Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Ποσα χαστουκια θα φαμε ακομα?

Σιγα ρε φιλε μην τριβει ο μισος πλανητης τα χερια του επειδη χτυπησε ενας μια δασκαλα στον Εβρο...

Φυσικα απορω για το γεγονος οτι ενω υπαρχουν πολλοι μαρτυρες και η κυρια αυτη εχει μεγαλα μεσα δεν εγινε καποια μυνηση για ξυλοδαρμο στον εν λογω κυριο....

Αφου το λεει η ιδια....Ενας μπηκε μεσα και λεγοντας μου αυτα μπλα μπλα....

Και δεν της εσπασαν το χερι...Γενικα και αοριστα....

Μπηκε ενας μεσα και της προκαλεσε κακωσεις,οχι σπασιματα,στον καρπο...Δεν μπηκαν 10-100 νοματαιοι μεσα....Ενας μπηκε....Ποιος ειναι αυτος ο ενας και γιατι δεν υπαρχουν συνεπειες για αυτον?

Καλο ειναι να διαβαζουμε ολο το κειμενο και οχι τον υπερβολικο τιτλο του....

Σιγα ρε φιλε μην τριβει ο μισος πλανητης τα χερια του επειδη χτυπησε ενας μια δασκαλα στον Εβρο...

Θα εκλπαγείς!
    Εδώ άρχισε παγκόσμιος πόλεμος (πρώτος) από δολοφονία κάποιου που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του...

(εντάξει ψιλουπερβάλλω μάλλον αλλά το κοπρόσκυλο ο κίσσινγκερ τα έτριβε και με λιγότερης σημασίας γεγονότα που συνέβαιναν στην Ελλάδα, το ισχυρίζεται και ο ίδιος)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ποσα χαστουκια?

Μηπως παλι βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος οπως συνηθως?Δηλαδη αν την εδερναν 10 η 100 τοτε θα μας ενδιεφερε?Η ξεδιαντροπη επεμβαση σε ολα τα θεματα της περιοχης του τουρκικου προξενειου δεν μας προβληματιζει?Μηπως γνωριζουμε οτι απο πολλα χρονια πριν στην Γερμανια εχει ιδρυθει κοινοβουλιο ανατολικης Θρακης,[με σημαια κ.λ.π.]?Μην ξεχναμε οτι 30 χρονια πριν,οταν πηγαιναμε στο καζινο στα Σκοπια και στα συνορα υπηρχε η ταμπελλα Μακεδονια,εμεις ουτε καν την βλεπαμε.Τωρα τρεχουμε ικετευοντας τους να ψιλοαλλαξουν το ονομα.Ας συνειδητοποιησουμε οτι οι γαγγρενες αρχιζουν απο μικρα σπυρακια και τις νοιωθουμε οταν μας κοβουν το ποδι.
    BBBBBBBBB

Ειναι αλλο η οργανωμενη επιθεση απο μια μειονοτικη ομαδα και αλλο η επιθεση απο ενα ατομο....

ΤΟ θεμα που επρεπε να ασχοληθουμε ειναι γιατι δεν υπαρχουν κυρωσεις(ουτε καν μια μυνηση) σε αυτον τον ενα για επιθεση και σωματικες βλαβες...

Οπως ειπα και πριν

Ποιος ειναι αυτος ο ενας και γιατι δεν υπαρχουν συνεπειες για αυτον?

Εγω δηλαδη αν προκαλεσω ζημια σε καποιον δεν θα μου κανει μυνηση?Δεν θα με συλλαβουν?

Θεωρω ομως το κειμενο υπερβολικο και σε λαθος βαση.

ΥΓ Ο 1ος παγκοσμιος δεν ξεκινησε απο την δολοφονια καποιου...Μην υπερβαλλεις....Αφορμη ηταν η δολοφονια ενος πριγκηπα,διαδοχου θρονου κτλ και ηταν αφορμη οχι αιτια....

Μαλλον στις διαμαχες επρεπε να παει το θεμα....

Και γιατι ενα θεμα οπως ενας ξυλοδαρμος ή μια χειροδικια, πραγματα που συμβαινουν καθημερινα δηλαδη, να μας απασχολησει ως "εθνικο" ζητημα?
    Ας μην ψαχνουμε το τοσο να το κανουμε τοοοοοοοοοοοοσο.

Νέο μέλος
    δεν ξέρω αν προσέξατε πόσες φορές αναφέρει ο (εγκυρότατος και με μπόλικα τρεχάματα με τη δικαιοσύνη) δημοσιοκάφρος ότι η εν λόγω δασκάλα είναι κόρη του προέδρου του Αρείου Πάγου...

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Υπάρχει κάποια εναλλακτική πηγή πληροφόρησης για το συγκεκριμένο περιστατικό ; Παρατήρησε κάποιος ανάλογο άρθρο από κάποια άλλη εφημερίδα ;
    Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    tai...

θυμασαι μια κουβεντα περι χαους αναρχης σκεψης και τακτικης κλπ κλπ ???

φαε και την αναρχη σκεψη και το χαος και αι δημιουργησε εσυ μετα !!!

Τελεσίγραφο:
    " Με λέγουν Μαχμουτ Πασά Σκόδρα. Είμαι πιστός είμαι τίμιος. Το στράτευμα μου το περισσότερον σύγκειται από χριστιανούς(καθολικούς μισθοφόρους). Εδιορίσθην από το Σουλτάνον να ησυχάσω τους λαούς... Όποιος θέλει να είναι με εμένα, πρέπει να είναι πλησίον μου !!!! Όποιος δεν θέλει, ας καρτερή τον πόλεμον μου. Δεκά πέντε ημέραις σας δίνω καιρό να σκεφθήτε."

Απάντηση (μέσω του γραμματικού του, Γάζη):

"Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί,
    λέγεις να προσκυνήσω.
    κι εγώ, πασά μου, ρώτησα,
    τον Mπούτσον μου τον ίδιον

κι αυτός μου αποκρίθηκε
    να μην σε προσκυνήσω.
    κι αν έλθης κατ' επάνω μου,
    ευθύς να πολεμήσω ! "
    Γεώργιος Καραϊσκάκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Τελεσίγραφο:
    " Με λέγουν Μαχμουτ Πασά Σκόδρα. Είμαι πιστός είμαι τίμιος. Το στράτευμα μου το περισσότερον σύγκειται από χριστιανούς(καθολικούς μισθοφόρους). Εδιορίσθην από το Σουλτάνον να ησυχάσω τους λαούς... Όποιος θέλει να είναι με εμένα, πρέπει να είναι πλησίον μου !!!! Όποιος δεν θέλει, ας καρτερή τον πόλεμον μου. Δεκά πέντε ημέραις σας δίνω καιρό να σκεφθήτε."

Απάντηση (μέσω του γραμματικού του, Γάζη):

"Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί,
    λέγεις να προσκυνήσω.
    κι εγώ, πασά μου, ρώτησα,
    τον Mπούτσον μου τον ίδιον

κι αυτός μου αποκρίθηκε
    να μην σε προσκυνήσω.
    κι αν έλθης κατ' επάνω μου,
    ευθύς να πολεμήσω ! "
    Γεώργιος Καραϊσκάκης

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ......μην ρωτησω ποσο.....ξερεις........

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο θα γαμήσετε ακόμα τον τουρισμό, ελληνάρες;
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 236
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2011, 13:25
  2. Ποσα θα αντεξω ακομα;
    από kalesin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 14:33
  3. Πόσα θα δίνατε για...
    από dirtbird στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket