Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: Ducati 999 revisited...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Νικολα καμια εταιρια δεν θελει να εχει αυτοκολλητα και χορηγους πανω στις αγωνιστικες τους μοτο...

Δηλαδη εσενα σ'αρεσει που η φετινη αφωνιζωμενη στο sb ειναι κινητη διαφημιση απο μαρκα φωτοτυπικων μηχανηματων???

Αυτο που θα ηθελαν θα ηταν να επερναν ΜΟΝΟ τα λεφτα απ'τους χορηγους,αλλα αυτο δεν γινεται.

Σκεψου μονο πως αν ηταν ετσι ολες οι εταιριες θα γεμιζαν ολα τα high end μοντελα τους με ηλιθια αυτοκολλητα...

Εχεις δει καμμια???

Και παρε παραδειγματα:ολα τα R μοντελα της ducati,η σουπερ σπεσιαλ desmocedici,η nr750 και πολλες αλλες μοτοσυκλετες βασιζονται στο καλο τους χρωμα και στην σχεδιαση τους και οχι σε ηλιθια αυτοκολλητα.

Αν γινεται αυτο,τοτε γιατι να ταιριαζουν σε μια μοτοσυκλετα της γραμμης η οποια ειναι και ιδια και την αγωνιστικη(εμφανισιακα)????

Η μηχανη σου αυτη τη στιγμη ειναι μια παλετα με 15 χρωματα που τραβαει το ματι,θα εντυπωσιασει τον ασχετο,αλλα αισθητικα ειναι χαλια...
    Θυμησου μονο την εντυπωση που εχεις για το CB1000R που ηταν βελτιωμενο απ'την Ιταλια και το σχολιο που εκανες(κατι για γυφτους και Αγια Βαρβαρα).
    Οταν ειδα τη μηχανη σου σκεφτηκα οτι δεν μππορει ο ιδιος ανθρωπος να αποφασισε να την κανει ετσι,απ την στιγμη που ειχε αυτη την εντυπωση για κατι αισθητικα πολυ ηπιοτερο...

Αν θες να βαλεις την σφραγιδα σου στη μηχανη βαψε ενα μικρο κομματι της με ενα σχημα πολυ ιδιαιτερο,που οταν το κοιτας θα σου λεει και κατι.

Αυ ημουν στη θεση σου ΣΙΓΟΥΡΑ θα εβγαζα τα αυτοκολλητα και ισως να εβαφα 'κανα σχηματακι πισω στην ουρα,πχ μια διακριτηκη ελληνικη σημαια που ειναι σιγουρα κατι ειδικο.

γιατι ρε παιδια μια χαρα ειναι η μαχανη, την προτιμω απο το σκετο μαυρο!

θα την προτιμουσα βεβαια χορις τα shell, san disc και Β οπως και τα 2 αυτοκολλιτα στο μουτρο. αλλα και ετσι ειναι μια χαρα.

αν θεωριται κιτσ ετσι οπως την εχει κανει, αν αντι για alice εβαζε nikos, τι θα την θεωρουσατε τοτε?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    πολύ μακριά πήγατε ρε σεις
    Συγνωμη κυριε αλλα εμεις δεν ειμαστε χιλιομετροφαγοι,ειμαστε των εκλεκτων στροφων εμεις!

Και το (προς) σουνιο ειναι ιδανικο για τετοιους ειδους καταστασεις.
    Keep spamming!!!:a13:

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Νίκο μού'βαλες ιδέες ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χιουμοράκι ε !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    οteenαναι...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    αν ηταν gsxr στα χρωματα της rizla ή της corona θα ειχαμε ολοι μονο θετικα σχολια....

οκ ξεπεραστε λιγο το θεμα SBK replica (και εσυ Νικο) και δειτε το λιγο απο την πλευρα τoυ personalization.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εμενα ειδικα η 3η φωτο μου εφερε στο μυαλο αυτο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kavasaki-gpz400r-2.jpg 
Προβολές:	258 
Μέγεθος:	36,8 KB 
ID:	121755

Τελικα μεγαλο θεμα εγινε απο το πουθενα. Ουτε εγω ειμαι σιγουρος αν θελω να το κρατησω ετσι η οχι, και με ολα οσα διαβασα χθες το βραδυ και σημερα το πρωι σκεφτομαι το θεμα συνεχως! :hypnotize Τελικα μου φαινεται θα τα αφαιρεσω απο πανω και θα κρατησω τη μηχανη μαυρη και κυριλε!

Α, Παναγιωτη, το καβα ηταν απο τα αγαπημενα μου μηχανακια οταν ημουν πιτσιρικας φιλε!
    Οσο για το "Σκεψου μονο πως αν ηταν ετσι ολες οι εταιριες θα γεμιζαν ολα τα high end μοντελα τους με ηλιθια αυτοκολλητα..." εγω απλα εχω να απαντησω: τα CBR Repsol και GSXR Rizla κλπ τι ειναι;;

Τελοσπαντων... Θα με κανετε να χασω τον υπνο μου ρεεεεεεε!
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Τελοσπαντων... Θα με κανετε να χασω τον υπνο μου ρεεεεεεε!
    απο το να χάνεις τις βόλτες, καλύτερα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αφου την εφτιαξες αστην ετσι οπως ειναι να τη χαρεις. Να τη συνηθισει κ λιγακι το ματι σου. Τοτε θα δεις τι σου αρεσει κ τι δε σου αρεσει πνω της.
    Αιντε...

Παντως προσωπικα οσο την κοιταω απο τις φωτο ... το αυτοκολλητο της Alice δε μου αρεσει. Αλλα δε μου αρεσει γενικα οχι μονο πανω στο δικο σου.
    Αν εβαζες αυτοκολητα πλαγιασμενα στην καρινα;
    Επισης ο κωλος ειναι καυλα ετσι, μην τον αλλαξεις

Μερος Βου

προς επιδοξους φωτοσοπαδες του φορουμ... ανοιγω καινουργιο θρεντακι για προσωπικες σας επεμβασεις οχι μονο στο πρα πρα του Νικου, αλλα γενικα σε ολα τα μηχανακια

Το made in italy μ αρέσει .. και εμένα .. τα μικρά αυτοκολητάκια που είναι διάσπαρτα χαλάνε λίγο την εικόνα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της chducos1
    νικολα να σου πω την αληθεια αναμικτα ειναι τα συναισθηματα.αλλα το βασικο ειναι να μην ακους κανεναν.αφου εσενα ετσι τα εσκασε τελειωσε.μην ακους κανεναν εστω και αν ειναι κιτς:rotflmao: :rotflmao:

V POWER

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Yπερτρικαβλέξ είναι

Το μόνο που ίσως να με χαλάει είναι το tribal σχεδιάκι μέσα στα άσπρα φόντα στην ουρά.Είναι ολίγον καγκουρέξ(αλά πλατεία Μπουρναζίου φάση,μόνο τα neon του λείπουν)

Η ιταλική σημαία σε μαύρο φόντο είναι καταπληκτική

Άστην όπως είναι

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

Βγαλε τα μικρα διασκορπισμενα αυτοκολλητα, δηλ ασε το κωλαρακι και τη μεση οπως ειναι,
    κανε κατι με τη πινακιδα αμαρτια τετοιος κωλος και θα ειναι σκετη τρελα ταπεινα και φιλικα,
    παντα ορθιος,καλες βολτες
    ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!

Και κατι αλλο

το αυτοκολλητο με τα χρωματα της ιταλιας τα σπαει,μη κανεις τη μ@λ@κια και τα ξυλωσεις
    ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Προσωπικα δεν με χαλαει αρκει να παρει δρομο το λογοτυπο του Quick Time και της SanDisk
    και να μπει κατι σε Η.264 και Western Digital.(Ειναι πιο αντρικεια αυτα)
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. να βαλω στο fazer μπροστινο λαστιχο απο ducati 999;
    από sotiris68 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 12:59
  2. χαμηλωμα ducati 999...(απορια)!
    από sotiris68 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 33