Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 105

Θέμα: Attika Cup 2008 - 1ος αγώνας: Κερατέα 2 Μαρτίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1

KTM 400

Ολα σε αυτόν τον ύπουλο κόσμο έχουν το τίμημά τους ! Τσάμπα δεν υπάρχει τίποτα. Τελικά θα τρέξουμε γιατί κοψοχολιαστήκαμε με όλα αυτά. Καλή διασκέδαση την Κυριακή !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    εκαναν πισω στο παραβολο, θα δουμε και την διαδρομη την Κυριακη.

βλεπετε ποσο ρολο παιζουν τα forum?

μπραβο στον julius

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    εκαναν πισω στο παραβολο, θα δουμε και την διαδρομη την Κυριακη.

βλεπετε ποσο ρολο παιζουν τα forum?

μπραβο στον julius

Επιτυχία η μείωση του παραβόλου, όχι για το ποσό μόνο αλλά γιατί φάνηκε ότι ενωμένοι έχουμε δύναμη η οποία είναι σεβαστή.

Άλλωστε δεν μπορεί να γίνει αγώνας χωρίς συμμετοχές, ή ακόμα καλύτερα, επιτυχημένος αγώνας με πολύ λίγες συμμετοχές.

Και χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολικός καταλαβαίνω ότι κάποιοι όπως και γω βέβαια, δεν μας είναι καθόλου εύκολο να πληρώσουμε όλα όσα απαιτεί η συμμετοχή σε ένα τέτοιο αγώνα. Αλλά είναι κάτι που το θέλουμε πολύ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτό το πάθος μας χωρίς να μας προσφέρουν αυτά που προσδοκούμε. Και δεν είναι υπερβολικά νομίζω.

Πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε περισσότερα χωρίς αντίκρυσμα. Αλλά αν κάτι αλλάξει προς το καλύτερο, για παράδειγμα διάρκεια του αγώνα, ή ποιότητα της διαδρομής, ή καλύτερη οργάνωση, ο σεβασμός προς τον αγωνιζώμενο κ.α. νομίζω ότι αξίζει να το δοκιμάσουμε. Προσωπικά θα το δοκιμάσω και θα κρίνω για τη συνέχεια...

Θα τα πούμε την Κυριακή από κοντά και εύχομαι να περάσουμε ωραία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Επιτυχία η μείωση του παραβόλου, όχι για το ποσό μόνο αλλά γιατί φάνηκε ότι ενωμένοι έχουμε δύναμη η οποία είναι σεβαστή.
    Συμφωνώ. Είμαι σίγουρος ότι οι συμμετοχές που είχαν λάβει μέχρι και εχτές το μεσημέρι ήταν μηδενικές.

Άλλωστε δεν μπορεί να γίνει αγώνας χωρίς συμμετοχές, ή ακόμα καλύτερα, επιτυχημένος αγώνας με πολύ λίγες συμμετοχές.

Και χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολικός καταλαβαίνω ότι κάποιοι όπως και γω βέβαια, δεν μας είναι καθόλου εύκολο να πληρώσουμε όλα όσα απαιτεί η συμμετοχή σε ένα τέτοιο αγώνα. Αλλά είναι κάτι που το θέλουμε πολύ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτό το πάθος μας χωρίς να μας προσφέρουν αυτά που προσδοκούμε. Και δεν είναι υπερβολικά νομίζω.

Πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε περισσότερα χωρίς αντίκρυσμα. Αλλά αν κάτι αλλάξει προς το καλύτερο, για παράδειγμα διάρκεια του αγώνα, ή ποιότητα της διαδρομής, ή καλύτερη οργάνωση, ο σεβασμός προς τον αγωνιζώμενο κ.α. νομίζω ότι αξίζει να το δοκιμάσουμε. Προσωπικά θα το δοκιμάσω και θα κρίνω για τη συνέχεια...

Θα τα πούμε την Κυριακή από κοντά και εύχομαι να περάσουμε ωραία.
    Οι οργανωτές πρέπει να αμοίβονται. Δεν ξοδεύουν τον χρόνο τους και τα χρήματά τους για κάνουμε εμείς την κ@βλα μας.

Στο παράβολο συμμετοχής εκτός των εξόδων για την ασφάλιση, περιλαμβάνονται τα διάφορα πάγια και μή έξοδα του οργανωτή, η αποζημίωση των ανθρώπων που εργάστηκαν για αυτόν καθώς επίσης και ένα ποσοστό κέρδους. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για επιχείρηση...

Τώρα αν τα 60, 70 η 80 ευρώ περιλαμβάνουν ένα σωστό περιθώριο κέρδους, αυτό το ξέρει μόνο ο ισολογισμός τους...

Καλή διασκέδαση σε όλους που θα τρέξουν και αγρατζούνιστοι..!!
    Enduro Republic, Prime Minister

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Και ξαναρωταω (νομιζω οτι δεν απαντηθηκε, συγγνωμη αν ειμαι γκαβος):

Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
    Περυσι περιελαμβανε απώλεια εισοδήματος?
    Γιατι εαν περιελεμβανε, τοτε δεν βρισκω που ειναι η μειωση του παραβολου.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Δηλαδή έως τώρα απο το μοτο.γρ έχουμε 5 επίσημες και 2 ανεπίσημες ?

Κατάνα ? Τρισμέγιστε ? STOYBI? epital? Τι έχετε αποφασίσει ?

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Κατάνα ? Τρισμέγιστε ? STOYBI? epital? Τι έχετε αποφασίσει ?

Μεσα ειμαι ... Μαριε..!!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μεσα ειμαι ... Μαριε..!!

Αντε ευκαιρία να τα πούμε και απο κοντά
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

steeve22 και εγω ειμαστε μεσα.

προσωπικα εαν δεν περασω καλα ,αντε γεια΄΄΄΄΄΄

συμφωνω απολυτα με τον Κωστα

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer

Οι οργανωτές πρέπει να αμοίβονται. Δεν ξοδεύουν τον χρόνο τους και τα χρήματά τους για κάνουμε εμείς την κ@βλα μας.

Στο παράβολο συμμετοχής εκτός των εξόδων για την ασφάλιση, περιλαμβάνονται τα διάφορα πάγια και μή έξοδα του οργανωτή, η αποζημίωση των ανθρώπων που εργάστηκαν για αυτόν καθώς επίσης και ένα ποσοστό κέρδους. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για επιχείρηση...

Τώρα αν τα 60, 70 η 80 ευρώ περιλαμβάνουν ένα σωστό περιθώριο κέρδους, αυτό το ξέρει μόνο ο ισολογισμός τους...

Καλή διασκέδαση σε όλους που θα τρέξουν και αγρατζούνιστοι..!!

Φιλε GASer...
    Ο καθε οργανωτης μπορει να αυξανει το παραβολο οσο θελει προκειμενου να αποκομισει αυτα που νομιζει, ωστε να ειναι αυτος ικανοποιημενος ως προς την προσπαθεια που κατεβαλε για τις "υπηρεσιες" που προσφερε......
    Απο εκει και περα ομως ειμαι και εγω υποχρεωμενος σαν καταναλωτης μιας και οι υπηρεσιες που αγοραζω (αφορουν ενα μικρο ποσοστο απο το συνολο της κ@βλ@ς μου ) να αντιδρασω με τον τροπο που μπορω , για την αυξηση της ταξεως του 32% οπως θα εκανε αυτος και εσυ στο μαγαζι το δικο μου...!!! Αυτα μιας και μιλαμε για επιχειρησεις.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Φιλε GASer...
    Ο καθε οργανωτης μπορει να αυξανει το παραβολο οσο θελει προκειμενου να αποκομισει αυτα που νομιζει, ωστε να ειναι αυτος ικανοποιημενος ως προς την προσπαθεια που κατεβαλε για τις "υπηρεσιες" που προσφερε......
    Απο εκει και περα ομως ειμαι και εγω υποχρεωμενος σαν καταναλωτης μιας και οι υπηρεσιες που αγοραζω (αφορουν ενα μικρο ποσοστο απο το συνολο της κ@βλ@ς μου ) να αντιδρασω με τον τροπο που μπορω , για την αυξηση της ταξεως του 32% οπως θα εκανε αυτος και εσυ στο μαγαζι το δικο μου...!!! Αυτα μιας και μιλαμε για επιχειρησεις.

+1000
    ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ εχουν την δυναμη

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Φιλε GASer...

Φίλε stouibi (ελπίζω να γνωριστούμε από κοντα!), δεν διαφωνώ και δεν είπα το αντίθετο! Απλά αναφέρω το πως (φαντάζομαι) πως λειτουργεί ένας οργανωτής (στην οποία θέση δεν θέλω ποτέ να βρεθώ μιας και I dont mix bussiness with pleasure ;o)

Είναι η πρώτη φορά που ΔΕΝ έστειλα την συμμετοχή μου (και δύο φίλων) το πρωϊ της Δευτέρας, ελπίζοντας πως θα είναι μια πίεση προς τον οργανωτή. Έστειλα τις συμμετοχές ΑΦΟΥ μείωσε το παράβολο...

Και μιας και μιλάμε για επιχειρήσεις το ποσοστό αύξησης από 65 ευρώ σε 70 ευρώ είναι 7,14%. Από 65 ευρώ σε 80 ευρώ είναι 18,75%.

Σημασία έχει αυτό το 7,14% αύξησης του κόστους συμμετοχής να μας δώσει πίσω 100% αύξηση κ@βλ@$, αν και από την περιγραφή του αγώνα (100χλμ απλών σε δασικούς και αγροτικούς δρόμους και 2 χλμ ειδικές) μάλλον θα απογοητευτούμε...

σόρρυ για το stuibi... έχει κολήσει το $^@%!$! πλήκτρο ο και όταν το πατάω μου βγάζει "οιι"

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Ποτέ δεν ξέρεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
    Ποτέ δεν ξέρεις.

Κάτι ξέρει....:rotflmao:

Μιλάει γιά 2 ανεπίσημες.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 177
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2008, 20:12
  2. Απαντήσεις: 237
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2008, 21:25
  3. Attika Cup 2008 - 1ος αγώνας: Κερατέα 2 Μαρτίου - ΣΥΖΗΤΗΣΗ