Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 79

Θέμα: moto.gr Hits

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    kalhspera σας ...

η ωρα ειναι 3,57 και δεν εχω πιει ουτε γκαζοζα ...

καποτε ειχα ρωτηση καποιυς τι γινετε με το moto.gr και ποιος επιβαρυνετε τα εξοδα

η απαντηση ηταν αν θυμαμαι καλα ...αστο αυτο δεν ... το χουμε πει ξανα κλπ ...

θεωρο καλο οσοι θελουν ασχετα με συνδρομη συλογους και δεν ξερω γω τι

οτι μπωρεο να ανοιχτει ενας λογαριασμος δεν χρειαζεται να ειναι κτι φοβερο ενας κοινος λογαριασμος

που θα ειναι διαχειριστες καποιοι απο τους διαχειριστες ...

πολλοι πιστευω εχουν σκεφτει να βοηθησουν οικονομικα το moto.gr kia γιατι οχι να συμβαλουν και

στα εξοδα συντηρησης του .

καλος η κακος καποιοι τρωε των πολυτιμο χρονο τους (που ολοι μας κανουμε κρα για να τον εχουμε για καμια τσαρκα) στο να υπαρχει αυτος ο χωρος ...

ακουω ταμιες κλπ .. ενας λογαριασμος ρε παιδια με διαχειριστες πεντε ατομα ...
    και οσοι γουσταρουν πανε και βαζουν καποια χρηματα 5 15 0,5 οτι να ειναι ..
    κανεις δεν υποχρεονει κανεναν ...
    και μεσο ιντερνετ που λετε και καρτες και δεν ξερω γω τι καταθεσεις ...

δεν συμφωνο ...το λιγοτερο που μπορο να κανω εγω για τον μοτοτελεια τζιαρ που απλα μπαινω εδω μεσα και λεω τις μαλακιες μου οπως λεει και ο κρουκος μου (δεν το πηρα προσοπικα αλλα ατσι ειναι ... + 1000 κρουκι ) ειναι να στιθω για εικοσι λεπτα στην ουρα μιας τραπεζας να βαλω την προσοπικη μου συνδρομη (συγνωμη για την λεξη συνδρομη δεν βρικα κατι αλλο ..ειμαι και στεγνος )

αυτο μπορει να ειναι μια αρχη για οποια δραστηριοτητα .....
    και αν δεν πετυχει κατι τρεχει στα γυφτικα χασαμε απο 5 ευρω ο καθενας δεν ξερω ποσα
    τα τρωμε μετα στο δσ ολοι μαζι ....που δεν εχω παει ποτε και εχω στεισει πολους εκει ...

ετσι λοιπον προτεινω εγω για αρχη να γινει αυτο .. δεν τιθετε θεμα να το κανουν τα παιδια
    για κερδοσκοπια ... δεν τιθετε θεμα να γινουμε εμεις φτωχοτεροι ποιο κατω δεν παει ...
    και φυσικα οτι θελει να προσφερει ο κθενας θα γινει μη ονομαστικα ...μην σκασει κανενας με καμια αποδειξη καταθεσης να το δειχνει ...θα τσακοθουμε και θα του την βαλουμε στον πισινο ....

επεισης επειδη αυτα τα παλικαρια που σκουπιζουν σφουγγαριζουν και πετανε τα αποτσιγαρα μας εδω μεσα θα πουν διαφορα οχι δε θεμε μην πειτε οτι σας τα φαγαμε κλπ ....
    σας λεω οτι το θεμε πολυ και πολοι ....

αυτα περι χρηματων ... με λιγα λογια θεωρο οτι οι περισοτεροι ειναι συμφωνοι να γινει ενα ταμειο για το φορουμ που τοσο αγαπαμε ο καθενας για τους δικους του λογους .....

το ταμειο ειναι παλι λαθος λεξη αλλα ....εχω φτωχο λεξιλογιο

με τα χρηματα λοιπον αυτα βλεπουμε ... βλεπουνε ...η καλυτερα προτεινουνε .....κλπ κλπ κλπ
    πιτες θα ρθουνε σπανακοπιτες θα γινουν μα ακομη .... ρε μηχανες καβαλατε μια βοηθεια αχρειαστη να ειναι ...

σε οτι αλλη δραστηριοτητα μπορει να γινει απο την παρεα μας ....

πολλα και ολα

αρκει να το θελουμε ....εμεις ...εσεις ..... ολοι μας ....

πχ εγω δεν εχω μοτο τον καιρο τουτο .ουτε μαμιεμαι στην δουλεια ... και καθομαι και μαλακιζομε στο κομπιουτερ ...καλυτερα δεν θα ητανε να διοργανοναμε κατι ...και να ασχολιομουν με ενα θεμα ???

η ερχομαι μαμιμενος απο την δουλεια ... και ακει που ειναι να μπο να κανο σπαμ ....μπορο να

παρω την μπυριτσα μου και να κ;ανω κατι αλλο ....δεν ξερω μπορει να λεω και μαλακιες ....

αλλα πιστευω και παντα πιστευα οτι το moto.gr θα ρεπει να γινει και ενεργη παρεα ..

οχι συλογος οχι τιποτε απλα ενεργη παρεα .... και να σταματησουμε να λεμε μην κανουμε αυτο σαν μοτο ...μην παμε να παιξουμε σαν μοτο ...μην δειξουμε σαν μοτο ...

οχι ..να παμε και να δειξουμε .... οχι για να γινουμε περισοτεροι ... ετσι επειδη γουσταρουμε ...

αυτα ειχα να πω για σημερα ....

σας ευχαριστω πολυ που ειχατε την υπομονη να διαβασετε ολο το κειμενο ...

φιλικα παντα ... οριζοντας ...

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    συμπληρωμα ......

το να παμε η να κανουμε σαν moto.gr δεν σημαινει να γινουμε διασημοι ....να τρεχουμε πισω απο καμερες να βγαζουμε ανακοινωσεις για την αποπερατωση του ναου κλπκλπ
    τετοια σουργελα ειναι γεματος ο πλανητης ...

μιαλαω απλα ....πχ οπως ειχε ειπωθει καποτε μια ομιλια σε σχολειο σε οτι εχει να κανει με την
    ασφαλη οδηγηση και εξοπλησμο ...

ακομη και παρτυ στην παραλια μπορουμε να κανουμε .....το καλοκαιρι ....να μαζευτουνε
    πολλα κοριτσα ...ΑΓΟΡΙΑ ....και να με ..μας γνωρισουν ....να κανουμε γυμνοι μπανοιο ....
    να παιζουμε τον βογλη και την αναμπελ.....

φανταστιτε εγω τρεχω ........

φοβισμενο ......

ο κρουκις απο πισω .....ουρλιαζει........

οριιιιζοοοοντααααα ........καρυδιιαααααααα καρυδιαααααα ......

ποιο πισω ο τρουπ .....

μισοοοοοο να παρω την καμεραααααα

και ποιο πισω ....ο ται ......

ρε μαλακα φιλμ δεν εβαλες ......

και στο τελος ο οπερατερ ..........

μα δεν κραταει καρυδια .....τα @@ του κραταει .....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

νερακι ειπια τιποτε αλλο .......:

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Δικηο εχεις αλλα αναρωτιεμαι στο νερο σου ειχε ενωση η βρυση με τιποτα σωληνες απο κανα καφενειο ;;

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    [B]kalhspera σας ...

η ωρα ειναι 3,57 και δεν εχω πιει ουτε γκαζοζα ...

γι αυτο χιονιοσε?

γεια σου οριζοντιε φιλε μου.......
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Παλαιό μέλος
    I suppose AdSense is considered spamming? Forgive my english plz..it's late and I can't be arsed with greek. There are a minimum of 50 members active in here every day. If they all clicked at least once..well I dun know..do the math. I know of sites who do pretty well out of google ads. Dun over do it..just add a few..not interfering with the existing layout of course..but discreetly.

I think the donating option is great. We all ( most of us) have a paypal account...few euros here..couple euros there....it's not a bad idea.

Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    συμπληρωμα ......

παρτυ στην παραλια μπορουμε να κανουμε .....το καλοκαιρι ....
    να παιζουμε τον βογλη και την αναμπελ.....

φανταστιτε εγω τρεχω ........

Oύτε που να το σκέφτομαι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όσο για το προηγούμενο ποστ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    γραφω και τραγουδαω
    πμ για πληροφοριες
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

ego diatithome pados na pexo bass solo 2 ores programa kai ta esoda na pane sto site :P
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
    ego diatithome pados na pexo bass solo 2 ores programa kai ta esoda na pane sto site :P
    Φιλαράκι σε έχω χαλαρά στο μπάσσο.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γεια σου ρε Μητσάρα μου!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

1. Οσοι μιλουν για συναυλιες θα ειναι οι πρωτοι που θα τσακωθουν για τα [σιγουρα] λαθη της διοργανωσης.
    2. Οσοι θελουν το blog, να εξηγησουν καλυτερα τι διαφορετικο θα παρουσιαζουν, που δεν μπορουν στο forum.
    3. Οσοι ζητουν την συνδρομη [χρηματων] πρεπει να ΟΡΙΣΟΥΝ ΣΑΦΩΣ τους στοχους, γιατι στην Ελλαδα αυτο θα το βρουν μπροστα τους οσο και κατανοητο και αν ειναι το καλοπροαιρετο της προτασης τους.
    4. Το παρον thread δειχνει την [φυσικη] αναγκη των ανθρωπων για προσφορα και γενικωτερα εξελιξη και με δεδομενη την βαση καποιων χιλιαδων μελων οι Διαχειριστες του forum εχουν σιγουρα μια ευκαιρια να ηγηθουν και να οδηγησουν την αγελη των παντοτινα ορφανων Μοτοσυκλετιστων σε μια καλυτερη συνειδηση [ενα καλο παραδειγμα ηταν οι 4Τ το 1970-80]. :o
    Αλλα τι καλυτερο απο το να μιλησουν περισσοτερα μελη εκφραζοντας
    ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ, αρκει να ανασυρουν τις μυριες σκεψεις που κανουν οταν οδηγουν τοσα χρονια μονοι την μηχανη τους...

Wanted Dead Or Alive Το avatar του/της Egle
    Παιδια είμαι σε όλα μέσα,και σε οτι θέλετε ευχαρίστως να βοηθήσω..Πως σας φαινεται ομως να καθιερωσουμε και μια μερα το χρόνο σε μια καθολικη και πανελληνια συναντηση του Forum??Να μαζευομαστε καπου στην κεντρικη Ελλαδα για ευνοητους λόγους...Και εκει να υπαρχουν διαφορα events με χαμηλου κόστους εισητηρια???? :hypnotize :wacko:
    Let it roll baby R O L L . . . ! ! !

Καλή φάση αυτό το θέμα, πολλές ιδέες (σχετικά παλία postarismenes) απορώ έγινε κάτι από τα παραπάνω ? Βασικά αν την ψήνετε για να βγούν και τα έξοδα του forum μπορείτε να κάνετε κανα παρτυ σε κανα μαγαζί που να είναι κατι σα event με μια είσοδο και σε συνενόηση με το boss να πανε ποσοστά για το forum. Ψηθήτε για καμια μοτο-μπαντα οτι νανε !

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked

sexoualikos akougese pezoume tis adies? :P

SEX
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
    sexoualikos akougese pezoume tis adies? :P

SEX
    Ενα χρονο μετα του απαντας; Πολυ καιρο σκεφτοσουνα την απαντηση!!!! :rotflmao:

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:59
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:35
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  4. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43