KAI οπως ειπα πωσ θα στριψει αυτο το πραμα κομπρεσορας πανω σε μηχανακι που η χρηση του σκελετου ειναι για εντουρο και μοταρντ δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε αυτο να αντεξει τοσα πολλα αλογα ενας τεοιοσ σκελετος εγω μια μοντιφα καλη και πραγματικη την ειδα σε ενα ΚLX αθηνα ενα με 3 εξατμησεις πισω και δεν εβγαζε τοσα αλογα που ειχαν πεσει τρελα λεφτα επανω λεμε και + της αλλης αμα θελεις να φταιξεις κατι φτιαξε ενα ΚΤΜ εγω ειχα οδηγηση ενα ΚΤΜ LC4 στα 60 αλογα τωρα για μηχανακι που ειναι 450 να παει στα 700 και με κομπρεσορα λιγο μου φερνει κατι STAR TREK αν δεν το δουμε κομπλε εγω δεν πιστευω τπτ γιατι αμα πιασουμε ολοι εδω μεσα και αρχιζουμε και λεμε οτι μαλακια μας κατεβει τελιωσαμε σας λεωωωωω ακου εκει WR 90 hp αχα καλοοοοοοοοοοοοο εεεεεεεεεεεεεεεε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
παντως και ολο αυτο ειναι ενα παραμυθη το παλικαρη εχασε σε μια κοντρα απο ενα ΚΤΜ τις προαλες και τωρα θελει να πισει τον εαυτο του πως με καποιο τροπο θα το νικησει εμενα παντως σας λεω οτι μου κανει κατι για γεννητρια αν ηταν πραγματικα για μηχανη αυτο το πραμα θα επρεπε ηδη να το ειχαμε δει πανω σε σκελετο οεοοοοο και επειδει μου κανει λιγο για προτζεκτ σχολικο συγνωμη αλλα θα το πω σαν σχολειο μου κανει αυτο το σκηνικο πισω απο τις φωτο συγνωμη ρε παιδια αλλα δεν γινονται αυτα τα πραματα νιτρο 90 αλογα και 180 πανω σε ενα WR ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΟΕΟΕΟΕΟ![]()
![]()
![]()
ΤΑ ΛΕΜΕ
Υ.Γ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΑΙΚΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()