Σελίδα 253 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 153203243248249250251252253254255 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.781 έως 3.795 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    kalgeorge..

δώσε μου μια εξήγηση τότε φίλε , για το πως ο ΟΣΦΠ έφτασε 1 φορά στους 8 επί Bajevic και 1 τώρα στους 16 με Λεμονή.

επίσης άλλη μια εξήγηση για το οτι παρατρίχα και στους 4 με Κυράστα και αποκλειστήκατε στο 90+ απο Μπάρτσα, όταν το σουτ του Βαζέχα χτύπησε δοκάρι και άουτ.

Μην θεοποιείτε τους ξένους... Ο Μαρκαριάν και αυτός βράδυ έφυγε αν θυμάσαι... κρίμα γιατί είχε και ωραία κόρη

Οι ομάδες που παίζουν πραγματικά δεν έχουν να κάνουν με εθνικότητες... αλλά με το πόσο ικανός και κυρίως κατάλληλος είναι ο προπονητής τους.

Και επειδή μου αρέσει να μαντεύω, σου λέω πως αν είναι τελικά Μανωλάς στο τιμόνι της ΑΕΚ , θα αλλάξουν πολλά ... μα πάρα πολλά εντός ποδοσφαιρικού τμήματος και σίγουρα και κάποια νυχτοπερπατήματα και δηλώσεις , συν ψυχολογικός τομέας θα μεταμορφωθούν ή.... αναδιαρθρωθούν όπως θέλει και ο φίλος alximistis.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    alla an milame mono gia ellada, tote oloi kaloi einai

Ο Μπαγιεβιτς ειναι ο μονος καλος για Ελλαδα πολλα χρονια τωρα....Οι αλλοι ειναι καλουτσικοι μεχρι ακαταλληλοι ακομα και για Γ' Εθνικη....

Ποιος αλλος εχει βγαλει τετοιους ποδοσφαιριστες???

Ποιος αλλος εχει παιξει την μπαλα που επαιξε η ΑΕΚ και ο ΟΣΦΠ επι των ημερων του??

Αντε και ο ΠΑΟ του Κυραστα που Ευρωπη τουλαχιστον τραβαγε....

Τα παλτα που εχουν παρει οι υπολοιποι εχουν ντυσει την μιση Ελλαδα....Και παλτα εισαγωγης κιολας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καλα αφου δεν θελετε ημιμετρα και κανετε μονο σοβαρη δουλεια κατσε εκει δευτερο τριτος

(χωρις παρεξηγα)

Δεν υπάρχει παρεξήγα... πάρε το σπαθί σου κι έλα να με βρεις γωνία Ηρακελίου και τραλλέων. Θα έιμαι αυτός με το μαύρο άλογο.

Λοιπόν... επειδή ακριβώς θέλω να μην είμαι συνέχεια δεύτερος και τρίτος κι επειδή πολύ παραπάνω θέλω να γίνω ανταγωνιστικός και σοβαρή ομάδα σύνολο πραγματικό γι αυτό ΔΕΝ θέλω τέτοιες λύσεις!!! Δες το και μόνος σου φίλε πόσα χρόνια παλεύουμε με ημίμετρα και λύσεις της πού... άντε μην το πω τώρα.
    Ενώ άνετα θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα σοβαρό πλάνο σοβαρό προγραμματισμό στα σκαριά ώστε η ομάδα σιγά σιγά να χτιζόταν να ανέβαζε επίπεδο και να δεις όλα πως θα έστρωναν σιγά σιγά. Κάτι πήγε να γίνεισ την αρχή αλλά ας όψονται άλλοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    kalgeorge..

δώσε μου μια εξήγηση τότε φίλε , για το πως ο ΟΣΦΠ έφτασε 1 φορά στους 8 επί Bajevic και 1 τώρα στους 16 με Λεμονή.

επίσης άλλη μια εξήγηση για το οτι παρατρίχα και στους 4 με Κυράστα και αποκλειστήκατε στο 90+ απο Μπάρτσα, όταν το σουτ του Βαζέχα χτύπησε δοκάρι και άουτ.

Μην θεοποιείτε τους ξένους... Ο Μαρκαριάν και αυτός βράδυ έφυγε αν θυμάσαι... κρίμα γιατί είχε και ωραία κόρη

Οι ομάδες που παίζουν πραγματικά δεν έχουν να κάνουν με εθνικότητες... αλλά με το πόσο ικανός και κυρίως κατάλληλος είναι ο προπονητής τους.

Και επειδή μου αρέσει να μαντεύω, σου λέω πως αν είναι τελικά Μανωλάς στο τιμόνι της ΑΕΚ , θα αλλάξουν πολλά ... μα πάρα πολλά εντός ποδοσφαιρικού τμήματος και σίγουρα και κάποια νυχτοπερπατήματα και δηλώσεις , συν ψυχολογικός τομέας θα μεταμορφωθούν ή.... αναδιαρθρωθούν όπως θέλει και ο φίλος alximistis.

Gandalf
    mage den tha sou xalasw xatiri....
    apla tha pw oti....o markarian efuge nixta opws kai oi alloi pou proaneferes , opote ena akuro epixirima
    to sout sto dokari to ekane o vlaovits
    an thewreis ton lemoni proponiti, parte ton eseis. egw nomiza oti ekrazes toso kairo oti o gauros den paizei bala

telos , an nomizeis oti kati tha allaxei stin ellada. eisai gelasmenos

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Ενώ άνετα θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα σοβαρό πλάνο σοβαρό προγραμματισμό στα σκαριά ώστε η ομάδα σιγά σιγά να χτιζόταν να ανέβαζε επίπεδο και να δεις όλα πως θα έστρωναν σιγά σιγά. Κάτι πήγε να γίνεισ την αρχή αλλά ας όψονται άλλοι...
    ακριβως αυτο ελεγα στον mats αν θυμαμαι καλα της προαλλες.
    anyway
    δεν θεωρω τον μπαγεβιτσ ημιμετρο ( εκτος και αν πλακωθειτε οριτζιναλιστες και φυγει στην μεση της χρονιας )

οπου και να χει παει ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ (βαζελια σε γαμουσαν ) εχει φτιαξει ομαδα, και οχι μονο σε αεκ γαυρο που εκει ειχε και ΤΟ υλικο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ακριβως αυτο ελεγα στον mats αν θυμαμαι καλα της προαλλες.
    anyway
    δεν θεωρω τον μπαγεβιτσ ημιμετρο ( εκτος και αν πλακωθειτε οριτζιναλιστες και φυγει στην μεση της χρονιας )

οπου και να χει παει ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ (βαζελια σε γαμουσαν ) εχει φτιαξει ομαδα, και οχι μονο σε αεκ γαυρο που εκει ειχε και ΤΟ υλικο

Φίλε ακόμα και να μην τον θεωρήσουμε ημίμετρο... στην ΑΕΚ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ έχθρες! Δεν θα τον αφήσουν να κάνει δουλειά ούτε ο ίδιος θα έρθει ήρεμος.
    ένα αυτό. επίσης, το έγραψα και πρώτα πρώτα. Έχεις ένα ζευγάρι. Μαζί για χρόνια. Κάποια στιγμή χαλάει η συνταγή. Περνά κάποιο διάστημα παίζουν δεξιά κι αριστερά και γίνεται προσπάθεια επανένωσης. Αν αποτύχει και αυτή... τελείωσε! Μην το ψάχνουμε άλλο. Αυτό έγινε. Έφυγε ο Ντούσαν ξανάρθε δεν έδεσε έληξε. Η ζωή απέδειξε πως δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε με αυτόν τον άνθρωπο.
    ΚΑι τρίτο και τελευταίο... είναι κάκιστο για μία ομάδα να κρέμεται από τα τέτοια του κάθε Ντούσαν και να θεωρεί σωτήρα της μόνο αυτόν και κανέναν άλλον. Δείχνει πως δεν έχει τη δύναμη να κοιτάξει μπροστά και να προχωρήσει. Από όπου και να το δεις λάθος είναι.

Και... ναι!!!
    Καινούργια φήμη!!!!!!!!! Άγγελος Αναστασιάδης!!!!
    Μαζί του θα κουβαλήσει λέει και το μισό άγιο όρος καθώς και τρεις εικόνες της Παναγίας της Πάρου καθώς και μία του μοναχού του όσιου του δαμαγήτου μεγάλη η χάρη του.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re kwsta plaka kaneis?' kai den anaferomai mono se sena twra, giati to exw xanakousei auto....
    vlakia itan to na fereis ton conseisao kai ton biskan???
    diladi tha mas trelanete teliews???

gia prwti fora epitelous o panathinaikos evale lefta kai efere anagnwrismenous paixtes...oi opoioi gai DIAFOROUS logous den vgikan....kai leme oti ekane vlakia????

re imarton
    fernei .....kanei vlakies
    den fernei...pali kanei vlakies

re gia peite mas kai mas ti prepei akrivws na kanei telika giati berdeutikame
    να σε ρωτησω κατι;

εστω οτι ενας-δυο ηρθαν εδω και παθαν ψυχολογικα και δεν προσαρμοστηκαν κατα πως λενε οι αθλητικογραφοι της πο*τσας (πραγματικα δεν καταλαβαινω οταν μιλαμε για επαγγελματιες αθλητες τετοια πραγματα...)

οι υοπολοιποι τι εκαναν δηλαδη;

πες μου εναν ξενο που ηρθε τα τελευταια χρονια στον Πανθηναϊκο και επαιξε μπαλα...αν μη τι αλλο ο συλλογος διακρινοταν σε αυτον τον τομεα...επαιρνε ταλενταρες με λιγα χρηματα που απεδιδαν στο 250% της αξιας τους.

Ο καταλογος ατελειωτος, ο Μινχ πιστευω οτι ηταν ο τελευταιος...μετα το χαος...

Αρα δυο πραγματα συμβαινουν...

1.το τμημα scouting ειναι ΓΤΠ, τουτεστιν δεν ξερει την δουλεια του η την ξερει αλλα ψωνιζει βαση υποδειξεων...ποιος ευθυνεται για αυτο;

2.Το προπονητικο team (οποιοδηποτε και αν ειναι αυτο) δεν αξιοποιει τους παικτες ουτε στο 10% ...ποιος ευθυνεται για αυτο;

Η ιδια κατασταση επαναλαμβανεται επι σειρα ετων για να χαρακτηρισουμε το γεγονος απλα συγκυριακο...

Αποψη μου οτι ο μ@λ@κ@ς ο Τζιγγερ εχει την ευθυνη για αυτους τους δυο νευραλγικους τομεις...και επειδη ειναι ασχετος απο μπαλα, εχει σιγουρα ''αυλικους'' οπου η ασχετοι ειναι και αυτοι η του τα τρωνε και τον πιανουν κοροϊδο.

Εγω ποτε δεν ημουν των μεγαλων ονοματων...χεστηκα για το αν θα ερεθει ο Ριβαλντο, ο Μπισκαν, ο Κονσεϊσαο και ο Σοουζα στον ΠΑΟ.

Μπαλα και πεισμα μπορω να βλεπω;

kalgeorge...
    an thewreis ton lemoni proponiti, parte ton eseis. egw nomiza oti ekrazes toso kairo oti o gauros den paizei bala
    Στην Ευρώπη έπαιξε πολύ καλή μπάλα ο κόκκινος... απο τις καλύτερες που έχω δεί με Ελληνική ομάδα.
    Αλλά στην Ελλάδα η ηλίθια σκοπιμότητα του πρωταθλήματος , αλλάζει τα δεδομένα.
    Ο Λεμονής μπορεί να γελάμε και να κάνουμε πλάκα, αλλά τόσο εμάς όσο και εσάς, μας πέρασε ενα καλό χεράκι... ειδικά εσάς σας πέρασε 4 χεράκια.

Με αυτό θέλω να πω , οχι πως ο Λεμονής είναι τεράστιος, αλλά σίγουρα δεν είναι και χειρότερος απο κάτι Μπιγκόν, Μαλεζάνι, *ουσκι, *εσκι, έχουν περάσει απο τον Ελλαδικό χώρο.

Για να έρθει μεγάλος προπονητής εν Ελλάδι, θα πρέπει να αλλάξει όλη η χώρα σαν ποδοσφαιρικό στερέωμα... Σε ποιό προπονητικό κέντρο θα πάει;... στου Ρέντη; ... στους Θρακομακεδόνες;... μόνο η Παιανία είναι αλλά εσείς πάσχετε απο γήπεδο. Επίσης είναι και αυτό στην 3 πηγάδια στην Ξάνθη αλλά εκεί δεν είχαν μέχρι στιγμής έλξη σαν ομάδα. Και πέρα απο την δική του ομάδα... τι να δεί ρε φίλε στο Ελληνικό πρωτάθλημα;... τα γεμάτα γήπεδα;... τα ωραία γήπεδα;... την αμερόληπτη διαιτησία;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ... αλήθεια τι απο όλα αυτά θα έλξουν ενα καλό προπονητή εδώ;

Εδώ ο Βενγκέρ πέρασε μια βόλτα απο τον ΟΣΦΠ και μόλις είδε τον Ρέντη , άρχισε να τρέχει και κατέληξε στην Ιαπωνία. Τι λέμε τώρα;

Στο θέμα Μπαγιεβιτς πάμε για ανακύκλωση... μην λέμε τα ίδια... μιλάνε οι αριθμοί εντός Ελλάδος για το τι μπορεί να κάνει σε όποια ομάδα πάει. Ακόμα και όταν δεν έχει οικονομικές δυνατότητες τεράστιες... βλ. ΑΡΗ ΠΑΟΚ.

el hymador:
    Μπαλα και πεισμα μπορω να βλεπω;
    ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ! Αυτό είναι το ζήτημα για εσένα , εμένα , τον άλλον που δίνουν απο 20-50ευρώ σε κάθε παιχνίδι ενώ παίρνουν περίπου 1000 τον μήνα. Τα δίνουμε να περάσουμε καλά... ακόμα και όταν χάνουμε... αν είναι να προβληματιστούμε... καθόμαστε και σπίτι του Αγ.Βαλεντίνου... χαχαχαχα... βοήθεια σας , σε όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

οριστε ρε μαγκες ποια ειναι η ελλαδα

Φερερ:
    "Μου έδωσαν ένα ποδήλατο για να αντιμετωπίσω τεθωρακισμένα. Καθαρά, η ΑΕΚ δεν έχει την προοπτική του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι, το μπάτζετ για τις μεταγραφές ήταν μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ κι αυτό είναι πολύ λίγο για να αντιμετωπίσεις τους δύο μεγάλους. Η μόνη μεγάλη μεταγραφή που κάναμε ήταν του Ριβάλντο κι αυτός ήταν 36 ετών και προσωπικός μου φίλος".

"Ημασταν αήττητοι, όμως απ` ό,τι φαίνεται, κανείς δεν το θυμάται αυτό. Χάσαμε δύο παιχνίδια στη σειρά και κανένας δεν έκανε υπομονή. Πέρυσι, απολύθηκαν όλοι οι προπονητές του ελληνικού πρωταθλήματος, εκτός απ` εμένα. Υπάρχει πολύ λίγη υπομονή στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν αυτή η πίεση προέρχεται από τον Τύπο ή τους φιλάθλους, όμως είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις ως προπονητής στην Ελλάδα".

αν ειναι οπως τα λεει ο ανθρωπας, που λογικα ετσι ειναι, ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙς, και τον FERGUSON τον αλεξακι για προπονητη τι περιμενεις να κανει?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

οιπες μου εναν ξενο που ηρθε τα τελευταια χρονια στον Πανθηναϊκο και επαιξε μπαλα...αν μη τι Ο
    1.το τμημα scouting ειναι ΓΤΠ, τουτεστιν δεν ξερει την δουλεια του η την ξερει αλλα ψωνιζει βαση υποδειξεων...ποιος ευθυνεται για αυτο;

2.Το προπονητικο team (οποιοδηποτε και αν ειναι αυτο) δεν αξιοποιει τους παικτες ουτε στο 10% ...ποιος ευθυνεται για αυτο;

επω;
    kwsta akou....flipsen, vlaovits, kolka, minx einai kapoioi pou mou irthan sto mualo etsi girigora....

twra gia ton poioi ftiane pou erxontai katsikia, eiani allo thema
    den sizitame auto twra

kalgeorge...

Στην Ευρώπη έπαιξε πολύ καλή μπάλα ο κόκκινος... απο τις καλύτερες που έχω δεί με Ελληνική ομάδα.
    Αλλά στην Ελλάδα η ηλίθια σκοπιμότητα του πρωταθλήματος , αλλάζει τα δεδομένα.
    Ο Λεμονής μπορεί να γελάμε και να κάνουμε πλάκα, αλλά τόσο εμάς όσο και εσάς, μας πέρασε ενα καλό χεράκι... ειδικά εσάς σας πέρασε 4 χεράκια.

ok man den sunexizw
    :rotflmao: :rotflmao:
    exeis fovera epixeirimata

akatanomastos... άστο κάηκες...

Αν ο κ.Φερέρ δεν είχε budget, δεν είχε παίκτες κτλ...

1) Γιατί έδιωξε τους Τσιρίλο και τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ ενώ είχαν αποδεδειγμένα πάθος και πίστη στο παιχνιδι τους.
    2) Γιατί τα λέει τώρα και οχι πριν υπογράψει για 4ετη ανανέωση.

Άστο γιατί εδώ έγινε γραφικός ο Φερέρ..

αλλά ακόμα και έτσι... έχεις όποιους έχεις.... τι επιλογές ήταν αυτές, όταν ακόμα και το παιδάκι στην εξέδρα αναρρωτιέται γιατί ενας απο τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος (άρα και ικανός παίκτης) τρώει πάγκο; Βλ. Μπλάνκο!

Άστο σου λέω.... δεν έχει σχέση με το τι είδε εδώ, αλλά με το τι βαθμό πληγής επέφερε στον εγωισμό αλλά και στην αγωνιστική του φήμη , μια απόλυση απο την ΑΕΚ του υποβαθμισμένου Ελληνικού πρωταθλήματος. Την στιγμή μάλιστα που πέριση με την ίδια ομάδα κέρδιζε την Μίλαν εντός!!!

φίλε Kalgeorge... εγώ απεναντίας ακόμα περιμένω τα δικά σου.. γιατί μόνο κατηγορώ στα δικά μου βλέπω και τίποτα άλλο.

Gandalf

οριστε ρε μαγκες ποια ειναι η ελλαδα

Φερερ:
    "Μου έδωσαν ένα ποδήλατο για να αντιμετωπίσω τεθωρακισμένα. Καθαρά, η ΑΕΚ δεν έχει την προοπτική του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι, το μπάτζετ για τις μεταγραφές ήταν μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ κι αυτό είναι πολύ λίγο για να αντιμετωπίσεις τους δύο μεγάλους. Η μόνη μεγάλη μεταγραφή που κάναμε ήταν του Ριβάλντο κι αυτός ήταν 36 ετών και προσωπικός μου φίλος".

"Ημασταν αήττητοι, όμως απ` ό,τι φαίνεται, κανείς δεν το θυμάται αυτό. Χάσαμε δύο παιχνίδια στη σειρά και κανένας δεν έκανε υπομονή. Πέρυσι, απολύθηκαν όλοι οι προπονητές του ελληνικού πρωταθλήματος, εκτός απ` εμένα. Υπάρχει πολύ λίγη υπομονή στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν αυτή η πίεση προέρχεται από τον Τύπο ή τους φιλάθλους, όμως είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις ως προπονητής στην Ελλάδα".

αν ειναι οπως τα λεει ο ανθρωπας, που λογικα ετσι ειναι, ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙς, και τον FERGUSON τον αλεξακι για προπονητη τι περιμενεις να κανει?

Η αλήθεια είναι πάντα στη μέση φίλε! Μην το ξεχνάς αυτό! Σαφώς και δεν φταίει μόνο αυτός για τα χάλια μας και κανονικά δεν έπρεπε να φύγει. Από την άλλη όμως ήταν πια οι σχέσεις του με τους παίκτες και τον κόσμο αλλά μάλλον και τη διοίκηση σε χάλια επίπεδο. Δεν γινόταν. Και δεν ήταν τόσο οι ήττες όσο ο τρόπος στησίμας της ομάδας και παιχνιδιού.

2) Γιατί τα λέει τώρα και οχι πριν υπογράψει για 4ετη ανανέωση.

Gandalf
    προφανως δεν μπορει να βγει και να τα πει μολις εχει υπογραψει, και θα τα πει μολις στραβωσει η σχεση, ετσι δεν γινεται παντα? λες εσυ στην γκομενα σου μολις τα φτιαξατε, μωρο μου εισαι τσιγγουνης!μωρο μου ροχαλιζεις? η μωρο μου μυριζουν τα ποδια σου? μολις χωρισετε τα κοπανας ολα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλα νομιζω εχει πει διαφορα πραγματα και αφου ειχε υπογραψει

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Η αλήθεια είναι πάντα στη μέση φίλε! Μην το ξεχνάς αυτό! Σαφώς και δεν φταίει μόνο αυτός για τα χάλια μας και κανονικά δεν έπρεπε να φύγει. Από την άλλη όμως ήταν πια οι σχέσεις του με τους παίκτες και τον κόσμο αλλά μάλλον και τη διοίκηση σε χάλια επίπεδο. Δεν γινόταν. Και δεν ήταν τόσο οι ήττες όσο ο τρόπος στησίμας της ομάδας και παιχνιδιού.

ναι μωρε τα λεγαμε και χτεσ ολα αυτα, ετσι ειναι, κυριως για την σχεση ΜΗ εμπιστοσυνης με τους παιχτες. απλως να λεμε και τις 2 πλευρες και να μην τους βγαζουμε ολους τρελους επειδη δεν εχουμε ομαδα
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13