Νονός της εκδρομής είσαι και εμείς τα βαφτισήρια σουΑρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Είστε 4 ...
...βγάλτε αρχηγό. Εγώ είμαι απλά ...το υπηρετικό προσωπικό!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νονός της εκδρομής είσαι και εμείς τα βαφτισήρια σουΑρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Είστε 4 ...
...βγάλτε αρχηγό. Εγώ είμαι απλά ...το υπηρετικό προσωπικό!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χα χα, περιττό να πώ, ότι η ακαταμάχητη γοητεία μου έχει ευεργετική δράση στους ανθρώπους
Πάρτε παράδειγμα από τον Uriah Heep...
Κάπου πολύ πίσω έγραψα ότι θα καταλάβει στο τέλος, ότι οι ιδιοκτήτες 1200 ADV δεν είναι μόνο οι νεόπλουτοι, αλλά και "και γ@μώ τα παιδιά" και ότι στο τέλος θα ανακαλέσει δημοσίως!
Συγκεκριμένα ο αρχηγός [ναι είσαι αρχηγός, άστα ψόφια τώρα ρε Βασίλη, μόλις διάβασες, ότι θα πρέπει να χαμογελάς πονηρά και να κάνεις σκέρτσα στους βενζινάδες, πέρασες στην πίσω γραμμή?], πρέπει να το πώ, είχε την τόλμη να μπει στην Mekka των γαλαζοέλικων www.bmwbikers.gr και ΚΟΡΝΑΡΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!
Αυτό είναι το πρώτο βήμα, η πρώτη χαλαρή ένδειξη, ότι ο ασθενής είναι μεν βαριά, αλλά σταθερά δε.
Το επώμενο στάδιο θα είναι να φλερτάρει μία adventure. Ο λόγος προφανής. Αυτονομία. Η θα φλερτάρεις τους βενζινοπόλες σε κάθε 150 χλμ, ή σε κάθε 700χλμ. Διαλέγεις και [τον] παίρνεις αναλόγως!
Του έχω βρεί μία καλή μεταχείρο, όπως και καποτε γέλαγε, αλλά τώρα το σκέφτεται.... να αλλαξοπιστήσει την τελευταία στιγμή! Αλλά τώρα τον αφήνω, να σκεφτεί μόνος του το ρεζερβουάρ. 3Ε = 32λ = 700χλμ με την γνωστή οικονομική κατανάλωση του έλικα σε μακρινά ταξίδια. Και αφήνεις και μπακσίσι.
camels on the road
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
Γι΄αυτό σας πάω εσάς τους γαλαζοελικόφρονες...Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
............ είναι να φλερτάρει μία adventure. Ο λόγος προφανής. Αυτονομία. Η θα φλερτάρεις τους βενζινοπόλες σε κάθε 150 χλμ, ή σε κάθε 700χλμ. Διαλέγεις και [τον] παίρνεις αναλόγως!
Του έχω βρεί μία καλή μεταχείρο, όπως και καποτε γέλαγε, αλλά τώρα το σκέφτεται.... να αλλαξοπιστήσει την τελευταία στιγμή! Αλλά τώρα τον αφήνω, να σκεφτεί μόνος του το ρεζερβουάρ. 3Ε = 32λ = 700χλμ με την γνωστή οικονομική κατανάλωση του έλικα σε μακρινά ταξίδια. Και αφήνεις και μπακσίσι.
...επειδή είστε πρακτικοί και καπάτσοι στις "έξυπνες" και οικονομικές επιλογές!
Να δώσω 20.000 ευρώ για 1200adv με επιχείρημα τα 32 λίτρα, όταν με ένα acerbis ντεπόζιτο για Africa αποκτώ 43 λίτρα και 850 χλμ αυτονομία με οικονομική κατανάλωση, πληρώνοντας μόνο ένα 300άρι!
...και τους αισθητήρες "ψ" τους έχουμε γραμμένους σε "στρατηγικό" σημείο!
![]()
![]()
![]()
Έχουν και άλλα πλεονεκτήματα τα BMW. Αναφέρω ενδεικτικά τα παρακάτω
α) Boxer κινητήρα.... Το έχεις παρεξηγήσει. Είναι πολύ πρακτικός αφού στις 3.000 στροφές ψύνεις 3 μπιζόλες στην δεξία πλευρά και σκοδόψωμα στην αριστερή.
β) Boxer κινητήρας 2..... Δεν χρειάζεται να γυρίζεις τις μπιζόλες αφού πατώντας το γκάζι, τραντάζει η μηχανή προς τα δεξιά και πέφτει το λίπος από τις ειδικά σχεδιασμένες (όπως σε ψησταρία ένα πράγμα) αυλακώσεις του κινητήρα.
γ) Ψηλό Κεντρικό stand που φέρνει την ψησταρί,.... εε τον κινήτήρα ήθελα να πώ πιο ψηλά για να μην σκύβεις.
δ) Μεγάλη επιφάνεια τεπόζιτου ώστε να ακουμπάς τα σύνεργα σου (λαδορίγανη, αλάτι, λεμόνια κλπ)
ε) Κουμπί γρήγορου σβησίματος σε περίπτωση που "αρπάξουν" οι μπριζόλες
Έχει και άλλα πλεονκτήματα τα οποία θα αναφέρω σε μελλοντικό post.
Νομίζω ότι ο συνδιασμός 3 adventurogrill μηχανών στο ταξίδι θα μας προσφέρει αυτονομία φαγητού, για να μην σου υπενθυμίσω ότι θα κρατάει και το Τσάι μας ζεστό.......
Με εκτίμηση
Ο Μάγειρας
![]()
Παραθέτω ενδεικτικά την ειδική φορητή ψησταριά οι οποία φέρει εγκάρσιες αυλακώσεις για την αποβολή του λίπους κατά το ψήσιμο!!!:![]()
![]()
Eιστε αλλου....πολυ σας γουσταρω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα το είδα....
Μπράβο ρε παιδιά. Σούπερ ταξιδάρα, γαμώ τις εμπειρίες.
Χαίρομαι για όλους σας και ειδικότερα για τoν tomasktm.
Να σας πάνε όλα καλά και περιμένουμε άπειρες φωτο....![]()
![]()
![]()
http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα το είδα....
Μπράβο ρε παιδιά. Σούπερ ταξιδάρα, γαμώ τις εμπειρίες.
Χαίρομαι για όλους σας και ειδικότερα για τoν tomasktm.
Να σας πάνε όλα καλά και περιμένουμε άπειρες φωτο....![]()
![]()
![]()
πιστεύω η πρώην σου να μου είναι πιστή!!!!![]()
Ενημερώστε την αντιπροσωπεία σας ότι το μόνο κανάλι που ενδιαφέρεται για το ταξίδι είναι το Alpha...Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
Κώστα ξέχασες να πείς τους όρους που έβαλε η αντιπροσωπία για να ισχύσουν τα παραπάνω.
τα συμπληρώνω εγώ:
1) ο αρχηγός της ομάδας του Ισπαχάν θα πρέπει να δώσει συνέντευξη εφ'ολης της ύλης για το ταξίδι,στο δορυφορικό κανάλι παγκοσμίου εμβέλειας BMW channel.
...και συγκεκριμένα η Κατερίνα Καραβάτου από το μεσημεριανό "Κους-κούς", για κουτσομπολιά, ίντριγκες, συνταγές και τινές ακόμη πιπεράτες "διαρροές" από την γκλάμορους γαλαζοελικοφέρουσα παρέα!
![]()
![]()
![]()
Φοβού τους έλικες και μπόξερ φέροντες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Ενημερώστε την αντιπροσωπεία σας ότι το μόνο κανάλι που ενδιαφέρεται για το ταξίδι είναι το Alpha...
...και συγκεκριμένα η Κατερίνα Καραβάτου από το μεσημεριανό "Κους-κούς", για κουτσομπολιά, ίντριγκες, συνταγές και τινές ακόμη πιπεράτες "διαρροές" από την γκλάμορους γαλαζοελικοφέρουσα παρέα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παραδοσιακή στολή περσικού μοτοσυκλετιστή
jet κράνος - καλοκαιρινό αεριζόμενο [airflow] - διπλής χρήσης - εύκολα μετατρέψιμο σε κουκούλα!!!![]()
μουφάν all weather - λόγω μεγάλης διαφοράς θερμοκρασίας ημέρα/νύχτα ανοιγόμενο/κλειστό, με πολλές τρύπες ροής αέρα, μακρύ, κατάλληλο για όρθια θέση οδήγησης
εσωτερικές επενδύσεις προσαφαιρούμενες πολλαπλών στρωμμάτων - με ρυθμιζόμενο γιακά για προστασία αυχένα
μοτό παντελόνι - φαρδιά γραμμή για άνεση στην καθιστή θέση, αερισμό περινέου και εύκολη τοποθέτηση προστατευτικών [δεν ενοχλεί μετά από allday trip], εύκολες σωματικές ανάγκες
μπότες από ύφασμα που αναπνέει, με ή χωρίς μεμβράνη
![]()
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
χονδρικά και υποθετικά βενζίνες:
αν υποθέσουμε οτι το τεπόζιτό μου 22 lt με βγάζει 300 χιλιόμετρα.
Ελλάντα :1200 χλμ 4 τεπόζιτα Χ 22 lt =88 lt 1,2 τιμη lt Χ 88lt=106 €
Τουρκία :4000 χλμ 14τεπόζιτα Χ 22lt=308 lt 1.9 τιμή lt X 308lt=580 €
Ιραν :1500 χλμ 5 τεπόζιτα Χ 22lt=110 lt 0.5 τιμή lt X 110lt=55 €
ΣΥΝΟΛΟ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 6700χλμ (που είναι τα ελάχιστα που θα γίνουν):741 €
---------------------------------------------------------------------------------
ύπνος (επείσης) χονδρικά και υποθετικά :
Τουρκία 10 βράδυα Χ 50€ =500€:2 άτομα=250 €
Ίραν 6 βράδυα Χ 20€ =120€:2 άτομα =60 €
σύνολο για 16 βράδυα 310 €
-----------------------------------------------
εμένα ήδη μου βγαίνει πολύ παραπάνω... ------------------------->
741+ 310
+ ανακαίνιση κουζίνας .............................................6.000Ε
+ νέες ηλεκτρικές εντοιχισμένες συσκευές ................5.800Ε
δεν ξέρω πώς βγαίνει τόσο φτηνά [Θωμά ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ!!!!!!![]()
![]()
], εμένα ξεπερνάει το δεκάρι και χωρίς τα διαφυγόντα κέρδη
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: