Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 196

Θέμα: Wr με 90 άλογα τροχο!!!

Re: εμενα προσωπικα μου κανει κατι σαν γεννητρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
    παντως και ολο αυτο ειναι ενα παραμυθη το παλικαρη εχασε σε μια κοντρα απο ενα ΚΤΜ τις προαλες και τωρα θελει να πισει τον εαυτο του πως με καποιο τροπο θα το νικησει εμενα παντως σας λεω οτι μου κανει κατι για γεννητρια αν ηταν πραγματικα για μηχανη αυτο το πραμα θα επρεπε ηδη να το ειχαμε δει πανω σε σκελετο οεοοοοο και επειδει μου κανει λιγο για προτζεκτ σχολικο συγνωμη αλλα θα το πω σαν σχολειο μου κανει αυτο το σκηνικο πισω απο τις φωτο συγνωμη ρε παιδια αλλα δεν γινονται αυτα τα πραματα νιτρο 90 αλογα και 180 πανω σε ενα WR ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΟΕΟΕΟΕΟ ΤΑ ΛΕΜΕ

Υ.Γ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΑΙΚΟΥ
    KAI οπως ειπα πωσ θα στριψει αυτο το πραμα κομπρεσορας πανω σε μηχανακι που η χρηση του σκελετου ειναι για εντουρο και μοταρντ δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε αυτο να αντεξει τοσα πολλα αλογα ενας τεοιοσ σκελετος εγω μια μοντιφα καλη και πραγματικη την ειδα σε ενα ΚLX αθηνα ενα με 3 εξατμησεις πισω και δεν εβγαζε τοσα αλογα που ειχαν πεσει τρελα λεφτα επανω λεμε και + της αλλης αμα θελεις να φταιξεις κατι φτιαξε ενα ΚΤΜ εγω ειχα οδηγηση ενα ΚΤΜ LC4 στα 60 αλογα τωρα για μηχανακι που ειναι 450 να παει στα 700 και με κομπρεσορα λιγο μου φερνει κατι STAR TREK αν δεν το δουμε κομπλε εγω δεν πιστευω τπτ γιατι αμα πιασουμε ολοι εδω μεσα και αρχιζουμε και λεμε οτι μαλακια μας κατεβει τελιωσαμε σας λεωωωωω ακου εκει WR 90 hp αχα καλοοοοοοοοοοοοο εεεεεεεεεεεεεεεε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Re: Re: εμενα προσωπικα μου κανει κατι σαν γεννητρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
    KAI οπως ειπα πωσ θα στριψει αυτο το πραμα κομπρεσορας πανω σε μηχανακι που η χρηση του σκελετου ειναι για εντουρο και μοταρντ δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε αυτο να αντεξει τοσα πολλα αλογα ενας τεοιοσ σκελετος εγω μια μοντιφα καλη και πραγματικη την ειδα σε ενα ΚLX αθηνα ενα με 3 εξατμησεις πισω και δεν εβγαζε τοσα αλογα που ειχαν πεσει τρελα λεφτα επανω λεμε και + της αλλης αμα θελεις να φταιξεις κατι φτιαξε ενα ΚΤΜ εγω ειχα οδηγηση ενα ΚΤΜ LC4 στα 60 αλογα τωρα για μηχανακι που ειναι 450 να παει στα 700 και με κομπρεσορα λιγο μου φερνει κατι STAR TREK αν δεν το δουμε κομπλε εγω δεν πιστευω τπτ γιατι αμα πιασουμε ολοι εδω μεσα και αρχιζουμε και λεμε οτι μαλακια μας κατεβει τελιωσαμε σας λεωωωωω ακου εκει WR 90 hp αχα καλοοοοοοοοοοοοο εεεεεεεεεεεεεεεε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν υπάρχει λόγος να άναρωτιέσαι για το πλαίσιο γιατί πρόκειται για φιδι, γιατί απλά δεν χωράει πιστόνι για να γίνει 700 οπότε εδώ κάπου σταματάει το αστείο.

ΥΓ Καλά τι γούστο είναι αυτό που έχεις ρε φίλε σου αρέσει άυτό το klx? και τα guzzi?
    Κάτι σε διχασμένη προσωπικότητα μου κάνει αυτό.

Re: Re: Re: εμενα προσωπικα μου κανει κατι σαν γεννητρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν υπάρχει λόγος να άναρωτιέσαι για το πλαίσιο γιατί πρόκειται για φιδι, γιατί απλά δεν χωράει πιστόνι για να γίνει 700 οπότε εδώ κάπου σταματάει το αστείο.

ΥΓ Καλά τι γούστο είναι αυτό που έχεις ρε φίλε σου αρέσει άυτό το klx? και τα guzzi?
    Κάτι σε διχασμένη προσωπικότητα μου κάνει αυτό.

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚLX ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΟΤΟ GUZZI ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ KLX ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ
    100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Σε πειράζει ακόμα η γραμμική ταχύτητα?
    Αφάνταστα !!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αφάνταστα !!
    Σε πειράζει ακόμα και μετά απο το γεγονός οτι το υποθετικό πιστόνι πρέπει να είναι 113 χιλ ?
    Πάνε οι δίοδοι της υδρόψυξης πάνε τα μπουζόνια πάει και το πηγάδι της αλυσίδας φύγανε όλα τα έφαγε το ρεκτιφιέ.
    Πάμε στο "Μετατοπισμένο κομβίο" της μπιέλας?
    Πόσο?
    Η 68 mm που λέω παραπάνω δεν είναι καμία "μετατοπισμένη" μαμίσια μπιέλα.
    Είναι ένα κομάτι ατόφιο ατσάλι που μετά την μεταμόρφωση του σε στρόφαλο έναντι χιλιάρικων δίνει μόλις 4.5 χιλιοστά παραπάνω διαδρομή.Η μαμίσια ζόρι να μας δώσει τα μισά.
    Και βέβαια εδώ ο Dr ξεχνά να αναφέρει οτι ΠΡΕΠΕΙ να βάλουμε και αντίστοιχα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μπιέλα (Carillo ξέρουμε όμως).
    Και βέβαια όλα αυτά τι άλλο θέλουνε?
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΥΨΟΣ κυλίνδρου.Το ξεχάσαμε και αυτό.Εμείς βάλαμε μόνο "αλουμινένιο χιτώνιο"
    (εχετε ακούσει τέτοιο πράγμα ξανά?) στον ΙΔΙΟ ΚΥΛΙΝΔΡΟ (η μάλλον οτι απέμεινε απο το ρεκτιφιέ).
    Δεν πάω στην κεφαλή γιατί πλέον τα 18 χιλ ρεκτιφιέ στον κύλινδρο έχουν βάλει τις διόδους ψύξης μέσα στον θάλαμο καύσης οπότε............

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ απλά (αυτό να το πάρετε σαν πρόκληση για όποιον πιστεύει το αντίθετο)

Και βέβαια έγραψε ο dirt:
    "Όπως επίσης προβληματίζομαι με αυτές τις επιλογές του xxx όταν τις συνδυάσω με το -αναφερόμενο από αυτόν- μορφωτικό του background και εργασιακή του εμπειρία."

Moderator
    ...............
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ απλά
    .............................
    Όταν σε "ζορίσουν", μιλάς ...!!!

Σε πειράζει ακόμα και μετά απο το γεγονός οτι το υποθετικό πιστόνι πρέπει να είναι 113 χιλ ?
    Πάνε οι δίοδοι της υδρόψυξης πάνε τα μπουζόνια πάει και το πηγάδι της αλυσίδας φύγανε όλα τα έφαγε το ρεκτιφιέ.
    Πάμε στο "Μετατοπισμένο κομβίο" της μπιέλας?
    Πόσο?
    Η 68 mm που λέω παραπάνω δεν είναι καμία "μετατοπισμένη" μαμίσια μπιέλα.
    Είναι ένα κομάτι ατόφιο ατσάλι που μετά την μεταμόρφωση του σε στρόφαλο έναντι χιλιάρικων δίνει μόλις 4.5 χιλιοστά παραπάνω διαδρομή.Η μαμίσια ζόρι να μας δώσει τα μισά.
    Και βέβαια εδώ ο Dr ξεχνά να αναφέρει οτι ΠΡΕΠΕΙ να βάλουμε και αντίστοιχα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μπιέλα (Carillo ξέρουμε όμως).
    Και βέβαια όλα αυτά τι άλλο θέλουνε?
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΥΨΟΣ κυλίνδρου.Το ξεχάσαμε και αυτό.Εμείς βάλαμε μόνο "αλουμινένιο χιτώνιο"
    (εχετε ακούσει τέτοιο πράγμα ξανά?) στον ΙΔΙΟ ΚΥΛΙΝΔΡΟ (η μάλλον οτι απέμεινε απο το ρεκτιφιέ).
    Δεν πάω στην κεφαλή γιατί πλέον τα 18 χιλ ρεκτιφιέ στον κύλινδρο έχουν βάλει τις διόδους ψύξης μέσα στον θάλαμο καύσης οπότε............

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ απλά (αυτό να το πάρετε σαν πρόκληση για όποιον πιστεύει το αντίθετο)

Και βέβαια έγραψε ο dirt:
    "Όπως επίσης προβληματίζομαι με αυτές τις επιλογές του xxx όταν τις συνδυάσω με το -αναφερόμενο από αυτόν- μορφωτικό του background και εργασιακή του εμπειρία."
    Φυσικά, όλα αυτά που αναφέρει ο father, τα έχουν σκεφτεί όσοι διαθέτουν στοιχειώδεις γνώσεις αλλά καλώς κάνει και τα αναφέρει έτσι για να ξέρουμε για τι μιλάμε.

Εγώ πάντως ούτε αμφισβητώ αλλά και ούτε πιστεύω μέχρι τα παρουσιαζόμενα να είναι επαρκή.
    Γράψε λάθος..
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν είναι αλήθεια ή όχι γιατί πρόκειται για ένα project το οποίο με αφήνει παγερά αδιάφορο γιατί δεν έχει καμμία χρησιμότητα.
    Επαναλαμβάνω ότι μπορεί ο δημιουργός του να έχει τους δικούς του λόγους (για τη δημιουργία του project ή/και του thread) oι οποίοι δεν με αφορούν και δεν τους εξετάζω.

Αυτά (χωρίς να σημαίνει ότι αποκλείω να γράψω και εγώ ότι μου κατέβει στο μέλλον αλλά εύχομαι να μην έχω χρόνο).

Και μία φιλολoγική ερώτηση:
    ποιό είναι το κυριότερο μειονέκτημα στην συμβατική (for god's shake) εφαρμογή των ηλεκτρικά ενεργοποιούμενων βαλβίδων σε ένα τετράχρονο κινητήρα?

You BETA believe...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Κυριοι..!!!

Τωρα το ειδα αυτο...επαθα πλακα ετσι?
    και ολα αυτα με τα ΜΙΣΑ συρραπτικα στην σελα.
    Εχω φυγει.

Και μετα καθεται ο φιλτατος Στεφανος να υπολογισει οτι ΔΕΝ του βγαινει ο κυβισμος..
    Και καλα δεν του βγαινει ΓΙΑΤΙ αυτο που περιγραφει απλα ΔΕΝ γινεται..ΔΕΝ του δινει ο μετατοπισμενος στροφαλος τα χιλ διαδρομης, ΟΥΤΕ το κυλινδρακι την διαμετρο που θελει..

(@Σημειωση: Στεφανε υπαρχει λυση σε στοκ υψος κυλινδρου αυξηση διαδρομης)

Σωστος και με την κεφαλη.
    Καθως και προβληματα με την οδηγηση του ολου ''valvetrain''.

ρε, που ημουν?

Moderator
    Μη σας παρακαλώ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μη σας παρακαλώ...
    Σαν παράκληση να αναστήσουμε τον φρανγκεστάϊν μΕ φαίνεται.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Μη σας παρακαλώ...

Μα γιατι????

Ετοιμαζω τουμπανο ΧΤ 160 ροδα...

200 στροφαλο...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Ηθελες να πεις 161 στροφαλο γιατι οι απωλειες σου θα φτανουν κοντα στον 1(!!) ιππο..ε;

Και σταματα τις υπερβολες.
    Εδω λεμε πριν τον υπερσυμπιεστη το λιωσανε στις δοκιμες...ολακερο dvd καψανε.
    Κοιταζω το παπακι μου...αραγε ταιριαζει μοτορι απο tdm ή θα χρειαστει να κοψω τιποτε..?

To είχα διαβάσει παλιότερα και είπα να μην απαντήσω αλλά αφού το ξεθάψατε...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Κοιταζω το παπακι μου...αραγε ταιριαζει μοτορι απο tdm ή θα χρειαστει να κοψω τιποτε..?

Το μοτέρ του 900 θα σε ζορίσει αλλά από το 850 μπαίνει κουτί φίλε! Κάν'το αξίζει τα λεφτά του!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 200 αλογα τροχο
    από noble στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2008, 07:43
  2. Απιστευτο αφρικα με 34 αλογα!!!
    από nikolass στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 19:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα