Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Περι τιμων ελαστικων ο λογος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Να γυριζει....

+1:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Να γυριζει....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    +1
    γυρω γυρω όλοι

Γιατι δεν βαζεις τα στοιχεια του μαγαζιου ρε συ Γιαννη δημοσια;

Ουτε κλεμμενα ειναι, και στην τελικη οι καλες τιμες πρεπει να διαφημιζονται!
    Νίκος
    Open Horizons

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Λοιπόν εγώ πήγα κι έβαλα τα Michelin Pilot Power σε 120/60/17 και 160/60/17 στον Κουζή με 315 €!!!!
    Εξαιρετική τιμή!!!!Όπου ρώτησα κανείς δεν μου είπε κάτω από 370€.

Και να πω κι ένα ευχαριστώ στον Ταξιδευτή και στον Trigger ,από τα ποστ των οποίων έμαθα για το συγκεκριμένο λαστιχάδικο.

Υ.Γ.Αγαπητέ κύριε gcrook αν πας ,ειδικά εσύ , στον Κουζή για λάστιχα παίζει να στα βάλει και τσάμπα αν κάτσεις και του πεις όλες τις πιθανές βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στο στίσιμο ενός SV 99-02
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Λοιπόν εγώ πήγα κι έβαλα τα Michelin Pilot Power σε 120/60/17 και 160/60/17 στον Κουζή με 315 €!!!!
    Εξαιρετική τιμή!!!!Όπου ρώτησα κανείς δεν μου είπε κάτω από 370€.

Και να πω κι ένα ευχαριστώ στον Ταξιδευτή και στον Trigger ,από τα ποστ των οποίων έμαθα για το συγκεκριμένο λαστιχάδικο.

Υ.Γ.Αγαπητέ κύριε gcrook αν πας ,ειδικά εσύ , στον Κουζή για λάστιχα παίζει να στα βάλει και τσάμπα αν κάτσεις και του πεις όλες τις πιθανές βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στο στίσιμο ενός SV 99-02
    Aggele είναι η πρώτη φορά που μένω τόσο ευχαριστημένος από βουλκανιζατέρ.Όχι για τα λάστιχα γιατί απ'όπου και να τα έπαιρνα τα ίδια θα ήταν αλλά η τσέπη μου θα ήταν γύρω στα 100 ευρώ πιό άδεια... Η αντιμετώπιση τους πάντως δεν παίζεται είναι πολύ καλά παιδιά και εξυπηρετικότατοι!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Γιατι δεν βαζεις τα στοιχεια του μαγαζιου ρε συ Γιαννη δημοσια;

Ουτε κλεμμενα ειναι, και στην τελικη οι καλες τιμες πρεπει να διαφημιζονται!
    ok

bike & rider, στην Δουκ. Πλακεντίας, Χαλάνδρι, καμια 500αρια μέτρα πριν το μετρό

η τιμή που ανέφερα είναι ωστόσο μόνο για τα bt-002 pro (γόμες), δεν ξέρω και δεν έχω ρωτήσει για άλλα λάστιχα...

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Το avatar του/της Daffizx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ok

bike & rider, στην Δουκ. Πλακεντίας, Χαλάνδρι, καμια 500αρια μέτρα πριν το μετρό

η τιμή που ανέφερα είναι ωστόσο μόνο για τα bt-002 pro (γόμες), δεν ξέρω και δεν έχω ρωτήσει για άλλα λάστιχα...

Τι ειπες τωρα
    Ειναι και κοντα στο μαγαζι μου .
    Θα μας κανει την ιδια τιμη ?

Update Φεβ. 2008:

Θελω να κανω μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ προσθηκη στο θεμα "Λαστιχα & τιμες" γιατι νομιζω οτι αξιζει τον κοπο και αφορα τον Δημητρη Μπουκη και το Bouki's way.

Mετα απο το ψαξιμο που ειχα κανει και ειχα αναφερει στην αρχη του θεματος, ειχα ειλικρινα απογοητευτει... Οι τιμες στην Ελλαδα εχουν ξεφυγει τελειως! Ακουγα τριγυρω για 500αρες και παραπανω, λες και ηταν το πιο φυσικο πραγμα του κοσμου!

Τελικα ομως και εχοντας ακουσει τοσα πολλα για τον Δημητρη Μπουκη, ειπα οτι θα ηταν καλο να περασω ετσι απλα για να τον γνωρισω.

Ε λοιπον τελικα, οχι μονο ειχα την ΕΥΤΥΧΙΑ να γνωρισω ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παλικαρι σαν ανθρωπο, αλλα και οι τιμες που κανει ειναι μακραν οι καλυτερες που βρηκα στην Ελλαδα!

Οσο για τη δουλεια που κανει, περιττο να πω κατι... Εχει αναφερθει ξανα εδω στο φορουμ οτι κοιταζει τα λαστιχα και τις ζαντες σαν να ειναι μωρα του (κατι που διαπιστωσα και ιδιοις ομμασι)!! :a07:

Συγχωρηστε μου τη διαφημιση αλλα οπως εχω ξαναπει, οι καλοι επαγγελματιες ΠΡΕΠΕΙ να διαφημιζονται!

Μεσα στις γομες που σκεφτομουν λοιπον ηταν και τα Metzeler Racetec. Οταν το ανεφερα μου εδωσε μια τιμη που μου αρεσε πολυ.

Γυρνοντας στο σπιτι και απο περιεργεια ηθελα να συγκρινω αυτη την τιμη με το γνωστο Γερμανικο μαγαζι που ανεφερα στην αρχη του θεματος -το απολυτο συγκριτικο, μιας και εχει τις καλυτερες τιμες που ειχα βρει μεχρι τοτε.

Λοιπον, τα Metzeler Racetec K2 (120/70 & 190/55) το Γερμανικο site τα ειχε 352 ευρω.
    Σε αυτα βαζουμε 50 ευρω μεταφορα, και αλλα 40 ευρω η τοποθετηση, οποτε εχουμε τελικη τιμη 442 ευρω -οχι ασχημα οταν τιμη καταλογου στην Ελλαδα εχουν 545 ευρω (με αδιευκρινιστο αν εχει και την τοποθετηση μεσα σε αυτο το ποσον).

Ε ρε παιδια, ειλικρινα σας το λεω, φανταστειτε την εκπληξη μου οταν διαπιστωσα οτι η τιμη που μου ειχε δωσει ο Δημητρης ηταν ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ απο το Γερμανικο μαγαζι!!

ΚΑΙ με το πλεονεκτημα οτι δεν περιμενεις να σου ερθουν τα λαστιχα, ΚΑΙ εχεις την καλυτερη δυνατη φροντιδα για τις ζαντες σου. Το οτι ο Δημητρης ειναι ανθρωπος απο τους λιγους το αφηνω απ εξω!

Ειλικρινα σας το λεω ΠΡΕΠΕΙ να τον γνωρισετε! Πατε εκει εστω μονο και για ενα καφεδακι. ΣΙΓΟΥΡΑ θα φυγετε κερδισμενοι.

Για εμενα το θεμα λαστιχα πλεον εκλεισε.

Νίκος
    Open Horizons

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Περι τιμων ελαστικων ο λογος....

Λοιπον, παιδια, ολοι εχουν τα φετιχ τους. Ε λοιπον εμενα ειναι τα λαστιχα , και συγκεκριμενα τα καλα λαστιχα μεν, οικονομικα αγορασμενα δε.
    (νταξ, ανωμαλιες υπαρχουν πολλες, αλλοι θα ριχνουν στα ναρκωτικα )

Τα λάστιχα είναι το φετίχ σου και βάζεις μεταχειρισμένα στο 999????

Kατι δεν μας λες καλά.....

Επίσης λες οτι ο byr0n δημιουργεί εντυπώσεις, στο ποστ που εβαλε για τον Μπούκη.

Κει στο τέλος μας λες να πάμε όλοι στον Mπούκη....

Το εχεις κάψει η μου φαίνεται???

Εγω πάντως πήρα Super Corsa III με 360 από την άκρη του shatz και ειναι μια χαρά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Re: Re: Περι τιμων ελαστικων ο λογος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Τα λάστιχα είναι το φετίχ σου και βάζεις μεταχειρισμένα στο 999????

Kατι δεν μας λες καλά.....

Επίσης λες οτι ο byr0n δημιουργεί εντυπώσεις, στο ποστ που εβαλε για τον Μπούκη.

Κει στο τέλος μας λες να πάμε όλοι στον Mπούκη....

Το εχεις κάψει η μου φαίνεται???

Εγω πάντως πήρα Super Corsa III με 360 από την άκρη του shatz και ειναι μια χαρά.
    Δηλαδη ρε μεγαλε εξυπνακιδη ξυπνησες σημερα και γουσταρες να μου την πεις ετσι;

Καταρχας, ναι, γουσταρω τα λαστιχα γενικα ειτε καινουργια ειτε μεταχειρισμενα! Και ΝΑΙ, εχω βαλει ΚΑΙ μεταχειρισμενα στην 999. Που κολλας εσυ δηλαδη;

Στο μηνυμα του Βυρωνα αναφερομαι στις εντυπωσεις οσον αφορα τα περι συνολικης τιμης απο το εξωτερικο! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα οσα ειχε πει για τον Δημητρη!
    Για ξαναδιαβασε τα μηνυματα ρε φιλαρακι!

Γιναμε ολοι εδω μεσα κριτες των παντων! Αει σιχτιρ πια!
    Νίκος
    Open Horizons

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Re: Περι τιμων ελαστικων ο λογος....

Στο μηνυμα του Βυρωνα αναφερομαι στις εντυπωσεις οσον αφορα τα περι συνολικης τιμης απο το εξωτερικο! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα οσα ειχε πει για τον Δημητρη!
    To αρχικό σου μήνυμα έχει γίνει edit. Μιλάς για άριστες εντυπώσεις σου απ΄το Μήτσο ενώ στο τελευταίο post γράφεις πως

Update Φεβ. 2008:

Τελικα ομως και εχοντας ακουσει τοσα πολλα για τον Δημητρη Μπουκη, ειπα οτι θα ηταν καλο να περασω ετσι απλα για να τον γνωρισω.
    Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας κάνει ότι μπορεί για να δώσει λύσεις και δεν χρειάζεται δεκανίκια από μένα. Αυτό φαίνεται και απ΄τις εντυπώσεις των παιδιών που έχουν ήδη πάει.
    Απ΄αυτό το post τον γνώρισα και έγινα πελάτης-φίλος και καμμία πρόθεση δεν είχα να δημιουργήσω εντυπώσεις.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Θα παρακαλέσω να μείνει εδώ το θέμα, όσον αφορά τους διαπληκτισμούς, και να μείνει το thread του Νίκου καθαρό.
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Νικο, εχεις δικιο. Σταματαω και ζητω συγνωμη αν παραφερθηκα. Βυρωνα δεν λεμε κατι το διαφορετικο ρε συ.
    Το αρχικο μου μηνυμα ειχε διορθωθει και ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ με τις τελευταιες εξελιξεις. Δεν ακολουθαει απαραιτητα χρονολογικη σειρα. Απλα θεωρησα καλο οτι πληροφοριες υπαρχουν να βρισκονται σε πρωτο πλανο.
    Α, επισης θυμασαι καλα οτι η "διενεξη" μας ηταν αναφορικα με τις τιμες, οποτε λεμε το ιδιο πραγμα.

Τελοσπαντων, that's my 2 cents και τελος.
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Καλες αγορες γινονται και απο οσους βγαζουν τα πολιτικα λαστιχα και βαζουν γομμες.Οπως και απο μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Re: Re: Περι τιμων ελαστικων ο λογος....

Δηλαδη ρε μεγαλε εξυπνακιδη ξυπνησες σημερα και γουσταρες να μου την πεις ετσι;

Καταρχας, ναι, γουσταρω τα λαστιχα γενικα ειτε καινουργια ειτε μεταχειρισμενα! Και ΝΑΙ, εχω βαλει ΚΑΙ μεταχειρισμενα στην 999. Που κολλας εσυ δηλαδη;

Γιναμε ολοι εδω μεσα κριτες των παντων! Αει σιχτιρ πια!
    Δεν απαντώ μόνο και μόνο από σεβασμό στο φόρουμ, και επειδή δεν έχει νόημα,

Ελπίζω πάντως το τελευταίο να μην το απεύθυνες σε μένα!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί ελαστικών ο λόγος...
    από fazer - hucker στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 00:40
  2. Περί βλακείας Μπους ο λόγος (revised: και όχι μόνο)
    από da_z_bro στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2005, 16:25
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