για τις ταινιες που βαλα εγω ας απαντησει ο dukeandthecity![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
εσυ δε μετρας γιατι εχεις μονο στη μια ροδα!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
εμενα ή το μακη?
Και τους δυο σας κοπέλια.
Την αλυσίδα τη λιπαίνω πάντα το βράδυ αλλά ακόμα και με το καλύτερο λιπαντικό θα έχεις ψιλοπιτσιλίσματα, ειδικά αν το μηχανάκι πηγαίνει γρήγορη βόλτα. Και θα ήταν αμαρτία να βάλεις όμορφες ταινίες οι οποίες θα γίνουνε κwλος από λιπαντικό ή θα τση σκίσει ο λαστιχάς. Οπότε μάλλον άκυρο οι ταινίες![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Δεν πειράζει ωρέ σύντεκνε, το Fazerάκι είναι όμορφο και χωρίς αυτά τα μπιχλιμπίδια !Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Οπότε μάλλον άκυρο οι ταινίες![]()
Κι αφού το ευχαριστιέσαι όπως του πρέπει δεν είναι κάτι που αξίζει να σε απασχολεί, αλίμονο σ'εμάς τους ψείρες που φοβόμαστε μη μας πάθει το παραμικρό να λες !![]()
![]()
Και ερχομαι εγω τωρα μετα οπο ετη και ετη να ξεθαψω ετουτη εδω τη συζητηση.
Αφου βαλαμε ολοι ταινιες στους τροχους και γουσταραμε...για πειτε...εχει προσπαθησει κανεις να τις βγαλει...γιατι εγω προσπαθησα (επειδη εβαψα το μηχανακι και αλλαξα χρωματα) και δε βγαινει με τιποτα.
Εχει ξεραθει τελειως η κολλα της ταινιας αλλα και η ιδια η ταινια και με το που την σηκωνεις λιγο με το νυχακιγια να την τραβηξεις...σπαει!
Καμια ιδεα?
![]()
Γιατι καποιος να τοποθετήσει τετοια ταινια στις ζαντες του;Ομορφια; Υποκειμενικό! Τσάμπα λεφτα νομιζω.Τσάμπα εργατοώρες τοποθέτησης της.
:a12:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Γιατι καποιος να τοποθετήσει τετοια ταινια στις ζαντες του;Ομορφια; Υποκειμενικό! Τσάμπα λεφτα νομιζω.Τσάμπα εργατοώρες τοποθέτησης της.
Να αλλαξεις ζανταΑρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Και ερχομαι εγω τωρα μετα οπο ετη και ετη να ξεθαψω ετουτη εδω τη συζητηση.
Αφου βαλαμε ολοι ταινιες στους τροχους και γουσταραμε...για πειτε...εχει προσπαθησει κανεις να τις βγαλει...γιατι εγω προσπαθησα (επειδη εβαψα το μηχανακι και αλλαξα χρωματα) και δε βγαινει με τιποτα.
Εχει ξεραθει τελειως η κολλα της ταινιας αλλα και η ιδια η ταινια και με το που την σηκωνεις λιγο με το νυχακιγια να την τραβηξεις...σπαει!
Καμια ιδεα?
![]()
![]()
Για δοκιμασε να την ζεστανεις πρωτα με πιστολακι για τα μαλια.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
λατερνατζηδες...να βαλετε και νεον ρε...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Θα βάλουμε ρε, για να μας βλέπουν τα Σμαρτάκια να σταματάνε στην ώρα τους..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
λατερνατζηδες...να βαλετε και νεον ρε...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
[...]Αφου βαλαμε ολοι ταινιες [...]
όχι κι όλοι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναι.. άλλοι βαλανε μπλε φωτάκια στα φανάρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
όχι κι όλοι![]()
![]()
Να σε δω τωρα τι θα πείς.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ηταν κι εγω να αγορασω με 10ευρω τέτοια ταινια αλλά μετα απο αυτά που διάβασα για την τοποθέτηση τους, μαλλον δεν...
Ωραία σχέδια έχει κι εδώ αλλά δεν είναι ανακλαστικές. Δεν έχουν οδηγό και πρέπει να τις βάλεις κομμάτι κομμάτι στη ζάντα (σχέδια μόνο για "17).
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Οτι θα διαγραψω αυτο το ποστ γιατι ειναι εκτός θεματοςΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ναι.. άλλοι βαλανε μπλε φωτάκια στα φανάρια.![]()
Να σε δω τωρα τι θα πείς.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais