Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: ΨΑΧΝΩ Yamaha Tricker

ΨΑΧΝΩ Yamaha Tricker

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ TRICKER. ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΑΥΡΟ, ΜΕΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΦΥΡΙΞΤΕ. ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΠΑΩ ΣΥΧΝΑ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ?
    ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ

ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ Μ@Λ@ΚΙ@ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ FORUM. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. SORRY.
    ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Με το μηχανάκι που ψάχνεις κάλα το έβαλες. Προβληματιζόμαστε οι υπόλοιποι με τη επιλογή σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μεταφέρεται στα μοντέλα

Παλαιό μέλος
    http://www.mototriti.gr/moto/00_mtx/...DE=&sortorder=

Το μοναδικο που καταφερα να βρω.
    Για καινουργιο δε νομιζω να βρεις μιας και δεν ηταν τοσο εμπορικο ωστε να στοκαρουν πολλα κομματια οι εμποροι.

ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΥΡΗ. ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΤΗ YAMAHA ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ...10
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΣΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΥΑΜΑΗΑ SLIDER 50. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Το αισθητικό είναι υποκειμενικό. Η αξιοπιστία του συγκεκριμένου αποδεδειγμένη. Το έχεις δεί από κοντά? και ακόμα περισσότερο έχεις κάτσει επάνω του? Επίσης χώματα με το συγκεκριμένο... Για και καλά freestyle το πούλαγε η Mamaha. Να βγαίνεις να κάνεις τίποτα low-fi σούζες έξω από το σπίτι σου όταν έχεις νεύρα.

Για τρίτο μηχανάκι μπορεί να το έπαιρνα (αισθητικά μου αρέσει)

Προσωπικά θα σου έλεγα να ψάξεις κάτι άλλο για την χρήση που το θες. Το συγκεκριμένο δεν κάνει τίποτα καλά και κάνει τα πάντα από (πολύ) λίγο.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΕΥΚΟΛΟΟΔΗΓΗΤΟ, ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΤΕΡ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΤΛ. ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΩ? ΠΑΛΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΠΩΣ DT, KMX, KLX, AX-1 KAI ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ SITE ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. 125 ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ:hypnotize
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ FAZER ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΟΛΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ

Παρόμοια θέματα

1. yamaha tricker??
    από azazel στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2008, 20:00
  2. yamaha tricker
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2007, 05:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