Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 220

Θέμα: DUKE III vs ALL

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    βασικά αυτός που έχει ήδη ένα ροεξι ή κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του οτι ενα πολεμικό ΣΜ ειναι πολυέξοδο! ! !

άλλο πράμα ο Δούκας, άλλο το ΣΜΡ άλλο το ΧΡ
    οποτε τον συμφερει (τον οποιονδηποτε κατοχο ss) να αγορασει εναν δουκα για να κανει τα παιχνιδια του στην πολη, χωρις να του κοβουν το πωπουδακι τα συνεργεια και οι μαστορες.
    ετσι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    οποτε τον συμφερει (τον οποιονδηποτε κατοχο ss) να αγορασει εναν δουκα για να κανει τα παιχνιδια του στην πολη, χωρις να του κοβουν το πωπουδακι τα συνεργεια και οι μαστορες.
    ετσι?
    εμενα στον καινούριο δούκα ενα πράμα με φοβίζει!
    η εξάτμιση!

έχει κ ο δούκας τα δικά του κοστολόγια πάντος!

απ τα ακριβά σέρβις μέχρι τα λάστιχα!

πάνω κάτω οσο πληρώνεις κ για το 636 θα είναι!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

κ γαμω τα θρεντια!!!

duke 3 vs xr vs triumph triple!!

αναφερθηκαν κ κατι χασκι κατι μπεργκοι κατι smc, αλλα γινανε γαργαρα...

to stunt ειναι ακριβως αυτο που λεει το ονομα του σε καμια περιπτωση ΔΕΝ ειναι πολιτικο!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις μιλαμε για ενα μηχανακι με πανακριβα περιφερειακα και σιγουρα με ενα σεβαστο χρονικο διαστημα εξελιξης πισω του.

Απο μια εταιρεια που σιγουρα ειναι πλεον μεγαλη, αλλα σε συγκριση με το J4 ειναι μπακαλικο, απο πλευρα μεγεθους και μονο.

Βαλτε και το γεγονος οτι κατασκευαζεται στην Ευρωπη...

οκ ακριβουτσικο ειναι, αλλα στην τελικη οτι πληρωνεις παιρνεις.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    κ γαμω τα θρεντια!!!

duke 3 vs xr vs triumph triple!!

αναφερθηκαν κ κατι χασκι κατι μπεργκοι κατι smc, αλλα γινανε γαργαρα...

to stunt ειναι ακριβως αυτο που λεει το ονομα του σε καμια περιπτωση ΔΕΝ ειναι πολιτικο!
    Mε τα καθαρα σμ δεν εχει σχεση ουτε αυτο το καινουριο δουκ 3.
    το smc 690 το καινουριο ναι.

που ειναι οτι και τα αλλα .

και εκει παλι χλωμα εως κιτρινα τα βλεπω τα χασκις και τους μπεργκους...

καλα το δε σταντ...εαν και βγει παραγωγή...θα ναι σκετη μαλακια γιατι θα το δουμε στα 10000 ε και με μπαγκαζιερα πισω να βαζει τα ψωνια ο καθενας που θα το παρει γιατι θα πουλαει και μουρη.
    και θα σου λεει οτι χαλαει και απο πανω και ταλοιπα..και εχει ακριβα σερβις κτλ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

είσαι σίγουρος οτι το 690SMC θα έχει τόσο μεγάλες αλλαγες στο μοτερ και θα μπορει να κάτσει δίπλα στο bergo η σε κανα CRF 501 ?

Το CRF το βάζω για να έχουμε ποικιλία στις μοτοσικλέτες!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

και εκει παλι χλωμα εως κιτρινα τα βλεπω τα χασκις και τους μπεργκους...

