Σελίδα 39 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 2934353637383940414243444989139 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    Και θελω να προσθεσω οτι τα μεγαλα μηχανακια οπως και το ΒANDIT δεν ενδεικνυνται για το κεντρο λογω βαρους και κοψιματος τιμονιου αλλα και λογω φθορας,σταματα-ξεκινα κλπ.
    Εγω τον ληστη τον βγαζω βολτα το σαβατοκυριακο και παντα εκτος πολεως.Γι αυτο συνιστω αν καποιος δεν θελει να φθειρει το μηχανακι του να παρει ενα μετ/νο παπι η σκουτερ για την πολη.Μακροπροθεσμα θα του κοστισει λιγοτερο,παρα να ταλαιπωρει τον ληστη και την τσεπη του για χρηση πολης.
    Exoume to idio bandit.eixes ena provlima me tous kradasmous an thimamai kala...to eixa & egw stis 5.000rpm.diorthonetai& malista eukola!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Exoume to idio bandit.eixes ena provlima me tous kradasmous an thimamai kala...to eixa & egw stis 5.000rpm.diorthonetai& malista eukola!
    Και για να μας πεις πως διορθώνεται, περιμένεις τι ακριβώς κακό παιδί;;;

ε;;

Ε;;;

ΜΙΛΑ!!!!

Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai

ε;;

Ε;;;

ΜΙΛΑ!!!!

perimena na do an tha apantouse kanenas!!! Linontas mprosta tin maska tin mauri(toulaxiston sto diko mou montelo)exis tin zelatina. Stis akres pou exei i zelatina kolas mia eidiki tainia lepti me kati san afrolex!sinithos tis vriskis se fanopoio mou eixe pei o mastoras!! vidonis xana & den yparxoun kradasmoi.......& mena stin arxi mou fanike apistefto!kamia sxesi me prin to bandit!!!!!

Φίλε Panavour σε σκεφτόμουνα γιατί με το βάλε βγάλε του fairing για να μπει η ζελατίνα, κάτι μάλλον δεν κούμπωσα καλά και ζουζουνίζει εκεί στις 4500 και πεθαίνω στα γέλια κάθε φορά.

Η σκέψη σου για το παπί/σκούτερ είναι σωστή.... Σχεδόν. Θα σου πω που διαφωνώ. Η αγορά ενός παπιού είναι περίπου στα 1800 ευρώ αν πάρεις κάτι "καλό" από τις μεγάλες εταιρίες. Τα σκούτερ έχουν τόσο ακριβά ανταλλακτικά και σέρβις που είναι αστείο το πως έχουν τόσο φανατικό κοινό. Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Παπί 125άρι, 1800. Ασφάλεια, από 100 εως 200 ευρώ ανάλογα την εταιρία, ας πούμε 150. Τέλη είναι μικρά, κανένα 20άρικο; Άρα μιλάμε για ένα κόστος 2000 ευρώ παραπάνω από την κανονική μας μοτοσικλέτα (περίπου). Πόσα χρόνια θα φας για να καλύψεις τη διαφορά λόγω φθορών σε τακάκια, συμπλέκτη, βενζίνη; Μάλλον πολλά... Να μου πεις ότι αν πέσεις με το ένα ή με το άλλο, που είναι αυξημένος ο κίνδυνος μέσα στην Αθήνα, το παπί είναι φθηνότερο, εκεί το καταλαβαίνω. Αλλά για κάποιον που δεν κινείται ΜΟΝΟ κέντρο, το παπί είναι άχρηστο. Ή αν έχεις να διανύσεις ανοιχτό δρόμο μέχρι τη δουλειά σου. Σκέψου τώρα πχ να ξεκινήσω από το Μαρούσι και να πάω Ρέντη που έχω μια δουλειά με παπί. Εθνική με παπί; Και Ομόνοια να πάω στην πολεοδομία, 20 λεπτά κάνω. ΟΚ με το παπί θα κάνω 18. Ε και; Το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά κάποια στιγμή αλλά τα έβαλα κάτω οικονομικά και μου πέρασε. Αν βέβαια έμενα στο κέντρο και δούλευα μόνο στο κέντρο, δε θα το σκεφτόμουν έτσι.
    Τώρα λέω να πάρω μια βέσπα, απλά επειδή μου αρέσει το σχήμα, να μου φύγει το άχτι. Είναι σαπάκια όμως οι πιο πολλές γμτ.

Eγω δεν ειπα για καινουργιο παπι η σκουτερ.Τοτε δεν συμφερει.Αν παρεις ομως μετεχειρισμενο με κανα 500σαρι οπως εγω,τοτε καρασυμφερει.Και πιο οικονομικο απο τον ληστη ειναι,και πιο ευελικτο στην πολη και το κυριοτερο δεν σε νοιαζει αν το χτυπησεις , αν το γραντζουνισεις,πως θα το παρκαρεις,και αν- δε- ειναι διχρονο οπως το δικο μου δεν θελει ουτε σερβις ουτε τιποτα.
    Ασε δε το βαρος.πουπουλο.Ενω ο ληστης ταχει τα κιλακια του.Ασε και την φθορα μεσα στην πολη σταματα ξεκινα κλπ.ΒΕΣΠΑ Η ΣΚΟΥΤΕΡ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΡΟΔΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ στους ελληνικους δρομους με τις απειρες λακουβες κρατηρες.

Champion 2ης Βουνίσιας

ε;;

Ε;;;

ΜΙΛΑ!!!!

Τι έκανες τελικά??Είδες διαφορά με το θόρυβο στην ζελατίνα??......

Τι έκανες τελικά??Είδες διαφορά με το θόρυβο στην ζελατίνα??......
    Στο δικό μου δεν πρέπει να είναι από τη ζελατίνα, δοκίμασα να την κρατήσω εν κινήσει, στις συγκεκριμένες στροφές και δεν έκανε καμμία διαφορά στον θόρυβο. Θεωρητικά, σταματώντας την ταλάντωση (αν υπάρχει) σταματάει και ο ήχος. Αυτή την ταινία που λες, σκεφτόμουνα να τη βάλω στις συναρμογές όλων των πλαστικών, ή κάποια ελαστική φλάντζα τέλος πάντων που να κάνει παρόμοια δουλειά. Αλλά δεν πρόλαβα μέσα στην εβδομάδα να τα λύσω όλα και να τα ξαναδέσω... Θα το δοκιμάσω το ΣΚ αν είμαι χαλαρά.

Champion 2ης Βουνίσιας
    Στο δικό μου δεν πρέπει να είναι από τη ζελατίνα, δοκίμασα να την κρατήσω εν κινήσει, στις συγκεκριμένες στροφές και δεν έκανε καμμία διαφορά στον θόρυβο. Θεωρητικά, σταματώντας την ταλάντωση (αν υπάρχει) σταματάει και ο ήχος. Αυτή την ταινία που λες, σκεφτόμουνα να τη βάλω στις συναρμογές όλων των πλαστικών, ή κάποια ελαστική φλάντζα τέλος πάντων που να κάνει παρόμοια δουλειά. Αλλά δεν πρόλαβα μέσα στην εβδομάδα να τα λύσω όλα και να τα ξαναδέσω... Θα το δοκιμάσω το ΣΚ αν είμαι χαλαρά.
    Πάντως τωρα στο δικό μου δεν ακούγεται τίποτα....Χαίρεσαι να το οδηγείς!!!!!!Δοκίμασε την ταινία...

Champion 2ης Βουνίσιας
    Amyroukai να σε ρωτήσω....Πήγα μια βόλτα χθες με το bandit & άφησα το τιμόνι σε μια ευθεία..Αυτό που παρατήρησα είναι ότι άρχισε να τρέμει!Λες να θέλει ζυγοστάθμιση??Πρώτη φορά κάνει κάτι τέτοιο...

Amyroukai να σε ρωτήσω....Πήγα μια βόλτα χθες με το bandit & άφησα το τιμόνι σε μια ευθεία..Αυτό που παρατήρησα είναι ότι άρχισε να τρέμει!Λες να θέλει ζυγοστάθμιση??Πρώτη φορά κάνει κάτι τέτοιο...
    Το κάνει και σε εμένα, όχι πάντα όμως. Σε μία φάση που το έκανε ΠΟΛΥ έντονα, ψάχνοντας πόντο πόντο τη μοτοσικλέτα βρήκα ότι είχε φύγει (ή κάποιος είχε κλέψει) μιά βίδα από τη βάση της βαλίτσας και η αστάθεια εκεί, μεταδιδόταν σε όλη τη μοτοσικλέτα. Άλλοι παράγοντες που έχω παρατηρήσει ότι εντείνουν το φαινόμενο είναι ο πλάγιος αέρας και η κακή άσφαλτος (λογικό). Δοκίμασε αυτό που μου είπε ένας φίλος, να μην γέρνεις στον εμπρός τροχό όταν αφήνεις το τιμόνι. Στο δικό μου, η ταλάντωση μειώνεται πολύ αν κάτσω "καμαρωτός" πάνω στη σέλα. Πρόβλημα ζυγοστάθμισης πάντως το δικό μου δεν έχει, είναι τσεκαρισμένο. Αν την ίδια ταλάντωση την ένιωθα ΚΑΙ κρατώντας το τιμόνι, τότε θα ανησυχούσα.

Το ΣΚ το πέρασα με πρησμένες αμυγδαλές και δεκατάκια, τα νεύρα μου. Έχασα και τον καλό καιρό και τη διάθεση να λύσω και να δέσω. Ήθελα όμως να σε ρωτήσω, εσύ την φλάντζα/ταινία αυτή, τελικά από που την πήρες και πόσο; Σε ρωτάω γιατί όπως ίσως καταλαβαίνεις, τα μαστόρια κάνουν το βλάκα σε τέτοια θέματα, για να μας παιδεύουν και να μας τα τρώνε...

Champion 2ης Βουνίσιας
    Το κάνει και σε εμένα, όχι πάντα όμως. Σε μία φάση που το έκανε ΠΟΛΥ έντονα, ψάχνοντας πόντο πόντο τη μοτοσικλέτα βρήκα ότι είχε φύγει (ή κάποιος είχε κλέψει) μιά βίδα από τη βάση της βαλίτσας και η αστάθεια εκεί, μεταδιδόταν σε όλη τη μοτοσικλέτα. Άλλοι παράγοντες που έχω παρατηρήσει ότι εντείνουν το φαινόμενο είναι ο πλάγιος αέρας και η κακή άσφαλτος (λογικό). Δοκίμασε αυτό που μου είπε ένας φίλος, να μην γέρνεις στον εμπρός τροχό όταν αφήνεις το τιμόνι. Στο δικό μου, η ταλάντωση μειώνεται πολύ αν κάτσω "καμαρωτός" πάνω στη σέλα. Πρόβλημα ζυγοστάθμισης πάντως το δικό μου δεν έχει, είναι τσεκαρισμένο. Αν την ίδια ταλάντωση την ένιωθα ΚΑΙ κρατώντας το τιμόνι, τότε θα ανησυχούσα.

Το ΣΚ το πέρασα με πρησμένες αμυγδαλές και δεκατάκια, τα νεύρα μου. Έχασα και τον καλό καιρό και τη διάθεση να λύσω και να δέσω. Ήθελα όμως να σε ρωτήσω, εσύ την φλάντζα/ταινία αυτή, τελικά από που την πήρες και πόσο; Σε ρωτάω γιατί όπως ίσως καταλαβαίνεις, τα μαστόρια κάνουν το βλάκα σε τέτοια θέματα, για να μας παιδεύουν και να μας τα τρώνε...
    Περαστικά..Eχεις δίκιο για τα μαστόρια!...Το είχα φτιάξει στην Πάτρα φίλε...Μάλιστα θυμάμαι μου είχε πάρει μόνο 5,00ευρώ & ασχολήθηκε κανα 20λεπτο...(Στην Αθήνα είμαι λόγω δουλειάς-Από Πάτρα είμαι &εκεί το πάω για service).Οι αντιπροσωπείες γενικά στα πέρνουν χοντρα!!!

Banned Το avatar του/της WebD
    Ζαλετίνα MRA.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00138.jpg 
Προβολές:	430 
Μέγεθος:	53,0 KB 
ID:	122690

Banned Το avatar του/της WebD
    Σύντομα και φώτο από το πίσω φανάρι με ενσωματωμένα φλάς.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00135.jpg 
Προβολές:	430 
Μέγεθος:	60,7 KB 
ID:	122691

Champion 2ης Βουνίσιας
    Περαστικά..Eχεις δίκιο για τα μαστόρια!...Το είχα φτιάξει στην Πάτρα φίλε...Μάλιστα θυμάμαι μου είχε πάρει μόνο 5,00ευρώ & ασχολήθηκε κανα 20λεπτο...(Στην Αθήνα είμαι λόγω δουλειάς-Από Πάτρα είμαι &εκεί το πάω για service).Οι αντιπροσωπείες γενικά στα πέρνουν χοντρα!!!
    Ρώτησα για το τιμόνι & μου είπαν ότι θέλει ζυγοστ.& μπροστινό λάστιχο...Εχουν δίκιο γιατί είχα ξεχάσει ότι έχουν κάνει πάνω από 20,000χλμ. τα λάστιχα........:smilea:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Ζαλετίνα MRA.....
    Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες για την ζελατινα, οπως αποτελεσμα, τιμη, απο που την πηρες...

Όπως και αν πωλείται μόνο ¨φρύδι¨που μπορούμε να το προσαρμόσουμε πάνω στην υπάρχουσα ή πρεπει να αγοραστεί όλόκληρη.
    Στην σελίδα www.mra.de δεν βρήκα κάτι σχετικό.
    Giorgos

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •