Oxi πεζο μαρκα …..πεζο ήμουν εγώ .
Τσικνοπεμπτη προχτεςχτ και μουρχετε μινιμα από γλυκο αγορι που ήθελε να μαζεψει και αλλά γλυκα αγορια για να τσικνισουν οιοι μαζί .
Όμορφα. Ραντεβου 7 απογιομα . Κανένα πρόβλημα .
Τελειωνο δουλεια .. Α δεν σας είπα μετά από πολύ καιρο αχρηστειας , βρηκα δουλεια μεχρι να ξανασηκοθουμε λιγο στα ποδια μας . Άλλο θέμα αυτό ευχαριστημενος είμαι ευχαριστω πολύ .
Τρεχοντας λοιπόν φτανω σπίτι εφόσον έχω λαβει μήνυμα από το γνωστο γλυκο αγορι ξανά ότι το ραντεβου γίνετε ποιο αργά . μες την τρελη χαρα εγώ. . . . .ετοιμος ο γεωργιος . πλημενος παντου , λουσμενος παντου , ξυρισμενος παντου .(blepete είχα κανονιση να κάτσω και δίπλα με κρυφο αισθημα) αλλά είναι καντεμης ο άνθρωπος .
Ξεφορτονο το κουτι μου από σκαλες εργαλεια κλπ . Σκυβω λοιπόν να βγάλω την δευτερη σκαλα και το ματι μου , αν και δεν είναι το συγκεκριμένο φυλλο η προτημηση μου , εβλεπω μια κοντουλα μελαχρινουλα με μινι φουστουλα να με περνα . δεν δινω δημασια ( σας τον είπα τον λόγο ) και ακουο ένα τουτου να παιρνει μπροστα . γυρναω και νει είναι το κεφαλι της κοντουλας λεπτουλας μελαχρινουλας που έχεις την ιδεα ότι το σαγονι της ακουμπαει στο τιμονι . Νέα μεθοδος οδηγησης σκεφτομαι .
Κατσε να βοηθησω λέω . να; Μελετησω και ην νέα μεθοδο οδηγησης …
Πως λέμε πας με την ταυτοτητα στα δοντια … ε με το τιμονι στα δοντια ….
Σε παιρνει της λέω έχει εναμιση μετρο . βγαίνει το σαγονι στο παραθυρο και πκοιταζει σκεφτομενο … να το μετρησω ??? τι μου ειπανε όταν έκανε εκεινο το μοναδικο μαθημα οδηγησης …εναμιση μετρο φτανει …. ??
Μπα τόσο θα είναι μαστορας αυτός …κοβει το ματι του …
Σαγονι με τιμονι μαζί χαμογελουν ….
Αχ θεε μου σκεφτομαι τον καιμενο που θα τον στειλει ανασκελα …..
Που να ηξερα ότι μιλουσα για τυον εαυτό μου .