moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ορίστε ;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
0-1![]()
![]()
![]()
![]()
Τι εννοεί ο ποιητής ;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ωραίο ματς...ενδιαφέρον με αγωνία και σασπένς.:o
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
συμπλήρωσε πρώτους πρώτους
αεκάκι
ΠΑΟ
και εγώ αυτό το γουστάρω
γιατι καμιά π#@α δεν γουστάρει τον βιαστή της....κι όσο σας πονάμε έτσι γουστάρω να στήνεστε μπροστά στην TV μπας και χαρείτε λίγο για πράματα τα οποία ποτέ δεν θα μπορέσετε να κάνετε
εξάλλου όλο το φθινόπωρο περιμένατε να χαρείτε αλλά σας βγήκε ξινό...για να δούμε τώρα...
αλλά πλέον ότι και να γίνει εμάς στα @@ μας![]()
![]()
![]()
για τι πραγμα μιλας;
για το χρονικο ενος προαναγγελθεντα αποκλεισμου;
οκ δυστυχως σημερα δεν μας εκατσε και ελειξε ισοπαλο το ματς, αν και στο τελος τα φτυσαν οι δικοι σας (καθε μαγικο φιλτρο εχει περιορισμενη επιδραση και δυστυχως ο Οβελιξ δεν παιζει σε εσας...)
σιγα τον πολυελαιο ρε συ...πανηγυριζετε για τους 16 λες και εχετε παει τελικο...
Κραυγαζετε οτι ο θρηνος ανηκει πλεον στην καστα των μεγαλων ευρωπαϊκων ομαδων επειδη φετος πηρατε μετα απο χροοοοοοονια το πρωτο σας διπλο
Λογικο ειναι...αμα εισαι στην ξεφτιλα επι χρονια σας φαινονται καπως ολα αυτα
Μου θυμιζετε το ανεκδοτο με τους ποντιους πολιστες που παρ ολο που χασαν ενα παιχνιδι με 10-0 πανηγυριζαν γιατι ηταν λεει η πρωτη φορα που δεν πνιγηκε κανεις
Ωπα ρε ευρωπαιοι που θα ζηλεψουμε το μεγαλειο σας κιολας...κατουρηστε και λιγο...![]()
''πραγματα τα οποια ποτε δεν θα μπορεσετ να κανετε''
![]()
![]()
![]()
σωστα....οσο και να το προσπαθησε Ελληνικη ομαδα δεν εχει φαει εφταρα ποτε ...εκτος απο μια!
αντε μεχρι εδω ηταν, του χρονου Ουεφα μπας και παρετε και κανα αλλο διπλακι και χαρειτε![]()
για πειτε μου, τερενς και λοιποι, το αριστερο το δεξι ή το μακρυτερο θελετε?
περιμενατε να χασουμε ε?
κολλημενοι στην τηλεοραση με τον θρυλο εισασταν παλι, καταδικασμενοι στην μιζερια σας...
πολυ θα ηθελα να εβλεπα τα μουτρα σας παλι...
αντε πειτε μας λοιπον παλι για την εφταρα γιατι μονο αυτο εχει μεινει να σχολιαζετε...
![]()
ρε παλικαρι, εγω δεν περιμενα να χασετε, ηθελα να χασετε...εχει διαφορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
περιμενατε να χασουμε ε?
κολλημενοι στην τηλεοραση με τον θρυλο εισασταν παλι, καταδικασμενοι στην μιζερια σας...
αντε πειτε μας λοιπον παλι για την εφταρα γιατι μονο αυτο εχει μεινει να σχολιαζετε...
![]()
απλα δεν εκατσε...οκ who gives a fuck!
ακομα θυμαμαι πως ξελαρυγγιαζονταν οι γαυροι της γειτονιας οταν παιξαμε με τον Αγιαξ εντος εδρας μετα το μυθικο 0-1 που ειχαμε φερει εκτος...
λυτρωτικες ηταν οι ιαχες τους παντως...σαν κατι να φοβοντουσαν να συμβει...βλεπεις ειμασταν ενα τσακ πριν απο τον τελικο και θα σας ηταν πραγματικα δυσκολο να εφευρετε διακιολογιες περι χουντας και ανθοδεσμων στην εποχη μας...
οποτε χεσε μας με το υφακι του οτι στηθηκαμε στην τηλεοραση λες και θα βλεπαμε το υπερθεαμα...
την μιζερια που την ειδες;
ειδαμε τον αγωνα οπως και θα δουν πολλοι γαυροι την ΑΕΚ με την Χεταφε και τον ΠΑΟ με την Ρείντζερς...
και μην μου πεις πολιτικως ορθες π@π@ριες οτι θα υποστηριζεις οποιαδηποτε απο τις δυο ομαδες...
το να πανηγυριζεις μια ισοπαλια εντος εδρας παντως, ειναι γαυρικο φαινομενο...αλλα με βαση το ιστορικο σας επιτυχια ειναι και αυτο...anyway...αντε και του χρονου Ουεφα, εκτος και αν πιστευεις οτι θα παρετε διπλο στην Αγγλια...
![]()
το ιδιο πραγμα ειναι, παλι θρυλο εβλεπες...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε παλικαρι, εγω δεν περιμενα να χασετε, ηθελα να χασετε...εχει διαφορα.
δεν ειπα οτι θα εβλεπες το υπερθεαμα, αλλα περιμενες να χασουμε για να χαρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
οποτε χεσε μας με το υφακι του οτι στηθηκαμε στην τηλεοραση λες και θα βλεπαμε το υπερθεαμα...
εγω παντως οχι, ειλικρινα σου μιλαω δεν ξερω με ποιον παιζει ο παο ή η αεκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ειδαμε τον αγωνα οπως και θα δουν πολλοι γαυροι την ΑΕΚ με την Χεταφε και τον ΠΑΟ με την Ρείντζερς...
τουλαχιστον στην ευρωπη χεστηκα τι κανετε, στην ελλαδα ναι, θα ασχοληθω γιατι σε αντιμετωπιζω και συνηθως ξερεις τι γινεται...
ασε που στην τελικη εχει διαφορα το βλεπω εναν αγωνα με το γινομαι οπαδος του αντιπαλου, ο αλλος φωναζε "τσελσυ", ε σε τετοιο βαθμο πικρα δεν εχουμε εμεις οι γαυροι απο σας...
ποιος πανηγυρισε ρε φιλε, πλακα μου κανεις? αλλα απο μας εννοειται οτι ειστε πιο απογοητευμενοι, οχι μονο αποψε, γενικοτερα φετος...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
το να πανηγυριζεις μια ισοπαλια εντος εδρας παντως, ειναι γαυρικο φαινομενο...αλλα με βαση το ιστορικο σας επιτυχια ειναι και αυτο...anyway...αντε και του χρονου Ουεφα, εκτος και αν πιστευεις οτι θα παρετε διπλο στην Αγγλια...
![]()
λοιπον αντε γεια σου τωρα και μην ξεχνας, σε 15 μερες εχει μπαλα παλι, για να δουμε θα σκασει κανενα χαμογελακι το μουτρακι σου?
![]()
Μάλλον θα σκάσει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
σε 15 μερες εχει μπαλα παλι, για να δουμε θα σκασει κανενα χαμογελακι το μουτρακι σου?
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
η αληθεια ειναι οτι δεν προσφερετε το θεαμα που προσφερατε παλια και σκεφτομαι να υποβαλλω ενσταση (και εφεση μετεπειτα)Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
το ιδιο πραγμα ειναι, παλι θρυλο εβλεπες...
δεν ειπα οτι θα εβλεπες το υπερθεαμα, αλλα περιμενες να χασουμε για να χαρεις...
εγω παντως οχι, ειλικρινα σου μιλαω δεν ξερω με ποιον παιζει ο παο ή η αεκ...
τουλαχιστον στην ευρωπη χεστηκα τι κανετε, στην ελλαδα ναι, θα ασχοληθω γιατι σε αντιμετωπιζω και συνηθως ξερεις τι γινεται...
ασε που στην τελικη εχει διαφορα το βλεπω εναν αγωνα με το γινομαι οπαδος του αντιπαλου, ο αλλος φωναζε "τσελσυ", ε σε τετοιο βαθμο πικρα δεν εχουμε εμεις οι γαυροι απο σας...
ποιος πανηγυρισε ρε φιλε, πλακα μου κανεις? αλλα απο μας εννοειται οτι ειστε πιο απογοητευμενοι, οχι μονο αποψε, γενικοτερα φετος...
λοιπον αντε γεια σου τωρα και μην ξεχνας, σε 15 μερες εχει μπαλα παλι, για να δουμε θα σκασει κανενα χαμογελακι το μουτρακι σου?
![]()
ασε τωρα μην καταπιανεσαι στο αν εχω χαρει η οχι στην Ευρωπη...δεν περιμενω να χασει ο θρηνος για να χαρω...εχω καβα απο χαρες και επιτυχιες ξερεις..
![]()
Οσοι πραγματικα ασχολουνται εστω και ελαχιστα με το ποδοσφαιρο θα παρακολουθησουν καποιους αγωνες και αλλων ομαδων....ειδικα τις Ελληνικες ομαδες που αγωνιζονται σε Ευρωπαϊκα κυπελλα τις βλεπω ολες...απλα θελω να κερδιζουν ολοι εκτος απο εσας....τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη;
ναι και θρηνο ειδα, και ΑΕΚ, και Αρη και Πανιωνιο και Λαρισα...
ε τωρα αν για σενα το ποδοσφαιρο συνοψιζετε μονο στον γαυρο, τι να σου κα(μ)νω;
ασχετοι με το αθλημα ειστε ετσι και αλλιως...
και γιατι να ειμαστε πιο απογοητευμενοι απο εσας φετος;
την βαθμολογια την εχεις υποψιν σου;
κατσε να παιξουμε κ με την Ρεϊντζερς (ειναι η αντιπαλος μας στο κυπελλο Ουεφα αφου -και καλα- δεν ξερεις) και αμα παθουμε κανα φιασκο να δεις πως θα λαλησετε ολοι μαζι εσεις που δεν ασχολειστε με τον ΠΑΟ...
οπως τοτε που μου κυκλοφορουσατε με φανελες του Αγιαξ την επομενη μερα...αλλα οχι εσυ...εσυ ειπαμε εισαι η εξαιρεση!
αντε του χρονου στου Ουεφα που τοσο σνομπαρετε αλλα παλι πιπ@ τρωτε και εκει και τα λεμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ναι ε...... Αυτο εκανε.......![]()
Αμ δεν φταις εσυ..... Αυτος που διδασκει εσενα φταιει.......![]()
Και για την ιστορια........
Εθνική Ελλάδος - Μουντιάλ 1994
1 Μήνου | 2 Αποστολάκης | 3 Κολιτσιδάκης | 4 Μανωλάς | 5 Καλιτζάκης | 6 Τσαλουχίδης | 7 Σαραβάκος | 8 Νιόπλιας | 9 Μαχλάς | 10 Μητρόπουλος | 11 Τσιαντάκης | 12 Μαραγκός | 13 Καραγιάννης | 14 Δημητριάδης | 15 Καρκαμάνης | 16 Αλεξούδης | 17 Χατζίδης | 18 Καραταΐδης | 19 Κωφίδης | 20 Ατματζίδης | 21 Αλεξανδρής | 22 Αλεξίου | C Παναγούλιας
ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΣΤΟΥΜΠΙ............ΔΗΜΑΓΩΓΕ........ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ........
Θα λες όλη την αλήθεια, γιατί όταν λες τη μισή είσαι ψεύτης........
Η αναφορά μου στο ποιούς πήρε ο Παναγούλιας δεν ήταν στο Μουντιάλ........
Το γράφω ............ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ.............
Το 94 ή Αθήνα μονοπωλούσε ότι κυκλοφορούσε από παίκτες...........
ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.................ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.............
ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ............
ΤΟ 94................Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΘΗΝΑ...........
ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ..............ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΚΕΤΑ.......!!!!!!!
Εθνική Ελλάδος 1980
Νο Όνομα Θέση Ημερ. Γέννησης Ομάδα
1 Βασίλης Κωνσταντίνου Τερματοφύλακας 1947 Παναθηναϊκός
2 Γιάννης Κυράστας Αμυντικός 25/10/1952 Ολυμπιακός
3 Κώστας Ιωσηφίδης Αμυντικός 14/1/1952 ΠΑΟΚ
4 Άνθιμος Καψής Αμυντικός 1950 Παναθηναϊκός
5 Γιώργος Φοιρός Αμυντικός 8/11/1953 Αρης
6 Σπύρος Λιβαθηνός Μέσος 8/1/1955 Παναθηναϊκός
7 Χρήστος Τερζανίδης Μέσος 13/2/1945 Παναθηναϊκός
8 Τάκης Νικολούδης Μέσος 1951 Ολυμπιακός
9 Χρήστος Αρδίζογλου Επιθετικός 1952 ΑΕΚ
10 Μάικ Γαλάκος Επιθετικός 23/11/1951 Ολυμπιακός
11 Γιάννης Δαμανάκης Μέσος 1952 ΠΑΟΚ
12 Γιάννης Γούναρης Αμυντικός 1952 ΠΑΟΚ
13 Μπάμπης Ξανθόπουλος Επιθετικός 29/8/1956 Ηρακλής
14 Γιώργος Κούδας Μέσος 23/11/1946 ΠΑΟΚ
15 Θωμάς Μαύρος Επιθετικός 31/5/1954 ΑΕΚ
16 Ντίνος Κούης Μέσος 23/11/1955 Άρης
17 Πέτρος Ραβούσης Αμυντικός 1954 ΑΕΚ
18 Λάκης Νικολάου Αμυντικός 1949 ΑΕΚ
19 Γιώργος Κωστίκος Επιθετικός 26/4/1958 ΠΑΟΚ
20 Νίκος Αναστόπουλος Επιθετικός 22/1/1958 Πανιώνιος
21 Λευτέρης Πουπάκης Τερματοφύλακας 28/12/1945 ΟΦΗ
22 Στέλιος Παπαφλωράτος Τερματοφύλακας 27/1/1954 Άρης
C Αλκέτας Παναγούλιας Προπονητής 30/5/1934 Εθνική Ελλάδος
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ....................
Το Τζήμα δε θα τον κολλάς στα σοβαρά........και μην κάνεις σαν τους ψεύτες τους βουλευτές.....
Αυτό τόλμησε............ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ............ο Παναγούλιας το 1980.....
ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.........ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ 8 ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ..........ΟΧΙ 16......
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ.........ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ.........με πιάνς...??
ΠΗΡΕ ΜΟΛΙΣ 7 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ.............ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΥΣ..........και από αυτούς
ο ένας προερχόταν από τον ΠΑΟΚ........Τερζανίδης........
και ο άλλος........είχε μάθει αλλού μπάλλα.......Μάικ.......Γαλάκος.......
Μη σε πάω στα προκριματικά........πονηρούλη.....!!!!!
4 από το ΑΕΚΑΚΙ............και οι υπόλοιποι 15 από τους κομπάρσους.
Και τι σύμπτωση ό επόμενος που το τόλμησε........ο επόμενος που τόλμησε να
πάρει τους καλύτερους........έστειλε την Ελλάδα στα ύψη.......!!!!!!!
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ??
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ.............ΤΟΝ..........
ΠΑΟΚ...........??
ΑΥΤΑ ΠΟΥ................ΜΕΤΡΑΤΕ ΡΕ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ??
ΤΟΤΕ ΒΡΕ..........ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ.......
ΤΟΤΕ..............ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΥΣΕ...............ΨΑΡΙΛΑ........
Μόνο νουμεράκια είναι στη μνήμη σας όλα αυτά,
1,2,3...................
ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...................ΧΑΝΤΑΚΩΜΜΕΝΟ..............ΘΑΜΜΕΝΟ.........
ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ..............ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ..........ΤΩΝ........ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΩΝ.........
Και πού και που κανά διάλλειμα...........καμμιά ΑΕΚ κανάς ΠΑΟΚ καμμιά Λάρισσα.............
έτσι για να ρίχνουμε και λίγη στάχτη στα μάτια........
Και φέτος..........??
πάλι στο ίδιο έργο θεατές..............
Άντε μετράτε κυπελλάκια...............
Δέ θα με κολλάτε...........γιατί θ'αρχίσω να γράφω σοβαρά...........
Άσε καλά κάνουμε.............πλάκααααααααααααααααααααα.........!!!!!!!!!!
Κι αν αρχίσω και γράφω σοβαρά...........................
ΘΑ...............ΒΡΩΜΙΣΕΙ...................ΟΛΟ ΤΟ FORUM............
Ο ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ??..................απαράδεκτος.....κρίμα το παλαμάρι.......
KI ή Τσέλσυ μαύρο χάλι.......είδες δεν τόπαιξες ??
Θα το τσίμπαγες το εικοσάρι..........!!!!!!!!!
BLUEBLACK.............TZHMAS............TERENS.................κ.λ.π.........
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
περιμενατε να χασουμε ε?
![]()
ΜΗ ΛΕΜΕ...............ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ........
Λίβερπουλ..........έβλεπα....
![]()
κωστα πρεπει να πικραθηκες πολυ ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
:a16:
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εγω εχω καταλαβει, εσυ το παιζεις και καλα ψυχραιμος, ακομα υποστηριζεις οτι δεν σε χαλασε που φεραμε χ ενω ηθελες να χασουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ειδικα τις Ελληνικες ομαδες που αγωνιζονται σε Ευρωπαϊκα κυπελλα τις βλεπω ολες...απλα θελω να κερδιζουν ολοι εκτος απο εσας....τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη;
οι ελπιδες σου ειναι στην αγγλια τωρα πια...
οταν μιλησα για μιζερια, αυτο εννοουσα, το κομπλεξ που εχετε με τον ολυμπιακο και θελετε να χανει μονο αυτος...
αυτο δειχνει και τον πονο που σας εχει προκαλεσει...
α και κατι ειπες για του χρονου, ουεφα κλπ, μεχρι του χρονου εχουμε καιρο, προς το παρον αλλοι παιζουν στο ουεφα...
![]()
αντε πες τωρα παλι για τον αγιαξ, εσεις τοσες ομαδες εχετε αλλαξει τοσα χρονια...
και μόνο ότι βάζεις και το "μάλλον" μέσα γουστάρω τρελά...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μάλλον θα σκάσει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έτσι τα κεφάλια μέσα τώρα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Ρε σεις βγειτε λιγο απο την παραμυθα σας....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
εγω εχω καταλαβει, εσυ το παιζεις και καλα ψυχραιμος, ακομα υποστηριζεις οτι δεν σε χαλασε που φεραμε χ ενω ηθελες να χασουμε...
οι ελπιδες σου ειναι στην αγγλια τωρα πια...
οταν μιλησα για μιζερια, αυτο εννοουσα, το κομπλεξ που εχετε με τον ολυμπιακο και θελετε να χανει μονο αυτος...
αυτο δειχνει και τον πονο που σας εχει προκαλεσει...
α και κατι ειπες για του χρονου, ουεφα κλπ, μεχρι του χρονου εχουμε καιρο, προς το παρον αλλοι παιζουν στο ουεφα...
![]()
αντε πες τωρα παλι για τον αγιαξ, εσεις τοσες ομαδες εχετε αλλαξει τοσα χρονια...
Εμεις εχουμε κομπλεξ με ποιον; με τον γαυρο;
Δεν ειστε το κεντρο του ποδοσφαιρικου κοσμου οσο και να το θελετε ...αυτο ειναι που βγαζει το περισσοτερο γελιο με την παρτη σας
![]()
![]()
μεγαλες προσδοκιες και μετα οι κουβαδες με το κρυο νερο.
Απο οπαδους που χαιρονται κατακτωντας μονο πρωταθληματα ελλαδος τι να περιμενεις;
Παρτε το και αυτο στα @@ μου πραγματικα ...ξαναπαιξτε του χρονου ch-l και στοχοποιειστε στους 16 παλι.
Εγω θα γελαω με το χαλι σας και εσεις -οσο και αν το παιζετε υπερανω- θα γελατε με τα δικα μας χαλια...
Απλα εσεις τρομαρα σας το εχετε πιστεψει οτι εχετε γαμω τις ομαδες![]()
![]()
εκει σου λεω ειναι το γελιο
Τωρα αυτο περι του που εναπωθετω τις ελπιδες μου σου απαντω με ερωτηση...εσυ που τις εναποθετεις; στην Αγγλια; :rotflmao:
Θες να μιλησουμε σοβαρα; Αντε να το προσπαθησω...
Για πες μου τι ειδες εχθες;
Εγω ειδα κατι γερασμενα αλογα κουρσας να αγκομαχανε απο το 60 και μετα, ειδα μια τακτικη ''να κατεβασουμε ρολα στην αμυνα'' και εναν προπονητη που δεν ειχε λυσεις στον παγκο.
Αν μπορεσετε και παρετε το παιχνιδι στο Λονδινο μπραβο σας και μαγκια σας.
Ομως το ποιον τσουζει και τον ποιον ποναει συνοψιζετε στο γεγονος οτι απαξιωνετε οποιαδηποτε πορεια του ΠΑΟ στην Ευρωπη...
Το Γουεμπλεϊ; στημενο και πληρωμενο...
Ο Αγιαξ; Απλη τυχη...
Σε ολα τα αλλα ματς τσουκου-τσουκου μπολ παιζαμε ε; ενω εσεις φετος , την πρωτη φορα δηλαδη που δεν ξεφτιλιστηκατε στην Ευρωπη τι παιξατε ρε παικταραδες μου; full επιθεση;![]()
Οταν ξεπεραστε τα δικα σας συνδρομα λοιπον ασχολειθειτε και με τα των υπολοιπων
αντε ξαναμπες στην παραμυθα σου τωρα...![]()