Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 80

Θέμα: Αριστερά ή δεξιά;

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Εγώ το έχω αποδώσει στη σκολίωση. Εχω πάρει λίγο προς τα αριστερά.. :smilea:
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Οι αριστερες ειναι κρυοκωλες και ανοργασμικες.
    Τις λες να βγειτε εξω και να βαλει κατι καλο, και σκαει μυτη με ενα λαδι τζακετ και γκετες (εναλλακτικα και ολσταρς) και αντι για καφε καταληγετε σε κανα παρακμιακο υπαιθριο σινεμα του ελεους να βλεπετε τα πετρινα χρονια.

Οι δεξιες ειναι κοντοπουτανα και ψευτοπουριτανες.Βγαινετε εξω σε ξετιναζουν οικονομικα και με το που θα μπειτε στο ξενερωτο λουμπεν τσιλ αουτ εφορια μαγαζι,αυτο που ειναι για λαουντζ καταστασεις ( ετσι ελεγε το σπατακι στον γκαλαξι εφεμ) ,ετσι και κανεις πως γυριζεις το βλεμμα σου εχει πηδηχτει και με τον πολυελαιο.

Οι κεντρωες θεωρητικα ειναι οι ιδανικες γιατι ειναι ενα τελεια ισορροπημενο προιον κουλτουρας και ολιγον τσοντας απο 80ies,αλλα ειναι μια στις 100 και αν,και που να τις βρεις.

Γι'αυτο και εγω εγινα μπουστης.....

Για στροφες μιλαγαμε;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Μήπως η πλειονότητα των οδηγών στρίβει καλύτερα στις αριστερές στροφές γιατί έχουμε καλύτερη ορατότητα μιας και οδηγούμε από την δεξιά μεριά του δρόμου;;;

Mαλλον σε αυτο οφειλεται....

1.ανθρωποι που ειναι δεξιοχειρες,εχουνε την τεχνικη στη δεξια πλευρα του σωματος τους και τη δυναμη στην αριστερη.αρα ξαπλωνοντας σε δεξια στροφη,πιεζουνε τον αριστερο μασπιε πιο πολυ και ταυτοχρονα το δεξι χερι μενει ελευθερο για να ελεγξει το γκαζι.
    2.οι αριστεροχειρες δεδομενου του οτι και αυτοι το γκαζι το εχουνε δεξια,εχουνε μαθει να το ελεγχουνε και εχουνε συνηθισει και αυτοι σε αριστερες στροφες αλλα δεν υπολοιπονται και στις δεξιες.
    3.κανοντας μια εμβιομηχανικη προσεγγιση του θεματος εχω να πω το εξης.ξεκιναμε να οδηγουμε μοτοσυκλετα μετα τα 21.εως τοτε γραφουμε,κραταμε τσαντες,τρωμε και γενικως κανουμε τα παντα με την <<καλη μας>> πλευρα.αυτο εχει ως αποτελεσμα μια μικρη η και μεγαλυτερη αποκληση της σπονδυλικης μας στηλης με ενα συγκεκριμενο τροπο(σκολιωση).η τοποθετηση μας πανω στη μηχανη κατα τη διαρκεια της στροφης ειναι συγκεκριμενη και μας βοηθαει η αρχιτεκτονικη του σωματος μας.εφοσον λοιπον εγω τα παντα τα εκανα με το δεξι μου χερι και συνεχιζω να τα κανω με αυτο,υπαρχει μια ελαφρα αποκλιση των θωρακικων σποδυλων προς τα αριστερα που με διευκολυνει να μπω σε αριστερη στροφη!!!αντιθετα αν προσπαθεισω να κανω το ιδιο σε δεξια στροφη το ιδιο μου το σωμα θα με αποτρεπει εστω και ελαφρα απο το να πλαγιασω οσο και να το προσπαθεισω.σε συνδιασμο με το οτι η αριστερη πλευρα μου ειναι η δυνατη και η δεξια η τεχνικη,μπαινω καλυτερα στις αριστερες.

Και σε αυτο...

Νέο μέλος Το avatar του/της cult
    Εμενα με εμποδιζαν οι δεξιες μεχρι που συνιδητοποιησα ποσο σφιγμενο ειχα το δεξι χερι, ενω αντιθετα στις αριστερες ηταν χαλαρο σα ζελε Γιωτης!Λες και οταν εστριβα δεξια εκανα μπρα ντε φερ με το τιμονι!!Μολις χαλαρωσα και η γωνια του δεξιου χεριου μειωθηκε απο τις 45 μοιρες οπυ βαραγε ο κοφτης,οι δεξιες ηταν το ιδιο ενθουσιωδεις οσο και οι αριστερες
    www.myspace.com/cultairbrush

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Re: Re: giati???

Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto

Όσο για όσους βολεύονται καλύτερα στις δεξιές μου φαίνεται ότι είναι περίεργοι :a47: και ατρόμητοι άνθρωποι.
    Εμενα οι δεξιες μου πανε πολυ καλυτερα απ τις αριστερες αν και ειμαι αριστερων πεποιθησεων.Αρα ειμαι περιεργος ανθρωπος.
    Ατρομητος δεν ειμαι ομως,ειμαι Παοκτζης.:rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Re: Re: Re: giati???

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400

Ατρομητος δεν ειμαι ομως,ειμαι Παοκτζης.:rotflmao: :rotflmao:

+1050!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Οι δεξιες ειναι κοντοπουτανα και ψευτοπουριτανες.Βγαινετε εξω σε ξετιναζουν οικονομικα και με το που θα μπειτε στο ξενερωτο λουμπεν τσιλ αουτ εφορια μαγαζι,αυτο που ειναι για λαουντζ καταστασεις ( ετσι ελεγε το σπατακι στον γκαλαξι εφεμ) ,ετσι και κανεις πως γυριζεις το βλεμμα σου εχει πηδηχτει και με τον πολυελαιο.
    H δεξια θα σε παει σε λουμπεν μαγαζι???

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τα 2 thread συγχωνεύθηκαν

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    . . . .αριστερά μου είναι αδιάφορο αρκεί να είναι στροφή

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	itea1.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	34,5 KB 
ID:	122144

Εξηγηστε μου και κατι αλλο ρε παιδια...
    γιατι αφου οντως βολευομαι περισσοτερο στις αριστερες στροφες το λαστιχο δειχνει αλλα?
    Στη δεξια μερια το λαστιχο μου ειναι αρκετα πιο φαγομενο απ οτι στην αριστερη.
    Πως εξηγειται αυτο το πραγμα?

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Στις αριστερές όταν λες βολεύεσαι μάλλον εννοείς ότι τοποθετείς ''καλύτερα'' το σώμα σου απ'ότι καταλαβαίνω ενώ στις δεξιές δεν ''βγαίνεις'' τόσο πολύ.

Άρα στις αριστερές έχοντας το σώμα σου βγαλμένο περισσότερο,έχεις παράλληλα μικρότερη κλίση στην μοτοσυκλέτα και άρα το λάστιχο πατάει λιγότερο.
    Ακριβώς το αντίθετο σου συμβαίνει στις δεξιές,λιγότερο ''βγάλσιμο'' σώματος ---->>μεγαλύτερη κλίση μοτό----->>μεγαλύτερο πάτημα ελαστικού.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

____________________ Το avatar του/της G M
    Λογικα ολοι περναμε απο το σταδιο αυτο και μερικοι προτιμουν αριστερες, αλλοι δεξιες (παλαιοτερα ειχα προτιμηση στις δεξιες ).

Μετα απο αρκετές επισκεψεις στην πιστα θεωρώ οτι το ξεπέρασα γιατι εκει μαθαινουμε το σωμα μας να λειτουργεί το ιδιο καλά σε ολες τις συνθηκες και μετα ολες οι στροφες μας φαινονται ιδιες. Υπαρχει και ο ψυχολογικος παραγοντας που μας κανει να νομιζουμε οτι δεν ειμαστε καλοι σε συγκεκριμενες στροφες, κατι που επιδρα αρνητικα στην οδηγηση γι’αυτο ειναι καλυτερα να πεισουμε τον ευατο μας οτι ειμαστε ικανοι σε ολες τις συνθηκες οδηγησης και οτι ολες οι στροφες ειναι μια ευκαιρια να χαρουμε την οδηγηση μας.....

Εγω παω αναλογα με την στροφη.....

Ειναι στροφες που δεν μπορω να μπω μα τπτ δεξια και αλλες που δεν μπορω να μπω με τπτ αριστερα....

Μιλαμε σε στροφες που ξερω...
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΔΑΓΚΑΝΑ ΦΡΕΝΟΥ ΣΕ Cbr F3
    από banditgr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 14:41
  2. Τραβάει δεξιά;
    από adam_tsouk στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 22:38
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 14:32
  4. φερτο λιγο δεξια ,ελα ,ελα ωωωπα καλος εισαι!
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2004, 15:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF