θα ηθελα να ρωτησω αν φερω ενα καινουργιο μηχανακι απο γερμανια, συγκεκριμμενα το ducati 1098, ποσο θα το αγορασω εκει αν ξερει καποιος ποσο θα πληρωσω τελωνειο κτλπ.
γενικα συμφερει δηλαδη ή οχι?
θα ηθελα να ρωτησω αν φερω ενα καινουργιο μηχανακι απο γερμανια, συγκεκριμμενα το ducati 1098, ποσο θα το αγορασω εκει αν ξερει καποιος ποσο θα πληρωσω τελωνειο κτλπ.
γενικα συμφερει δηλαδη ή οχι?
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
Απ' όσο ξέρω,θα σού'ρθει μία η άλλη.Βάλε και την ταλαιπωρία στη μέση και καθάρισες.![]()
Αυτό που δεν βάζω πάντως εγώ,είναι το χέρι μου στη φωτιά.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ...![]()
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Αν το πάρεις καινούριο όπως λες, θα πληρώσεις το (κανονικό) τελος ταξινόμησης στο τελωνείο που είναι 12% αν θυμάμαι καλά.
Επίσης αν έχει λιγότερα από 6.000χλμ θα πληρώσεις και ΦΠΑ στην Ελλάδα καθώς το όχημα δεν θεωρείται μεταχειρισμένο...
Αυτά γνωρίζω...
Το μηχανακι πρεπει να εχει αδεια κυκλοφοριας τουλαχιστων 6 μηνων για να σε συμφαιρει να το φερεις, αλλιως θα σου βγει ακριβοτερο απο οτι στην Ελλαδα!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com