καλα το δε σταντ...εαν και βγει παραγωγή...θα ναι σκετη μαλακια γιατι θα το δουμε στα 10000 ε και με μπαγκαζιερα πισω να βαζει τα ψωνια ο καθενας που θα το παρει γιατι θα πουλαει και μουρη.
    και θα σου λεει οτι χαλαει και απο πανω και ταλοιπα..και εχει ακριβα σερβις κτλ..
    to smc anaferetai pantou san ipiotero apo ton douka... opote mallon... smc
    PROzacRIDER

οταν λεμε ηπιοτερο αναφερομαστε στο μοτερ των 59 αλογων στη πισω ροδα οπου δε τα εχει κανενα αλλο μονοκυλινδρο παραγωγης..
    μαλιστα μαλιστα..
    για πειτε ρε τι αλλα?

δειτε τις επιδοσεις απο ενα μαμα τωρα 690..με 161 κιλα...ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΛΕΩ..

και πειτε μου τι πιστευετε οτι θα κανει με 20+ κιλα λιγοτερα που ειναι το smc.

το crf ποτε εγινε ρε σεις 501? αχ αχ
    αχ
    αχαχαχ

ντοπα πηρε?

οταν λεμε ηπιοτερο αναφερομαστε στο μοτερ των 59 αλογων στη πισω ροδα οπου δε τα εχει κανενα αλλο μονοκυλινδρο παραγωγης..
    μαλιστα μαλιστα..
    για πειτε ρε τι αλλα?

δειτε τις επιδοσεις απο ενα μαμα τωρα 690..με 161 κιλα...ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΛΕΩ..

και πειτε μου τι πιστευετε οτι θα κανει με 20+ κιλα λιγοτερα που ειναι το smc.

το crf ποτε εγινε ρε σεις 501? αχ αχ
    αχ
    αχαχαχ

ντοπα πηρε?
    diladi thes na mas peis oti ena berg me ta idia aloga me 20 kila ligotera apo to smc tha kitrinizei ??? exeis xabale me fainete
    PROzacRIDER

το CRF έγινε 501 όταν έτρεξε στη οπεν!
    και γίνετε κ 525 και και και . . .
    απλα να σου αναφέρω οτι η ΗΜ στην Ιταλία το πουλάει κ 490
    τεσπα!

59 στην πίσω ρόδα ε? ΟΚ! δεν αντιλέγω! 161 κιλα ε?

δλδ το SMC πόσα κιλά είναι που θα κάτσει δίπλα στο bergo! ?

χαχαχαχα μ αρέσεις συνέχισε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    diladi thes na mas peis oti ena berg me ta idia aloga me 20 kila ligotera apo to smc tha kitrinizei ??? exeis xabale me fainete
    καλα οκ εγω εχω χαβαλε και εσυ εχεις μπουμπλε μπουμπλε ενα μπεργκο μαμα 08 με 161 -25 πες το σμψ- 20 κιλα ακομα το μπεργ που εχει μαμα 59 τροχο.

εχω ενα μοτο στο σπιτι για το χεσιμο τωρα του προηγουμενο μηνα..εχει τον μπερκγο μετρημενο στα 129 κιλα..
    και στα 53,4 ολοκληρα αλογα.

εχει και τα επιδοσεις του 0-400 0-1000..και το ατιμο το περιοδικο ντε εχει και ενα τεστ με ολα τα πολιτικα σμ ..
    και εχει μεσα και το 690 το βαρυ με τα 161 κιλα.

αυτο το βαρυ λοιπον εχει καλυτερες επιδοσεςι απο τον γαμαουα μπεργκο..περισσοτερα αλογα περισσοτερη ροπη...
    μεγαλυτερη τελικη...καλυτερη ρεπριζ..οπου κανει λεει το περιοδικο χρονο ρεκορ για μονοκυλινδρο (καλα τωρα δε ξερω μπορει να τα παιρνει το παριοδικο απο τη κτμ..)

και καλα εγω δε ξερω ακομα χαβαλε κανω..πειτε εσεις για τα crf τα 501..και τα μπεργ 100 κιλων και 70 αλογων..

καλα οκ εγω εχω χαβαλε και εσυ εχεις μπουμπλε μπουμπλε ενα μπεργκο μαμα 08 με 161 -25 πες το σμψ- 20 κιλα ακομα το μπεργ που εχει μαμα 59 τροχο.

εχω ενα μοτο στο σπιτι για το χεσιμο τωρα του προηγουμενο μηνα..εχει τον μπερκγο μετρημενο στα 129 κιλα..
    και στα 53,4 ολοκληρα αλογα.

εχει και τα επιδοσεις του 0-400 0-1000..και το ατιμο το περιοδικο ντε εχει και ενα τεστ με ολα τα πολιτικα σμ ..
    και εχει μεσα και το 690 το βαρυ με τα 161 κιλα.

αυτο το βαρυ λοιπον εχει καλυτερες επιδοσεςι απο τον γαμαουα μπεργκο..περισσοτερα αλογα περισσοτερη ροπη...
    μεγαλυτερη τελικη...καλυτερη ρεπριζ..οπου κανει λεει το περιοδικο χρονο ρεκορ για μονοκυλινδρο (καλα τωρα δε ξερω μπορει να τα παιρνει το παριοδικο απο τη κτμ..)

και καλα εγω δε ξερω ακομα χαβαλε κανω..πειτε εσεις για τα crf τα 501..και τα μπεργ 100 κιλων και 70 αλογων..
    mallon exoumeto idio periodiko alla diabazeis oti thes ... giati ayto to periodiko exei to bergo sta 58, kati aloga... ?? gia ayto otan xezeis min alithwrizeis poly giati ta blepeis opws thes
    PROzacRIDER

εγω θα έλεγα να μας πει ο Νίκος όταν τον πέρασε ένα CRF στη παραλιακή και δεν ήταν πάνω απο 500

ξέρεις κάτι όταν εχω δει το bergo και το ΚΤΜ ν ανοίγουν δε πιστεύω το περιοδικό!

ΥΓ: καλα στο μοτο εχουν βγάλει κ 160άλογα το 954 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα εχεις αυτο με το τυπογραφικο λαθος ρε φιλε και ασε το χεσιμο μου στην ησιχια του και χαλαρωσε λιγο κανε ενα κοπο φερτο σκαναρισμενο να δουμε τα 58 γιατι καποιος πηρε περιοδικο με λαθος.

γενικα χαλαρωσε ομως λιγο γιατι σε βλεπω ετοιμο για ειρωνιες και δε μου αρεσει.. .
    αν δε μπορεις παω πασο και εχω χαβαλε και τι ωραια αλλα το πονηρουλη καντονα εδω στον αποπανω γιατι εγω σε ξερω καιρο.

θα κανω και εγω ενα κοπο στο απογευματινο χεσιμο να δω μη σφιγκομουνα πολυ και εβλεπα αλλα νταλα.
    θα το φερω σε φωτο σκαν κτλ να ειμαστε σενιε και οι 2 μωρε...γιατι σε βλεπω και τρελενεσαι πολυ και δε κανει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    εγω θα έλεγα να μας πει ο Νίκος όταν τον πέρασε ένα CRF στη παραλιακή και δεν ήταν πάνω απο 500

ξέρεις κάτι όταν εχω δει το bergo και το ΚΤΜ ν ανοίγουν δε πιστεύω το περιοδικό!

ΥΓ: καλα στο μοτο εχουν βγάλει κ 160άλογα το 954 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ναι ρε μαστορα οκ...καναμεν και εμεις τετοια δε τρελαθηκα..εχω δει μπεργκο να εχει 62 αλογα και να περναει οτι κινειται..

για μαμα μηχανακια μιλαμε και 450 crf δε ριχνει σε μπεργκο που να χτυπας το κωλο σου κατω.

Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τιμη duke III 690
    από moulas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2008, 21:02
  2. KTM Duke III 690
    από arisklx στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2006, 08:01
  3. Triumph Rocket III vs Discovery
    από eXJey στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2006, 02:05
  4. Duke Iii 690...ΡΕ ΛΕΣ????
    από BAD BOY στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα