Παιδες,επειδη ειμαι Ολλανδια για κανα 6μηνο,ξερετε πως μπορω να βλεπω λαζοπουλο μεσω ιντερνετ?αν γινεται χωρις download απο παραξενα site-αν δε γινεται καλως![]()
Παιδες,επειδη ειμαι Ολλανδια για κανα 6μηνο,ξερετε πως μπορω να βλεπω λαζοπουλο μεσω ιντερνετ?αν γινεται χωρις download απο παραξενα site-αν δε γινεται καλως![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
δεν ξέρω για να βλέπεις αλλά μπορείς να ακούς μέσω του ραδιοφώνου του άλφα νομίμως
http://www.greek-movies.com/shows.php?c=7
Κανεις λιγο scroll down και εισαι κομπλε
Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
βαλε νοβα!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
greek movies που ειπε και φιλος και εισαι κομπλε
anashimatismos metashimatismos autin tin prothesi tin berdeuo kai eho kaki prothesi
αν χρησιμοποιεις rapishare το κατεβαζεις και απο δω
http://greekzlive.com/forum/showthread.php?t=267313
Ελπίζω να μη νόμισες πως καθάρισες με ένα thnx, ε; Δεχόμαστε paypal, wire transfer, visa & mastercard.Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
thx paides
![]()
![]()
Σιγα τον φουστη που εχει χαζεψει τον κοσμο με τις νταλακιες του. Οταν παρουσιαστηκα στην Δραμα το 88 αυτος πουλαγε τρελα για να μην παει, και πριν λιγα χρονια, μονο υπουργο πολιτισμου δεν τον κανανε τον φραγκολεβαντινο, την παλιο κοταρα! Θα μας μαθει κουλτουρα ο Λαζοπουλος ο ψευτοκουλτουριαρης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Σιγα τον φουστη που εχει χαζεψει τον κοσμο με τις νταλακιες του. Οταν παρουσιαστηκα στην Δραμα το 88 αυτος πουλαγε τρελα για να μην παει, και πριν λιγα χρονια, μονο υπουργο πολιτισμου δεν τον κανανε τον φραγκολεβαντινο, την παλιο κοταρα! Θα μας μαθει κουλτουρα ο Λαζοπουλος ο ψευτοκουλτουριαρης.
Το ψηνεις για διαμαχη βλεπω![]()
Aποψη εξεφρασα γιατι εχω βαρεθει να τους βλεπω σαν τα προβατα και βοσκο τον Λαζοπουλο. Εντωμεταξυ τα καναλια τον γλυφουν ολη μερα γιατι με το υλικο του βγαζουν τζαμπα μεροκαματο. Τον λενε συγχρονο Αριστοφανη και αλλες τετοιες νταλακιες επειδει κοροιδευει οποιον θελει με την καλυψη της σατηρας. Κανει ρομπα οποιον θελει και ολοι τον χειροκροτανε σαν νταλακες. Στους 10 μικρους Μητσους ειχε την πλακα του. Τωρα που παει να το παιξει τιμητης και ηρωας του απλου κοσμου εχει ξεφυγει το πραγμα. Μην ξεχναμε οτι δεν τα κανει τζαμπα αυτα. Βαλτε με και μενα στην παρεουλα και δωστε μου μικροφονο και καμερα και θα σου πω εγω τι ωραια πλακιτσα κανω![]()
Αν τους βάζανε τον Πανούση όμως θα κλεγόντουσαν.
Απλά έχουν βρεί στο πρόσωπο του Λαζόπουλου αυτο ακριβώς που είπε ο vestromas.
Τον λενε συγχρονο Αριστοφανη και αλλες τετοιες νταλακιες επειδει κοροιδευει οποιον θελει με την καλυψη της σατηρας.
Ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση του,απλά έτυχε να είναι αυτος.Δεν κάνει κάτι το αξιόλογο,έτοιμο υλικό έχει και πολύ απλά το σατιρίζει προσπαθώντας να το πετύχει αυτό με μια μορφή frontman.crap.![]()
www.myspace.com/deathmetalito
Συμφωνω για τον Πανουση, extremist. Ειναι ισως ο μοναδικος που πραγματικα δεν γλυφει το συστημα υποκρινομενος οτι του αντιστεκετε.![]()
αν μπορεί να το κάνει ο καθένας αυτό που κάνει ο Λάκης ας το κάνει...εκεί η ρόδος εκεί και το πήδημα....
όλα τ'άλλα....ή μήπως να βλέπουμε το λαμόγιο τον Μάκη??
ο Λάκης κάνει σάτυρα σε δηλώσεις κ εμφανίσεις προσώπων στην τηλεόραση...και την κάνει πολύ πετυχημένα...και αυτό είναι το δύσκολο
ένα μικρόφονο μπορεί να πιάσει ο καθένας αλλά τι θα πει και πως θα το πει είναι η ουσία
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ο Λάκης κάνει σάτυρα σε δηλώσεις κ εμφανίσεις προσώπων στην τηλεόραση...και την κάνει πολύ πετυχημένα...