Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ Cbr ?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    ναι και αυτα ειναι, αλα ενταξει ξεκολατε με τα michelin power 2ct σιγα το λαστιχο
    το καλύτερο απο τα λαστιχα που βγαζουν πανω απο 8,000 χλμ στα χερια μου...

λιγο χαμηλότερες πιεσεις θελει και κεντάει (33-36 βαζω και 180/55 πισω αντι 190/50)

τα bridgsetone BT002 racing street που φοραω τωρα μπορει να μαμανε στη πιστα αλλα στο δρομο οχι μονο δε βγαζουν χλμ και προσπαθω πραγματικα να τα προφυλαξω (αρα δεν ευχαριστιέμαι οδήγηση) αλλα γλυστρανε και ολας στη πρωτη βολτα οταν αφησω το μηχανακι μου κουκουλομενο πανω απο 3-4 μερες...

τα Μ3 δε τα εχω δοκιμασει... γιατι αλλωστε τα power 2CT ειναι ακριβως αυτο που θελω-τερμα τα πειράματα!

η χρυσή τομη στο κρατημα/διάρκεια/τιμη ανα χλμ που κρατανε/κορώνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Θες και τα λες τώρα αυτά ή σου ξεφεύγουν;

Ισως το κορυφαίο λάστιχο για δρόμο και πάρα πολύ καλό λάστιχο για πίστα!

Εχοντας δοκιμάσει με το 954 τα Diablo τα απλά, Diablo Corsa, Diablo Dragon (supercorsa), Michelin Power και Michelin 2CT εγώ προσωπικά (αν δεν βγει κάτι άλλο) επιλέγω 2CT παντού και πάντα!

Εσυ γιατί το απορρίπτεις έτσι απλά κι απαξιωτικά το 2CT;
    οχι φιλε δεν μου ξεφευγουν τα λεω γιατι ετσι ειναι μπορει να ειναι πολυ καλο λαστιχο στην αρχη αλα μετα δν ειναι σταθερο στην αποδοση του κανε με τα λαστιχα που λες 7000χλμ και κανε παραδειγμα με το corsa3 και μετα δες την διαφορα πιο ειναι πιο καλο

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    οχι φιλε δεν μου ξεφευγουν τα λεω γιατι ετσι ειναι μπορει να ειναι πολυ καλο λαστιχο στην αρχη αλα μετα δν ειναι σταθερο στην αποδοση του κανε με τα λαστιχα που λες 7000χλμ και κανε παραδειγμα με το corsa3 και μετα δες την διαφορα πιο ειναι πιο καλο
    Νομίζεις ότι τα λάστιχα τα κράτησα πάνω λιγότερο από 7-8.000 χλμ;

σου διαφέυγει το γεγονός οτι το 600rr έχει άλλες απαιτήσεις από ένα hornet....

Επίσης, το diablo έχει (για μένα) επικίνδυνη κορώνα.... εκεί που νομίζεις ότι τελειώνει, αρχίζει το χάσιμο και νομίζεις ότι πέφτεις (κι έχω κάνει 10δες χιλιάδες χλμ με diablo (όποιο κι αν είναι) με το 600 και το 954).

Ευτυχώς που δεν μιλάμε για τα diablo 190/55/17 που είναι το απόλυτο λάστιχο του τρόμου....

Α.... και μια που μιλάμε για λάστιχα και μηχανές. Αυτά (τα λάστιχα δλδ) όντας το ΠΙΟ σημαντικό πράγμα στην μηχανή, καλό είναι να τα κρατάς λίγο έτσι κι αλλιώς.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

μα δεν διαφωνο πανω σε αυτο οπως εσυ εχεις δοκιμασει διαφορα λαστιχα ετσι και εγω,απλα οατν ειπα σιγα το λαστιχο το ειπα γιατι ακουγα συνεχεια πω πω το 2ct μαμαει ακι τα ρεστα,το δοκιμασα και δεν εμεινα ικανοποιημενος σε συγκριση με diablo corsa και metzeler m3 που φοραω αυτη την στιγμη.

Still Improving.. Το avatar του/της Xigo
    idi diladi protimas ta 2CT apo ta BT002 racing street?
    giati k ego ta bridgestone forao tora...apolyta eyxaristimenos alla xoris pano apo 4.000km pano toys..posa kratane?gia "grigori" xrisi dromou milao panta..palia forousa kati michelin alla den eimai sure an itan ta 2CT...apla thymamai oti k fagomena pou itan ta lastixa..akoma empaine to mixanaki stin strofi k eixa empistosini pano toy,eno den patouse stis eythies meta apo tis 9-10 xiliades strofes..den ta ksanabrika ta michelin pou forousa gia ayto pira ta bridgestone kathos xreiazomoun lastixa..

Still Improving.. Το avatar του/της Xigo
    episis..ta Michelin den exoun mikri korona se sxesi me ta ipoloipa?

fresko gala gia ta paidia Το avatar του/της kavoyras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Για τα corsa ισως, αλλα τα M3 Νικο ειναι δρομισια ελαστικα, απο αυτα που εχω ακουσει ειναι οτι βγαζουν χιλιομετρακια και κρατανε και καλα, δεν τα εδω δοκιμασει βεβαια ετσι...

ta m3 taxo balei ego kai eimai poly pio eyxaristimenos apo ta corsa.kai kratane kai perisotera xiliometra.oso gia ta michelin opoy rotisa moupan pos de kanoun gia 1000 .an thimamai kala einai pos i korona toy lastixoy einai malaki kai kanei gia 600aria kai oxi gia 1000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Το τι λαστιχα θα βαλει κανεις δεν εχει σχεση με τη μαρκα αλλα με το μοντελο.Αν θελει κανεις σκληρο σκελετο ελαστικου η μαλακο σκελετο.Αν θελει κορωνα που βοηθαει στην ευσταθεια η κορωνα που βοηθαει στις μεγαλες κλισεις.Αυτο πρεπει πρωτα να αποφασισει κανεις. Μετα απο αυτη την επιλογη τα λαστιχα ολα περιπου ιδια ειναι οτι μαρκα και να βαλει κανεις.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΤΙ ΛΑΔΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ Cbr ?
    από McTalas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2008, 15:29
  2. Τι Λάστιχα να βάλω στο Tdm ;
    από TRECK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2008, 12:34
  3. ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ???
    από nikos283 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket