Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το όνομα που ψάχνετε ειναι στην Αγγλική γλώσσα, αλλά προέρχεται από την Αραβική και σημαίνει 'Μεταναστευση'.
Tifo για σένα![]()
اسْم : هِجرة . نزوح
![]()
![]()
το βρηκα;
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το όνομα που ψάχνετε ειναι στην Αγγλική γλώσσα, αλλά προέρχεται από την Αραβική και σημαίνει 'Μεταναστευση'.
Tifo για σένα![]()
![]()
![]()
το βρηκα;
![]()
![]()
Ατιμε !! Που βρηκες τη μεταφραση ρε ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
![]()
το βρηκα;
![]()
![]()
Εμενα αλλο με εβγαζε !!!
![]()
Δωσε με το μαντηλι σου, εχω πλανταξει..
![]()
Ubi dubium ibi libertas
παιζει κ αυτο الهجرة βεβαια κ εχω μπερδευτει λιγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ατιμε !! Που βρηκες τη μεταφραση ρε ;;
Εμενα αλλο με εβγαζε !!!
![]()
Δωσε με το μαντηλι σου, εχω πλανταξει..
![]()
Τα αραβικα μου δεν ειναι κ πολυ καλα
-εντιτ-
τωρα που το ξαναδιαβαζω βεβαια... στην αγγλικη ειναι λεει
ατιμε σαπιλα, με εβαλες να ψαχνω στα αραβικα site... κ τωρα θα με μαζεψουμε για τρομοκρατη
![]()
Αυτο εβγαλε και σε μενα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
παιζει κ αυτο الهجرة βεβαια κ εχω μπερδευτει λιγο.
Τα αραβικα μου δεν ειναι κ πολυ καλα
-εντιτ-
τωρα που το ξαναδιαβαζω βεβαια... στην αγγλικη ειναι λεει
ατιμε σαπιλα, με εβαλες να ψαχνω στα αραβικα site... κ τωρα θα με μαζεψουμε για τρομοκρατη
![]()
Τη βαψαμε !
![]()
Σε φωνητικη μεταφραση μπας και βγει κανα αγγλικο δε πετυχε ...
:a47:
Ubi dubium ibi libertas
Αστο μωρέ..... αφού τα έχεις πει όλα και δεν το βρίσκουνΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Βρε τρελλαμένοι, αφού είπαμε οτι ειναι στα Αγγλικά!!
Αντε να βάλω και μια φωτό με μερικά στοιχεία παραπάνω, νομίζω οτι θα βοηθήσει.![]()
Βάλε και το όνομα να βρούμε εμείς το χρώμα![]()
![]()
δεν το βρισκω... εψαξα στο γουγλη για να βρω τα χρονικα του ΤΤ με ολους τους οδηγους αλλα ο Παλμερ ειναι σπανιο λουλουδι οπως φαινεται. Παντως εχω κατι ευκολο για τον τιφοεφς (αν και κουτακι)Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Βρε τρελλαμένοι, αφού είπαμε οτι ειναι στα Αγγλικά!!
Αντε να βάλω και μια φωτό με μερικά στοιχεία παραπάνω, νομίζω οτι θα βοηθήσει.
![]()
Όχι και τόσο σπάνιο. Αν δεν είναι συνωνυμία ο Palmer είναι ο νικητής στην κατηγορία Ultra Lightweight TT race το 2003-2004Αρχικά δημιουργήθηκε από Ge0matrix
δεν το βρισκω... εψαξα στο γουγλη για να βρω τα χρονικα του ΤΤ με ολους τους οδηγους αλλα ο Παλμερ ειναι σπανιο λουλουδι οπως φαινεται.
![]()
![]()
και για να σας διευκολυνω λιγο, ειναι μεσογειακο κουτακι, και η εταιρια που το κατασκευασε εχει κλεισει προ πολλου.
ναι αυτο το βρηκα. Αλλα πχ δεν εχει αρθρο στη βικιπαιδεια γιαυτον, και στο γουγλη υπο κρις παλμερ βρισκεις πιο συχνα τον φουτμπολιστα και κατι μανατζερ και δικηγορουςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Όχι και τόσο σπάνιο. Αν δεν είναι συνωνυμία ο Palmer είναι ο νικητής στην κατηγορία Ultra Lightweight TT race το 2003-2004![]()
![]()
Για τον κρις βρηκα μονο απο το 2003-2007 πληροφοριες (τωρα εχει R1 θαρω), και το μηχανακι της εικονας ειναι προφανως ειναι λιγο πιο παλιο![]()
MEBEA FOX 850 (μοτέρ από Hillman Imp).....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ge0matrix
δεν το βρισκω... εψαξα στο γουγλη για να βρω τα χρονικα του ΤΤ με ολους τους οδηγους αλλα ο Παλμερ ειναι σπανιο λουλουδι οπως φαινεται. Παντως εχω κατι ευκολο για τον τιφοεφς (αν και κουτακι)
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Και εμείς να μην σε κρατάμε σε αγωνία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ge0matrix
και για να σας διευκολυνω λιγο, ειναι μεσογειακο κουτακι, και η εταιρια που το κατασκευασε εχει κλεισει προ πολλου.MEBEA FOX είναι το κουτί, και αν θυμάμαι και καλά ήταν φτιαγμένο από φύλλα πολυεστέρα (πόρτες καπό κλπ)
Αντε ψάξε για Palmer. Google Palmer 125cc+Rotax+TT και κάτι θα βγεί.
(δεν προλαβαίνω ρε γαμωτ........)
![]()
συγχαρητηρια!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
MEBEA FOX 850 (μοτέρ από Hillman Imp).....
![]()
![]()
απορω πως το βρηκατε (αμα δεν το ξερατε ηδη)
για του λογου τω αληθες ιδου και η διαφημιση
-δε ξερω για σας αλλα εγω λυθηκα στα γελια οταν την ειδα... λιγο το σλογκαν λιγο οι ροδες του λιγο η ξεκαρφωτη κυρια διπλα στο σαραβαλο:rotflmao:
![]()