καφροι μπατσοι στην Κερκυρα.
![]()
![]()
![]()
![]()
καφροι μπατσοι στην Κερκυρα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Απορώ τι ψάχνει πρωί πρωί στο γιουτιούμπ ο καμένος και πέφτει πάνω σε τέτοια !![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε π@παρα μου το εστειλαν σε mail και ειπα να το ποσταρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Απορώ τι ψάχνει πρωί πρωί στο γιουτιούμπ ο καμένος και πέφτει πάνω σε τέτοια !![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
αλλη ορεξη δεν ειχα πρωϊ πρωϊ να κοιταω για μπατσους...![]()
![]()
απλα εχουμε μια προδιαθεση να τους κανουμε ρεζιλι ρε παιδακι μου,οπου σταθουμε και οπου βρεθουμε..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ντρεπεσαι ρε αλητη.Οι μπατσοι ειναι ο καλυτερος φιλος του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
απλα εχουμε μια προδιαθεση να τους κανουμε ρεζιλι ρε παιδακι μου,οπου σταθουμε και οπου βρεθουμε..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B]
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Παίζουν κάτι βιντεάκια γύρω γύρω στη σελίδα κι όλα σχεδόν έχουν το "sex" στον τίτλο, οι μπάτσοι βρέθηκαν τυχαία εκεί μέσα !Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αλλη ορεξη δεν ειχα πρωϊ πρωϊ να κοιταω για μπατσους...![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι κι η μέρα ερωτιάρα σήμερα..
![]()
![]()
![]()
ρε τελειωμενε ο τιτλος ειναι αυτος: Greek policemen at Corfu.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Παίζουν κάτι βιντεάκια γύρω γύρω στη σελίδα κι όλα σχεδόν έχουν το "sex" στον τίτλο, οι μπάτσοι βρέθηκαν τυχαία εκεί μέσα !![]()
![]()
Είναι κι η μέρα ερωτιάρα σήμερα..
![]()
![]()
![]()
πες οτι οντως εψαχνα κατι,στην μηχανη αναζητησης καποιες απο αυτες τις λεξεις θα εβαζα.
αλλα επαναλαμβανω ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΜΑΙL![]()
παω να φυγω...εχω και μια εκπομπη να βγαλω αερα...
:rotflmao: :rotflmao:
αντε γεια μας...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Δεν ντρεπεσαι ρε αλητη.Οι μπατσοι ειναι ο καλυτερος φιλος του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτα να τα πεις σε καποιον που το ονομα του αρχιζει απο καπ και τελειωνει σε 10!!
Γεια μας γεια μας !Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αντε γεια μας...
![]()
![]()
![]()
Και μακρυά από παραλίες ε !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τα μπατσάκια...
![]()
Να μου κάνεις τη χάρη !Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ο Μακης τους εδωσε στους μπατσους![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί να χαλάσω το οφθαλμόλουτρο απ'τα αλμυρίκια ;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να μου κάνεις τη χάρη !![]()
γιατί να χαλάσω το οφθαλμόλουτρο απ'τα αλμυρίκια ;![]()
οχι εσυ ρε...
ο αλλος ο Μακης![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
οχι εσυ ρε...
ο αλλος ο Μακης![]()
ενας ειναι ο Μακης
![]()
![]()
![]()
Πες τα εσύ γιατί εγώ θ'ακουστώ ντίβα αν τολμήσωΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
ενας ειναι ο Μακης
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καπταιν τι εννοει ο ποιητης?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αυτα να τα πεις σε καποιον που το ονομα του αρχιζει απο καπ και τελειωνει σε 10!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related