Κατ' αρχην οι αμερικανοι χανουν λιγοτερους εκει που μπλεξανε οποταν παιρνουμε τα πρωτεια σε εμφυλιο ....
![]()
Κατ' αρχην οι αμερικανοι χανουν λιγοτερους εκει που μπλεξανε οποταν παιρνουμε τα πρωτεια σε εμφυλιο ....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ρε παιδια εγω σαν χωρατοπουλο οποτε κατεβαινω αθηνα βλεπω δικυκλα να κινουνται με απιστευτες ταχυτητες αναμεσα σ'αυτοκινητα.
καταλαβαινω οτι οι ρυθμοι ειναι πιο γρηγοροι και οι αποστασεις μεγαλες αλλα αν εγω παω σε κεντρικο δρομο εδω στην Λαρισα με 100 χιλιομετρα θα με περασουν για τον ζαχοπουλο.
δηλαδη και ο μποτιλιαρισμενος κουτακιας που τον εχει παρει ο υπνος 2 σταματιμενος πως να δει τον καυλομενο που περναει με 100 χιλιομετρα απο διπλα του?
θυμαμαι ακολοθουσα μια βαρκαντερο που το παλικαρι φιλοτιμηθηκε να μου δειξει που ειναι η ομονοια και πηγαιναμε με 160 χιλιομετρα και σφηνες απο την μια πλευρα μεχρι την αλλη.
εγω για να μην χαθω τον ειχα ροδα ροδα και δεν ειχα φοβηθει τοσο ουτε στον δομοκο που εξυνα.
ρε μπας να παρετε τα βουνα :rotflmao:
Μεγάλες αλήθειες λες φίλε...αλλά μερικοί μάλλον δεν ιδρώνει το αυτί τους.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ρε παιδια εγω σαν χωρατοπουλο οποτε κατεβαινω αθηνα βλεπω δικυκλα να κινουνται με απιστευτες ταχυτητες αναμεσα σ'αυτοκινητα.
καταλαβαινω οτι οι ρυθμοι ειναι πιο γρηγοροι και οι αποστασεις μεγαλες αλλα αν εγω παω σε κεντρικο δρομο εδω στην Λαρισα με 100 χιλιομετρα θα με περασουν για τον ζαχοπουλο.
δηλαδη και ο μποτιλιαρισμενος κουτακιας που τον εχει παρει ο υπνος 2 σταματιμενος πως να δει τον καυλομενο που περναει με 100 χιλιομετρα απο διπλα του?
θυμαμαι ακολοθουσα μια βαρκαντερο που το παλικαρι φιλοτιμηθηκε να μου δειξει που ειναι η ομονοια και πηγαιναμε με 160 χιλιομετρα και σφηνες απο την μια πλευρα μεχρι την αλλη.
εγω για να μην χαθω τον ειχα ροδα ροδα και δεν ειχα φοβηθει τοσο ουτε στον δομοκο που εξυνα.
ρε μπας να παρετε τα βουνα :rotflmao:
ετσι ειναι οτι και να λεμε αν δεν κανουμε την αρχη εμεις να βαλουμε μια κρατη
στην τρελα και στο ξεχνω και οτι σε μενα δεν θα τυχει
και αν σκεφτουμε κιολας οτι μπορει την στιγμη της τρελης οδηγησης να μας βλεπει ενας νεος μελλοντικος οδηγος ... κλπκλπ
Έτσι όπως έχουν γίνει πλέον και οι πολίτεςΑρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Μακάρι η "πολιτική βούληση" σε αυτό το τόπο να αναφερόταν στους πολίτες και όχι στους πολιτικούς. Αν οι πολίτες δόσουν τα κατάλληλα πολιτικά μηνύματα τότε και οι πολιτικοί θα πράξουν αναλόγως.![]()
μετα το αλησμονητο του εβραιου....δυο πραγματα δεν εχουν οριο..η βλακεια και το συμπαν...
ερχομαι να συμπληρωσω και ενα τριτο...
και η μαλακια του ελληνα δεν εχει οριο...
πας νεοελλην οδηγος, μαλακας-βαρβαρος!!!!!
η κατασταση με την μηδενικη ελειψη σεβασμου,αλληλεγγυης και οδηγικης αντιληψης οφειλονται στην ελλειψη σφαιρικης παιδειας...
παπια χωρις φρενα με σφηνες παμω απο 80Km...
αυτοκινητα με σοβαρα προβληματα συνηρησης..καθε ποτε αλλαζουμε λαστιχα?καθε ποτε αλλαζουμε αμορτισερ?τακακια...τι ειναι αυτα?λαδια?α μου ειπανε καθε 15.000km στην αντιπροσωπεια...
μετα πανε τα γιδια εκει,τους γδερνουν (γιατι οι κουλομαριες βαριουνται να πανε να παρουν τα λαδια 50% κατω σε τιμες απο φραντζη κτλ)και μετα δεν ξαναπανε για service...
ο νεοελλην πανασχετος γαρ,το παιζει ειδημων ομως επι παντος θεματος....
οξω ρε,σαν τα σκυλια ψοφηστε στους δρομους...σφηνες και μαλακιες καθημερινα απο κουλους που αμα τους πεις σε στροφη να κατεβασουν ταυτοχρονα απο τριτη σε δευτερα και φρενο θα παθουν πονοκεφαλο....
της μοδας ειναι σε ευθεια να πατας φρενο!!!!!!μπροστα ο δρομος ανοιχτος αλλα πατανε φρενο συχνα...εγω αλλαζω τακακια καθε 30.000km ....σταματαω με τα ποδια το αυτοκινητο γι αυτο!!!!
ειμαι σιγουρος οτι το 80% αυτων που τρακαρουνε φταινε οι ιδιοι...οι υπολοιποι ισως να ειναι τα θυματα της καταστασης.δηλ.αλλοι πεσαν επανω τους...
αρα αυτο το 80% ας διαβαζε κανα manual,ας ρωταγε πεντε πραγματα,αλλα ειπαμε τα ξερει ΟΛΑ ο συγχρονος καφρος....
της μοδας ειναι επισης να παω σε συνεργεια και να ακουω για καμενα μοτερ..ναι λεει μου κολησε,γιατι για επτα μηνες δεν ειδα αν εχει λαδια!!!και καλα ρε τρομπα του λεω ταχυητητες πως αλλαζες???εδω 400ml λειπουν και το σασμαν ακουγεται σε δυο τετραγωνα...εσυ με 2 λιτρα εκτος δεν καταλαβες τιποτα....??καλα για παπια δεν μιλαω..ολα μα ολα που συνανταω στα συνεργεια εχουνε παει για ρεκτιφιε.....
παρτε οπλα τωρα,πολεμοφοδια γιατι θα ριξει 5 ποντους χιονι...θα βγουν οι ρουληδες-γιωταδες τωρα στους δρομους και θα κολησουν...το νου σας μηχανοβιοι!
αρα φταιει η ελειψη παιδειας,η νοσος μαλακιας που εχει ο ελληνας,η ελειψη συντηρησης οδικου δικτυου,η κακη συντηρηση οχηματος,και οι αχετοι πολιτικοι,ανικανοι να δωσουν μια λυση στην συγχρονη μαστιγα...καλα για την τροχαια δεν σχολιαζω....
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
αρα φταιει η ελειψη παιδειας,η νοσος μαλακιας που εχει ο ελληνας,η ελειψη συντηρησης οδικου δικτυου,η κακη συντηρηση οχηματος,και οι αχετοι πολιτικοι,ανικανοι να δωσουν μια λυση στην συγχρονη μαστιγα...καλα για την τροχαια δεν σχολιαζω....
+1000
αλλα το ποιος φταίει ειναι ολοφάνερο
ΟΙ ΑΛΛΟΙ :a31: :a13:
οι αλλοι ειμαστε εμεις....
εξαιρουνται οι χομπιστες που συντηρουμε μονοι μας τα οχηματα μας,και οι ανθρωποι με κουλτουρα και επιπεδο,πολυ πανω απο τον μεσο ελληνα!!!δηλ.ειμαστε μειοψηφια...ή απλα ανθρωποι..
οι υπολοιποι δεν ανηκουν καν στα ζωα..αυτα τα σεβομαι...αυτους οχι...ορισμενοι στο κεφαλι τους δεν εχουν σκατα -αυτα εχουν ειδικο βαρος- εχουν το κενο!!!τους βλεπω στην δουλεια μου,στους δρομους κτλ....στην καφετερια ακουγα την 18 χρονη σταρλετα να λεει..το κανω χωρις προφυλαξη....
πραγματικα το 2008 ο μεσος ελληνας αγνοει τα βασικα για την επιβιωση του..μετα μας φταει ο Τουρκος,σκοπιανος κτλ..εδω μας οδηγουνε στον αφανισμο σαν εθνος και εμεις τους ξαναψηφιζουμε!!!θελει προσπαθεια να ξαναψηφισεις Τσιτουριδη,Πολυωδωρα,Αλογοσκουφη,Τσοχατζοπουλο,αρσεν η,σημιτη κτλ...υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια,αλλα τα γιδια παιρνουν τους πιο πολλους ψηφους!!
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).