τώρα είδα ότι έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα![]()
για πείτε αν είχατε άλλες επιλογές σ' αυτό που πόσταρα πιο πάνω
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
το (1) δε μου το έχει παρουσιάσει ποτέ![]()
ουτε εμενα..!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Στο προσωπικό μου pc έχω κάνει login εδώ και 2 χρόνια & ποτέ δε ξαναέκανα.
Για τσέκαρε λίγο το pc σου. Τίποτα antivirus & firewall.![]()
+250 απο μενα
εχει να κανει με τις ρυθμισεις του explorer κι εγω δεν θυμαμαι τον εαυτο μου να κανει login απο το pc στο σπιτι...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αχα
εμενα και τα τρια ηταν οχι
μαλλον τωρα θα φτιαξε
θα σας ενημερωσω![]()
θανκς![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
το πρώτο προφανώς δεν έχει σχέση ε :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αχα
εμενα και τα τρια ηταν οχι
μαλλον τωρα θα φτιαξε
θα σας ενημερωσω![]()
θανκς![]()
Να σας πω εγω τι έχω παρατηρήσει που έχω ένα ΙΕ 6? ή και παλιότερο.
Όταν λοιπόν ανοίξω πολλά παράθυρα ΙΕ με διάφορες συζητήσεις και κάνω μετά login σε ένα από αυτά, όταν το κλείσω και πάω σε ένα άλλο βλέπω ότι δεν είμαι μέσα στο σύστημα. Πρέπει και σε αυτό το παράθυρο να κάνω login..
![]()
![]()
![]()
Kawasaki z750
Ε ναι.. αφου ανοιγεις καινουργιο παραθυρο και δουλευεις, το παλιο εχει μενει εκει που το αφησες..Αρχικά δημιουργήθηκε από Dirty_Gas
Να σας πω εγω τι έχω παρατηρήσει που έχω ένα ΙΕ 6? ή και παλιότερο.
Όταν λοιπόν ανοίξω πολλά παράθυρα ΙΕ με διάφορες συζητήσεις και κάνω μετά login σε ένα από αυτά, όταν το κλείσω και πάω σε ένα άλλο βλέπω ότι δεν είμαι μέσα στο σύστημα. Πρέπει και σε αυτό το παράθυρο να κάνω login..
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
ναι αλλα τι να καθομαι να γραφω, το 2 και το τρια ηταν αλλιως γραμενα? το ειπα απλαΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
το πρώτο προφανώς δεν έχει σχέση ε :smilea:![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
google is your friendΑρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
2) Στην "Εύρεση" όταν βάζουμε τις λέξεις που μας ενδιαφέρουν, π.χ. "bmw funduro"![]()
τα αποτελέσματα που μας δίνονται είναι όλες οι συζητήσεις στις οποίες έχει βρεθεί το αντικείμενο της αναζήτησής μας. Αυτό είναι από τη μία καλό και θεμιτό αλλά σε πολλά από αυτά που βρίσκουμε δεν υπάρχει ενδιαφέρον ουσιαστικό με αποτέλεσμα να χάνουμε χρόνο στο ανοίξουμε τις 17 σελίδες μιας συζήτησης να τις σκανάρουμε με το μάτι μέχρι να βρούμε τα κόκκινα γραμματάκια τα οποία όμως δε μας λένε τίποτα ουσιώδες μερικές φορές. Επειδή φαντάζομαι πως η μηχανή αναζήτησης του φόρουμ δεν μπορεί να μυρίσει τα δάχτυλά μας για το τι ακριβώς μας ενδιαφέρει, ίσως είναι εύκολο τα αποτελέσματα της αναζήτησης να μας δίνουν τις συζητήσεις στις οποίες βρέθηκε το αντικείμενο που ψάχνουμε αλλά να ανοίγουν πρώτα τη σελίδα στην οποία βρέθηκαν οι λέξεις. Δηλαδή να μην χάνει κανείς ανούσιο χρόνο "διαβάζοντας" τόσα άσχετα πράγματα με αυτό που πραγματικά ψάχνει.![]()
Το ρολόι μας σαν να βιάζεται!![]()
Και αναρωτιομουν απο χθες αν στραβα αρμενιζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Το ρολόι μας σαν να βιάζεται!![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και αναρωτιομουν απο χθες αν στραβα αρμενιζω...
+oo
![]()
Ρυθμίστε το ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!![]()
3 φορές σηκώθηκα να την κοπανήσω απ'τη δουλειά κι η ρημάδα η ώρα δεν ήρθε ακόμα...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: