Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Σημερα το βραδυ καπου στην πατρα...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Καλως ορισες στο τρελλαδικο μας κ εσυ
    αν κ οχι με την καλυτερη αφορμη

δεν θα πω τα ιδια κ εγω, τα εχουν πει μια χαρα οι απο πανω μου, αλλα ακομα καλυτερα απο ολους τα εχεις πει ο ιδιος.

Προσεχε εκει εξω. εισαι μονος σου. Μονο εσυ μπορεις να φροντισεις τον εαυτο σου

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Ευχαριστώ παιδια. τελικα δεν αντεξα μεχρι αυριο και πηγα σημερα και πηρα κρανος.

Πηρα το Caberg SOLO 104
    http://www.motomarket.gr/pindex.php?...uct.xml&id=479

ειναι σιγουρα πιο σφιχτό στο κεφαλι μου σε σχεση με το παλιο.
    καλα και η ζελατινα καμια σχεση με την αλλη τη μουφα που θαμπωνε μεσα στο καλοκαιρι.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    Ευχαριστώ παιδια. τελικα δεν αντεξα μεχρι αυριο και πηγα σημερα και πηρα κρανος.

Πηρα το Caberg SOLO 104

καλα και η ζελατινα καμια σχεση με την αλλη τη μουφα που θαμπωνε μεσα στο καλοκαιρι.
    Μεγιές και αγρατζούνιστο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος
    Καλώς ήρθες, καλοφόρετο και προσοχή εκεί έξω.

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx

Πηρα το Caberg SOLO 104

Καλώστον τον συμπολίτη!
    Έχουμε και το ίδιο κρανάκι

Retired Rider Το avatar του/της 675
    φιλε καλωσηρθες στο φορουμ

σιγουρα δε μπορω να σε καταλαβω γιατι δεν μου τυχει ποτε ουτε εμενα αλλα ουτε και μπροστα μου κατι παρομοιο ..

σιγουρο ειναι μια μεγαλη εμπειρια αυτη που βιωσες κι εγω τουλαχιστον ελπιζω να μην τη ξεχασεις ποτε οσο περιεργα ή ασχημα κι αν νιωθεις γιατι σιγουρα θα σου φανει καπου χρησιμη και θα σε κρατησει ασφαλη

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Φίλε μου πσιστεύω οτι αν κάτσεις και το σκεφτείς θα καταλάβεις οτι αυτό που ήταν μοιράιο για το παιδί ήταν η ανθρώπινη βλακεία και όχι η μηχανή. Πέρασε το κοκκινο και δεν φορούσε κράνος και λογικά και μπουφάν μηχανής. Αν δεν είχε περάσει το κοκκινο θα ήταν τώρα με την κοπέλα του και αν το είχε περάσει και φορούσε κράνος τώρα απλά θα έκλαιγε την μηχανή. Βλέπω πολλά ατυχήματα με μηχανές στην δουλειά μου(ΜΕΘ ΚΑΤ) και ένα πραγμα έχω να πώ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΩΣΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!!!!!!!ΜΟΝΟ ΑΚΡΑΝΩΤΟΙ!!!!

