esy twra exeis ksefygei akoma pio poly ... ta paidia milane gia papakia kai dt ... kai esy mas les gia 950 ... ase na perasoun 5-6 xronia kai metaΑρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Εσύ τώρα το παίζεις έξυπνος?
το 950SM είναι καμιά κατοστάρα!![]()
esy twra exeis ksefygei akoma pio poly ... ta paidia milane gia papakia kai dt ... kai esy mas les gia 950 ... ase na perasoun 5-6 xronia kai metaΑρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Εσύ τώρα το παίζεις έξυπνος?
το 950SM είναι καμιά κατοστάρα!![]()
PROzacRIDER
koytroylh ta ktm kshlvnoynΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
exeis dei polla ktm me 70 aloga troxo ??????????????
Το οτι λεω τα ιδια λογια με καποιον αλλον δεν σημαινει οτι ειμαι φερεφωνο... Οτι ισως βαριεμαι να σου γραφω τα ιδια πραγματα και τα κανω copy-paste σου εχει περασει καθολου απο το μικρο σου μυαλουδακι η μπα?? Και αν παρατηρησεις δεν λεμε τα ιδια λογια εσυ λες ποια μηχανακια μπορει ''να περασει ενα dt'' και εγω σου λεω ποια μηχανακια μπορουν να μεινουν πιο γρηγορα απο ενα dt... Δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο εκτος αν δεν ξερεις να διαβαζεις... Και πιστεψε με δεν θα πνιγω γιατι ξερω κολυμπι... ΚΟΥΛΕ!Αρχικά δημιουργήθηκε από nvov
Οπως ειπε και ενας φιλος...
dhka soy logia den exeis esy epenalambaneiw ta logia poy lene oi aloi
poy einai h skepsh h proswpika soy pws mporeis na eisai ferefwno ton allon
ama soy poyne na pas ne pnhgeiw sygoyra tha pas esy![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
zartieres mporei ...kai fmx ...xxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaΑρχικά δημιουργήθηκε από nvov
koytroylh ta ktm kshlvnoyn
PROzacRIDER
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Το οτι λεω τα ιδια λογια με καποιον αλλον δεν σημαινει οτι ειμαι φερεφωνο... Οτι ισως βαριεμαι να σου γραφω τα ιδια πραγματα και τα κανω copy-paste σου εχει περασει καθολου απο το μικρο σου μυαλουδακι η μπα?? Και αν παρατηρησεις δεν λεμε τα ιδια λογια εσυ λες ποια μηχανακια μπορει ''να περασει ενα dt'' και εγω σου λεω ποια μηχανακια μπορουν να μεινουν πιο γρηγορα απο ενα dt... Δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο εκτος αν δεν ξερεις να διαβαζεις... Και πιστεψε με δεν θα πνιγω γιατι ξερω κολυμπι... ΚΟΥΛΕ!![]()
Ase tis dikaiologies na htan mia kai dyo fores na elega entaksei, phgame twra kai rwthsame thn mama e gia to ti tha apanthsoyme e e e
Alla apo oti les exeis kai problhma na katanohseis kai th se rwtane me to leipsw mialoydaki soy
Γιατι ρε εξυπνουλη με εχεις δει πολλες φορες να μιλαω με λογια αλλων? Τελος παντων πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο να σου μιλαω καν γιατι το ποιος εχει λειψω μυαλο φαινεται. Εχω συνηθησει να μιλαω μονο με εξυπνους ανθρωπους και οχι με καποιους δηθεν που λενε οτι ειναι να πουν μονο και μονο για να προβληθουν και να δειξουν οτι ειναι καποιοι σε αυτην την κοινωνια και σε αυτο τον ιστοχωρο. Η μαλακια ομως ειναι οτι μονο το ΝΟΜΙΖΟΥΝ γιατι δεν ειναι ετσι και αναγκαζονται να ζουν μεσα σε ψευδαισθησεις... αντε γεια φιλαρακιΑρχικά δημιουργήθηκε από nvov
Ase tis dikaiologies na htan mia kai dyo fores na elega entaksei, phgame twra kai rwthsame thn mama e gia to ti tha apanthsoyme e e e
Alla apo oti les exeis kai problhma na katanohseis kai th se rwtane me to leipsw mialoydaki soy![]()
afoy antegrafes oti lene oi alloi telosΑρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Γιατι ρε εξυπνουλη με εχεις δει πολλες φορες να μιλαω με λογια αλλων? Τελος παντων πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο να σου μιλαω καν γιατι το ποιος εχει λειψω μυαλο φαινεται. Εχω συνηθησει να μιλαω μονο με εξυπνους ανθρωπους και οχι με καποιους δηθεν που λενε οτι ειναι να πουν μονο και μονο για να προβληθουν και να δειξουν οτι ειναι καποιοι σε αυτην την κοινωνια και σε αυτο τον ιστοχωρο. Η μαλακια ομως ειναι οτι μονο το ΝΟΜΙΖΟΥΝ γιατι δεν ειναι ετσι και αναγκαζονται να ζουν μεσα σε ψευδαισθησεις... αντε γεια φιλαρακι![]()
thn akata ayth sto telos thn exw pei polew fores karagkiozopoyle telos
den ksanamhlaw se arwsta atoma telos
ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΤ ΜΕ 61ΗΡ ΚΑΙ ΚΤΜ ΜΕ 65ΗΡ ΤΡΟΧΟ.
ΓΑΡΓΑΛΙΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ 70 ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑ 660 ΚΤΜ ΕΧΕΙ 69ΗΡ ΤΡΟΧΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ.
ΟΠΩΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ DTM 900 ΤΟΥΡΜΠΟ 158 ΑΛΟΓΑ ΤΡΟΧΟ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ DTM TOYΡΜΠΟ ΒΓΑΖΟΥΝ 120 ΜΕ 130 ΤΡΟΧΟ.
ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PRITANIS 43
ΕΧΩ ΔΕΙ....ΚΤΜ ΜΕ 65ΗΡ ΤΡΟΧΟ.
ΓΑΡΓΑΛΙΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ.............
ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑ 660 ΚΤΜ ΕΧΕΙ 69ΗΡ ΤΡΟΧΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ.
Τα 660 ειναι περιπου 54 αλογα μαμα....Ροδα....Τωρα αμα για 15 αλογα ειναι να σπας το μηχανακι σου και να σου φυγει μια περιουσια αστο....
Δες αυτο...
![]()
690 SM απο http://www.ktmforum.co.uk/showthread.php?t=15152&page=2
Με ακραπα
![]()
ok bye vixerman!Αρχικά δημιουργήθηκε από nvov
afoy antegrafes oti lene oi alloi telos
thn akata ayth sto telos thn exw pei polew fores karagkiozopoyle telos
den ksanamhlaw se arwsta atoma telos![]()
ΤΟ 690 ΠΟΣΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ.
ΜΗΠΩΣ Η MIYY EINAI ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
ΓΙΑ 15 ΑΛΟΓΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ
. ΑΒΕΡΤΑ
ΤΩΡΑ,ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ Η ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ DTM ME ΠΑΝΩ ΑΠΟ 158 ΑΛΟΓΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ,ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ.