Ολα σε αυτόν τον ύπουλο κόσμο έχουν το τίμημά τους ! Τσάμπα δεν υπάρχει τίποτα. Τελικά θα τρέξουμε γιατί κοψοχολιαστήκαμε με όλα αυτά. Καλή διασκέδαση την Κυριακή !
Ολα σε αυτόν τον ύπουλο κόσμο έχουν το τίμημά τους ! Τσάμπα δεν υπάρχει τίποτα. Τελικά θα τρέξουμε γιατί κοψοχολιαστήκαμε με όλα αυτά. Καλή διασκέδαση την Κυριακή !
εκαναν πισω στο παραβολο, θα δουμε και την διαδρομη την Κυριακη.
βλεπετε ποσο ρολο παιζουν τα forum?
μπραβο στον julius
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
εκαναν πισω στο παραβολο, θα δουμε και την διαδρομη την Κυριακη.
βλεπετε ποσο ρολο παιζουν τα forum?
μπραβο στον julius
Επιτυχία η μείωση του παραβόλου, όχι για το ποσό μόνο αλλά γιατί φάνηκε ότι ενωμένοι έχουμε δύναμη η οποία είναι σεβαστή.
Άλλωστε δεν μπορεί να γίνει αγώνας χωρίς συμμετοχές, ή ακόμα καλύτερα, επιτυχημένος αγώνας με πολύ λίγες συμμετοχές.
Και χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολικός καταλαβαίνω ότι κάποιοι όπως και γω βέβαια, δεν μας είναι καθόλου εύκολο να πληρώσουμε όλα όσα απαιτεί η συμμετοχή σε ένα τέτοιο αγώνα. Αλλά είναι κάτι που το θέλουμε πολύ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτό το πάθος μας χωρίς να μας προσφέρουν αυτά που προσδοκούμε. Και δεν είναι υπερβολικά νομίζω.
Πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε περισσότερα χωρίς αντίκρυσμα. Αλλά αν κάτι αλλάξει προς το καλύτερο, για παράδειγμα διάρκεια του αγώνα, ή ποιότητα της διαδρομής, ή καλύτερη οργάνωση, ο σεβασμός προς τον αγωνιζώμενο κ.α. νομίζω ότι αξίζει να το δοκιμάσουμε. Προσωπικά θα το δοκιμάσω και θα κρίνω για τη συνέχεια...
Θα τα πούμε την Κυριακή από κοντά και εύχομαι να περάσουμε ωραία.
Συμφωνώ. Είμαι σίγουρος ότι οι συμμετοχές που είχαν λάβει μέχρι και εχτές το μεσημέρι ήταν μηδενικές.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Επιτυχία η μείωση του παραβόλου, όχι για το ποσό μόνο αλλά γιατί φάνηκε ότι ενωμένοι έχουμε δύναμη η οποία είναι σεβαστή.
Οι οργανωτές πρέπει να αμοίβονται. Δεν ξοδεύουν τον χρόνο τους και τα χρήματά τους για κάνουμε εμείς την κ@βλα μας.Άλλωστε δεν μπορεί να γίνει αγώνας χωρίς συμμετοχές, ή ακόμα καλύτερα, επιτυχημένος αγώνας με πολύ λίγες συμμετοχές.
Και χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολικός καταλαβαίνω ότι κάποιοι όπως και γω βέβαια, δεν μας είναι καθόλου εύκολο να πληρώσουμε όλα όσα απαιτεί η συμμετοχή σε ένα τέτοιο αγώνα. Αλλά είναι κάτι που το θέλουμε πολύ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτό το πάθος μας χωρίς να μας προσφέρουν αυτά που προσδοκούμε. Και δεν είναι υπερβολικά νομίζω.
Πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε περισσότερα χωρίς αντίκρυσμα. Αλλά αν κάτι αλλάξει προς το καλύτερο, για παράδειγμα διάρκεια του αγώνα, ή ποιότητα της διαδρομής, ή καλύτερη οργάνωση, ο σεβασμός προς τον αγωνιζώμενο κ.α. νομίζω ότι αξίζει να το δοκιμάσουμε. Προσωπικά θα το δοκιμάσω και θα κρίνω για τη συνέχεια...
Θα τα πούμε την Κυριακή από κοντά και εύχομαι να περάσουμε ωραία.
Στο παράβολο συμμετοχής εκτός των εξόδων για την ασφάλιση, περιλαμβάνονται τα διάφορα πάγια και μή έξοδα του οργανωτή, η αποζημίωση των ανθρώπων που εργάστηκαν για αυτόν καθώς επίσης και ένα ποσοστό κέρδους. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για επιχείρηση...
Τώρα αν τα 60, 70 η 80 ευρώ περιλαμβάνουν ένα σωστό περιθώριο κέρδους, αυτό το ξέρει μόνο ο ισολογισμός τους...
Καλή διασκέδαση σε όλους που θα τρέξουν και αγρατζούνιστοι..!!
Enduro Republic, Prime Minister
Και ξαναρωταω (νομιζω οτι δεν απαντηθηκε, συγγνωμη αν ειμαι γκαβος):
Γιατι εαν περιελεμβανε, τοτε δεν βρισκω που ειναι η μειωση του παραβολου.Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Περυσι περιελαμβανε απώλεια εισοδήματος?
Δηλαδή έως τώρα απο το μοτο.γρ έχουμε 5 επίσημες και 2 ανεπίσημες ?
Κατάνα ? Τρισμέγιστε ? STOYBI? epital? Τι έχετε αποφασίσει ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Μεσα ειμαι ... Μαριε..!!Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Κατάνα ? Τρισμέγιστε ? STOYBI? epital? Τι έχετε αποφασίσει ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε ευκαιρία να τα πούμε και απο κοντάΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μεσα ειμαι ... Μαριε..!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
steeve22 και εγω ειμαστε μεσα.
προσωπικα εαν δεν περασω καλα ,αντε γεια΄΄΄΄΄΄
συμφωνω απολυτα με τον Κωστα
Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Οι οργανωτές πρέπει να αμοίβονται. Δεν ξοδεύουν τον χρόνο τους και τα χρήματά τους για κάνουμε εμείς την κ@βλα μας.
Στο παράβολο συμμετοχής εκτός των εξόδων για την ασφάλιση, περιλαμβάνονται τα διάφορα πάγια και μή έξοδα του οργανωτή, η αποζημίωση των ανθρώπων που εργάστηκαν για αυτόν καθώς επίσης και ένα ποσοστό κέρδους. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για επιχείρηση...
Τώρα αν τα 60, 70 η 80 ευρώ περιλαμβάνουν ένα σωστό περιθώριο κέρδους, αυτό το ξέρει μόνο ο ισολογισμός τους...
Καλή διασκέδαση σε όλους που θα τρέξουν και αγρατζούνιστοι..!!
Φιλε GASer...
Ο καθε οργανωτης μπορει να αυξανει το παραβολο οσο θελει προκειμενου να αποκομισει αυτα που νομιζει, ωστε να ειναι αυτος ικανοποιημενος ως προς την προσπαθεια που κατεβαλε για τις "υπηρεσιες" που προσφερε......![]()
Απο εκει και περα ομως ειμαι και εγω υποχρεωμενος σαν καταναλωτης μιας και οι υπηρεσιες που αγοραζω (αφορουν ενα μικρο ποσοστο απο το συνολο της κ@βλ@ς μου ) να αντιδρασω με τον τροπο που μπορω , για την αυξηση της ταξεως του 32% οπως θα εκανε αυτος και εσυ στο μαγαζι το δικο μου...!!! Αυτα μιας και μιλαμε για επιχειρησεις.
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Φιλε GASer...
Ο καθε οργανωτης μπορει να αυξανει το παραβολο οσο θελει προκειμενου να αποκομισει αυτα που νομιζει, ωστε να ειναι αυτος ικανοποιημενος ως προς την προσπαθεια που κατεβαλε για τις "υπηρεσιες" που προσφερε......![]()
Απο εκει και περα ομως ειμαι και εγω υποχρεωμενος σαν καταναλωτης μιας και οι υπηρεσιες που αγοραζω (αφορουν ενα μικρο ποσοστο απο το συνολο της κ@βλ@ς μου ) να αντιδρασω με τον τροπο που μπορω , για την αυξηση της ταξεως του 32% οπως θα εκανε αυτος και εσυ στο μαγαζι το δικο μου...!!! Αυτα μιας και μιλαμε για επιχειρησεις.
+1000
ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ εχουν την δυναμη
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Φιλε GASer...
![]()
![]()
![]()
Φίλε stouibi (ελπίζω να γνωριστούμε από κοντα!), δεν διαφωνώ και δεν είπα το αντίθετο! Απλά αναφέρω το πως (φαντάζομαι) πως λειτουργεί ένας οργανωτής (στην οποία θέση δεν θέλω ποτέ να βρεθώ μιας και I dont mix bussiness with pleasure ;o)
Είναι η πρώτη φορά που ΔΕΝ έστειλα την συμμετοχή μου (και δύο φίλων) το πρωϊ της Δευτέρας, ελπίζοντας πως θα είναι μια πίεση προς τον οργανωτή. Έστειλα τις συμμετοχές ΑΦΟΥ μείωσε το παράβολο...
Και μιας και μιλάμε για επιχειρήσεις το ποσοστό αύξησης από 65 ευρώ σε 70 ευρώ είναι 7,14%. Από 65 ευρώ σε 80 ευρώ είναι 18,75%.
Σημασία έχει αυτό το 7,14% αύξησης του κόστους συμμετοχής να μας δώσει πίσω 100% αύξηση κ@βλ@$, αν και από την περιγραφή του αγώνα (100χλμ απλών σε δασικούς και αγροτικούς δρόμους και 2 χλμ ειδικές) μάλλον θα απογοητευτούμε...![]()
![]()
![]()
![]()
σόρρυ για το stuibi... έχει κολήσει το $^@%!$! πλήκτρο ο και όταν το πατάω μου βγάζει "οιι"![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ποτέ δεν ξέρεις.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Ποτέ δεν ξέρεις.
![]()
![]()
![]()
Κάτι ξέρει....:rotflmao:
Μιλάει γιά 2 ανεπίσημες.![]()