Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να γυριζει....![]()
+1:smilea:
Να γυριζει....![]()
+1:smilea:
Να γυριζει....
γυρω γυρω όλοιΑρχικά δημιουργήθηκε από samoure
+1![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Γιατι δεν βαζεις τα στοιχεια του μαγαζιου ρε συ Γιαννη δημοσια;![]()
Ουτε κλεμμενα ειναι, και στην τελικη οι καλες τιμες πρεπει να διαφημιζονται!![]()
Νίκος
Open Horizons
Λοιπόν εγώ πήγα κι έβαλα τα Michelin Pilot Power σε 120/60/17 και 160/60/17 στον Κουζή με 315 €!!!!
Εξαιρετική τιμή!!!!Όπου ρώτησα κανείς δεν μου είπε κάτω από 370€.
Και να πω κι ένα ευχαριστώ στον Ταξιδευτή και στον Trigger ,από τα ποστ των οποίων έμαθα για το συγκεκριμένο λαστιχάδικο.![]()
![]()
Υ.Γ.Αγαπητέ κύριε gcrook αν πας ,ειδικά εσύ , στον Κουζή για λάστιχα παίζει να στα βάλει και τσάμπα αν κάτσεις και του πεις όλες τις πιθανές βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στο στίσιμο ενός SV 99-02![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Aggele είναι η πρώτη φορά που μένω τόσο ευχαριστημένος από βουλκανιζατέρ.Όχι για τα λάστιχα γιατί απ'όπου και να τα έπαιρνα τα ίδια θα ήταν αλλά η τσέπη μου θα ήταν γύρω στα 100 ευρώ πιό άδεια... Η αντιμετώπιση τους πάντως δεν παίζεται είναι πολύ καλά παιδιά και εξυπηρετικότατοι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Λοιπόν εγώ πήγα κι έβαλα τα Michelin Pilot Power σε 120/60/17 και 160/60/17 στον Κουζή με 315 €!!!!
Εξαιρετική τιμή!!!!Όπου ρώτησα κανείς δεν μου είπε κάτω από 370€.
Και να πω κι ένα ευχαριστώ στον Ταξιδευτή και στον Trigger ,από τα ποστ των οποίων έμαθα για το συγκεκριμένο λαστιχάδικο.![]()
![]()
Υ.Γ.Αγαπητέ κύριε gcrook αν πας ,ειδικά εσύ , στον Κουζή για λάστιχα παίζει να στα βάλει και τσάμπα αν κάτσεις και του πεις όλες τις πιθανές βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στο στίσιμο ενός SV 99-02![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
okΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Γιατι δεν βαζεις τα στοιχεια του μαγαζιου ρε συ Γιαννη δημοσια;![]()
Ουτε κλεμμενα ειναι, και στην τελικη οι καλες τιμες πρεπει να διαφημιζονται!![]()
bike & rider, στην Δουκ. Πλακεντίας, Χαλάνδρι, καμια 500αρια μέτρα πριν το μετρό
η τιμή που ανέφερα είναι ωστόσο μόνο για τα bt-002 pro (γόμες), δεν ξέρω και δεν έχω ρωτήσει για άλλα λάστιχα...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ok
bike & rider, στην Δουκ. Πλακεντίας, Χαλάνδρι, καμια 500αρια μέτρα πριν το μετρό
η τιμή που ανέφερα είναι ωστόσο μόνο για τα bt-002 pro (γόμες), δεν ξέρω και δεν έχω ρωτήσει για άλλα λάστιχα...
Τι ειπες τωρα
![]()
Ειναι και κοντα στο μαγαζι μου .
Θα μας κανει την ιδια τιμη ?![]()
Update Φεβ. 2008:
Θελω να κανω μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ προσθηκη στο θεμα "Λαστιχα & τιμες" γιατι νομιζω οτι αξιζει τον κοπο και αφορα τον Δημητρη Μπουκη και το Bouki's way.
Mετα απο το ψαξιμο που ειχα κανει και ειχα αναφερει στην αρχη του θεματος, ειχα ειλικρινα απογοητευτει... Οι τιμες στην Ελλαδα εχουν ξεφυγει τελειως!Ακουγα τριγυρω για 500αρες και παραπανω, λες και ηταν το πιο φυσικο πραγμα του κοσμου!
Τελικα ομως και εχοντας ακουσει τοσα πολλα για τον Δημητρη Μπουκη, ειπα οτι θα ηταν καλο να περασω ετσι απλα για να τον γνωρισω.
Ε λοιπον τελικα, οχι μονο ειχα την ΕΥΤΥΧΙΑ να γνωρισω ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παλικαρι σαν ανθρωπο, αλλα και οι τιμες που κανει ειναι μακραν οι καλυτερες που βρηκα στην Ελλαδα!
Οσο για τη δουλεια που κανει, περιττο να πω κατι... Εχει αναφερθει ξανα εδω στο φορουμ οτι κοιταζει τα λαστιχα και τις ζαντες σαν να ειναι μωρα του (κατι που διαπιστωσα και ιδιοις ομμασι)!! :a07:
Συγχωρηστε μου τη διαφημιση αλλα οπως εχω ξαναπει, οι καλοι επαγγελματιες ΠΡΕΠΕΙ να διαφημιζονται!
Μεσα στις γομες που σκεφτομουν λοιπον ηταν και τα Metzeler Racetec. Οταν το ανεφερα μου εδωσε μια τιμη που μου αρεσε πολυ.
Γυρνοντας στο σπιτι και απο περιεργεια ηθελα να συγκρινω αυτη την τιμη με το γνωστο Γερμανικο μαγαζι που ανεφερα στην αρχη του θεματος -το απολυτο συγκριτικο, μιας και εχει τις καλυτερες τιμες που ειχα βρει μεχρι τοτε.
Λοιπον, τα Metzeler Racetec K2 (120/70 & 190/55) το Γερμανικο site τα ειχε 352 ευρω.
Σε αυτα βαζουμε 50 ευρω μεταφορα, και αλλα 40 ευρω η τοποθετηση, οποτε εχουμε τελικη τιμη 442 ευρω -οχι ασχημα οταν τιμη καταλογου στην Ελλαδα εχουν 545 ευρω (με αδιευκρινιστο αν εχει και την τοποθετηση μεσα σε αυτο το ποσον).
Ε ρε παιδια, ειλικρινα σας το λεω, φανταστειτε την εκπληξη μου οταν διαπιστωσα οτι η τιμη που μου ειχε δωσει ο Δημητρης ηταν ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ απο το Γερμανικο μαγαζι!!![]()
![]()
ΚΑΙ με το πλεονεκτημα οτι δεν περιμενεις να σου ερθουν τα λαστιχα, ΚΑΙ εχεις την καλυτερη δυνατη φροντιδα για τις ζαντες σου. Το οτι ο Δημητρης ειναι ανθρωπος απο τους λιγους το αφηνω απ εξω!
Ειλικρινα σας το λεω ΠΡΕΠΕΙ να τον γνωρισετε! Πατε εκει εστω μονο και για ενα καφεδακι. ΣΙΓΟΥΡΑ θα φυγετε κερδισμενοι.
Για εμενα το θεμα λαστιχα πλεον εκλεισε.
![]()
Νίκος
Open Horizons
Τα λάστιχα είναι το φετίχ σου και βάζεις μεταχειρισμένα στο 999????Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Λοιπον, παιδια, ολοι εχουν τα φετιχ τους. Ε λοιπον εμενα ειναι τα λαστιχα , και συγκεκριμενα τα καλα λαστιχα μεν, οικονομικα αγορασμενα δε.
(νταξ, ανωμαλιες υπαρχουν πολλες, αλλοι θα ριχνουν στα ναρκωτικα)
Kατι δεν μας λες καλά.....
Επίσης λες οτι ο byr0n δημιουργεί εντυπώσεις, στο ποστ που εβαλε για τον Μπούκη.
Κει στο τέλος μας λες να πάμε όλοι στον Mπούκη....
Το εχεις κάψει η μου φαίνεται???
Εγω πάντως πήρα Super Corsa III με 360 από την άκρη του shatz και ειναι μια χαρά.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δηλαδη ρε μεγαλε εξυπνακιδη ξυπνησες σημερα και γουσταρες να μου την πεις ετσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τα λάστιχα είναι το φετίχ σου και βάζεις μεταχειρισμένα στο 999????
Kατι δεν μας λες καλά.....
Επίσης λες οτι ο byr0n δημιουργεί εντυπώσεις, στο ποστ που εβαλε για τον Μπούκη.
Κει στο τέλος μας λες να πάμε όλοι στον Mπούκη....
Το εχεις κάψει η μου φαίνεται???
Εγω πάντως πήρα Super Corsa III με 360 από την άκρη του shatz και ειναι μια χαρά.![]()
Καταρχας, ναι, γουσταρω τα λαστιχα γενικα ειτε καινουργια ειτε μεταχειρισμενα! Και ΝΑΙ, εχω βαλει ΚΑΙ μεταχειρισμενα στην 999. Που κολλας εσυ δηλαδη;![]()
Στο μηνυμα του Βυρωνα αναφερομαι στις εντυπωσεις οσον αφορα τα περι συνολικης τιμης απο το εξωτερικο! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα οσα ειχε πει για τον Δημητρη!![]()
Για ξαναδιαβασε τα μηνυματα ρε φιλαρακι!![]()
Γιναμε ολοι εδω μεσα κριτες των παντων! Αει σιχτιρ πια!![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
To αρχικό σου μήνυμα έχει γίνει edit. Μιλάς για άριστες εντυπώσεις σου απ΄το Μήτσο ενώ στο τελευταίο post γράφεις πωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Στο μηνυμα του Βυρωνα αναφερομαι στις εντυπωσεις οσον αφορα τα περι συνολικης τιμης απο το εξωτερικο! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα οσα ειχε πει για τον Δημητρη!![]()
Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας κάνει ότι μπορεί για να δώσει λύσεις και δεν χρειάζεται δεκανίκια από μένα. Αυτό φαίνεται και απ΄τις εντυπώσεις των παιδιών που έχουν ήδη πάει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Update Φεβ. 2008:
Τελικα ομως και εχοντας ακουσει τοσα πολλα για τον Δημητρη Μπουκη, ειπα οτι θα ηταν καλο να περασω ετσι απλα για να τον γνωρισω.
Απ΄αυτό το post τον γνώρισα και έγινα πελάτης-φίλος και καμμία πρόθεση δεν είχα να δημιουργήσω εντυπώσεις.
![]()
Θα παρακαλέσω να μείνει εδώ το θέμα, όσον αφορά τους διαπληκτισμούς, και να μείνει το thread του Νίκου καθαρό.
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Νικο, εχεις δικιο. Σταματαω και ζητω συγνωμη αν παραφερθηκα. Βυρωνα δεν λεμε κατι το διαφορετικο ρε συ.
Το αρχικο μου μηνυμα ειχε διορθωθει και ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ με τις τελευταιες εξελιξεις. Δεν ακολουθαει απαραιτητα χρονολογικη σειρα. Απλα θεωρησα καλο οτι πληροφοριες υπαρχουν να βρισκονται σε πρωτο πλανο.
Α, επισης θυμασαι καλα οτι η "διενεξη" μας ηταν αναφορικα με τις τιμες, οποτε λεμε το ιδιο πραγμα.![]()
Τελοσπαντων, that's my 2 cents και τελος.![]()
Νίκος
Open Horizons
Καλες αγορες γινονται και απο οσους βγαζουν τα πολιτικα λαστιχα και βαζουν γομμες.Οπως και απο μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση.
Δεν απαντώ μόνο και μόνο από σεβασμό στο φόρουμ, και επειδή δεν έχει νόημα,Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Δηλαδη ρε μεγαλε εξυπνακιδη ξυπνησες σημερα και γουσταρες να μου την πεις ετσι;![]()
Καταρχας, ναι, γουσταρω τα λαστιχα γενικα ειτε καινουργια ειτε μεταχειρισμενα! Και ΝΑΙ, εχω βαλει ΚΑΙ μεταχειρισμενα στην 999. Που κολλας εσυ δηλαδη;![]()
Γιναμε ολοι εδω μεσα κριτες των παντων! Αει σιχτιρ πια!![]()
![]()
![]()
![]()
Ελπίζω πάντως το τελευταίο να μην το απεύθυνες σε μένα!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957