Όσοι από εδω μέσα φοράτε γυαλιά, σίγουρα θα έχεται αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Τώρα το χειμώνα μάλιστα που ντυνόμαστε ακόμα πιο κλειστά, με την εκπνοή μας τα θολώνουμε.
Έχετε βρεί κάποια λύση?
Όσοι από εδω μέσα φοράτε γυαλιά, σίγουρα θα έχεται αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Τώρα το χειμώνα μάλιστα που ντυνόμαστε ακόμα πιο κλειστά, με την εκπνοή μας τα θολώνουμε.
Έχετε βρεί κάποια λύση?
Άνοιγε την ζέλατινα να αερίζονται λίγο... Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση, εκτός αν βρείς αντιθαμποτικά γυαλιά...
οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω...ανοιγε λίγο τη ζελατινα...μεχρι και με την carl zeiss εχω επικοινωνήσει....δεν υπάρχουν αντιθαμβωτικά γυαλια.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
φορα φακους![]()
εμενα μου θολωνουν και οι φακοιΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
+1
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εμενα μου θολωνουν και οι φακοι
:wacko: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πανε κανε εχγειρηση τοτενες :rotflmao: :rotflmao:
Φακοι και μοτοσυκλετα = δικοπο μαχαιριΑρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
φορα φακους![]()
Αμα σου μπει κανενα σκουπιδακι στο ματι ενω οδηγας...αντε βγαλτο
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εμενα μου θολωνουν και οι φακοι
Κάνε laser![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Προσέχεις να μη σου μπει.Κλειστή ζελατίνα με Pinlock και είσαι τζιτζί.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Φακοι και μοτοσυκλετα = δικοπο μαχαιρι
Αμα σου μπει κανενα σκουπιδακι στο ματι ενω οδηγας...αντε βγαλτο
Όσα χρόνια καβαλάω ,είμαι με φακούς και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Ναι σιγουρα...απλα ξέρω οτι αν σου μπει...δεν κανεις δεξια...τριβεις το ματι και ολα ενταξει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Προσέχεις να μη σου μπει.Κλειστή ζελατίνα με Pinlock και είσαι τζιτζί.
Όσα χρόνια καβαλάω ,είμαι με φακούς και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.
Θες υγρά , καποιο μπάνιο , καθαρα χερια , να τον βγάλεις κλπ κλπ.
εταξει σιγουρα ειναι πακετο, αλλα παιζουν μικρα μπουκαλακια με υγρο για φακους καθως και ορος σε αμπουλες που ειναι η καλυτερη συνταγη για να ισωσει το ματι σε τετοια περιπτωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ναι σιγουρα...απλα ξέρω οτι αν σου μπει...δεν κανεις δεξια...τριβεις το ματι και ολα ενταξει.
Θες υγρά , καποιο μπάνιο , καθαρα χερια , να τον βγάλεις κλπ κλπ.
ασε που εδω και 15 χρονια που οδηγω με φακους δεν μου εχει τυχει ποτε τετοια περιπτωση...
Pinlock ειναι η καλυτερη λυση παντως μιας και τα γυαλια θολωνουν μονο το κρυο.
:smilea:
Το pinlock ειναι για να μην θολώνει η ζελατίνα....οχι τα γυαλιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Pinlock ειναι η καλυτερη λυση παντως μιας και τα γυαλια θολωνουν μονο το κρυο.
:smilea:
Μακαρι να μπορουσα να βαλω φακουςεχω ξηροφθαλμια και δεν τους "δέχομαι"
![]()
λεω τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Το pinlock ειναι για να μην θολώνει η ζελατίνα....οχι τα γυαλιά.
Μακαρι να μπορουσα να βαλω φακουςεχω ξηροφθαλμια και δεν τους "δέχομαι"
![]()
αν δοκιμαζες να ψεκασεις τα γυαλια με αυτα τα ''αντιθαμβωτικα'' σπρεϊ που κυκλοφορουν για τις ζελατινες;