μου φάνηκε εμένα τουλάχιστον χαβαλεδιάρικο δεν νομίζω πως το εννούσε έτσι όπως το λες. Και μια και το αναφέρεις το βρίσκω εξαιρετικά χαζό ως δικαιολογία κάτι τέτοιο. Σιγά μην είναι όνειρο προπονητή να καταστρέψει μία ομάδα.
    Μόνο αν έστελνες τον Blackbusa προπονητή στο γαύρο κι εμένα μάνατζερ στον Rosi... ακούς Busa;;;;;

ρε παιδια, χαλαρωστε λιγακι. το μαμησαμε και ψοφησε το θεμα.

Ειπε ο ιωσηφ κατι, συμπληρωσε ο μαγος οτι ειναι πιθανον, και εκει εγω σκεφτηκα πως καποιοι ψαχνουν εξιλαστηρια θυματα.Οπως μου χε φανει παραλογο και με το πανιωνιο που λεγατε τα δικα σας, και με αφορμη που τωρα δεν ειχατε να πειτε τιποτα τωρα για διαιτησια με ΑΕΛ βγαινετε και λετε αυτο το απιστευτο σεναριο.

ε και λεω μην ΨΑΧΝΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. that's all
    δεν ειπα οτι ολη η Κωσταντινουπολιτικη κοινοτητα ασπαζεται αυτο το σεναριο ελεος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

H νέα απόφαση της SuperLeague σύμφωνα με το sportime.gr....εύστοχη και με αρκετό χιούμορ

Αποφάσεις Super League

"Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, το συμβούλιο της Super League (A.E.), κατέληξε στις εξής αποφάσεις:
    1. Ο Ο.Σ.Φ.Π. θα έχει δικαίωμα επαναληπτικού αγώνα σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του, εις περίπτωσιν που δεν καταφέρνει να κατακτά με την πρώτη, την νίκη.

2. Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνον για το θεαθήναι και τα εισιτήρια (τα φράγκα δεν τα περιφρονούμε), στο τέλος όμως θα καταλήγει σε όποια ομάδα εδρεύει σε μεγάλο λιμάνι και φοράει κόκκινα (από την απόφαση εξαιρείται η Λίβερπουλ).

3. Όλες οι αποφάσεις της ΦΙΦΑ δεν ισχύουν σε ελληνικό έδαφος (τι να μας πει η κυρά ΦΙΦΑ, όταν εμείς είμαστε Σούπερ Λίγκα).
    Εκ του μαγειρείου"

Gandalf

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    [B]

- Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

H νέα απόφαση της SuperLeague σύμφωνα με το sportime.gr....εύστοχη και με αρκετό χιούμορ

Gandalf
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ρε παιδια, χαλαρωστε λιγακι. το μαμησαμε και ψοφησε το θεμα.

Ειπε ο ιωσηφ κατι, συμπληρωσε ο μαγος οτι ειναι πιθανον, και εκει εγω σκεφτηκα πως καποιοι ψαχνουν εξιλαστηρια θυματα.Οπως μου χε φανει παραλογο και με το πανιωνιο που λεγατε τα δικα σας, και με αφορμη που τωρα δεν ειχατε να πειτε τιποτα τωρα για διαιτησια με ΑΕΛ βγαινετε και λετε αυτο το απιστευτο σεναριο.

ε και λεω μην ΨΑΧΝΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. that's all
    δεν ειπα οτι ολη η Κωσταντινουπολιτικη κοινοτητα ασπαζεται αυτο το σεναριο ελεος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ούτε η εκ Σμύρνης κοινότις...

Παράγκα διαιτησία εδώ... mafia-calzio-referi απο εκεί...

Δεν είναι μόνο Ελληνικό προνόμιο φαίνεται. Φανταστείτε το αντίστοιχο σκηνικό σε αγώνα ας πούμε Εργοτέλη - ΠΟΚ (με όποια ομάδα) και να κερδίζει ο γηπεδούζος με 2-0... ε ρε τι θα γινόταν.

http://www.contra.gr/Soccer/Italy/SerieA/187234.html

a... και για να μην ξεχνιόμαστε... το παιχνίδι με την Καλαμαριά, στα χαρτιά μπορεί να δώσει και το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ, αφού με 3 βαθμούς εκεί περναέι στην πρώτη θέση. Προς το παρόν είναι 2 βαθμούς πίσω απο τον ΠΑΟ.

Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναγίνει το παιχνίδι, θεωρώ αδύνατο η Καλαμαριά να μπορεί να τον νικήσει , οπότε έχει +3 κατά 99% στην τσέπη. Είπατε τίποτα περί παράγκας;

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναγίνει το παιχνίδι, θεωρώ αδύνατο η Καλαμαριά να μπορεί να τον νικήσει , οπότε έχει +3 κατά 99% στην τσέπη. Είπατε τίποτα περί παράγκας;

Gandalf
    προφανως ετσι θα γινει..
    και αυτος ηταν ο σκοπος της αποφασης

μην δωθουν προκλητικα 3 βαθμοι στον γαυρο αλλα να τους <<κερδισει>> με την αξια του:rotflmao: :rotflmao: και ο απολλωνας να εχει δικαιωμα στην προσπαθεια για παραμονη

αστεια πραγματα
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

http://www.youtube.com/watch?v=YbtJzTANzfA

Θαυμαστε.

ενταξυ στα 10 που ριχνει ενα παει καλα, αλλα ηταν πολυ ωραιο, φοβερα φαλτσα
    μεταξύ μας τώρα...πόσα δώσατε στον τέρμα για να το πνίξει????
    κοίτα μόνο την απόσταση του φάουλ απο το τέρμα και θα καταλάβεις πολλά

λίγο ακόμα και θα το εκτελούσε απο το κέντρο...πάλι καλα που δεν έφυγε απο την εστία...
    για μένα ούτε καν να πέσει δεν θα χρειαζόταν κανονικά

τεσπα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μεταξύ μας τώρα...πόσα δώσατε στον τέρμα για να το πνίξει????
    κοίτα μόνο την απόσταση του φάουλ απο το τέρμα και θα καταλάβεις πολλά

λίγο ακόμα και θα το εκτελούσε απο το κέντρο...πάλι καλα που δεν έφυγε απο την εστία...
    για μένα ούτε καν να πέσει δεν θα χρειαζόταν κανονικά

τεσπα
    ελα ρε λα βιλλα, ΧΕΣΕ ΜΑΣ με τιποτα δεν τρωγεσαι..

αλλα ξεχασα, μονο ο ριβαλντο ξερει να βαραει φαουλ και αυτος ξεχασε να βαραει τωρα που πηγε στην αεκ

- Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13