Να σου πώ και ένα περιστατικό που έιχε έρθει πριν 2 μήνες. Ενας τύπος πορωμένος με busa έφτιαξε όλοκληρο κοστούμι απο ανθρακόνημα, έβαλε ολόσωμες, έβαλε στη μηχανή ότι αφτερμαρκετ υπάρχει και έδωσε ένα σκασμό λεφτά για να φτιάξει την μηχανή των ονείρων του. Την ημέρα που την τελέιωσε πια την έβγαλε βόλτα όλο χαρά. Σε ένα φανάρι μιας μεγάλης ευθειάς σταματάει σιγά σιγά και τότε τον εμβολίζει απο πίσω ένας με ενα άλλο BUSA!!!!!
    Η μηχανή έγινε χίλια κομμάτια. Ο οδηγός της εκσενδονίστηκε στα 20 μέτρα περίπου. Να σου πω πιος μου διηγήθηκε την ιστορία: Ο ίδιος!!!!! Γιατί έζησε απλά με ένα κάταγμα πλευρών(για αυτό τον λόγο ήταν εντατική γιατί ένα πλευρό που είχε σπάσει τον εμπόδιζε στην αναπνοή και 3 ημέρες μετά το ατύχημα και ενώ ηταν σπίτι του ένιωσε δύσπνοια και ήρθε απλά για παρακολούθηση). Ο λογος που έζησε:φορούσε κράνος, μπουφάν, γάντια και μποτές μηχανής.....
    Ο δηγός της άλλης busa? Μια χαρά και αυτός γιατί φορούσε τα ίδια.!!!
    Τα συμπερασματα δικά σας...
    Βασικά καλως ήλθαμε jfx μιας & εγώ είμαι ολοκαίνουργιος στο forum..
    Παντως μου έκανε εντύπωση το παραπάνω post...Σίγουρα ένα κράνος είναι μια προστασία...
    Αλλα ποτέ δέν πέρασε απο το μυαλο μου πως ένας συνδιασμός κρανους μπουφαν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά(σίγουρα δέν μπορω να το καταλάβω πλήρως λόγο & των μηδενικών εμπειριων μου στο θέμα μηχανη)...τι να πω...μαλλον δέν πρέπει να λυπηθώ ούτε ένα ευρω στον εξοπλισμο..

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Οχι φίλε μου να μην λυπηθείς ουτε ευρώ.
    Μπορεί να κάνεις οικονομία στην μηχανή αλλά όχι στον εαυτό σου.
    Αν είσαι εσύ καλά μπορείς να πάρεις μια καλύτερη όταν μαζέψεις λίγα λεφτά παραπάνω.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    μόλις ένοιωσες άσχημα για κάποιον που ούτε καν ξέρεις!
    σκέψου,
    πράξε,
    και βοήθα,
    απο εδώ και στο εξής
    με όλη σου την ψυχή και συνειδητά να περιορίζονται τέτοια γεγονότα,
    διαλάλησε την σημασία κράνους και εξοπλισμού...
    κάνε την συνείδηση στην ασφάλεια βίωμά σου και μετέδωσέ το...
    μπορώ να καταλάβω και θέλω να σου πω ότι αυτό που είδες μπορεί να σου δώσει ΠΟΛΥ δύναμη να κάνεις ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ πράγματα απο εδώ και στο εξής!
    να σαι καλά!

krima...
    www.motoDevils.gr

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanosVIB
    Βασικά καλως ήλθαμε jfx μιας & εγώ είμαι ολοκαίνουργιος στο forum..
    Παντως μου έκανε εντύπωση το παραπάνω post...Σίγουρα ένα κράνος είναι μια προστασία...
    Αλλα ποτέ δέν πέρασε απο το μυαλο μου πως ένας συνδιασμός κρανους μπουφαν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά(σίγουρα δέν μπορω να το καταλάβω πλήρως λόγο & των μηδενικών εμπειριων μου στο θέμα μηχανη) ...τι να πω...μαλλον δέν πρέπει να λυπηθώ ούτε ένα ευρω στον εξοπλισμο..
    Η διαφορά είναι τεράστια και μπορεί να είναι θέμα ζωής ή θανάτου, ιδιαίτερα το κράνος
    Chris

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    μόλις ένοιωσες άσχημα για κάποιον που ούτε καν ξέρεις!
    σκέψου,
    πράξε,
    και βοήθα,
    απο εδώ και στο εξής
    με όλη σου την ψυχή και συνειδητά να περιορίζονται τέτοια γεγονότα,
    διαλάλησε την σημασία κράνους και εξοπλισμού...
    κάνε την συνείδηση στην ασφάλεια βίωμά σου και μετέδωσέ το...
    μπορώ να καταλάβω και θέλω να σου πω ότι αυτό που είδες μπορεί να σου δώσει ΠΟΛΥ δύναμη να κάνεις ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ πράγματα απο εδώ και στο εξής!
    να σαι καλά!

