Σύντροφο στις επιχειρήσεις και στις μάχες δεν θα βρείς ποτέ... σύμμαχο ίσως!
Σε αυτό η απάντηση είναι πόσο ο τελικός σκοπός είναι όμοιος και για τους δύο. Στις επιχειρήσεις είναι μόνο το χρήμα , οπότε έχεις και την απάντηση σου.
Gandalf
Σύντροφο στις επιχειρήσεις και στις μάχες δεν θα βρείς ποτέ... σύμμαχο ίσως!
Σε αυτό η απάντηση είναι πόσο ο τελικός σκοπός είναι όμοιος και για τους δύο. Στις επιχειρήσεις είναι μόνο το χρήμα , οπότε έχεις και την απάντηση σου.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Οχι το πόσο συχνά ...δεν έχει σημασία πόσες φορές σηκώνεις τη σημαία αλλά έχει ηθική αξία έστω τη μία φορά που το κάνεις να το νοιώθεις πως εκπληρώνεις μια υπόσχεση μνήμης σε όλους αυτούς τους γνωστούς και αγνώστους μάρτυρες αγωνιστές της Ελευθερίας μας .Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Δηλαδή το πόσο Έλληνες είμαστε εξαρτάται από το εάν και κάθε πότε αναρτάς την σημαία στο μπαλκόνι σου; Λυπάμαι αλλά σε αυτό διαφωνώ.
Από κει και πέρα έχω τη δική μου άποψη για τον τρόπο που εκφράζω την αγάπη μου στην πατρίδα και τον τόπο μου. Νομίζω πως οι εξάρσεις γενικώς δείχνουν συναισθηματική ένταση και συναισθηματική φόρτιση η οποία δεν είναι καθόλου κακή το αντίθετο. Ταυτόχρονα όμως έχω μάθει πως όταν κάνουμε εξάρσεις... ξεχνάμε να αντιδρούμε στην καθημερινότητα. Και η ιστορία του τόπου φίλε μου σε πολλά σημεία της είναι γεμάτη εξάρσεις. Και μετά... άστο το μετά μας πήρε και μας σήκωσε.
το πείσμα των Σέρβων απο το 1989 τους οδήγησε στον ακρωτηριασμό της χώρας τους ... αυτό επιθυμούμε και για την χώρα μας;Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Είμαστε έτοιμοι να σταθούμε με το πείσμα των Σέρβων που για πολλοστή φορά μας βάζουν τα γυαλιά όσον αφορά αντιδράσεις τους ή θα υποκύψουμε στις θελήσεις τρίτων;
Gandalf
Το πεισμα των Σερβων ειναι υπευθυνο για το οτι,οπως ολα δειχνουν,χασανε το Κοσοβο???Μπορεις να το εξηγησεις λιγο αυτο γιατι δεν σε πιανω....
Οσο για εμας....
Δεν ειναι η ωρα να φωναξουμε ελευθερια ή θανατος αλλα σιγουρα ειναι η ωρα το ισχυρο μας κρατος,οπως ευαγγελιζονται οι πρωθυπουργοι μας,να αντιμετωπισει την κατασταση στα Σκοπια με την απαραιτητη πυγμη...
Πρεπει επιτελους το κρατος και οι πολιτες αυτης της χωρας να καταλαβουν οτι δεν εισαι εθνικιστης οταν βλεπεις καταματα ενα κινδυνο ουτε οταν υπερασπιζεσαι την χωρα σου...Ο Καραισκακης δηλαδη ηταν εθνικιστης??Το ΕΑΜ ηταν εθνικιστικο??
Οχι....Ειναι αλλο το εθνιστης και αλλο το εθνικιστης....
Το θεμα μας ειναι....Πως μπορεις να απαντησεις στον ακρατο σωβινισμο Σκοπιων και Αλβανιας?
Χωρες που οι κυβερνησεις τους στηριζουν και συνεισφερουν στον ακρατο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ-ΣΩΒΙΝΙΣΜΟ.
Στην Αλβανια υπαρχει επισημη ημερα μνημης της <<γενοκτονιας των Τσαμηδων>> και φυσικα διδασκονται την Μ.Αλβανια στα σχολεια...
Στα Σκοπια υπαρχουν στα σχολεια χαρτες της χωρας τους που περιλαμβανουν ολοκληρη την Μακεδονια μας...
Για να μην επεκταθω σε αναλυση και το κουρασω βασιζομαι σε αυτα...
Πως λοιπον καποιος υπερασπιζομενος την ιστορια και το μελλον της χωρας του γινεται εθνικιστης πραγματικα δεν το καταλαβαινω..
Εχουν μπερδεψει πολλοι τα μπουτια τους με τις ορολογιες και συνδεουν εννοιες αντιθετες ή τελος παντων ασχετες μεταξυ τους...
Για παραδειγμα...
Αριστερος=Αντιεξουσιαστης....
Μα ειναι ποτε δυνατον??Η αριστερα αυτο που προβαλλει ως ιδεολογια ειναι το ακριβως αντιθετο απο το αντιεξουσιαστης....Οσο πιο αριστερα παμε τοσο πιο ισχυρο ειναι το κρατος,βλεπε κομμουνισμος....
Εθνιστης=Εθνικιστης....
Το αγαπαω την πατριδα μου ειναι ιδιο με το ειμαι ο καλυτερος ολων και οι αλλοι ειστε σκουλικια και τον μεγαλοιδεατισμο???
ΥΓ Διαβασα κατι στοιχεια για τους τσαμηδες στην Ελευθεροτυπια σημερα που με καταπληξαν....Λοιπον το 1944 εφυγαν απο την Ελλαδα 19,605 τσαμηδες Αλβανοι....Σημερα υπαρχει ενα σωματειο με 230,000 μελη που υποστηριζουν οτι ειναι τσαμηδες....Οπως λεει και ο συγγραφεας ειναι ενα φοβερο φαινομενο ο υπερ-δεκαπλασιασμος του αριθμου ενος πληθυσμου σε 60 χρονια...
Πειτε με προβοκατορα αν θελετε αλλα σκεφτειτε το εξης σεναριο:
Οι καλυτερι φιλοι μας ειναι οι Τουρκοι.Ειμαστε γειτονες,αντλουμε μαζι το περιφημο πετρελαιο του Αιγαιου,ελεγχουμε τα Δαρδανελια και γενικοτερα τη Μεσογειο,κλεινουμε τις βασεις σε Σουδα και Κυπρο και κανουμε παιχνιδι με τους αγωγους φυσικου αεριου.Επισης επειδη δεν υπαρχει αιτια πολεμου ΔΕΝ αγοραζουμε οπλα απο κανενα Μπουστη.
Σκεφτειτε τωρα την πραγματικοτητα και βγαλτε συμπερασματα.
Ποιος μας θελει εχθρους?
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Σωστότατος ο παίχτης!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Πειτε με προβοκατορα αν θελετε αλλα σκεφτειτε το εξης σεναριο:
Οι καλυτερι φιλοι μας ειναι οι Τουρκοι.Ειμαστε γειτονες,αντλουμε μαζι το περιφημο πετρελαιο του Αιγαιου,ελεγχουμε τα Δαρδανελια και γενικοτερα τη Μεσογειο,κλεινουμε τις βασεις σε Σουδα και Κυπρο και κανουμε παιχνιδι με τους αγωγους φυσικου αεριου.Επισης επειδη δεν υπαρχει αιτια πολεμου ΔΕΝ αγοραζουμε οπλα απο κανενα Μπουστη.
Σκεφτειτε τωρα την πραγματικοτητα και βγαλτε συμπερασματα.
Ποιος μας θελει εχθρους?
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Προσεχε τι γραφεις Ευαγγελε.Μπορει να χαρακτηριστεις ως συνοδοιπορος ανοητου αριστερισκου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Σωστότατος ο παίχτης!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Πέστα ρε συ. Ο έλληνας που πήγε Γκουαντάναμο και εκτός απο χαζούς αμερικάνους καραβανάδες δεν είδε και τίποτα τρομερό.......Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μάλιστα.... ο έγκριτος..... ο αλάνθαστος.... ο από που ξεφύτρωσε ξαφνικά αυτός, είπαμε;![]()
Επίσης να σας θυμίσω ότι έχουμε 2008 και η γεωγραφική θέση μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Μάλλον καμμία σημασία δεν έχει πια. Οσο για τον αγωγό ετοιμάζεται και δεύτερος που δεν περνάει από εδω.
Επίσης να σας υπενθυμίσω ότι η εξωτερική μας πολιτική τα τελευταία 20-25 χρόνια έχει να κάνει με διαλόγους. Πολλούς διαλόγους. Και συμμαχίες με λάθος χώρες: με σέρβους (οι πλέον πουλημένοι στους αμερικάνους πια - στην Σερβία ο μέσος όρος ηλικίας έχει ανέβει τρελά από τις πράσινες κάρτες που μοίρασαν τα αμερικανάκια - γυναίκα φίλου σέρβα απο εκεί που τους φώναζε δολοφόνους τώρα τους έχει ήρωες και ας πεθαίνει το μισό της σοι απο καρκίνους σε συκώτια λόγο απεμπλουτισμένων ουρανίων) και αγορές εξοπλισμού από Ρωσσία πριν 10-15 χρόνια (σε ομολογουμένως πολύ κακή περίοδο για κάτι τέτοιο)
Και τώρα ο κωστάκης δεν θα πάρει eurofighter γιατί το σκέφτετε. Και πάει να κάνει εξωτερική πολιτική στηριζόμενος σε αυτό.
Ταυτόχρονα η Τουρκία ξεχνάει την Ευρώπη και αρχίζει τις χερσέες στα ανατολικά σύνορα να σκοτώσει αυτούς που όλοι αναγνωριζουν σιγά-σιγά ότι υπέστησαν γενοκτονία ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΙΛΑΕΙ.
Τα αμερικανάκια έχουν ανοιχτό Αφγανιστάν, και θα το έχουν μέχρι να ξεκομπιστούν, όπως το είχαν οι Ρώσσοι. Εχουν Ιρακ και τσούζει. Εχουν Ιραν που ΘΑ ΤΣΟΥΞΕΙ. Εχουν Πούτιν που υποδουλώνει Ευρώπη σιγά-σιγά με φυσικά αέρια , πετρέλαια κλπ (δεν είναι τυχαίο ότι κόβει παροχές σε Γεωργίες κλπ πρώην επαρχίες, που θα μπορούσε να τις αγοράσει για πλάκα, με σκοπό να δίνει αέριο σε Ευρώπη). Εχουν Τσάβες μέσα στην πόρτα τους. Εχουν Ραούλ που μάλλον για συνέχεια του αδελφού του μου κάνει. Εχουν ένα τεράστιο έλλειμα στο εξωτερικό τους ισοζύγιο, βοηθούμενο από στραβωμένους άραβες που αγοράζουν ευρά και από κινέζικο πλεόνασμα επενδεδυμένο 60-70% σε ευρά κλπ κλπ κλπ
Δεν νομίζω λοιπόν κανείς να ασχολειθεί σοβαρά με αλλαγές ελληνικών συνόρων. Απλώς τιμωρούμαστε για παλαιότερες ηλίθιες επιλογές μας. Τα Σκόπια προσπαθούν να επιβιώσουν συνορεύοντας με 3 χώρες που τα θέλουν, η καθεμία για δικούς της λόγους και κάνουν παιχνίδι στηριζόμενα στην βλακεία κάποιων αμερικάνων που δεν έχουν πάρει χαμπάρι το μέγεθος και τις προοπτικές της σαν χώρα.
Προσωπική μου άποψη είναι να ονομαστούν Μακεδονία και σε 5-10 χρονάκια να γίνουν κομμάτι της πραγματικής Μακεδονίας. Εκτός αν τελικά είμαστε ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ σαν λαός που ελέγχοντας το 60-70-80% της οικονομίας μιας χώρας (με πληθυσμό 1 μύριο, καμία βιομηχανία, καμία πρώτη ύλη να εξάγει κλπ κλπ κλπ) δεν μπορούμε να κατευθύνουμε τις τύχες και τις πολιτικές επιλογές της.
Επίσης ένα πολύ μεγάλο :a19: στον αρχιεπίσκοπο (δεν πιστεύω σε θεούς) για την στάση του στο ολο θέμα Σκόπια-συγκεντρώσεις
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Επίσης ένα πολύ μεγάλο :a19: στον αρχιεπίσκοπο (δεν πιστεύω σε θεούς) για την στάση του στο ολο θέμα Σκόπια-συγκεντρώσεις
Αν και δεν παω τους αρχιπαπαδες ο συγκεκριμενος μου φαινεται τουλαχιστον πολυ σοβαρος ανθρωπος...
ΥΓ Να ηταν η Τσικνοπεμπτη καθε βδομαδα...Χικ...
![]()
Για τον παπαχελα υπαρχουν διαφορα σχολια κι οχι καλα.Για το σεναριο Ε.Φ που παραθεσα παραπανω δεν εβαλα χρονικο οριο το σημερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Πέστα ρε συ. Ο έλληνας που πήγε Γκουαντάναμο και εκτός απο χαζούς αμερικάνους καραβανάδες δεν είδε και τίποτα τρομερό.......
Επίσης να σας θυμίσω ότι έχουμε 2008 και η γεωγραφική θέση μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Μάλλον καμμία σημασία δεν έχει πια. Οσο για τον αγωγό ετοιμάζεται και δεύτερος που δεν περνάει από εδω.
Επίσης να σας υπενθυμίσω ότι η εξωτερική μας πολιτική τα τελευταία 20-25 χρόνια έχει να κάνει με διαλόγους. Πολλούς διαλόγους. Και συμμαχίες με λάθος χώρες: με σέρβους (οι πλέον πουλημένοι στους αμερικάνους πια - στην Σερβία ο μέσος όρος ηλικίας έχει ανέβει τρελά από τις πράσινες κάρτες που μοίρασαν τα αμερικανάκια - γυναίκα φίλου σέρβα απο εκεί που τους φώναζε δολοφόνους τώρα τους έχει ήρωες και ας πεθαίνει το μισό της σοι απο καρκίνους σε συκώτια λόγο απεμπλουτισμένων ουρανίων) και αγορές εξοπλισμού από Ρωσσία πριν 10-15 χρόνια (σε ομολογουμένως πολύ κακή περίοδο για κάτι τέτοιο)
Και τώρα ο κωστάκης δεν θα πάρει eurofighter γιατί το σκέφτετε. Και πάει να κάνει εξωτερική πολιτική στηριζόμενος σε αυτό.
Ταυτόχρονα η Τουρκία ξεχνάει την Ευρώπη και αρχίζει τις χερσέες στα ανατολικά σύνορα να σκοτώσει αυτούς που όλοι αναγνωριζουν σιγά-σιγά ότι υπέστησαν γενοκτονία ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΙΛΑΕΙ.
Τα αμερικανάκια έχουν ανοιχτό Αφγανιστάν, και θα το έχουν μέχρι να ξεκομπιστούν, όπως το είχαν οι Ρώσσοι. Εχουν Ιρακ και τσούζει. Εχουν Ιραν που ΘΑ ΤΣΟΥΞΕΙ. Εχουν Πούτιν που υποδουλώνει Ευρώπη σιγά-σιγά με φυσικά αέρια , πετρέλαια κλπ (δεν είναι τυχαίο ότι κόβει παροχές σε Γεωργίες κλπ πρώην επαρχίες, που θα μπορούσε να τις αγοράσει για πλάκα, με σκοπό να δίνει αέριο σε Ευρώπη). Εχουν Τσάβες μέσα στην πόρτα τους. Εχουν Ραούλ που μάλλον για συνέχεια του αδελφού του μου κάνει. Εχουν ένα τεράστιο έλλειμα στο εξωτερικό τους ισοζύγιο, βοηθούμενο από στραβωμένους άραβες που αγοράζουν ευρά και από κινέζικο πλεόνασμα επενδεδυμένο 60-70% σε ευρά κλπ κλπ κλπ
Δεν νομίζω λοιπόν κανείς να ασχολειθεί σοβαρά με αλλαγές ελληνικών συνόρων. Απλώς τιμωρούμαστε για παλαιότερες ηλίθιες επιλογές μας. Τα Σκόπια προσπαθούν να επιβιώσουν συνορεύοντας με 3 χώρες που τα θέλουν, η καθεμία για δικούς της λόγους και κάνουν παιχνίδι στηριζόμενα στην βλακεία κάποιων αμερικάνων που δεν έχουν πάρει χαμπάρι το μέγεθος και τις προοπτικές της σαν χώρα.
Προσωπική μου άποψη είναι να ονομαστούν Μακεδονία και σε 5-10 χρονάκια να γίνουν κομμάτι της πραγματικής Μακεδονίας. Εκτός αν τελικά είμαστε ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ σαν λαός που ελέγχοντας το 60-70-80% της οικονομίας μιας χώρας (με πληθυσμό 1 μύριο, καμία βιομηχανία, καμία πρώτη ύλη να εξάγει κλπ κλπ κλπ) δεν μπορούμε να κατευθύνουμε τις τύχες και τις πολιτικές επιλογές της.
Η Τουρκια δεν ξεχνα την ευρωπη.Ειναι πολλα τα λεφτα...Μαλλον θεωρει οτι τα αμερικανακια δεν την προσκαλεσαν σε δειπνο στο Ιρακ και πηγε μονη της με προσχημα τους κακους Κουρδους(που η Ε.Ε και η Αμερικη θεωρουν τρομοκρατες)που ζητανε να εχουν πατριδα.
Το Αφγανισταν ειναι μαγαζι γωνια.Η πρωτη χωρα παραγωγης οπιου στον κοσμο λεμε...
Το Ιρακ τσουζει τις αμερικανικες οικογενειες οχι τις πολυεθνικες.Για το Ιραν ευχομαι να εχεις αδικο.
Μηπως ξεχασες το ρολο που επαιξε το λιμανι της Θεσ/νικης στον πολεμο της Σερβιας?Το θελουν οπως θα θελαμε κι εμεις το καινουργιο καρατουμπανο gdhsjrrrrr.
Οπως παει η δουλεια στο τελος θα το παρουν το ονομα κι εμεις θα το ξεχασουμε οπως ειχε πει ο γκαντεμοσαυρος.
![]()
Αλλοίμονο αν η εξωτερική πολιτική μιας χώρας με διεθνή δύναμη ήταν τόσο απλή και γελοία όπως τα λέτε.
Wiredgr... είμαστε τόσο "μικροι" ώστε διπλωμάτες να τρέχουν αυτή την στιγμή στον Bush για να ασκήσει πιέσεις στην Ελλάδα να υποχωρήσει σε κάποια θέματα συμβιβασμού;
Είναι τόσο χαζοί οι Ρώσοι που δίνουν μεγάλα συμβόλαια στο Ελληνικό κράτος (και οχι σε εταιρίες) έτσι ώστε να διασφαλίσουν την σωστή ροή του αγωγού;
Είναι τουλάχιστον αφελές να νομίζουμε οτι ΟΛΑ είναι δικές μας ευθύνες απο παλαιότερες πράξεις... Αλήθεια η ανακύρηξη του Τίτο της περιοχής σε "Μακεδονία", ήταν και αυτό δική μας ευθύνη;
Εκείνο που θεωρώ προσωπικά, μετά απο όσα διαβάζω λόγω ενασχόλησης σαν hobby και ενδιαφέρον με το διεθνές δίκαιο - Ιστορική διπλωματία, ..... τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αυτο ισχυει απολυτα....Δεν ειναι χαζοι οι Αμερικανοι διπλωματες....Βλεπουνε χρονια μπροστα αυτα που στοχευουν....Δεν ειναι μια απλα πανισχυρη στρατιωτικα χωρα....
Ειναι ολοι χαζοι και εμεις εξυπνοι ε?Ειδαμε ποσο εξυπνοι ειμαστε εμεις και ποσο χαζοι οι Αμερικανοι,οι Αγγλοι,οι Γερμανοι κτλ κτλ...
:wacko:
ΥΓ Δειτε εδω πιεση στην κυβερνηση μας...
Ταυτόχρονα, η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, μέσω του πρεσβευτή της Ντάνιελ Σπέκχαρντ, διεμήνυσε στον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, μέσω δηλώσεων σε έλληνες δημοσιογράφους, ότι υπάρχει η ανάγκη εμπλοκής των πρωθυπουργών των δύο χωρών στο ζήτημα, ενώ επίσης κάλεσε τη χώρα μας να μην θέσει βέτο, αλλά και να αναγνωρίσει το Κόσοβο.
Καμμια πιπ@ μηπως?
Για αυτό το λόγο έβαλα το άρθρο του Παπαχελά. Προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο, μιας και βλέπουμε τις κινήσεις της αμερικής φιλτραρισμένες πίσω απ΄την εξουσία που διαθέτουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αυτο ισχυει απολυτα....Δεν ειναι χαζοι οι Αμερικανοι διπλωματες....Βλεπουνε χρονια μπροστα αυτα που στοχευουν....Δεν ειναι μια απλα πανισχυρη στρατιωτικα χωρα....
Κάτι αντίστοιχο με αυτό που συμβαίνει όταν μιλάει κάποιος με εξουσία και δύναμη. Μπορεί να πει την μεγαλύτερη μαλακία και όλοι ψάχνουν να βρούν το απώτερο νόημα.
Αν πιστεύετε ότι οι αμερικανοι έχουν μακρόπνοη πολιτική και βλέπουν πολυυυυυυύ μπροστά, ρίξτε μια ματιά στον εφιάλτη που ζουν με το Ιρακ. Εχει εκπληρωθεί κάποιος απ΄τους αρχικούς στόχους τους; (Πετρέλαια, εγκαθίδρυση μια «δημοκρατίας» με μαριονέτες, δημιουργία ενός μαντρόσκυλου σε μια ευαίσθητη περιοχή κλπ κλπ κλπ);
μπλοκαρω τις σκεψεις μου και το μονο που ξερω στα σιγουρα και το εχει δειξει η ιστορια πολλακις ειναι ο απλος κοσμος -εμεις- θα κανουμε το καθηκον μας (αν αυτη ειναι η σωστη λεξη) και θα τα δωσουμε ολα και εμεις θα πονεσουμε και θα ματωσουμε και εμεις θα υπεραφανευτουμε και οι αντρες μας θα βγουν μπροστα και οι γυναικες μας θα κρατησουν πισω ορθια τα ηθη τα εθιμα
οχι δε μπορει να κανω λαθος
παιχνιδια παιζονται πανω απο τα κεφαλια μας οχι μονο των Ελληνων. ειμαστε μαριονετες μιας χουφτας ανθρωπων.τραγικο
μπλοκαρω τις σκεψεις μου γιατι ειναι πραγματα που ουτε θελω να τα σκεφτομαι.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone