τι κολπο ειναι αυτο? με αφοrμη το αρθρο για τα ΚΤΕΔ στο τελευταιο τευχος 15νθυμερου περιοδικου μοτ/τας μου δημιαυργηθηκαν καποιες αποριες που πιστευω οτι απασχολουν πολυ κοσμο.
1.κατηγορια supermoto. τα καινουργια του κουτιου ολα καλα κομπλε.με τις μετατροπες τι γινεται?
πιο συγκεκριμενα λενε στο περιοδικο οτι καθε μοτ/τα εχει και μια εγκριση τυπου που με βαση αυτην θα γινινται οι ελεγχοι και φερνει σαν παραδειγμα το χτ 660 το r και το x(δυο διαφορετικες εγκρισεις)και λεει οτι οσοι εχουν τροποπιημενο μηχανακι ως προς τους τροχους κοβονται.δηλαδη εγω που εχω το husqvarna te 610e και που εχει γινει μετατροπη σε supermotard θα κοπω παρολο που βγαινει και σε supermotard απο το εργοστασιο με διαφορες σε τροχους και φρενα
2.αν περασω απο τον ελεγχο του κτεο (παω με φλας της μανας του καθρευτες ησυχη εξατμιση και ολα αυτα) και αφου παρω το ειδικο χαρτι-αυτοκολητο τι θα γινει αν εγω βγαλω ολα αυτα τα αντικαταστησω με π.χ. αλλη εξατμιση αλλα φλας μικροτερα χωρις καθρευτες και πεσω σε πλοκο της τροχαιας. Δεν θα το καταλαβουν οι τροχαιοι?θα με γραψουν?τι γινεται σε αυτην τη περιπτωση?
συγνωμη αν κουρασα αλλα ειναι 2 αποριες που μου δημιουργηθηκαν διαβαζωντας το αρθρο και συγουρα ειναι και παρα πολλες αλλες και για διαφορες κατηγοριες naked ,on off κτλ.
για να τελειωσω πιστευω οτι στο τελος κατι θα βρεθει και δεν θα κοπουν ετσι απλα οπως λενε Π.Χ.ολα τα xt που εχουν γινει supermotard.
αυτα παιδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()