...ποιό μηχανάκι 'πήρε' την εκκίνηση στον μεγάλο αγώνα?![]()
![]()
...ποιό μηχανάκι 'πήρε' την εκκίνηση στον μεγάλο αγώνα?![]()
![]()
You BETA believe...
Στο πρώτο γύρο ένα YZ 450 F είχε κάνει μεγάλη διαφορά. Επειδή στα άλματα μ@μ@γε υποψιάζομαι ότι ήταν ο Κουζής χωρίς να είμαι σίγουρος.
Όποιος και να ήταν πήγαινε αέρα πατέρα.
Το παιδί που χτύπησε στο κεφάλι είναι ΟΚ. Τον πήγαν στη βούλα και από εκεί Κρατικό Νίκαιας. Έπαθε στιγμιαία αμνησία αλλά απ ότι έμαθα χτες το απόγευμα συνήλθε. ΔΕν έμεινε μέσα στο νοσοκομείο.
Περαστικά και στους υπόλοιπους.
Aναφέρομαι ΜΟΝΟ για την εκκίνηση μέχρι την πρώτη στροφήΑρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Στο πρώτο γύρο ένα YZ 450 F είχε κάνει μεγάλη διαφορά. Επειδή στα άλματα μ@μ@γε υποψιάζομαι ότι ήταν ο Κουζής χωρίς να είμαι σίγουρος.
![]()
You BETA believe...
ego pantos den eida, erixna manivelies :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Aναφέρομαι ΜΟΝΟ για την εκκίνηση μέχρι την πρώτη στροφή![]()
kala milame prepei na eitane poly entyposiaki h ekkinisi apo toys theates, 50 sxedon mixanakia sthn seira epano sthn ammo......
elpizo na doume kai kamia foto apo ton agona
Μου ειχαν πει οτι τα αμμολουτρα κανουν θαυματα οταν εχεις πονοκεφαλους.....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Kάτι έμαθα για ειδική σήμανση σημείου της διαδρομής...
![]()
![]()
Ετσι εσκαγα την τριτη μου ( γιατι η τεταρτη κρεμαγε...![]()
)
Βρηκα ενα σημειο με εγκαρσια σαμαρια και παρα πολλυ αμμο δεν ειχα παραπανω γκαζι ( το σφαλμα μου ηταν οτι ειχα ξεχαστει στο μπροστινο μερος της μοτο) το μηχανακι φρακαρε στο απολυτο μηδεν και μετα ...Πεταγα....![]()
![]()
Xαρτι υγειας την επομενη φορα ε..............Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
[B]NAI EPANO STHN AMMO, ANOIKSE TRIPA O STOU ME TO KEFALI KAI VALANE SIMEES APO THN DIORGANOSH GIA NA MHN PESEI KANENAS MESA :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:rotflmao:
Ποιος ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Aναφέρομαι ΜΟΝΟ για την εκκίνηση μέχρι την πρώτη στροφή![]()
Εγω παντως προσπαθουσα να σωθω (και να αποφυγω τον ακριβως μπροστινο μου στην στροφη επανω που ειχε πτωση..rolleyes:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
[B]ego pantos den eida, erixna manivelies :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kala milame prepei na eitane poly entyposiaki h ekkinisi apo toys theates, 50 sxedon mixanakia sthn seira epano sthn ammo......
Eίδα την εκκίνηση από μακρυά...
Δηλαδή τι εκκίνηση σα να έγινε απόβαση αρμάτων από πολεμικά μεταγωγικά έμοιαζε. Φασαρία, αμμοθύελλα και πάταμε να σε πατώ να περνάμε ωραία...
Έκανα και γω την τσαχπινιά μου στην άμμο. Πριν την στροφή που έβγαζε στην παραλία, είχε μονοπατάκι αμμουδερό όπου είχαν σχηματιστεί μικρά αμμώδη αλματάκια...
Μου ρθε η φοβερή ιδέα να κάνω αλματάκι στην άμμο. Πηδάω άτσαλα αλλά με τέρμα δευτέρα, φύγανε τα πόδια από τα μαρπιέ, έσκασα λάθος δηλαδή με την μπροστινή και ταυτόχρονα το αριστερό πόδι πάτησε το λεβιέ καταλάθος και έβαλέ πρώτη...
Η συνέχεια ήταν κάτι μεταξύ καλλιτεχνικού πατινάζ και ιππασίας.![]()
παντως ανεξαρτητα με το τι εκανα /με/νε ο αγωνας ηταν πολυ επιπονος
παλαιοι γνωστοι εντουραδες με καλη φυσικη κατασταση ,λογω επαγκελματος (γυμναστες)
μου ειπαν οτι απο καποιο σημειο και μετα σερνονταν''''''
ξερει κανεις κατι για τα αποτελεσματα? (δεν με αφορουν αμεσα)
δεν επρεπε να ειχαν βγει εχθες?