Παιδια εχει πέσει ο σερβερ του bikenet?
Παιδια εχει πέσει ο σερβερ του bikenet?
Άδραξε τη μέρα...
Ναι.![]()
ξέρει κανείς γιατί; εδώ και 2 μέρες είναι κάτω αν δεν κάνω λάθος
Fuck the universe.
Κλασσικά πράγματα, δυστυχώς.
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
?Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Κλασσικά πράγματα, δυστυχώς.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
>Ετοιμαστειτε για μεταναστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες !!
κουβερτες εχουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;;;
ρε ξυπνααααατε !!
:rotflmao:
![]()
οταν τα έπαιζε κάθε τρεις και λίγο ο σέρνερ του μοτό τελεία τζιάρ πολλοί έφυγαν ? δεν νομίζω, λίγη αλληλεγγύη σε ένα site που έχει πρόβλημα δεν βλάπτειΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
>Ετοιμαστειτε για μεταναστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες !!
κουβερτες εχουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;;;
ρε ξυπνααααατε !!
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Αρχικά δημιουργήθηκε από island
οταν τα έπαιζε κάθε τρεις και λίγο ο σέρνερ του μοτό τελεία τζιάρ πολλοί έφυγαν ? δεν νομίζω, λίγη αλληλεγγύη σε ένα site που έχει πρόβλημα δεν βλάπτει
![]()
![]()
Κατηγορησε ή ειρωνευτηκε κανεις καποιον?
![]()
καμία εταιρία hosting δεν έχει server που πέφτει για τρείς μέρες, τέτοιο downtime δεν νοείται
κάτι άλλο παίζεται πιστεύω
για παράδειγμα σε ένα διπλανό μοτο-φόρουμ, τους το κατέβασαν γιατί λόγω αυξημένης κίνησης το φόρουμ έτρωγε περισσότερους πόρους από όσους είχαν συμφωνηθεί κατά την έναρξη
αν κανείς ξέρει και διαβάζει, πιστεύω θα μας ενημερώσει
ε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από island
οταν τα έπαιζε κάθε τρεις και λίγο ο σέρνερ του μοτό τελεία τζιάρ πολλοί έφυγαν ? δεν νομίζω, λίγη αλληλεγγύη σε ένα site που έχει πρόβλημα δεν βλάπτει
Μαλλον το παρεξηγησες !
![]()
εδώ και 3 μέρες δεν κάνει ούτε dns resolving, λες και έχει διακοπεί η hosting υπηρεσία συνολικά, και όχι να υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα...
Ο 996 πριν σταματησει το bikenet ειπε θα περιμενω 3 μηνες και θα το κλεισω και εμεινα να αναρωτιεμαι ποιανου αραγε ειναι το bikenet.Γιατι για τον CD νομιζα οτι το ετρεχε.Για να δουμε τι θα δουμε.