Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 82

Θέμα: λαζοπουλος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis

λαζοπουλος

Παιδες,επειδη ειμαι Ολλανδια για κανα 6μηνο,ξερετε πως μπορω να βλεπω λαζοπουλο μεσω ιντερνετ?αν γινεται χωρις download απο παραξενα site-αν δε γινεται καλως

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: λαζοπουλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Παιδες,επειδη ειμαι Ολλανδια για κανα 6μηνο,ξερετε πως μπορω να βλεπω λαζοπουλο μεσω ιντερνετ?αν γινεται χωρις download απο παραξενα site-αν δε γινεται καλως

δεν ξέρω για να βλέπεις αλλά μπορείς να ακούς μέσω του ραδιοφώνου του άλφα νομίμως

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    http://www.greek-movies.com/shows.php?c=7

Κανεις λιγο scroll down και εισαι κομπλε

Re: λαζοπουλος

βαλε νοβα!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Οτι να ναι Το avatar του/της glanza2
    greek movies που ειπε και φιλος και εισαι κομπλε
    anashimatismos metashimatismos autin tin prothesi tin berdeuo kai eho kaki prothesi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    αν χρησιμοποιεις rapishare το κατεβαζεις και απο δω
    http://greekzlive.com/forum/showthread.php?t=267313

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    thx paides

Παλαιό μέλος
    thx paides
    Ελπίζω να μη νόμισες πως καθάρισες με ένα thnx, ε; Δεχόμαστε paypal, wire transfer, visa & mastercard.

Σιγα τον φουστη που εχει χαζεψει τον κοσμο με τις νταλακιες του. Οταν παρουσιαστηκα στην Δραμα το 88 αυτος πουλαγε τρελα για να μην παει, και πριν λιγα χρονια, μονο υπουργο πολιτισμου δεν τον κανανε τον φραγκολεβαντινο, την παλιο κοταρα! Θα μας μαθει κουλτουρα ο Λαζοπουλος ο ψευτοκουλτουριαρης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Σιγα τον φουστη που εχει χαζεψει τον κοσμο με τις νταλακιες του. Οταν παρουσιαστηκα στην Δραμα το 88 αυτος πουλαγε τρελα για να μην παει, και πριν λιγα χρονια, μονο υπουργο πολιτισμου δεν τον κανανε τον φραγκολεβαντινο, την παλιο κοταρα! Θα μας μαθει κουλτουρα ο Λαζοπουλος ο ψευτοκουλτουριαρης.

Το ψηνεις για διαμαχη βλεπω

Aποψη εξεφρασα γιατι εχω βαρεθει να τους βλεπω σαν τα προβατα και βοσκο τον Λαζοπουλο. Εντωμεταξυ τα καναλια τον γλυφουν ολη μερα γιατι με το υλικο του βγαζουν τζαμπα μεροκαματο. Τον λενε συγχρονο Αριστοφανη και αλλες τετοιες νταλακιες επειδει κοροιδευει οποιον θελει με την καλυψη της σατηρας. Κανει ρομπα οποιον θελει και ολοι τον χειροκροτανε σαν νταλακες. Στους 10 μικρους Μητσους ειχε την πλακα του. Τωρα που παει να το παιξει τιμητης και ηρωας του απλου κοσμου εχει ξεφυγει το πραγμα. Μην ξεχναμε οτι δεν τα κανει τζαμπα αυτα. Βαλτε με και μενα στην παρεουλα και δωστε μου μικροφονο και καμερα και θα σου πω εγω τι ωραια πλακιτσα κανω

Αν τους βάζανε τον Πανούση όμως θα κλεγόντουσαν.
    Απλά έχουν βρεί στο πρόσωπο του Λαζόπουλου αυτο ακριβώς που είπε ο vestromas.
    Τον λενε συγχρονο Αριστοφανη και αλλες τετοιες νταλακιες επειδει κοροιδευει οποιον θελει με την καλυψη της σατηρας.
    Ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση του,απλά έτυχε να είναι αυτος.Δεν κάνει κάτι το αξιόλογο,έτοιμο υλικό έχει και πολύ απλά το σατιρίζει προσπαθώντας να το πετύχει αυτό με μια μορφή frontman.crap.
    www.myspace.com/deathmetalito

Συμφωνω για τον Πανουση, extremist. Ειναι ισως ο μοναδικος που πραγματικα δεν γλυφει το συστημα υποκρινομενος οτι του αντιστεκετε.

αν μπορεί να το κάνει ο καθένας αυτό που κάνει ο Λάκης ας το κάνει...εκεί η ρόδος εκεί και το πήδημα....

όλα τ'άλλα....ή μήπως να βλέπουμε το λαμόγιο τον Μάκη??

ο Λάκης κάνει σάτυρα σε δηλώσεις κ εμφανίσεις προσώπων στην τηλεόραση...και την κάνει πολύ πετυχημένα...και αυτό είναι το δύσκολο
    ένα μικρόφονο μπορεί να πιάσει ο καθένας αλλά τι θα πει και πως θα το πει είναι η ουσία
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ο Λάκης κάνει σάτυρα σε δηλώσεις κ εμφανίσεις προσώπων στην τηλεόραση...και την κάνει πολύ πετυχημένα...
    +1

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λαζόπουλος - βίντεο μπανάνα
    από binzis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2009, 14:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας