Σελίδα 84 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 34747980818283848586878889 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Αν λοιπόν Γαυράκια έχετε τα κοχόνες, ανεβάστε ΕΣΕΙΣ την Ελλάδα ............ ΟΧΙ για κανένα άλλο λόγο αλλά για να διορθώσετε αυτά που γκρεμίσατε .........
    Την Ελλάδα τόσο χαμηλά ΕΣΕΙΣ τη ρίξατε !!!
    Και το ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάνατε διπλό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ ........
    εμείς φέτος κάναμε το καλύτερο δυνατο, να αποκλείσουμε την τσέλσι δεν νομίζω ότι είναι εφικτό, ενώ εσείς παίζατε με ομάδες που εξαρτιώταν καθαρά απο εσάς η πρόκριση και τα κάνατε σκ@τα

δεν γκρεμίσαμε απολύτως τίποτα, και φίλε μου κάναμε 2 διπλά στους ομίλους κάτι που δεν έχετε καταφέρει εσείς ποτέ έτσι για να μην το ξεχνάμε.

δεν ξεχνάω στο παρελθόν αυτά που έχει κάνει η ομάδα σου και πήγαινε καλά αλά μόνο εκεί θα μένουμε??? έχεις τουλάχιστον 4 χρόνια να δείξεις κάτι αξιοπρόσεχτο μην αναπαύεσαι μόνο σε αυτά που έκανες παλιότερα το θέμα είναι να κάνεις και τώρα τίποτα αλλιώς να μιλάμε μόνο για τότε που πήγαινες εσύ καλά και εγώ χάλια για να είσαι ευχαριστημένος!!!!

Αν λοιπόν Γαυράκια έχετε τα κοχόνες, ανεβάστε ΕΣΕΙΣ την Ελλάδα ............ ΟΧΙ για κανένα άλλο λόγο αλλά για να διορθώσετε αυτά που γκρεμίσατε .........
    Την Ελλάδα τόσο χαμηλά ΕΣΕΙΣ τη ρίξατε !!!
    Και το ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάνατε διπλό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ ........
    σώπα ρεεεε
    για θυμησε μας ΤΙ εκανες εσύ τα τελευταία χρόνια???καλές οι καραμέλες αλλά λιώσαν κι αυτές παιδάκια
    ότι έκανες και φέτος...@@
    αποκλείστηκες απο τους ξυλοκόπους....
    οπότε το ποιος γκρέμισε και το ποιος διόρθωσε γάματο απο την στιγμή που είστε εντελώς ανύπαρκτοι στην ευρώπη τα τελευταία 6 χρόνια...ή θα μας πεις και εσύ για το 2001...έλα πες να γελάσουμε

οχι διπλό ΔΙΠΛΑ κατι που δεν έχει ξανακάνει ελληνική ομάδα σε ομίλους..Δ-Ι-Π-Λ-Α
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Πάμε λοιπόν ένα - ένα ..............

"εμείς φέτος κάναμε το καλύτερο δυνατο..."

ΝΑΙ έχεις δίκιο για φέτος, αλλά 10 χρόνια τώρα τι κάνατε ;;;

"να αποκλείσουμε την τσέλσι δεν νομίζω ότι είναι εφικτό..."

Γιατί ;;; ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ;;; Γιατί τέτοια ηττοπάθεια ;;; Μήπως επειδή ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ το πως έχετε πάρει τα εδώ πρωταθλήματα ;;;

"εσείς παίζατε με ομάδες που εξαρτιώταν καθαρά απο εσάς η πρόκριση και τα κάνατε σκ@τα ..."

ΕΝ ΜΕΡΕΙ έχεις δίκιο, αν και η RANGERS δεν είναι ομαδούλα και αν είδες το ματς είχαν μια κωλάρα ναααααααααα ..... και κανονικά έπρεπε να έχουν φάει μερικά ακόμα ........

"δεν γκρεμίσαμε απολύτως τίποτα, και φίλε μου κάναμε 2 διπλά στους ομίλους κάτι που δεν έχετε καταφέρει εσείς ποτέ έτσι για να μην το ξεχνάμε. "

ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ............. μνήμη χρυσόψαρου έχεις ............

"δεν ξεχνάω στο παρελθόν αυτά που έχει κάνει η ομάδα σου και πήγαινε καλά αλά μόνο εκεί θα μένουμε???"

Πάλι καλά αυτό το θυμάσαι ..........

"έχεις τουλάχιστον 4 χρόνια να δείξεις κάτι αξιοπρόσεχτο μην αναπαύεσαι μόνο σε αυτά που
    έκανες παλιότερα το θέμα είναι να κάνεις και τώρα τίποτα αλλιώς να μιλάμε μόνο για τότε που πήγαινες εσύ καλά και εγώ χάλια για να είσαι ευχαριστημένος!!!!"

Στα 4 λοιπόν αυτά χρόνια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, εσείς τι κάνατε ;;; Να σου θυμήσω ;;;
    Φέτος δε δεν πήγαμε χάλια όπως εσείς τόσα χρόνια ...... απλά όχι όσο καλά θα έπρεπε !!!

ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΜΩΣ ..........
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ !!!
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ !!!

Το ότι κάνατε 2 διπλά μετά από 10 χρόνια δεν σας απαλλάσσει από τις ευθύνες σας και ΔΕΝ ΙΣΟΣΚΕΛΙΖΕΙ το κακό που έχετε κάνει 10 χρόνια τώρα !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

αποκλείστηκες απο τους ξυλοκόπους....
    Εμείς αποκλειστήκαμε από τους Ξυλοκόπους ....... σωστά
    Να σου θυμίσω από ποιούς και ποιούς έχετε αποκλειστεί εσείς ;;;
    ΘΕΣ ;;;

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΣ !!!

7-7-7-7-7-7-7
    Αει ΣΑΧΤΑΡ .......... γέλασα πάλι .........

Για τα υπόλοιπα ...........
    ΓΑΥΡΙΟΣ ΜΝΗΜΗ !!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εμείς αποκλειστήκαμε από τους Ξυλοκόπους ....... σωστά
    Να σου θυμίσω από ποιούς και ποιούς έχετε αποκλειστεί εσείς ;;;
    ΘΕΣ ;;;

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΣ !!!

7-7-7-7-7-7-7
    Αει ΣΑΧΤΑΡ .......... γέλασα πάλι .........

Για τα υπόλοιπα ...........
    ΓΑΥΡΙΟΣ ΜΝΗΜΗ !!!!
    Καλα οκ μην ασχολεισαι με τους γαυρους τωρα...απωθημενο εχουν τα παιδια και επιλεκτικη μνημη.

εχουν ξεχασει Μολντε, Χερενφεν, Μακαμπι και πολλες αλλες που τους εχουν διακορευσει κατ επαναληψη.

Σε οτι αφορα εμας και να περναγαμε με την Rangers δεν νομιζω να ειχαμε συνεχεια στο Ουεφα.

Καλα να παθουμε βασικα και για να ειμαι ειλικρινης εγω θελεω απο εδω και περα ο ΠΑΟ να ειναι χαλια στο πρωταθλημα.

Μακαρι να μην το παρουμε και να τερματισουμε πισω και απο τον Αγ. Αστερα.

Μακαρι να μην παταει κανενας στο γηπεδο.

Μακαρι να καταλαβουν ολοι οτι το προβλημα του Παναθηναϊκου δεν ειναι ουτε οι παικτες, ουτε ο προπονητης και οι τακτικες του.

Και ισως τοτε μπορεσει να αλλαξει κατι στα διοικητικα.

Αλλιως -ευχομαι να βγω ψευτης αλλα δεν το νομιζω...- του χρονου και του παραχρονου παλι τα ιδια χαλια θα ειμαστε.

Απλως θα κανουμε παλι ακυρες και μετριοπαθεις κινησεις και θα μεγαλωσουμε την γκαρνταρομπα μας προσθετωντας δυο -τρια παλτα ακομη...

μπαλα παντως μην περιμενεις να δεις.
    Ομαδα μισθοφορων τον καταντησαν τον Παναθηναϊκο. Ενας - δυο παικτες που προσπαθουν δεν αρκουν για να φερουν την ανοιξη.
    Χρειαζεται παθος και να κατανοησουν το ειδικο βαρος της φανελας που φορανε.
    Αλλα ο Τζιγγερ ειναι ο πρωτος που δεν τα καταλαβαινει αυτα, οποτε τι να λεμε τωρα.

Πάμε λοιπόν ένα - ένα ..............

"εμείς φέτος κάναμε το καλύτερο δυνατο..."

ΝΑΙ έχεις δίκιο για φέτος, αλλά 10 χρόνια τώρα τι κάνατε ;;;

"να αποκλείσουμε την τσέλσι δεν νομίζω ότι είναι εφικτό..."

Γιατί ;;; ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ;;; Γιατί τέτοια ηττοπάθεια ;;; Μήπως επειδή ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ το πως έχετε πάρει τα εδώ πρωταθλήματα ;;;

"εσείς παίζατε με ομάδες που εξαρτιώταν καθαρά απο εσάς η πρόκριση και τα κάνατε σκ@τα ..."

ΕΝ ΜΕΡΕΙ έχεις δίκιο, αν και η RANGERS δεν είναι ομαδούλα και αν είδες το ματς είχαν μια κωλάρα ναααααααααα ..... και κανονικά έπρεπε να έχουν φάει μερικά ακόμα ........

"δεν γκρεμίσαμε απολύτως τίποτα, και φίλε μου κάναμε 2 διπλά στους ομίλους κάτι που δεν έχετε καταφέρει εσείς ποτέ έτσι για να μην το ξεχνάμε. "

ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ............. μνήμη χρυσόψαρου έχεις ............

"δεν ξεχνάω στο παρελθόν αυτά που έχει κάνει η ομάδα σου και πήγαινε καλά αλά μόνο εκεί θα μένουμε???"

Πάλι καλά αυτό το θυμάσαι ..........

"έχεις τουλάχιστον 4 χρόνια να δείξεις κάτι αξιοπρόσεχτο μην αναπαύεσαι μόνο σε αυτά που
    έκανες παλιότερα το θέμα είναι να κάνεις και τώρα τίποτα αλλιώς να μιλάμε μόνο για τότε που πήγαινες εσύ καλά και εγώ χάλια για να είσαι ευχαριστημένος!!!!"

Στα 4 λοιπόν αυτά χρόνια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, εσείς τι κάνατε ;;; Να σου θυμήσω ;;;
    Φέτος δε δεν πήγαμε χάλια όπως εσείς τόσα χρόνια ...... απλά όχι όσο καλά θα έπρεπε !!!

ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΜΩΣ ..........
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ !!!
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ !!!

Το ότι κάνατε 2 διπλά μετά από 10 χρόνια δεν σας απαλλάσσει από τις ευθύνες σας και ΔΕΝ ΙΣΟΣΚΕΛΙΖΕΙ το κακό που έχετε κάνει 10 χρόνια τώρα !!!
    10 χρόνια τώρα μπορεί τις περισότερες φορές να πηγαίναμε χάλια αλλά είχαμε και καλές στιγμες, ακόμα και τότε που αποκλειστείκαμε με 10 βαθμους μια χαρά τα πήγαμε παντως γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος σίγουρα.

έχεις απόλυτο άδικο για την τσέλσι, ΑΠΟΛΥΤΟ όμως, δεν είναι θέμα ητοπάθειας πρωταθλητή ελλάδας είναι θέμα οτι στην ομάδα αυτή ένας αναπληρωματικός παίχτης κάνει όσο κάνει η ομάδα μου όλη χωρια που παίζει σε πολύ ανώτερο πρωτάθλημα, χωρια που, χωρια που κτλ......................

και βέβαια η rangers δεν είναι ομαδούλα δεν είπα κάτι τέτοιο αλλά τα κάνατε σκ@τα μια χαρά γιατί αν είσασταν λίγο σοβαροι δεν πρόκειται να σας πέρναγε η rangers

και βέβαια το θυμάμαι και το παραδέχομαι

δεν έχω μνημη χρυσόψαρου, ΠΟΤΕ δεν έχετε κάνει 2 διπλά σε φάση ομίλων CL εσύ μάλλον δεν θυμάσαι.

δεν χρειάζεται να μου θυμήσεις θυμάμαι και τις καλές και τις άσχημες στιγμές!!!! δηλαδη εσύ φέτος είσαι ικανοποιημένος??? μη βάζεις σύγκριση με τα χρόνια που πήγαινα εγώ άσχημα και αν τα πήγες από τότε καλύτερα, σκοπός μου δεν είναι η σύγκριση, εγώ απλά λέω ότι τα κάνατε σκ@τα με μια ομάδα του χεριού σας, αν τώρα εσύ είσαι ευχαριστημένος πάω πάσο απλά οι περισσότεροι δεν είναι.

μιλάμε για ευρώπη και πετάς μπηχτές για το πρωτάθλημα?? άστο φίλε εκεί δε σε παίρνει τόσα χρόνια πελάτης είσαι και σε έχω για πλάκα τι θες δηλαδή να πάρεις εσύ τα πρωταθλήματα όταν σε ψ@λι@ζω συνέχεια, άσε να μιλήσουμε καλύτερα για ευρώπη που τουλάχιστον στο πρόσφατο παρελθόν έχεις πάει πολύ καλύτερα από εμένα. γιατι πρόσφατα έφαγες και 4 και τα ξεχνάς

ποιες ευθύνες μας????? δεν κατάλαβα αν μπορούσατε να βγαίνατε εσείς CL να πέρνατε περισσότερους πόντους εγώ σου φταιω που 10 χρόνια σε κερδίζω για πλάκα και η ομάδα σου δεν είναι ανταγωνιστική???? το μόνο κακό που έχουμε κάνει είναι στους εαυτούς μας και σε κανέναν άλλο, όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    έχεις απόλυτο άδικο για την τσέλσι, ΑΠΟΛΥΤΟ όμως, δεν είναι θέμα ητοπάθειας πρωταθλητή ελλάδας είναι θέμα οτι στην ομάδα αυτή ένας αναπληρωματικός παίχτης κάνει όσο κάνει η ομάδα μου όλη χωρια που παίζει σε πολύ ανώτερο πρωτάθλημα, χωρια που, χωρια που κτλ......................

και βέβαια η rangers δεν είναι ομαδούλα δεν είπα κάτι τέτοιο αλλά τα κάνατε σκ@τα μια χαρά γιατί αν είσασταν λίγο σοβαροι δεν πρόκειται να σας πέρναγε η rangers

και βέβαια το θυμάμαι και το παραδέχομαι

δεν έχω μνημη χρυσόψαρου, ΠΟΤΕ δεν έχετε κάνει 2 διπλά σε φάση ομίλων CL εσύ μάλλον δεν θυμάσαι.

ρε cirus τι ασχολείσε με τους ΠΕΚ
    τα άτομα έχουν χάσει την μπάλα...πρέπει να τους πείραξε η 4άρα

εδώ λέει ότι αποκλείστηκε απο τους power ρειτζερς που δεν είναι ομαδούλα και περιμένει μετα να αποκλείσει ο ΘΡΥΛΟΣ για πλάκα την τσέλσι

ρε μεγάλε ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

αποκλείστηκες απο τους ξυλοκόπους και βλέπεις ηττοπάθεια στον ΘΡΥΛΟ??ζαλισμένος ακόμα απο την 4αρα??λες για εδώ μέσα ότι έπρεπε να βάλεις κι άλλα γκολ???εκει πόσα έπρεπε να ρουφήξεις???4 μήπως αλλα ο Γκαλίνοβιτς είχε ανοίξει η σούφρα του...να τα θυμόμαστε όλα...μην μας λέτε ότι αποκλειστήκατε κ άδικα...αντι 3-0 εκει πήρατε 0-0
    κι αφού λες για α πρωταθλήματα ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ δεν μπορέιτε να πάρετε πρωτάθλημα και εχετε φτασει στην ΚΑΤΑΝΤΙΑ να τερματίζετε ΚΑΤΩ απο το αεκάκι???ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

και δεν εχεις κάνει ΠΟΤΕ 2 διπλά σε φάση ομίλων...ΠΟΤΕ...κι ούτε πρόκειται να κάνεις

και εσύ παίζεις 10 χρόνια στην ευρώπη και δεν έχεις κάνει τίποτα...χαλαρώστε λίγο...είστε ανύπαρκτοι αλλα δεν λέτε να το καταλάβετε...μια καλή χρονιά σε 10 χρόνια???χαίρω πολύ την έχω κάνει και εγώ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΜΗΔΕΝ

ρε cirus τι ασχολείσε με τους ΠΕΚ
    τα άτομα έχουν χάσει την μπάλα...πρέπει να τους πείραξε η 4άρα

εδώ λέει ότι αποκλείστηκε απο τους power ρειτζερς που δεν είναι ομαδούλα και περιμένει μετα να αποκλείσει ο ΘΡΥΛΟΣ για πλάκα την τσέλσι

ρε μεγάλε ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

αποκλείστηκες απο τους ξυλοκόπους και βλέπεις ηττοπάθεια στον ΘΡΥΛΟ??ζαλισμένος ακόμα απο την 4αρα??λες για εδώ μέσα ότι έπρεπε να βάλεις κι άλλα γκολ???εκει πόσα έπρεπε να ρουφήξεις???4 μήπως αλλα ο Γκαλίνοβιτς είχε ανοίξει η σούφρα του...να τα θυμόμαστε όλα...μην μας λέτε ότι αποκλειστήκατε κ άδικα...αντι 3-0 εκει πήρατε 0-0
    κι αφού λες για α πρωταθλήματα ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ δεν μπορέιτε να πάρετε πρωτάθλημα και εχετε φτασει στην ΚΑΤΑΝΤΙΑ να τερματίζετε ΚΑΤΩ απο το αεκάκι???ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

και δεν εχεις κάνει ΠΟΤΕ 2 διπλά σε φάση ομίλων...ΠΟΤΕ...κι ούτε πρόκειται να κάνεις

και εσύ παίζεις 10 χρόνια στην ευρώπη και δεν έχεις κάνει τίποτα...χαλαρώστε λίγο...είστε ανύπαρκτοι αλλα δεν λέτε να το καταλάβετε...μια καλή χρονιά σε 10 χρόνια???χαίρω πολύ την έχω κάνει και εγώ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΜΗΔΕΝ
    ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ .......................

Παιδιά δεν βρέχει ................. Λιακάδα του θεού έχει έξω ............ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

@ la villa ............

Κάτι ακόμα .............

Αν εμείς είμαστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και ΜΗΔΕΝ και η ΑΕΚ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ .......
    Ξέρεις τι σημαίνει αυτό για σένα ;;;
    ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ;;;
    Ε ;;; ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΑ ;;;

ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ, μόνο μην κάψεις και το μοναδικό σου εγκεφαλικό κύταρο .........

Αν εμείς είμαστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και ΜΗΔΕΝ και η ΑΕΚ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ .......
    Ξέρεις τι σημαίνει αυτό για σένα ;;;
    ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ;;;

μήπως ότι σου πετάω 4άρες για πλάκα
    εσυ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ??

ανύπαρκτοι είστε εκτός αν 2 καλές εμφανίσεις ανα 10τια σημαίνουν κάτι για σένα και νομίζεις ότι έχεις ευρωπαική ομάδα
    κάτι που λίγο πολύ όλοι κάνουμε οπότε άστο...

και μέχρι Σόλιντ εποχή είχαμε την πιο δυνατή έδρα μαζί με Μ.U σε νίκες, δεν πέρναγε κανείς...μην το ξεχνάμε αυτό...

γαργάρα βλέπω οι αθώωση Γεωργιαδη κύριοι

ούτε ένας δεν είχα τα @@ να το σχολιάσει...αν όμως ήταν παίχτης του ΘΡΥΛΟΥ τώρα θα γράφατε 4 σελίδες για ξεφτίλα και άλλα τέτοια

όχι τίποτα άλλο επειδή το παίζετε αντικειμενικοί και υπεράνω μην χέσω αντικειμενικότητα

γαργάρα βλέπω οι αθώωση Γεωργιαδη κύριοι

ούτε ένας δεν είχα τα @@ να το σχολιάσει...αν όμως ήταν παίχτης του ΘΡΥΛΟΥ τώρα θα γράφατε 4 σελίδες για ξεφτίλα και άλλα τέτοια

όχι τίποτα άλλο επειδή το παίζετε αντικειμενικοί και υπεράνω μην χέσω αντικειμενικότητα

ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΟΥ..........ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ........????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και ομως κατι ειπωθηκε στο αλλο θεμα με το πρωταθλημα για τον Γεωργιαδη....Εισαι λαθος.

αν έγινε οκ τοτε sorry

αλλά εγώ θυμάμαι ότι μόνο ο Stoubi (νομίζω) κάτι είπε

έτσι τερενς...μόκο τώρα...τουμπεκί...απλά το τόνισα για να μην ξεχνιόμαστε...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    αν έγινε οκ τοτε sorry

αλλά εγώ θυμάμαι ότι μόνο ο Stoubi (νομίζω) κάτι είπε

έτσι τερενς...μόκο τώρα...τουμπεκί...απλά το τόνισα για να μην ξεχνιόμαστε...
    Δεν ξερω τι εχετε πει για τον Γεωργιαδη ...

Αλλα αν βοηθαει αυτη την στιγμη η εντεκαδα του παοκ ειναι αυτη !! (απο το live του εθνοσπορ..!!! )

ΠΑΟΚ:
    Φερνάντεζ, Μελίσσης, Κνολ, Γκάβρανσιτς, Σνάουτσερ, Βερόν, Χριστοδουλόπουλος, Μπαλάφας, Κονσεϊσάο, Γκονζάλες (55' Γεωργιάδης), Σάλμον.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF