παλι ρεκορ εκανα 15 λεπτα για ενα σανδουιτς
ποιος ειμαι ρε γμτ
![]()
mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ποιος ειμαι ρε γμτ
![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
Και μετά τι μπουμ?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εγω θα κανω "πρατ πρατ πρατ πρατ"
ξερει ο souza_me_240![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
ποιος ειμαι ρε γμτ
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Και μετά τι μπουμ?![]()
![]()
![]()
![]()
μετα πρααααατ πρααααααααααααααααααααααααααατ πρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααατ!!!
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
μετα πρααααατ πρααααααααααααααααααααααααααατ πρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααατ!!!
βρατττττττττττττ κοφτες ρε![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μι γελας μλκ αλλες φορες κανω μιση ωρα![]()
Αφού δήλωσες ότι δεν θέλεις να το στήσεις δίπλα στο FMX για να μη πάθεις ότι ο πήγασος!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
μετα πρααααατ πρααααααααααααααααααααααααααατ πρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααατ!!!![]()
Τι πρα πρα λες!
![]()
![]()
![]()
Αφού δήλωσες ότι δεν θέλεις να το στήσεις δίπλα στο FMX για να μη πάθεις ότι ο πήγασος!![]()
Τι πρα πρα λες!
![]()
![]()
![]()
μην ακουω μ@λ@κιες! προφανως κ ο οδηγος του πηγασου ηταν κουλος! μην βγαλουμε τον λοσστρις οδηγο ή το ΤΤΡ μηχανη της προκοπης :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
περιμενεις με τετοιο βιντεο να το πουλησεις? :rotflmao:
![]()
![]()
μην ακουω μ@λ@κιες! προφανως κ ο οδηγος του πηγασου ηταν κουλος! μην βγαλουμε τον λοσστρις οδηγο ή το ΤΤΡ μηχανη της προκοπης :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
καλα καλα...
κοντος ψαλμος![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
καλα καλα...
κοντος ψαλμος![]()
οι ψαλμοι ειναι για το xtx που ειναι ταφος :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
καλα καλα...
κοντος ψαλμος![]()
Οχι ρε μλκ μια χαρά ήταν ο οδηγός ! Ο πήγασος είχε σοβαρό πρόβλημα στο κιβώτιο δεν κούμπωνεΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
2η με τίποτα λέμε!
Και εγώ δεν έτρεξα καθόλου μια ψιλή είχα ανοίξει το έστρωνα τότε ήταν μόλις μερικών ημερών
250 χιλ είχε γραμένα όλα κι' όλα!![]()
ΤΟ ΕΣΤΡΩΝΑ (αυτό το γράφω για να το διαβάσει άλλος όχι εσύ)
Κάποιος με δρζ! ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΤΟ DRZ ???![]()