Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
TRX πουσαρισμενο στα χιλια με το δικο του κινητηρα![]()
![]()
![]()
να ρωτησω γιατι μου διαφευγει..
270μοιρες ηταν ο 850 του TRX και του TDM 180; δεν ενθυμουμε τωρα μπορει να λεω και μ@μ@κιες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
TRX πουσαρισμενο στα χιλια με το δικο του κινητηρα![]()
![]()
![]()
270μοιρες ηταν ο 850 του TRX και του TDM 180; δεν ενθυμουμε τωρα μπορει να λεω και μ@μ@κιες...
να ξυπνήσει η Big-H και να δωσει:
- τον κινητήρα τον έχει... V-5...Να τον βάλει σε ένα superbike 1000άρι, αλλά το οποίο θα ειναι λεπίδα, σε γεωμετρία, σε εμφάνιση, σε συνολική οδική συμπεριφορά ... οχι ένα χλιαρό ξενέρωμα, ρετουσάρισμα μιας vfr-τύπου μηχανής... μια rcv replica με έγκριση τύπου
- μια γνήσια και σύγχρονη (βλ. χαμηλό βάρος, ικανές αναρτήσεις, πλαίσιο κλπ) απόγονο της πρώτης africa twin... στα 750, στα 800 κεκ? κάπου εκεί. Μια μοτο που θα κάνει το 800gs της bmw να δείχνει χλωμό...
τελικα είμαι χοντάκιας ρε παιδι μ![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
οσονούπω... ο κινητήρας είναι έτοιμοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
2-κυλινδρο 800αρι Πήγασο...![]()
![]()
Σοβαρά? Κανένα λινκ υπάρχει?Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
οσονούπω... ο κινητήρας είναι έτοιμος![]()
![]()
οχι, ουτε εχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Αλλά αφου έχει τον κινητήρα (shiver) και το concept της modular σχεδίασης (πχ. βλέπε εδω: http://www.aprilia.com/magazine_dettaglio.asp?id=1290), δεν ειναι δύσκολο να βάλει το ίδιο πακέτο σε ένα πεγκασο-ειδές 750 κεκ. Μένει να το αποφασίσει το μάρκετινγκΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Σοβαρά? Κανένα λινκ υπάρχει?![]()
Kαι φυσικά το 2005 ανακοινώθηκε νέα συνεργασία BMW-Aprilia για 600-800 cc (65-80hp)Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
οχι, ουτε εχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Αλλά αφου έχει τον κινητήρα (shiver) και το concept της modular σχεδίασης (πχ. βλέπε εδω: http://www.aprilia.com/magazine_dettaglio.asp?id=1290), δεν ειναι δύσκολο να βάλει το ίδιο πακέτο σε ένα πεγκασο-ειδές 750 κεκ. Μένει να το αποφασίσει το μάρκετινγκ
parallel twin που θα τα ονόμαζε Τ800 ή Τ600 με τελικές 200 kph και 180 kph...![]()
Nα κι κάποια λινκ από φωτό!
http://www.motorradonline.de/fm/21/M...05_012_400.jpg
http://img22.imageshack.us/my.php?im...bmwt8007xc.jpg
Aλλά απ' ότι βλέπω αυτό το Τ800 εγινε το F800S...![]()
ετσι οπως τα γραφεις μου φαινεται κι εμενα... πολυ ομορφο μηχανακι!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αμορτισερ λιγο μαζεμα... FCR και ελατε να σας δειξω ποιος ειναι ο βασιληας των μεγαρων!![]()
1. TDM με +-100 άλογα και πιο σοβαρές αναρτήσεις
2. Γενικά θα ήθελα 2κίλυνδρες μηχανές σε 650-1000κυβικά που δεν πολυπαίζουν πια
(όχι σε "on=off", σε πιο στριτάδικη φάση...)
Ξέρω από βέσπα!
ΕΝΑ CBR 600 οπως τα παλια που ηταν οντως all around με ψεκασμο, 110 ιππους και λεπιδα εμφανιση
το shiver εαν εβγαινε με μπικινακι θα ηταν κουκλι
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
αφου εδω στο ελλαντα αυτοι που εκτιμουν την ροπη ενος δικυλινδρου απεναντι στα αλογα ενος 4 σε σειρα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
2. Γενικά θα ήθελα 2κίλυνδρες μηχανές σε 650-1000κυβικά που δεν πολυπαίζουν πια
(όχι σε "on=off", σε πιο στριτάδικη φάση...)![]()
Σαν το Shiver ένα πράμα? Το ΜΤ-01 ήταν μονοκύλινδρο ή δικύλινδρο?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
αφου εδω στο ελλαντα αυτοι που εκτιμουν την ροπη ενος δικυλινδρου απεναντι στα αλογα ενος 4 σε σειρα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα!![]()
Μονό νομίζω...
On-Off 1000 από Yamαha 2κίλυνδρο V σε στύλ άφρικα με 100 άλογα σε τιμή φυσιολογική(όχι σαν του bmw 1200)!!![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
-Aprilia Shiver 750s
Μπικινακι η ολοσωμο φαιρινγκ δεν εμε ενδιαφερει, αλλα πολυ θα γουσταρα ενα μεσαιο SPORT-touring Ιταλικο V-2. Επισης ελεω λανασαρισματος του F800GS, δεν θα επρεπε να βγαλουν και ενα Capo 750; αντε μην τους μ@μησω!!
Κάτι ετοιμάζουν μάλλον......Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
το shiver εαν εβγαινε με μπικινακι θα ηταν κουκλι
![]()
Eπίσης θα ήθελα στον Πήγασο έναν κινητήρα σαν του MANA 850![]()
Scooter και on-off μαζί!![]()
![]()