Σελίδα 38 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 2833343536373839404142434888138 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ρε φιλε....μαζι σου εγω....αλλα πηγαν 200 απο την μια και 200 απο την αλλη για να σφαξουν αποκλειστικα εναν???
    αυτοί φίλε μου δεν εχουν για μένα καμία σχέση με τον αθλητισμό...ούτε πιστεύω είναι οπαδοί μιας ομάδας
    βρήκαν μπουλούκι και μπήκαν...

τις ΠΑΕ τις έχουν γραμμένες κανονικά...και τις ομάδες..
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    πάμε στην γλώσσα σας λοιπόν...νιανια δηλ αν και δεν την ξέρω καλα

ΠΟΤΕ ακριβώς γίναν τα επεισόδια???
    ΤΟΤΕ γίνονται και οι δηλώσεις οπο΄τε τη μαλακίες πετάτε ελαφρά την καρδία...αυτό το θέμα είναι πέρα απο τα αθλητικά και τα αντιολυμπιακά σας αισθήματα αλλά και πάλι ΔΕΝ έχετε την δύναμη να σκεφτείτε λογικά

τον μαλάκα τον πρωθυπουργο και τον κάθε μαλάκα που βγάζουμε ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να βγει και να δώσει εξηγήσεις ΓΙΑΤΙ εγω ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ μαλάκας τον βάζω εκεί που είναι και δεν μπορεί να ε έχει γραμμένο στα παχουλά Αχδια του...ΓΚΕΓΚΕ αυτό...και παρόλα αυτά ΓΡΑΦΕΙ στα @@ του 11.000.000 ανθρώπους και τους πηδάει κάθε μέρα απο παντού
    τους υπόλοιπους πλούσιους @@ (και όποιος πιστεύει ότι κάποιος τα έβγαλε τίμια και ηθικά του δίνω συγχαρητήρια και το στέμμα του Αυτοκράτορα των ηλιθίων) με έχουν γραμμένο στα πλούσια @@ τους για το αν και πότε θα βγάλουν δηλώσεις...

ΑΝ δεν μπορείτε να καταλάβαιτε απλές και ουσιαστικές διαφορές και μιλάτε για τέτοια θέματα με βάση την ομάδα σας ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και αλλάξτε πλευρό μην πιαστείτε
    τι άλλο να πούμε δηλ

Eισαι τοσο κολλημενος που ακομα δεν εχεις καταλαβει για τι πραγμα μειλαμε.....αυτη η συζητηση δεν γινεται για να δειξουμε τα αντιολυμπιακα μας αισθηματα.....γινεται επειδη καποιος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ....και ενας απο τους κατηγορουμενους ηταν στο ΔΣ του Ολυμπιακου.....και παρολα αυτα η επισημη ΠΑΕ δεν βγηκε να καταδικασει τα επεισοδια......ουτε τοτε ουτε τωρα....και το θεμα δεν ξεθαφτηκε στο ασχετο.....εγινε συζητηση επειδη χτες ο αντιεισαγγελεας εβγαλε πορισμα και κατηγοριες...οποιασδηποτε ομαδας γινοντουσαν παρομοια επεισοδια η ακομα και μικροτερης κλιμακας θα ηταν το ιδιο κατακριτεα και καταδικαστεα....οποιας ομαδας και να ηταν....και για να καταλαβεις την διαφορα,οταν ο Νικολαιδης εδωσε στεγνα καποιους οργανωμενους,ολοι οι αλλοι τον λεγανε Αρτεμη Ματσα,καρφι,σπιουνο κλπ....μονο οι Αεκτζηδες(εκτος απο την original βεβαια) και ολοι οι υγειεις φιλαθλοι των αλλων ομαδων συμφωνησαν μαζι του,και ειπαν καλα εκανε.....αν εκανε κατι παρομοιο ο Κοκκαλης,Τζιγγερ παλι εγω μαζι τους θα ημουνα....αλλα δεν το εκαναν....καταλαβες τωρα....νομιζα οτι εδω μεσα κανουμε πλακιτσα και χαβαλε.....αλλα δεν θα περιμενα να ειστε καποιοι τοσο κολλημενοι με τα ''δηθεν'' συμφεροντα της ομαδας σας σε ενα τοσο σοβαρο θεμα....και αυτο εκτος απο λυπηρο ειναι και αρρωστο....ευχομαι αν πηγαινετε ποτε στο γηπεδο να μην βρεθητε ποτε στον λαθος τοπο την λαθος στιγμη γιατι οι κακοι θα ειναι σιγουρα....

Eισαι τοσο κολλημενος που ακομα δεν εχεις καταλαβει για τι πραγμα μειλαμε.....αυτη η συζητηση δεν γινεται για να δειξουμε τα αντιολυμπιακα μας αισθηματα.....γινεται επειδη καποιος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ....και ενας απο τους κατηγορουμενους ηταν στο ΔΣ του Ολυμπιακου.....και παρολα αυτα η επισημη ΠΑΕ δεν βγηκε να καταδικασει τα επεισοδια......ουτε τοτε ουτε τωρα....και το θεμα δεν ξεθαφτηκε στο ασχετο.....εγινε συζητηση επειδη χτες ο αντιεισαγγελεας εβγαλε πορισμα και κατηγοριες...οποιασδηποτε ομαδας γινοντουσαν παρομοια επεισοδια η ακομα και μικροτερης κλιμακας θα ηταν το ιδιο κατακριτεα και καταδικαστεα....οποιας ομαδας και να ηταν....και για να καταλαβεις την διαφορα,οταν ο Νικολαιδης εδωσε στεγνα καποιους οργανωμενους,ολοι οι αλλοι τον λεγανε Αρτεμη Ματσα,καρφι,σπιουνο κλπ....μονο οι Αεκτζηδες(εκτος απο την original βεβαια) και ολοι οι υγειεις φιλαθλοι των αλλων ομαδων συμφωνησαν μαζι του,και ειπαν καλα εκανε.....αν εκανε κατι παρομοιο ο Κοκκαλης,Τζιγγερ παλι εγω μαζι τους θα ημουνα....αλλα δεν το εκαναν....καταλαβες τωρα....νομιζα οτι εδω μεσα κανουμε πλακιτσα και χαβαλε.....αλλα δεν θα περιμενα να ειστε καποιοι τοσο κολλημενοι με τα ''δηθεν'' συμφεροντα της ομαδας σας σε ενα τοσο σοβαρο θεμα....και αυτο εκτος απο λυπηρο ειναι και αρρωστο....ευχομαι αν πηγαινετε ποτε στο γηπεδο να μην βρεθητε ποτε στον λαθος τοπο την λαθος στιγμη γιατι οι κακοι θα ειναι σιγουρα....

Γειά σου Πάνο............

Μή συγχίζεσαι..........μερικοί δέ θέλουν νά καταλάβουν ποτέ......
    Έχουν ταυτιστεί μέ τό ίνδαλμα τους.........τόν Πρόεδρο τους...........
    Καί τή μάνα τους νά σκοτώσει.............
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ........!!!!!!!

Πάνω απ'όλα ή ομάδα..........

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ..............ΠΟΥ ΛΕΝΕ.......!!!!!!!

Άμα σέ πιάνει καί σένα ρέ παιδί μου τό πάθος.........τρελλαίνεσαι.........!!!!!!
    ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ..............ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.........

ΑΕΚΑΡΑ.............ΡΕ............

Όταν ξαναανεβείς ............θά πάμε γιά φαί.........!!!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    επιτέλους...

ΑΠο όσο ακούγεται η ΑΕΚ ήδη κινείται για την αγορά του Μπλάνκο μέσω της οψιόν. Κάτι είναι και αυτό.

Αίντε να δούμε.

Επίσης ο Κούλης σαν μέτοχος της ΑΕΚ δήλωσε πως η αποζημίωση Φερέρ θα βγεί απο τις τσέπες τους και οχι απο τα ταμεία της ΑΕΚ, σαν δικό τους λάθος που αν και είναι κίνηση χωρίς όφελος (τα ταμεία απο αυτές τις τσέπες συντηρούνται) είναι μια ενδεικτική κίνηση οτι αποδέχονται λανθασμένες κινήσεις που έκαναν όπως π.χ. το κλειστό συμβ'ολαιο του Ισπανού.

Γαύροι ... τι θα κάνετε σήμερα με τον Ηρακλή;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

αυτη η συζητηση δεν γινεται για να δειξουμε τα αντιολυμπιακα μας αισθηματα.....γινεται επειδη καποιος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ....
    ουφ
    τουλάχιστον το Α μέρος το έπιασες

α μπράβο αλλά εσεις έχετε κάνει επίκεντρο τον κόκκαλη και τι κάνει και όχι αυτό που συνέβει
    εσένα σε ενδιαφέρει να δεις τι θα κάνει ο κόκκαλης και ο Τζίγγερ...ττο έχει κεντρικό στοιχείο στα λεγόμενα σου....αυτο λέγεται αρρώστια
    εμένα με ενδιαφέρει τι θα γίνει με αυτούς

ΟΤΑΝ καταφέρεις και πιάσεις και αυτό τα ξαναλέμε

ναι και μετα ο εμο-ντεμης πήγε και τους έβγαλε...άσε λέμε

"εμείς και άλλα δύο εκατομμύρια Παναθηναϊκοί "

"Πρέπει να δεχθείτε ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων, υπεράνω όλων μας. Μήπως πρέπει για το καλό του Παναθηναϊκού να μιλήσουμε; Ο διάλογος δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν και τον αρνούνται μόνον οι δικτάτορες"

mouhahahahhhahahahah

α ρε βαζέλια

διάλογο για την ιδιοκτησία καποιου άλλου????ρε την παλεύει και τα λέει???
    μήπως θέλει να κάνει ένα διάλογο και μαζί μου για το σπίτι του...έτσι μωρέ να μου το παραχωρήσει

ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε...αλλά μάλλον ξέρει που τα λέει

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    "εμείς και άλλα δύο εκατομμύρια Παναθηναϊκοί "

"Πρέπει να δεχθείτε ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων, υπεράνω όλων μας. Μήπως πρέπει για το καλό του Παναθηναϊκού να μιλήσουμε; Ο διάλογος δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν και τον αρνούνται μόνον οι δικτάτορες"

mouhahahahhhahahahah

α ρε βαζέλια

διάλογο για την ιδιοκτησία καποιου άλλου????ρε την παλεύει και τα λέει???
    μήπως θέλει να κάνει ένα διάλογο και μαζί μου για το σπίτι του...έτσι μωρέ να μου το παραχωρήσει

ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε...αλλά μάλλον ξέρει που τα λέει
    ρε παλικαρι....τα εχουμε πει...κοιτα να ανανεωσεις την εγγραφη σου και ασε τα ψοφια περι ΠΕΚ.

Αυτοι εχουν καταθεσει καποιες προτασεις τις οποιες αρνειτε ακομα και να απορριψει ο Τζιγγερ...εννοωντας να βρεθουν και μιλησουν - διαφωνησουν.

Να βαλουμε χρηματα λενε αυτοι...βεβαια δεν ειναι μ@λ@κες να δωσουν τα φραγκα ορμωμενοι απο τα φιλο Παναθηναϊκα τους αισθηματα και μονο..μην γελιομαστε!

Ολοι οι μετεχωντες στην ΠΕΚ το φιλετο κοιτανε....τι να λεμε τωρα;

Απλα ειναι πολυ πιο υγιες καποιοι να επιθυμουν να παρουν μια εταιρεια και να την κανουν κερδοφορα απο κατι ''αλλους'' που εχουν μπαστακωθει χρονια εξυπηρετώντας αλλους σκοπους.

Οχι οτι ο Βγενοπουλος κοιταει το επιχειρηματικο κομματι με την εννοια της κερδοφοριας και μονο...μεγαλοεπιχειρηματιας ειναι και δεν παει με τον σταυρο στο χερι.

Αν ειχαμε την Μητερα Τερεζα για προεδρο -ιδιοκτητη και ο Παναθηναϊκος πηγαινε καλα, δεν νομιζω να υπηρχε βαζελος που να ηθελε τον Βγενοπουλο....

Δεδομενης ομως της σημερινης καταστασης -η οποια σημειωτεων ειναι χρονια και οχι συγκυριακη- δεν βλεπω γιατι καποιος να μην θελει τον Βγενοπουλο...

Αλλωστε ποσο χειροτερα μπορει να γινουν τα πραγματα δηλαδη;

Για να καλυτερεψουν, με την υπαρχουσα διοικηση, δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο και αυτο ειναι κατι που εχει επαληθευθει δυστυχως πολλες φορες...καθε περισυ και καλυτερα για τον ΠΑΟ...

