kalhspera σας ...
η ωρα ειναι 3,57 και δεν εχω πιει ουτε γκαζοζα ...
καποτε ειχα ρωτηση καποιυς τι γινετε με το moto.gr και ποιος επιβαρυνετε τα εξοδα
η απαντηση ηταν αν θυμαμαι καλα ...αστο αυτο δεν ... το χουμε πει ξανα κλπ ...
θεωρο καλο οσοι θελουν ασχετα με συνδρομη συλογους και δεν ξερω γω τι
οτι μπωρεο να ανοιχτει ενας λογαριασμος δεν χρειαζεται να ειναι κτι φοβερο ενας κοινος λογαριασμος
που θα ειναι διαχειριστες καποιοι απο τους διαχειριστες ...
πολλοι πιστευω εχουν σκεφτει να βοηθησουν οικονομικα το moto.gr kia γιατι οχι να συμβαλουν και
στα εξοδα συντηρησης του .
καλος η κακος καποιοι τρωε των πολυτιμο χρονο τους (που ολοι μας κανουμε κρα για να τον εχουμε για καμια τσαρκα) στο να υπαρχει αυτος ο χωρος ...
ακουω ταμιες κλπ .. ενας λογαριασμος ρε παιδια με διαχειριστες πεντε ατομα ...
και οσοι γουσταρουν πανε και βαζουν καποια χρηματα 5 15 0,5 οτι να ειναι ..
κανεις δεν υποχρεονει κανεναν ...
και μεσο ιντερνετ που λετε και καρτες και δεν ξερω γω τι καταθεσεις ...
δεν συμφωνο ...το λιγοτερο που μπορο να κανω εγω για τον μοτοτελεια τζιαρ που απλα μπαινω εδω μεσα και λεω τις μαλακιες μου οπως λεει και ο κρουκος μου (δεν το πηρα προσοπικα αλλα ατσι ειναι ... + 1000 κρουκι ) ειναι να στιθω για εικοσι λεπτα στην ουρα μιας τραπεζας να βαλω την προσοπικη μου συνδρομη (συγνωμη για την λεξη συνδρομη δεν βρικα κατι αλλο ..ειμαι και στεγνος )
αυτο μπορει να ειναι μια αρχη για οποια δραστηριοτητα .....
και αν δεν πετυχει κατι τρεχει στα γυφτικα χασαμε απο 5 ευρω ο καθενας δεν ξερω ποσα
τα τρωμε μετα στο δσ ολοι μαζι ....που δεν εχω παει ποτε και εχω στεισει πολους εκει ...
ετσι λοιπον προτεινω εγω για αρχη να γινει αυτο .. δεν τιθετε θεμα να το κανουν τα παιδια
για κερδοσκοπια ... δεν τιθετε θεμα να γινουμε εμεις φτωχοτεροι ποιο κατω δεν παει ...
και φυσικα οτι θελει να προσφερει ο κθενας θα γινει μη ονομαστικα ...μην σκασει κανενας με καμια αποδειξη καταθεσης να το δειχνει ...θα τσακοθουμε και θα του την βαλουμε στον πισινο ....
επεισης επειδη αυτα τα παλικαρια που σκουπιζουν σφουγγαριζουν και πετανε τα αποτσιγαρα μας εδω μεσα θα πουν διαφορα οχι δε θεμε μην πειτε οτι σας τα φαγαμε κλπ ....
σας λεω οτι το θεμε πολυ και πολοι ....
αυτα περι χρηματων ... με λιγα λογια θεωρο οτι οι περισοτεροι ειναι συμφωνοι να γινει ενα ταμειο για το φορουμ που τοσο αγαπαμε ο καθενας για τους δικους του λογους .....
το ταμειο ειναι παλι λαθος λεξη αλλα ....εχω φτωχο λεξιλογιο![]()
με τα χρηματα λοιπον αυτα βλεπουμε ... βλεπουνε ...η καλυτερα προτεινουνε .....κλπ κλπ κλπ
πιτες θα ρθουνε σπανακοπιτες θα γινουν μα ακομη .... ρε μηχανες καβαλατε μια βοηθεια αχρειαστη να ειναι ...
σε οτι αλλη δραστηριοτητα μπορει να γινει απο την παρεα μας ....
πολλα και ολα
αρκει να το θελουμε ....εμεις ...εσεις ..... ολοι μας ....
πχ εγω δεν εχω μοτο τον καιρο τουτο .ουτε μαμιεμαι στην δουλεια ... και καθομαι και μαλακιζομε στο κομπιουτερ ...καλυτερα δεν θα ητανε να διοργανοναμε κατι ...και να ασχολιομουν με ενα θεμα ???
η ερχομαι μαμιμενος απο την δουλεια ... και ακει που ειναι να μπο να κανο σπαμ ....μπορο να
παρω την μπυριτσα μου και να κ;ανω κατι αλλο ....δεν ξερω μπορει να λεω και μαλακιες ....
αλλα πιστευω και παντα πιστευα οτι το moto.gr θα ρεπει να γινει και ενεργη παρεα ..
οχι συλογος οχι τιποτε απλα ενεργη παρεα .... και να σταματησουμε να λεμε μην κανουμε αυτο σαν μοτο ...μην παμε να παιξουμε σαν μοτο ...μην δειξουμε σαν μοτο ...
οχι ..να παμε και να δειξουμε .... οχι για να γινουμε περισοτεροι ... ετσι επειδη γουσταρουμε ...
αυτα ειχα να πω για σημερα ....
σας ευχαριστω πολυ που ειχατε την υπομονη να διαβασετε ολο το κειμενο ...
φιλικα παντα ... οριζοντας ...
![]()
![]()
![]()