Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 127

Θέμα: Τρία κράτη εναντίον ενός

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Α φίλε μου έτσι είναι το φόρουμ... ότι θέλει ο καθένας γράφει... μέχρις ότου παρέμβουν οι... από πάνω όταν πρέπει οπότε εκεί δεν έχει άλλο.
    Κατά τα άλλα όπως στην τιβί που λες έτσι κι εδώ. Εκεί έχεις το τηλεκοντρόλ. Αλλάζεις κανάλι και τέρμα. Εδώ έχεις την αλλαγή συζήτησης. Πας αλλού και δεν γράφεις, γενικά δεν ασχολείσαι. Όσο για την σοβαροφάνεια... ε κοίτα ο καθένας βρίσκει τρόπους να εκφράζεται. Δεν γίνεται αλλιώς. Το καυμένο θέλει να εκφραστεί τι να του κάνουμε...

1. χαλάρωσε
    2. εδώ μηχανές.... αν θες να αναπτύξεις το όποιο θέμα πέφτει στο μάτι σου, υπάρχουν Site ποικίλης ύλης
    3. Το να το βάζεις, τεσπα, και να επιχειρηματολογείς με τα "Α καλά" και "ναι μεν αλλά αλλά μπορεί και αλλιώς", (δείχνοντας την άγνοιά σου στο συγκεκριμένο θέμα) και να θες να έχεις και δίκιο εξοργίζει αυτούς που αν μη τι άλλο δεν μπορουν να πουν τι έγινε έχοντας διαβάσει βιβλία αυτών που τα έζησαν, αυτών που το διδάσκουν το θέμα στα πανεπιστήμισ, κλπ κλπ

Το να ερχόμαστε εδώ και να λέμε ό,τι νά ναι δεν διαφέρει πολύ απο αυτά που γράφει ο Βουλγρομακεδόθρακοαλβανός στο site του.

Απλό δεν είναι;

Edit: Να σου κάνω μια ερώτηση... Ο Βενιζέλος Εθνάρχης ή Προδότης; και γιατί....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ Το avatar του/της T-REX
    Sniper, Tpap

+1000

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μην κάνει κανείς το λάθος στο παρόν thread να χαρακτηρίσει προδότες τους : Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια, Βενιζέλο .....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μην κάνει κανείς το λάθος στο παρόν thread να χαρακτηρίσει προδότες τους : Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια, Βενιζέλο .....

Γιατί ρε Byr0n;

Στην δημοκρατία ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τα λεγόμενά σου, μπορείς να μιλάς όσο θες.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    1. χαλάρωσε
    2. εδώ μηχανές.... αν θες να αναπτύξεις το όποιο θέμα πέφτει στο μάτι σου, υπάρχουν Site ποικίλης ύλης
    3. Το να το βάζεις, τεσπα, και να επιχειρηματολογείς με τα "Α καλά" και "ναι μεν αλλά αλλά μπορεί και αλλιώς", (δείχνοντας την άγνοιά σου στο συγκεκριμένο θέμα) και να θες να έχεις και δίκιο εξοργίζει αυτούς που αν μη τι άλλο δεν μπορουν να πουν τι έγινε έχοντας διαβάσει βιβλία αυτών που τα έζησαν, αυτών που το διδάσκουν το θέμα στα πανεπιστήμισ, κλπ κλπ

Το να ερχόμαστε εδώ και να λέμε ό,τι νά ναι δεν διαφέρι πολύ απο αυτά που γράφει ο Βουλγρομακεδόθρακοαλβανός στο site του.

Απλό δεν είναι;

1). Είμαι απολύτως χαλαρός. Μέχρι εκεί που δεν πάει. Για να καταλάβεις είμαι μισοξαπλωμένος στην καρέκλα μου.

2). Το όποιο θέμα πέφτει στο μάτι μου... δεν το δημιούργησα εγώ. Το διάβασα από άλλον και συμμετείχα. Δεν ξεκίνησα κανά δικό μου θέμα.
    3). Θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να δείχνω την άγνοια μου. Δική μου είναι μπορώ να την δείχνω. υπέρ των άλλων είναι να την δείχνω. Και δεν ζήτησα να έχω δίκιο ούτε με ενδιαφέρει να μου πει κάποιος ότι έχω δίκιο. Απλώς γράφω αυτά που πιστεύω με τον τρόπο που εγώ ξέρω. Τι να κάνουμε δεν ξέρω άλλον τρόπο.
    Όλως περιέργως για το τελευταίο που λες... περίπου το ίδιο έγραψα κι εγώ. Και το εξήγησα κιόλας.
    Νομίζω πως είναι λοιπόν όντως πάρα πολύ απλό.

Γιατί ρε Byr0n;

Στην δημοκρατία ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τα λεγόμενά σου, μπορείς να μιλάς όσο θες.....
    Εδώ μέσα ισχύει η δικτατορία των mods...

Μετρημένα τα λόγια σας ιδίως για τον Θεόδωρο...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Να σου κάνω μια ερώτηση... Ο Βενιζέλος Εθνάρχης ή Προδότης; και γιατί....
    Οχι ρε φιλε.
    Ανοιγεις τετοια θεματα για σοβαρη συζητηση/μπαινει καποιος τα σκιζει/μπαινει αλλος και.. διαγραφη ενοτητας στο λεφτο.

3). Θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να δείχνω την άγνοια μου. Δική μου είναι μπορώ να την δείχνω. υπέρ των άλλων είναι να την δείχνω. Και δεν ζήτησα να έχω δίκιο ούτε με ενδιαφέρει να μου πει κάποιος ότι έχω δίκιο. Απλώς γράφω αυτά που πιστεύω με τον τρόπο που εγώ ξέρω. Τι να κάνουμε δεν ξέρω άλλον τρόπο.
    Όλως περιέργως για το τελευταίο που λες... περίπου το ίδιο έγραψα κι εγώ. Και το εξήγησα κιόλας.
    Νομίζω πως είναι λοιπόν όντως πάρα πολύ απλό.
    Συγνώμη κιόλας, αλλά διαβάζεις τι γράφεις; Για ιστορία μιλάμε, δεν μιλάμε για το αν ήταν ο Χρουτσώφ ρεβιζιονιστής.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Εδώ μέσα ισχύει η δικτατορία των mods...

Μετρημένα τα λόγια σας ιδίως για τον Θεόδωρο...
    +100000000,954

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Οχι ρε φιλε.
    Ανοιγεις τετοια θεματα για σοβαρη συζητηση/μπαινει καποιος τα σκιζει/μπαινει αλλος και.. διαγραφη ενοτητας στο λεφτο.
    Προφανώς, ήτο ρητορική η ερώτηση.....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ευτυχως γιατι νομιζα
    οτι θα θελες κ απαντηση και...
    με πιανεις. ε;

.... Και δεν ζήτησα να έχω δίκιο ούτε με ενδιαφέρει να μου πει κάποιος ότι έχω δίκιο. ....

Καλώς.... για να ξέρουμε την επόμενη φορά να μην ασχοληθούμε....

Ημερολόγιο γράφεις δηλαδή;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Οχι ρε φιλε.
    Το αν θα διατηρηθεί η σοβαρότητα εξαρτάται απ΄την σοβαρότητα και τεκμηρίωση αυτών που λέμε όπως είπε και ο sniper. Καμμιά διάθεση δεν υπάρχει να διαγραφεί το ποστ, άσχετα με το αν μιλάει για μοτό ή όχι.

Θα επιθυμούσα όμως ως χρήστης να έβλεπα κάποια συζητήση που ή θα προβληματίσει ή θα μάθει κάτι παραπάνω σε όσους την διαβάζουν. Εχω διαβάσει άπειρες ενδιαφέρουσες συζητήσεις που πήγαν άπατες μόνο και μόνο επειδή διαφωνούμε για να διαφωνούμε.

Εννοείται πως η παρέμβαση μου περί Ελ.Βεν κλπ έγινε για να ηρεμήσουμε λίγο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Συγνώμη κιόλας, αλλά διαβάζεις τι γράφεις; Για ιστορία μιλάμε, δεν μιλάμε για το αν ήταν ο Χρουτσώφ ρεβιζιονιστής.

ΟΧΙ φίλε μου ΔΕΝ μιλάμε για ιστορία γι αυτό αντιδρώ έτσι!!! Κάνουμε πως μιλάμε για ιστορία!!! Γι αυτό και τόση ώρα έχω αυτό το υφάκι. Για να το λήξουμε λοιπόν.
    Ξεκίνησε η όλη ιστορία από ένα ποστάκι δικό μου το οποίο για μένα παρεξηγήθηκε για άλλους όχι και ήταν λάθος . ΟΚ εξήγησα τι εννοούσα και το ζήτημα έληξε εκεί. Δεν καταλαβαίνω από που και ως που μιλάμε για ιστορία ή κάνουμε ιστορική συζήτηση. Από που βγαίνει αυτό; Τι ιστορικό έχει ειπωθεί εδωμέσα ως αυτήν την στιγμή να το καταλάβω γιατί δεν ξέρω. Το ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται; Ή το αν ήταν ο Βενιζέλος εθνάρχης ή προδότης;;;;; Αυτή δηλαδή είναι ιστορική κουβέντα; Να ξέρω ο άνθρωπος να μαθαίνω.
    Δηλαδή σε έναν καθηγητή πανεπιστημίου όπως είπες Νίκο έτσι θα τον ρώταγες που ξέρεις και ιστορία; Για πέστε μου ο βενιζέλος ήταν εθνάρχης ή προδότης;

...
    Δηλαδή σε έναν καθηγητή πανεπιστημίου όπως είπες Νίκο έτσι θα τον ρώταγες που ξέρεις και ιστορία; Για πέστε μου ο βενιζέλος ήταν εθνάρχης ή προδότης;

Χαλαρά....!!!

(Νόμισα ότι μέσα στο site που έβαλες είχε κάποιες αναλήθειες επί ιστορικών γεγονότων.... παρεξήγησα; )

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το ημερολόγιο ενός Ινδιάνου
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:34
  2. Ενός κακού, τρία έπονται!
    από Χωμάτινος στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 15:12
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:46