φιλε Tropea,

απο την πρωτη μερα που οδηγησα μηχανακι, φορουσα κρανος. με ειχε μαθει ο πατερας απο το αυτοκινητο να βαζω μηχανικά τη ζωνη. το ιδιο και το κρανος. απο ενα σημειο και μετα δεν μπορουσα να κανω ουτε τα 100 μετρα χωρις αυτο. και απο αποψη ασφαλειας αλλά και ανεσης.

Σιγουρα εσυ με αυτο που περασες θα τα εχεις δει πραγματικά όλα, ομως πιστευω πως καθε ενας που ανεβαινει σε μηχανακι(απο 50αρι μεχρι busa) πρεπει απο πριν να καταλαβει πολυ καλα πόσο ρισκαρει και πόσο ευαλωτος ειναι. να ειναι συμφιλιωμενος με την ιδεα οτι το παραμικρο μπορει να στοιχισει πολλά.

Αυτο δυστυχως γυρω μου δεν το βλεπω, στην αρχη ειχα πραγματική απορια γιατι πχ το φορανε το κρανος στο χέρι. Ακομα τη λογική αυτη δεν την καταλαβαινω όμως ειδα, απο τις μικρες συζητησεις που εκανα, ειτε στο φαναρι ειτε με γνωστους με παπακια, οτι οι περισσοτεροι πιστευουν οτι δεν θα τυχει σε αυτους και το χρησιμοποιουν ως δικαιολογια στον εαυτο τους. δεν το εχουν συνειδητοποιησει.

Εγω ειμαι προνοητικος σε ολα μου και γι αυτο φορεσα απο την πρωτη μερα το κρανος. υστερα αρχισα να διαβαζω τα φορουμς σαν και τουτο, και ειδα οτι υπαρχει μια συνειδητοποιημενη μεριδα ανθρωπων που καβαλανε μηχανη και το κρανος ειναι το ελαχιστο που φορουν και που δε βγαζουν τους καθρεφτες απο τα μηχανακια, και που αλλαζουν τις λαμπες οταν καιγονται και που εχουν μια οδηγικη παιδεια και και και...., τους οποιους εγω καλω μοτοσκλετιστες(αποκλειστικα αυτους.) μετα γουσταρα πολύ την ιδεα να ειμαι ενας απο αυτους, και γι αυτο πηρα γαντια και μπουφαν για μηχανη. Ενας απο τους λογους που θελω να παρω και μεγαλυτερη μηχανη ειναι να φυγει απο πανω μου ο χαρακτηρισμος του παπάκια(του κωλοπαιδου που κανει μαλακιες στο δρόμο, σφηνες κτλ...) που με βαζει στο λακκο με ολους τους καγκουρες που τα καβαλανε.

μολις απεκτησα λιγη εμπειρια και χωρις καμια πτωση, κανενα τραυματισμο ηθελα κι εγω να αρχισω την προσωπικη μου καμπανια. πρωτα σε φιλους και γνωστους. Δε με επαιρνε κανενας στα σοβαρα, ισως να μην εχω και πειθώ...

Μετα ενας φιλος τον οποιο τον επρηζα χωρις αποτελεσμα(του ειχα φερει και το δευτερο μου κρανος και του το ειχα δωσει)ενα απογευμα χτυπησε με αυτοκινητο, ευτυχως ελαφρα.Εφταιγε το αυτοκινητο αλλα αυτος το ιδιο χτυπησε...
    μολις εγινε καλα,και αυτος και το μηχανακι, πηρε κρανος και εβαλε καθρεφτες και ηρθε με περηφανια και μου τα εδειξε! εγω χαρηκα γι αυτον αλλα επαληθευσα αλλο ενα κακο κανονα που λεει οτι για να μαθεις πρεπει να παθεις...

υστερα στη δουλεια συναναστρεφομαι με παπακιδες. διαβασε παραπανω τι μου λενε οταν τους λεω για κρανος...

χθες ειδα παλι μια μητερα κι ειχε στο σκουτερ, απο πισω μια κοπελιτσα 10 χρονων περιπου και μπροστα της ορθιο ενα αλλο κοριτσακι ακομα μικροτερο. κανενα κρανος στο σκουτερ αυτο.

Εχω δει σε σειρα πανω στο mega skooter: μικρο κοριτσακι ορθιο, πατερας που οδηγαει, μικρο αγορακι και μανα απο πισω να το κραταει.ολοι ξεκρανωτοι. Σιγουρα πολλοι απο εδω μεσα εχουν δει τετοια περιστατικα.

Εγω δεν μπορω να δεχτω σαν δικαιολογια για ολους τους απο πανω οτι δεν γνωριζουν. Δεν το χωραει το μυαλο μου αυτο. γι αυτο και σταματησα να παροτρινω τον οποιοδηποτε να φορεσει. δεν ασχολουμαι πλεον. Το μονο που με πειραζει ειναι οτι εγω κινδυνευω αν σε καποιου το ματι σκασει ενα μυγακι και χασει τον ελεγχο κι ερθει απανω μου. κατι που δε συγχωρω εινα ειναι να εχουν επανω στη μηχανη τα μικρα παιδια οπως περιεγραψα παραπανω. το ιδιο και στο αυτοκινητο χωρις ζωνες ή ειδικα καθισματα να περιφερονται εκει μεσα.

Το μονο που θεωρω πλέον πως εχει νοημα να κανω, ειναι να καθισω και να συζητησω με ολους τους φιλους μου που ενδιαφερονται να μαθουν δυο πραγματα, ειδικα αν ειναι και εν δυναμει μοτοσυκλετιστες (ή και κουτακιδες :P)

Υστερα μαζευοταν μεσα μου πολύς θυμος. Ναι, θυμος, για αυτους που με εχουν κανει να σταματησω για λιγο στην ακρη τους δρομου να ηρεμησω, να σταματησει η ταχυκαρδια και να ευχαριστησω την τυχη μου που ζω ακομα.

γι αυτο κι εγινα εθελοντης του ΙΟΑΣ πριν κατι μηνες, αλλα δεν ευδοκιμησε αυτη η διαδικασια.

Τωρα όσο μπορω φυλαγομαι, ειναι πολεμος εκει εξω

και η ζωη συνεχιζεται...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    χαιρομαι για την κάθε λέξη που διάβασα απο εσένα...
    είναι συναφη με τις σκέψεις μου.... απλά αυτό που θέλω να σου μεταδώσω και εσένα αλλά προπάντως αυτών που δεν την έχουν πάθει είναι αυτό ακριβώς:
    πιστευω πως καθε ενας που ανεβαινει σε μηχανακι(απο 50αρι μεχρι busa) πρεπει απο πριν να καταλαβει πολυ καλα πόσο ρισκαρει και πόσο ευαλωτος ειναι. να ειναι συμφιλιωμενος με την ιδεα οτι το παραμικρο μπορει να στοιχισει πολλά.
    !!!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    jfx συμφωνούμε απόλυτα! Κυκλοφορεί τρομερή έλλειψη παιδείας και πολλή βλακεία στους δρόμους!
    Προσοχή!

Chris

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σήμερα το βράδυ...
    από milaber στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2010, 10:31
  2. Μικρολιμανο σημερα το βραδυ....
    από blackbusa στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2009, 22:05
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
    από strat στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2008, 22:23
  4. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  5. μπυριτσα σημερα το βραδυ?
    από gixxerpap στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2006, 20:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας