Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Προφιλ του Ελληνα μοτοσυκλετιστη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    εγώ σας έχω και την λύση , μιας και υπάρχει τέτοιος προβληματισμός.

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...

τηλεφωνάκι στο 100... ναι παρακαλώ;.. είμαι κάτοικος στην τάδε οδό κοντά στο τάδε camping όπου υπάρχει μοτοσυκλετιστική απο όσο γνωρίζω συγκέντρωση. ....

Gandalf
    χαχαχα,
    μάγε έχασες!

το ξέρεις οτι τα τελευταία χρόνια, δημοτικοί και τοπικοί παράγοντες, παρακαλούν την ΜΟΤΟΕ να ξαναπάει να κάνει την πανελλήνια στα μερη τους??
    με ανοχή της αστυνομίας?
    γιατί μεσα σε 2-3 μέρες, αφήνουν τρελλά λεφτά σε δήμους/ κοινότητες που τα έχουν ανάγκη...

το ξέρεις οτι τις μέρες της πανελλήνιας, ουδείς διαμαρτύρεται απο τη περιοχή στην οποία πραγματοποιείται??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Νικο, χανεις το νοημα στο θεμα φιλε....
    Εγώ πάλι θα έλεγα οτι το βλέπεις πολύ σοβαρά το ζήτημα, πιο σοβαρά απ' όσο αξίζει.

Να διαχωρίσουμε τα δύο θέματα.

α) Η Πανελλήνια... Οτι λέει κι ο μάγος, μια φορά το χρόνο γίνεται, όσοι μαζεύονται ας κανουν ότι θέλουν. Πάντως μοτοσυκλεττισμός και (ψιλο)καγκουριλικι πάνε μαζί... Σα συναυλία ροκ με μπύρα, οπότε μην τα βλέπουμε όλα by the book, books don't always speak the truth (ωραίο αυτό - τώρα μου 'ρθε )

β) Το τι γίνεται στο δρόμο. Εκεί ΕΠΙΜΕΝΩ οτι τα πράγματα είναι απειρως καλύτερα απ' ότι παλιότερα. Θες η μόδα, θες η μουρη, θες τα πρόστιμα, γενικότερα οι ακράνωτες κεφαλές στο δρόμο έχουν λιγοστέψει. Αθήνα πάντα γιατι στην επαρχία τα πράγματα είναι ακόμα στην εποχή του Γαρδέλη εν πολλοίς (ακόμα κι εγω όταν είμαι στη Πρέβεζα το "ξεχναω" το κράνος)

Τεσπα, μην τα βλέπεις τοσο τραγικά και μην αισθάνεσαι άσχημα που κι εσύ αλλα και "αυτοί" καβαλάνε μηχανές... Δεν είμαστε αγέλη, άνθρωποι είμαστε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    e.... εντάξει ρε παιδάκι μου... τότε κάνεις καταγγελία για ναρκωτικά , οτι δήθεν ήρθαν τα πράγματα απο Κρήτη και είναι όλα εκεί. Με τον ντόρο που γίνεται , μέχρι και στο CNN θα τους βγάλουν....χεχεχε... απο σενάρια άλλο τιποτε.

Όπως είπα σοβαρά όμως... υπάρχει το καλύτερο σενάριο της αδιαφορίας για την συγκέντρωση , όπου στο τέλος μόνο κάτι γραφικοί θα πηγάινουν και θα μείνει εκεί ώς έχει και θα αποτελεί την ζωοπανήγυρι της Ελλάδος... σιγά τα ωά... εδώ κάθε 4 χρόνια έχουμε χειρότερα και τα ονομάζουμε και εκλογές.

Πολύ σημασία του δίνετε... άστε τους να κάνουν οτι θέλουν εκεί στην περιοχή και απλά έχετε στην άκρη του νού σας, οτι για 3 μέρες εκεί θα είναι το "Καννιβαλιστάν". Είναι ανάγκη να τους δούμε κιόλας;

Όσο για τα ΜΜΕ , το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν χρειάζονται τέτοιες συγκεντρώσεις για να δώσουν την "λάσπη" τους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    H Πανελληνια φετος θα γινει στην Θασο μαλλον,και καθε χρονο ειναι και καλυτερη. Εκτροπα γινονται καθε μερα στους δρομους οι κανγκουρεςς δεν περιμενουν την Πανελληνια για να σκοτωθουν.
    Εσεις οι αποπανω σοβαροι "μοτοσυκλετιστες" μην πατε. Γιατι για να πας απο το καμπινγκ μεχρι το κυλικειο να πιεις καφε χρειαζεσαι ολοσωμη-μποτα-κρανος. Και ειναι πολυ κοντα θα βαρεθειτε.

Καλα οι Ducatisti θελουν και σερβις ενδιαμεσα...

Παλι καλα που βρεθηκατε μια χουφτα ανθρωπων εσεις να ανοιξετε τα ματια στην μπανανια,ειστε πολυ μπροστα...

Οποτε ακουσεις εσυ για πανελληνια εμφανιζεσαι, κ Αγκουρι.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πανελλήνια; Όχι δεν εχω πάει..... και γι αυτό δεν εκφέρω γνώμη....

Από αυτά που ακούω (και δεν ειναι κολακευτικά) δεν θα πήγαινα ούτε απέξω....

Δεν κατάλαβα ότι το ερώτημα πήγαινε για τις Πανελλήνιες....

Αν πάλι δεν το θέμα δεν είναι η Πανελλήνιες αλλά γενικότερα η καγκουριά σαν στάση ζωής..... τι να σου πω... κάποιοι μεγάλωσαν έτσι κι άλλοι αλλιώς.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    προχθες ειδα δυο φιλους μου που ειχα καιρο να δω...honda cbf 250 του πατερα του ενος...και οι δυο ειχανε μηχανακια και μηχανες πιο πριν(ειμαστε 19-20)...κατι κρανη ελεινα παντα...με παγο κατω,δικαβαλο με μπουφαν αλλα χωρις κρανος...ο ενας μαλιστα(συνεπιβατης) κοντευε να σουβλιστει προπερσι σε καγκελοπορτα μετα απο σουζα...μοιαλο δε βαζουν...νομιζουν πως ξερουν να οδηγουν...το ιδιο και στα αυτοκινητα και παντου...ολοι νομιζουν...τελικα πηγαινανε βολτα...ετσι,χωρις σκεψη...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Σταυρο,

Μου δινεις την αισθηση οτι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι επειδη μια μηχανη ειναι ικανη για καγκουριες σου δινει ΑΛΛΟΘΙ για να κανεις τα παραπανω.

ρε Νικο δεν ειπα οτι σου δινει αλλοθι.Απλα αυτα τα μηχανηματα κατασκευαστηκαν γι'αυτο τον σκοπο κυριως.ειναι ετσι απο το εργοστασιο.και το ξερεις καλα (επειδη εχεις χιλιαρι) οτι μονο με τριτη να πηγαινεις θα εισαι παντου πανω απο τα ορια και ενιοτε θα εχεις αφθονο γκαζι και για σουζες και για σφηνες και για ολα.και γιατι δλδ εσυ πηρες το χιλιαρι? για να το πηγαινεις με 120 ή εστω με 180 στην εθνικη? Δεν νομιζω.

Ακομα και το Πηγασακι κανει σουζες, εντο και η τελικη του ξεπερναει τα ορια (εστω και κατα λιγο). Οποτε; Τι σημαινει αυτο; Να βγω τα καλοκαιρια στα χωρια και στις παραλιες και οποιος παρει ο χαρος επειδη το μηχανακι μου μπορει να τα κανει;;;

οχι ρε φιλε προς Θεου. Δεν σου ειπε κανεις οτι επειδη μπορει η μηχανη να τα κανει, να πας και να τα κανεις. Αλλα αν κρινεις οτι μπορεις και θελεις γιατι να μην διασκεδασεις? εκει δεν ειναι το νοημα με τα εργαλεια μας? να μας διασκεδαζουν? περα το τοι ειναι ΚΑΙ μεσα μεταφορας εχουν και το ρολο "παιχνιδιου" οπως ειπε ο sniper.

Οσο για το οτι ολα αυτα σου φαινονται αδιανοητα να αλλαξουν, δυστυχως το ιδιο φαινεται και σε μενα με ατομα σαν τον φιλο μας τον TRE.
    ΑΛΛΑ προσεξε κατι: η αλλαγη ξεκιναει απο ΕΜΑΣ. Κοιτα τον καθρεφτη, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ, ΣΚΕΨΟΥ και κανε τη διαφορα....

Αν το κανουμε αρκετοι, καποτε ΔΕΝ θα ειμαστε η μειοψηφια....

σ'αυτο εχεις δικιο αλλα ξαναλεω. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ? εσυ δλδ αν ησουν αναγκασμενος καθε φορα που ειχε κινηση στα δικα μας διοδια (βλ. μαζικες εξοδους, Πασχα κ.λ.π.) να εσβηνες το χιλιαρι σου και να το τσουλαγες με τα ποδια για 300 και 500 μετρα, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ? ή μηπως οταν πιανει κινηση παλι η επιστροφη καμια Κυριακη βραδυ απο Κακια σκαλα και μετα θα περιμενες 2+ ωρες πανω στο μηχανακι σου για να εχεις "καλη οδηγικη συμπεριφορα"??.

ολα παιζουν τον ρολο τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    H Πανελληνια φετος θα γινει στην Θασο μαλλον,και καθε χρονο ειναι και καλυτερη. Εκτροπα γινονται καθε μερα στους δρομους οι κανγκουρεςς δεν περιμενουν την Πανελληνια για να σκοτωθουν.
    Εσεις οι αποπανω σοβαροι "μοτοσυκλετιστες" μην πατε. Γιατι για να πας απο το καμπινγκ μεχρι το κυλικειο να πιεις καφε χρειαζεσαι ολοσωμη-μποτα-κρανος. Και ειναι πολυ κοντα θα βαρεθειτε.

Καλα οι Ducatisti θελουν και σερβις ενδιαμεσα...

Παλι καλα που βρεθηκατε μια χουφτα ανθρωπων εσεις να ανοιξετε τα ματια στην μπανανια,ειστε πολυ μπροστα...

Παλι χανεις την ουσια.
    Δεν εστιαζουμε στα λοιπα εκτροπα... αλλα στο γεγονος οτι αυτο το τσιρκο,με ολο το χαος και την βαβουρα που διατελειται εκει μεσα, διοργανωνεται απο μια αρχη που υποτιθεται οτι πρεσβευει τους Ελληνες μοτοσυκλετιστες.
    Ολα τα ειχαμε σαν μοτοσυκλετιστες, η Πανελληνια μας ελειπε.
    Λες και δεν ειμαστε ηδη δακτυλοδεικτουμενοι απο την κοινωνια,πρεπει η καθε Πανελληνια να ενισχυει καθε χρονο ανελλιπως αυτη την αποψη της πλειοψηφιας για μας...

Υ.Γ Ωραια τα καγκουριλικια και τα εκτροπα καμια φορα, αλλα οχι οταν γινονται με την ανοχη/(να μην πω προτροπη!! ,οχι να το πω δε γαμιεται,... ) αυτων που υποτιθεται οτι θα διαφυλαξουν τα συμφεροντα μου και την εικονα μου σαν πολιτη μοτοσυκλετιστη.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Παλι χανεις την ουσια.
    Δεν εστιαζουμε στα λοιπα εκτροπα... αλλα στο γεγονος οτι αυτο το τσιρκο,με ολο το χαος και την βαβουρα που διατελειται εκει μεσα, διοργανωνεται απο μια αρχη που υποτιθεται οτι πρεσβευει τους Ελληνες μοτοσυκλετιστες.
    Ολα τα ειχαμε σαν μοτοσυκλετιστες, η Πανελληνια μας ελειπε.
    Λες και δεν ειμαστε ηδη δακτυλοδεικτουμενοι απο την κοινωνια,πρεπει η καθε Πανελληνια να ενισχυει καθε χρονο ανελλιπως αυτη την αποψη της πλειοψηφιας για μας...

Υ.Γ Ωραια τα καγκουριλικια και τα εκτροπα καμια φορα, αλλα οχι οταν γινονται με την ανοχη/(να μην πω προτροπη!! ,οχι να το πω δε γαμιεται,... ) αυτων που υποτιθεται οτι θα διαφυλαξουν τα συμφεροντα μου και την εικονα μου σαν πολιτη μοτοσυκλετιστη.

ΟΚ,χανω την ουσια.Η γνωμη μου ειναι η εξης για την Πανελληνια.

1) Δεν κονομαω απ'αυτην για να εχω αναγκη να την υποστηριξω.

2) Εχει 2 προσωπα.Το ενα ειναι το χαλαρο,εκδηλωσεις συναυλιες κτλ και το αλλο ειναι μερικοι ανεγκεφαλοι (πιστεψε με δεν ειναι παραπανω απο μια χουφτα ανθρωποι που χαλανε την συγκεντρωση καθε χρονο,και ειναι και οι ιδιοι).

3) Το τι θα διαλεξεις να δεις και να κανεις στην συγκεντρωση ειναι δικο σου θεμα.Μπορεις να κατσεις διπλα στα εκτροπα και να φας καμια μπιελα στο κεφαλι,μπορεις ομως να πας και στην εκδρομη που διοργανωνεται στα γυρω μερη,στα μοτοκαλλιστεια κτλ.

Και τελοσπαντων δεν εχω καταλαβει,τι διαολο επρεπε να γινεται σε μια συγκεντρωση μοτοσυκλετιστων,να πινουμε τσαι?

Το τσιρκο που λες,αν εχεις παει καμια φορα να δεις,διοργανωνεται μεν απο τη ΜΟΤΟΕ αλλα η διοργανωση ρε φιλε δεν μπορει να ειναι παντου.Ειναι βασικα υπευθυνη για μεσα στο καμπινγκ.Οχι οτι γινονται τα καλυτερα αλλα αυτο το συζηταμε αν θες.
    Ειναι σαν κανει καποιος σουζες εξω απο τα Μεγαρα και να λες οτι αυτος που διοργανωσε το τρακντει.
    Επισης οποιος βλεπει τραγικο καποιος να ξεκινησει απο το καμπινγκ το καλοκαιρι διπλα στην παραλια και να βαλει δερματινο και μποτες για να παε να πιει καφε 500 μετρα πιο περα τι να πω.

Ακομα αν καταλαβα καλα οποιος δεν φοραει κρανος ειναι καγκουρας και απειλη για τους αλλους?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    εγώ σας έχω και την λύση , μιας και υπάρχει τέτοιος προβληματισμός.

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Η αστυνομια εχει διακριτικη παρουσια ας πουμε.Περιοριζεται στο διωχνει τον κοσμο και να διαλυει τις κοντρες.Και δεν νομιζω να μπορει να κανει και πολλα πραγματα οταν εχει να κανει με χιλιαδες κοσμο,ξερεις εκει επικρατει και η μαγκια του οχλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    Θα σε στεναχωρήσω άλλα αυτή η "χούφτα ανθρώπων"... εκφράζει ένα μεγάλο κομματι των απόψεων του κόσμου που γράφει σ' αυτό το φόρουμ... και προφανώς εσύ δεν θες να το καταλάβεις...

Συμφωνεις και εσυ δλδ οτι οποιος δεν φοραει κρανος ειναι καγκουρας επικινδυνος?

Α,και Ταξιδευτη,καλο σκοτωμα και σε σενα φιλε.

Επισης οποιος βλεπει τραγικο καποιος να ξεκινησει απο το καμπινγκ το καλοκαιρι διπλα στην παραλια και να βαλει δερματινο και μποτες για να παε να πιει καφε 500 μετρα πιο περα τι να πω.
    Το να χρησιμοποιησει τα ΠΟΔΙΑ του και να παει δηλαδη αυτα τα 500 μετρα, ΔΕΝ παιζει;
    Αλλα τι λεω... Ο Ελληναρας θελει να εχει το τουμπανο αραγμενο εξω και να λεει "θαυμαστε με ρεεεε" και εξαλλου πως θα φανει η μουρη του αν φοραει κρανος;

Ακομα αν καταλαβα καλα οποιος δεν φοραει κρανος ειναι καγκουρας και απειλη για τους αλλους?
    Ν Α Ι . Εσενα παρεπιπτοντως στο λεξιλογιο σου η λεξη ΚΡΑΝΟΣ δεν υπαρχει;;;

Η αστυνομια εχει διακριτικη παρουσια ας πουμε.Περιοριζεται στο διωχνει τον κοσμο και να διαλυει τις κοντρες.Και δεν νομιζω να μπορει να κανει και πολλα πραγματα οταν εχει να κανει με χιλιαδες κοσμο,ξερεις εκει επικρατει και η μαγκια του οχλου.
    Ασχολιαστο...

Α,και Ταξιδευτη,καλο σκοτωμα και σε σενα φιλε.
    Ευχαριστω φιλε!
    Νίκος
    Open Horizons

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Νομιζω οτι ο Νικος κατακρινει την καγκουρια ως μεσο επιδειξης
    και επιπλεον οταν γινεται και επικινδυνη προς τριτους.

Ολοι οσοι εχουν παρει χιλιαρι γνωριζουν οτι αλλο να τρεχεις με 250 στην Α.Ο.
    η σε αυτοκινητοδρομους σε ωρες μ ελαχιστη κινηση,ισως και σε καμια autostrada (γιατι οχι)?

και αλλο να προσπαθεις να βρεις προσφυση στο Μενιδι,στην Μεταμορφωση και να πιανεις
    κατοσταρες μεσα σε στενακια.

στην πρωτη περιπτωση δικαιολογεις την αγορα σου και χαιρεσε την μηχανη σου
    ενω στην δευτερη γινεσαι κινδυνος για αλλους και ρεζιλι σ αυτους που ξερουν 2 πραγματα παραπανω γι αυτο που καβαλας.

Τελος TRE θα ηθελα πολυ να σε δω να ευχεσαι καλο σκοτωμα σε καποιον απο κοντα

με μια κουβεντα εγινες χειροτερος απο πολλα μουσμουλα εδω μεσα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

Τελος TRE θα ηθελα πολυ να σε δω να ευχεσαι καλο σκοτωμα σε καποιον απο κοντα
    Επειδη δεν προφανως γνωριζεις,ο Ταξιδευτης μου ειχε "ευχηθει" καλο σκοτωμα παλιοτερα και απλως του ανταπεδωσα την ευχη.

Επειδη δεν προφανως γνωριζεις,ο Ταξιδευτης μου ειχε "ευχηθει" καλο σκοτωμα παλιοτερα και απλως του ανταπεδωσα την ευχη.

Ψαρουκλα θα εισαι 4 5 6 απριλη Σερρες? :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ψαρουκλα θα εισαι 4 5 6 απριλη Σερρες? :wacko:
    Λογικα ναι,εχω κανονισει αδεια.

Αλλα δεν εχω κρανος,λες να υπαρξει προβλημα?Ειναι απαραιτητο?

Λογικα ναι,εχω κανονισει αδεια.

Αλλα δεν εχω κρανος,λες να υπαρξει προβλημα?Ειναι απαραιτητο?
    Χαλαρωσε , μου περισευει μια κατσαρολα.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο 18λογος του Ελληνα οδηγου
    από mikefr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2010, 10:40
  2. Οι αρετές του Έλληνα.
    από felter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2009, 20:46
  3. Χαρακτηρισμός του Ελληνα (πως μας βλέπουν οι ξένοι)...
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 20:58
  4. Οι αρετές του Έλληνα
    από sotpag στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 18:22
  5. Ο μέσος μισθός του Ελληνα εργαζόμενου φτάνει το 57,3% του μέσου Ευρωπαϊκού μισθού....
    από asprogerakatos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF