Για να δούμε σήμερα...
Ο εφιάλτης των γυναικών..
Απο τις 19.30 περίπου ξεκινάμε με ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ να παίζει με Χετάφε. Στο καπάκι παίζει ο ΠΑΟ με Rangers.
Για την ομάδα μου.
Δεν ξέρω αν θα έχει τόσο κόσμο όσο περιμένουν... με τόσο κρύο δεν νομίζω να περάσουν τις 20-25.000. Αν είναι παραπάνω τότε θα είναι κάτι διαφορετικό , σίγουρα.
Επίσης δεν ξέρω πως θα παίξουν οι παίκτες. Αν όντως είχαν προβλήματα συνεννόησης με τον προπονητή, τότε μάλλον μόνο και μόνο εγωιστικά θα παίξουν καλά... απέναντι στην Χετάφε δεν ξέρω αν αρκεί όμως.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι όταν έλεγα πως τα κάνει επίτηδες ο Φερέρ για να τα τσεπώσει και να φύγει , κάποιοι με έβγαλαν Spielberg... Αλλά ήταν ολοφάνερο.
Θα μου άρεσε πάντως να έβλεπα μια ΑΕΚ με Σαβέφσκι - Κωστένογλου στο τιμόνι της. Ειδικά ο πρώτος είναι αρκετά καλός με τα μικρότερα της ΑΕΚ και πάνω απο όλα , ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΑΕΚ.
Για πρωτάθλημα πάντως, έτσι όπως έιναι τα πράγματα , ούτε λόγος... φοβάμαι ακόμα και για την συμμετοχή στην Ευρώπη. Δύσκολα τα πράγματα να μου επιτραπεί να πω και για τον Ντέμη, μιας και τόσο οι επιλογές του, όσο και οι πρόσφατες ομιλίες του, τον έχουν αφήσει ακάλυπτο.
Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι και το κακό είναι οτι πολλά κοράκια μαζεύονται πάνω απο τους Θρακομακεδόνες για ηγέτες, όταν το 2004 έκαναν κοκοκο απο μακριά, την στιγμή που η ΑΕΚ βούλιαζε.
Για τον ΠΑΟ...
Θέλω να τον δώ να παίζει επιτέλους το "ανοιχτό ποδόσφαιρο" που δηλώνει ο προπονητής του, που καταριέται τις εδώ άμυνες. Μόνο που για μένα έτσι όπως τον έχω δεί τον ΠΑΟ και με την άμυνα που έχει... μην έχει κανά "τράβηγμα" απο το τόσο "ανοιχτό ποδόσφαιρο" που θέλει να παίξει κόντρα στους Σκωτζέζους που δεν αστειεύονται καθόλου και θέλουν να συνεχίσουν στον θεσμό.
Gandalf