Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 86

Θέμα: ΝΑ ΠΑΡΩ Duke?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    NAI RE FILE DEN ANTILEGO TO THEMA EINAI ME TI KRITIRIA AGORAZEIS MOTO KAI TI KAYLA EXEIS GIA AYTES.
    AN AGORAZA ETSI..THA PERNA MONO PAPAKIA.
    ASE ME SE PARAKALO TORA..

μη τρελενεσαι ρε c συζητησει κανουμε μερικοι οταν αγοραζουν μηχανακια βλεπουν και τα σερβις ποσο συχνα ποσο κοστιζουν κτλ κτλ

αμα στο κτμ κανεις σερβις με 200 ευρω και στο χτ με 60 ειναι μεγαλη διαφορα

για καποιον που δουλευει και βγαζει 600-700 ευρω το μηνα δε μπορει να πληρωνει 200αρες για το μηχανακι κανεις δε νομιζω να πει οτι το χτ ειναι καλυτερο απο το δουκα αλλα και το χτ μια χαρα κανει τη δουλεια μη το υποτιμας...

εγω διαλεξα μηχανη με κριτηριο τα σερβις κτλ κτλ για να μη μου τρωει λεφτα ηδη εχω ενα 1000αρι δε σηκωνει ι τσεπη για πολλα πολλα

αλλα επειδη εχω οδηγησει πολλες φορες δουκα οπως διασκεδαζω με το δουκα ετσι διασκεδαζω και με το ταπεινο δρζ400 το οποιο δε ζηταει τπτ ακομα και να πεσεις παλι δε ζηταει τπτ
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
    μη τρελενεσαι ρε c συζητησει κανουμε μερικοι οταν αγοραζουν μηχανακια βλεπουν και τα σερβις ποσο συχνα ποσο κοστιζουν κτλ κτλ

για καποιον που δουλευει και βγαζει 600-700 ευρω το μηνα δε μπορει να πληρωνει 200αρες για το μηχανακι κανεις δε νομιζω να πει οτι το χτ ειναι καλυτερο απο το δουκα αλλα και το χτ μια χαρα κανει τη δουλεια μη το υποτιμας...

εγω διαλεξα μηχανη με κριτηριο τα σερβις κτλ κτλ για να μη μου τρωει λεφτα ηδη εχω ενα 1000αρι δε σηκωνει ι τσεπη για πολλα πολλα

αλλα επειδη εχω οδηγησει πολλες φορες δουκα οπως διασκεδαζω με το δουκα ετσι διασκεδαζω και με το ταπεινο δρζ400 το οποιο δε ζηταει τπτ ακομα και να πεσεις παλι δε ζηταει τπτ

την π@υτσισες

:rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY

την π@υτσισες

:rotflmao:

ερχεται ι ακραπα μου τωρα

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

τι να πω τωρα..αμα κανεις σε μονοκυλινδρο σερβις 200 ε ρε φιλε πρεπει να σε και λιγο μαλακας δε νομίζεις??στο 1000 το δουκα εκανα με 90..θα κανω στο 640 με 200?
    τεσπα.
    ναι κουβεντα κανουμε μωρε με λιγο χαβαλε μεσα..μη τρελενεσαι και εσυ καπς πλακιτσα κανω ρε ...

ΤΑΒΛΙ ΞΕΡΕΙΣ? :rotflmao:

τι να πω τωρα..αμα κανεις σε μονοκυλινδρο σερβις 200 ε ρε φιλε πρεπει να σε και λιγο μαλακας δε νομίζεις??στο 1000 το δουκα εκανα με 90..θα κανω στο 640 με 200?
    τεσπα.
    ναι κουβεντα κανουμε μωρε με λιγο χαβαλε μεσα..μη τρελενεσαι και εσυ καπς πλακιτσα κανω ρε ...

ΤΑΒΛΙ ΞΕΡΕΙΣ? :rotflmao:

μονος σου εκανες τα σερβις ? δε ξερω τι να πω..

εγω ακουω κατι 150αρες 200αρες απο κατοχους κτμ σε κτμ συνεργεια

ταβλι δυστηχως δεν

ταβλι δυστηχως δεν

αν ξαναβγουμε βολτα μαζι ποτε :rotflmao: :rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

αν ξαναβγουμε βολτα μαζι ποτε :rotflmao: :rotflmao:

εσυ χανεις δε θα ξαναδεις το δουκα σου σε μια ροδα

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ταβλι δυστηχως δεν
    ΟΧΙ ΡΕ ΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..
    τι λετε ρε εχετε τρελαθει??? :rotflmao:

ΟΧΙ ΡΕ ΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..

παντως οχι σε αντιπρωσοπεια τοτε... σε κανα φιλο σου γνωστο με συνεργειο ?

η αλλιως εδω η κτμ στιν θεςς ειναι απατεωνες

ΟΧΙ ΡΕ ΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..
    το λεει γιατι εμενα το πρωτο σερβις στα 1000χλμ κοστισε 130 ευρω..

το λεει γιατι εμενα το πρωτο σερβις στα 1000χλμ κοστισε 130 ευρω..

εμενα αμα με λεγανε τοσο.. πρωτο σερβις καρδιακη προσβολη θα παθαινα

Νέο μέλος
    η συγκριση ΧΤ και δουκα ειναι αναλογη της συγκρισης χιουνταη τετραθυρου 1300 και πεζω ραλυ..................
    αναλογη της συγκρισης Βεφας Αλεξιαδου και Σασας Μπαστα....

...αναλογη με τη συγκριση......ζαχοπουλος και τζεημς ντην................γιακουματος και Ελενα Ραπτη......................ΟΣΕ και Τε ζε βε............................μπικ μακ και σουβλακι με πιτα.........................Καψαμπελης και Μακης....................παπαρηγα και τσιπρας...................Κωστακης και Κωνσταντινος........................."ταπεινοτητα και σεμνοτητα" και "οι μπατσοι πουλανε την ηρωινη"........................................

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZ

Αρχικά δημιουργήθηκε από 996
    η συγκριση ΧΤ και δουκα ειναι αναλογη της συγκρισης χιουνταη τετραθυρου 1300 και πεζω ραλυ..................
    αναλογη της συγκρισης Βεφας Αλεξιαδου και Σασας Μπαστα....

...αναλογη με τη συγκριση......ζαχοπουλος και τζεημς ντην................γιακουματος και Ελενα Ραπτη......................ΟΣΕ και Τε ζε βε............................μπικ μακ και σουβλακι με πιτα.........................Καψαμπελης και Μακης....................παπαρηγα και τσιπρας...................Κωστακης και Κωνσταντινος........................."ταπεινοτητα και σεμνοτητα" και "οι μπατσοι πουλανε την ηρωινη"........................................

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZ

thanx! με εκανες περηφανο που πηρα duke

thanx! με εκανες περηφανο που πηρα duke

γιατι αλλιως χτ θα ειχες παρει ?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Σίγουρα θα κάθετε και θα απολαμβάνει την ζεστασιά του σαλονιού την αγάπη της συζύγου και την αγκαλιά των απιδιών του καθόσον δεν θα ξεπαραδιάζετε στα συνεργεία για αλλαγές στροφάλου , για ρεκτιφιέ κάθε τόσο και λίγο ούτε θα του κόβετε η αλυσίδα και στο τσακ θα γλυτώνει τα κατάγματα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Οπως λέει ο Zid είναι ένα άκρως επικίνδυνη κατάσταση διότι άντε και σου σπάει έχοντας λίγα χιλιόμετρτα και δεν είσαι Εθνική οδό ή γενικά σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας .Εμένα έφυγε στην πάροδο μάζεψε στη γραναζιέρα και ευτυχώς είχα τη ψυχραιμία να αποφύγω με τη κόρη μου τις τούμπες διότι ήμουν εντελώς μόνος στο δρόμο . Αν όμως ήμουν εθνική που συνήθως ανεβοκατεβαίνω τι θα γινόταν;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι να παρω;
    από adam_tsouk στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 19:43
  2. Τι μηχανη να παρω ?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2004, 16:54
  3. Τι ΜηΧανη Να Παρω?
    από nimbus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2004, 02:02
  4. να πάρω bmw f650?
    από enfield στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2004, 17:02
  5. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