Το μονο στο οποιο δεν μπορει να στηριζεται ο Βγενοπουλος ομως, ειναι το να χρησιμοποιησει τον κοσμο του Παναθηναϊκου ως μοχλο πιεσης η στρατο για να επιτυχει τις φιλοδοξιες του...θα τον φαει το μαυρο φιδι και θα παρει τα @@ μας...οκ εγω συντασσομαι στο να παρει την ΠΑΕ (γιατι αυτο θελει) αλλα αν κανει Κοκκαλικα και Κοσκωτικα τερτιπια που πιανουν στους ιθαγενεις, θα μεινει αυτος και αλλοι 4 -5.000 σε ενα αδειο γηπεδο, οπως δηλαδη και ο Τζιγγερ τωρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Το μονο στο οποιο δεν μπορει να στηριζεται ο Βγενοπουλος ομως, ειναι το να χρησιμοποιησει τον κοσμο του Παναθηναϊκου ως μοχλο πιεσης η στρατο για να επιτυχει τις φιλοδοξιες του...θα τον φαει το μαυρο φιδι και θα παρει τα @@ μας...οκ εγω συντασσομαι στο να παρει την ΠΑΕ (γιατι αυτο θελει) αλλα αν κανει Κοκκαλικα και Κοσκωτικα τερτιπια που πιανουν στους ιθαγενεις, θα μεινει αυτος και αλλοι 4 -5.000 σε ενα αδειο γηπεδο, οπως δηλαδη και ο Τζιγγερ τωρα.
    όχι καθόλου είμαι σίγουρος γι'αυτό

όσο για το δεύτερο ομοίως είμαι σίγουρος...εξάλλου το έχω δει με τους αλήτες τους γιαννακοπουλαίους πόσο τους πειράζεται και πως τους βλέπεται...
    και ο κ όκκαλης μπορεί να προκαλέι και να του λέτε τα όσα γι'αυτά αλλά ντου και ξύλο στο γήπεδο αδερφέ δεν έχει κανει όπως οι δικοί σας

οπότε μεταξύ μας τώρα μην λέμε μαλακίες
    για μαύρα φίδια και @@ γιατι στους άλλους προσκυνάτε...άντε

όσο για το δεύτερο ομοίως είμαι σίγουρος...εξάλλου το έχω δει με τους αλήτες τους γιαννακοπουλαίους πόσο τους πειράζεται και πως τους βλέπεται...
    μεταξύ μας τώρα μην λέμε μαλακίες

δεν καταλαβαινω....

του Γιαννακοπουλαιαους τους εχει σε εκτιμηση ολος ο κοσμος του ΠΑΟ, επειδη οντως ειναι μια απο τις μοναδικες περιπτωσεις αρρωστων με την ομαδα.

δεν καταλαβαινω....

του Γιαννακοπουλαιαους τους εχει σε εκτιμηση ολος ο κοσμος του ΠΑΟ, επειδη οντως ειναι μια απο τις μοναδικες περιπτωσεις αρρωστων με την ομαδα.
    αυτό σου λέει ότι τον έχετε σε εκτίμηση ενώ είναι τα ίδια με τον κόκκαλη που λες πως δε θα το κάνατε ποτέ και σου αναφέρει τη φορά που είχαν μπει μέσα στο γήπεδο για επεισόδια.

και ο κ όκκαλης μπορεί να προκαλέι και να του λέτε τα όσα γι'αυτά αλλά ντου και ξύλο στο γήπεδο αδερφέ δεν έχει κανει όπως οι δικοί σας

οπότε μεταξύ μας τώρα μην λέμε μαλακίες
    για μαύρα φίδια και @@ γιατι στους άλλους προσκυνάτε...άντε

πραγματικα δυκολευομαι να εξηγω σε γαυρους...

σαφως και υπαρχει μεγαλη εκτιμηση για τους αφους Γιαννακοπουλους, αλλα πιστεψε με, κανενας δεν θα κατεβαινε να διαδηλωσει σε περιπτωση που βρισκοντουσαν υπολογοι για καποιο αδικημα.

Και ουτε νομιζω πως οι Γιαννακοπουλαιοι χρησιμοποιουν τον κοσμο με αυτον τον τροπο...

οποιαδηποτε προσπαθεια συγκρισης ειναι εντελως ακυρη

πραγματικα δυκολευομαι να εξηγω σε γαυρους...

σαφως και υπαρχει μεγαλη εκτιμηση για τους αφους Γιαννακοπουλους, αλλα πιστεψε με, κανενας δεν θα κατεβαινε να διαδηλωσει σε περιπτωση που βρισκοντουσαν υπολογοι για καποιο αδικημα.

Και ουτε νομιζω πως οι Γιαννακοπουλαιοι χρησιμοποιουν τον κοσμο με αυτον τον τροπο...

οποιαδηποτε προσπαθεια συγκρισης ειναι εντελως ακυρη

Kρίμα είσαι και βάζελος............

Περίμενα να δώσεις μιά πιό έξυπνη απάντηση...........

Ή μεγάλη διαφορά τών Γιαννακοπουλέων από τόν Πρόεδρο είναι................
    ότι.........
    ό ένας............

ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..............

ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ...........ΑΠΟ ΕΚΕΙ.......!!!!!!!!!!

Τί νά συγκρίνεις............??

Τόν άνθρωπο πού έφερε στήν Ελλάδα............Ντομινίκ Γουίλκινς............πήρε Γκάλη.........
    Ράτζα....Γιασκεβίτσιους........κ.λ.π.....κ.λ.π......

δεν καταλαβαινω....

χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις

και έρχεσαι σε αντίθεση με αυτά που έλεγες με Βγενόπουλο

γιατι οι γιαννακοπουλαίοι δεν έχουν κάνει λίγα που θα έπρεπε να τους βρίζεις
    ντου,ξύλο στους διαιτητες

αν σ΄γημερα ο κόκκαλης μπει στον αγωνιστικό χώρο στο ματς κυπέλλου και δείρει τον διοαιτητη και μείνει ατιμώρητος και εγώ τον αποθεώνω πες ειλικρινά όμως ...ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ

τώρα όπου κόκκαλης βάλε γιαννακόπουλος και πηρες την απάντηση σου

αλλα δεν περιμένω να καταλάβεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Kρίμα είσαι και βάζελος............

Περίμενα να δώσεις μιά πιό έξυπνη απάντηση...........

Ή μεγάλη διαφορά τών Γιαννακοπουλέων από τόν Πρόεδρο είναι................
    ότι.........
    ό ένας............

ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..............

ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ...........ΑΠΟ ΕΚΕΙ.......!!!!!!!!!!

Τί νά συγκρίνεις............??

Τόν άνθρωπο πού έφερε στήν Ελλάδα............Ντομινίκ Γουίλκινς............πήρε Γκάλη.........
    Ράτζα....Γιασκεβίτσιους........κ.λ.π.....κ.λ.π......

για το καλό των αθλημάτων ασχολήσου με το κρίκετ

Τζιοβάβι, Ζάχοβιτς, Καρεμπέ, Ριβάλντο, Κοβάσεβιτς, Ραούλ Μπράβο, Ζε ελίας

ασχολήσου με κάτι άλλο ρε αδερφε...αφού το βλέπεις ότι είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ

δεν βρέχει ρε...

υ.γ εκτος αν περιμένεις Κακά, Ντρογμπα, Ροναλντίνιο στην ελλάδα στα 25 τους οπότε πάλι πρέπει να αλλάξεις άθλημα

για το καλό των αθλημάτων ασχολήσου με το κρίκετ

Τζιοβάβι, Ζάχοβιτς, Καρεμπέ, Ριβάλντο, Κοβάσεβιτς, Ραούλ Μπράβο, Ζε ελίας

ασχολήσου με κάτι άλλο ρε αδερφε...αφού το βλέπεις ότι είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ

δεν βρέχει ρε...

υ.γ εκτος αν περιμένεις Κακά, Ντρογμπα, Ροναλντίνιο στην ελλάδα στα 25 τους οπότε πάλι πρέπει να αλλάξεις άθλημα
    TEΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ......ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ
    ΞΑΝΑΠΕΙΣ..........
    ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ..........ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΓΑΥΡΟΠΟΥΛΟ........!!!!!!!

10 χρόνια μαζεύει ό άνθρωπος ,μέχρι πιστωτικές κάρτες
    σάς βγάζει..............

ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΛΕΦΤΑ..............

ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ..............άν δέν ήσουν τόσο πανάσχετος
    ..........καί φανατίλας καί έπαιρνες ένα.........
    απλό περιοδικό μπάσκετ.............τούβλο μου εσύ ,θά
    διαπίστωνες ότι κάθε χρόνο ..............
    Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...........
    ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.............!!!!!!!!!!!

Καί ναί...........μικρό μου τούβλο.............
    αυτοί πού έφερε ό Γιαννακόπουλος στό μπάσκετ............
    είναι επιπέδου..............Ροναλντίνιο........!!!!!!!!!

ΠΑΝΤΣΟ..................

ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ...................ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΣ.........

Άντε μικρό μου καί τριανταφυλλένιο αγόρι...............άντε στό καλό........!!!!!!

Μέ μένα όταν θά μιλάς.............δέ θά λές κοτσάνες.........!!!!!!!!!!

υγ. Ούτε τίς ψωλότριχες τών Γιαννακοπουλέων..........δέν ακούμπησε
    κανένας γαύρος........!!!!!!!!
    Μέ τήν τρέλλα πούχουν αυτοί γιά τόν ΠΑΟ πουλάνε καί όλη τή φαρμακοβιομηχανία τους
    άμα λάχει.........!!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38