Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 151

Θέμα: Attika Cup 2008 - 1ος αγώνας: Κερατέα 2 Μαρτίου - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

:smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :smilea:

You BETA believe...

Prime minister - τέλειες γραμμές

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	small2.jpg 
Προβολές:	218 
Μέγεθος:	52,8 KB 
ID:	122588

You BETA believe...

Stou - earth mover

Όνομα:	small3.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	55,2 KB 
ID:	122599

You BETA believe...

Julius - chainsaw power

Όνομα:	small4.jpg 
Προβολές:	214 
Μέγεθος:	53,1 KB 
ID:	122608

You BETA believe...

:smilea: :smilea: :smilea:

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
    bravissimo katanas !τελικα ειναι θηριο ο ανθρωπος !Δεν ερχοσουν να παρεις το 400 μου να τους κανεις να παραμιλανε ολους !τοχει φαει η αραχνη το ερμο!

KostasYZ - splish splash

Όνομα:	small7.jpg 
Προβολές:	214 
Μέγεθος:	57,1 KB 
ID:	122610

You BETA believe...

και τα δικα μου συγχαρητηρια σε όλους όσους παρεβρεθησαν αγωνιζόμενους και μή!

κι εγω κλασσικα ξενυχτης μιας και κατα διαβολικη συμπτωση παντα τελευταια μερα θα μου συμβουν ολα τα περιεργα οποτε και 1 η ωρα της παραμονης εφτιαχνα τα φοντα και τους αριθμους!

οδικώς μεχρι Κερατεα, βλεπω όλους τους γνωστους (δυστηχως γεοτριαδα δεν συστηθηκαμε, το ιδιο και γκασερ αν και καθομασταν διπλα Διπλα...)

την επομενη ισως πρεπει να στησουμε σταντ μοτο.γρ

ξεκινησα με αγχος... ρυθμησα το ρολοϊ του ΙΜΟ βαση της διοργανωσης για να ελεγχω τον χρονο... και κατα διαβολικη συμπτωση πριν το πρωτο ΣΕΧ εκει στις φυτευτες πετρες ξεκινησε απεργια!

οποτε αγχωμενος προσπαθουσα να κρατησω ρυθμο , να πιεσω και να μην αφησω τους λοιπους να μου φευγουν απο τον οριζοντα...

εφθασα με 15 λεπτα προπορεια στο 1ο ΣΕΧ και αππο την μια ανακουφιστηκα απο την αλλη προπσαθουσα να συνελθω απο το ξαφνικο "καψιμο" που εφαγα στους μυες!

τεσπα μη γνωριζοντας τον κανονισμο προφανως καλα νομιζα οτι η μεση ωριαια αναμεσα στα ΣΕΧ ειναι κοινη, οποτε και χαλαρωσα ρυθμους εφαγα και 2 εξοδους με επερχομενα κολληματα σε γκρεμια και το πρωτο καπελακι των 6 λεπτων ηρθε!

με τα λιγα με τα πολλα μου σκασε και το πισινο (αποδειχτηκε πως ηταν πρόκα) και πλεον δεν κυνηγουσα τιποτα εκτος του τερματισμου που μεταξυ μας δεν περιμενα, κυριως απο το πισω λαστιχο μιας και δεν ειχα κοντρα και οποια προσπαθεια δεσιματος τακουνιων με ακτινες με καλωδια αποβηκαν ακαρπες...

κουραστηκα αλλα μου αρεσε...

συνεχεια με σκεψεις και προβληματισμους σε λιγο

KaTaNaS - doing his 6 richter impersonation

Όνομα:	small8.jpg 
Προβολές:	203 
Μέγεθος:	54,8 KB 
ID:	122613

You BETA believe...

sugar - business as usual (flying:smilea: )

Όνομα:	small9.jpg 
Προβολές:	203 
Μέγεθος:	51,1 KB 
ID:	122614

You BETA believe...

πιστεύω πως το επιπεδο δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα ήταν αντιπροσωπευτικο για τους ΑΤΤΙΚΑ εντουρο αγωνες

εντουρο για όλους, προπονημενους και μή...

Όρθιοι όλοι και καλά να περνάμε! καθως και να ανακαλυπτουμε και διευρυνουμε τα ορια μας!

επισης λιγα λογια απο καποιον που ετρεξε για πρωτη φορά προς τους εν δυναμη αγωνιζόμενους που προερχονται απο τον χωρο του ραλλυ! (Μαριος8 και λοιποί)

σκουπησα τον αγωνα της μαλακασας του 06' και ειδα οτι ειναι βατο το επιπεδο δυσκολίας!

περσι δεν μου εκατσε, φετος τα καταφερα!

τα χιλιομετρα θα σας φανουν σχεδον αστεία... ο δευτερος κυκλος καταπίνεται πολύ γρήγορα!

δεν υπαρχει πλέον πλοήγηση... αυτο φαινεται ευνοϊκο αρχικά για εμας που εχουμε μαθει να χανουμε χρονο στο διαβασμα...

αυτο που εγω τουλαχιστον δεν ειχα συνειδητοποιησει ειναι πως διαβαζοντας το RB πέρνουμε και μια ανάσα... πράγα που στο εντουρο ειδικα αν ξεριες πως ο χρονος ειναι σφιχτός δεν εχεις την ευχέρεια να κανεις...

επίσης πρεπει να εισαι προπονημενος να πεσεις με το καλημερα στα σκληρά (προσωπικά εξοικειωνομαι με τη μοτο μετα τα πρωτα τουλαχιστον 50 χιλιομετρα ή της 1.30 ωρας)

εχει δικιο ο σωτηρης οταν λεει πως η διαφορα του να σκουπιζεις με το να συμμετεχεις σε αγωνα ειναι τεραστια βαση της πιεσης και του αγχους που νοιωθεις...

και ενεκα ψυχοτροπικου αθλήματος η απόδοση αλλαζει...

εγω μολις επαθα λαστιχο τοτε αρεχισα να απολαμβανω τον αγωνα και οδηγηση, νωριτερα ημουν πολυ σφιγμένος...

διαφορά απο τα τρέλια που τρεχαμε μεχρι τωρα:

φθανωντας στο ΣΕΧ μπαινεις ΕΣΥ μπροστα στον κριτή (πεσε και ποανω του αν μπορεις) το λεπτό που θέλεις και φωναξε του τον χρονο που μπηκες... μερικοι περιεργοι περιμενουν να γινει στρογγυλος ο αριθμος του λεπτου για να το σημειωσει ο δευτερος κριτης και μπορειτε να καπελωθειτε αδίκως

κανενας δεν θα τρεξει να σου βγαλει το καρτελακι απο το μπουφαν για αυτο προσπαθησε να το βγαλεις μονος σου ή να προτρεψεις με αγριοφωνες τον κριτη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    να με και γω λοιπον

κατα ρχην περασα πολυ καλα. ειχα να τρεξω σε αγωνα εντουρο 23 χρονια (20-6-1987 στην
    Κατερινη οπου εμεινε απο σασμαν το IT490) .απο τα πρωτα χιλιομετρα καταλαβα οτι δεν
    υπαρχει συγκριση με το παρελθον. το επιπεδο των αναβατων αλλα και της οργανωσης ειναι
    πολυ ανεβασμενο. ολοι σχεδον πηγαιναν καλα στις απλες , και αν ηξεραν για το σφικτο 2σεχ
    δεν θα ετρωγε κανενας καπελο. στις ειδικες παλι απο οτι παρατηρω στους χρονους ,δεν
    υπαρχουν χαοτηκες διαφορες (εξαιρω τους champion)

η διαδρομη μου αρεσε, θα μπορουσε να εχει περισοτερο μονοπατι (οχι δυσκολοτερο), αλλα
    που να βρεθει στην συγκεκριμενη περιοχη? (δεν καταλαβαινω γιατι επιμενουν εκει αφου εχει
    αποδειχθει οτι ειναι αφιλοξενη ,βλ μπατσους)

οι ειδικες τωρα. η πρωτη μου αρεσε ,θα μπορουσε ισως να εχει μια ευθειουλα να κουμπωνουμε
    και μια τριτη΄΄΄΄' η αλλη ηταν τουλαχιστον περιεργη. ολο μπαζο και κατι αλματα που δεν
    ηταν αλματα.(σκαματα που ειπε και ο Κωστας)

οσον αφορα τα αποτελεσματα, αν δεν ετρωγα 2πτα καπελο (καλα να παθω αφου δεν ειχα
    ρολοι) και δεν μου εσβηνε (απο μπλοκαρισμα του πισω τροχου) στην 1τη ειδικη θα πηγαινα
    καλυτερα .αλλα με τα αν δεν κανουμε τιποτα. στο Λουτρακι ποιο οργανωμενα

ΥΓ1 μπραβο στον Σωτηρη για το ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟ . ηρωας ο ΚΑΤΑΝΑΣ (το πετυχα σε ενα πετρινο
    μονοπατι να παλευει με το θηριο), αξιος ο zubitos (ο τολμων νικα)

ΥΓ2 Κωστα τα ειπαμε , ειναι λιγο για σενα το XR

ΥΓ3 steeve 22 το ξεπερνας και παμε παρακατω (αφαιρεστε τα 27πτα καπελο και θα δειτε σε ποια θεση θα ηταν΄΄΄΄΄΄΄΄΄

ΥΓ4 αντε και οι σκουπες μεσα στο Λουτρακι

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Εγώ μαζί με τον Παπασούζα, τον Μάνο (χωμάτινο) και τον Ιατροδικαστή σκουπίσαμε την διαδρομή.

Η διαδρομή ήταν βατότατη , με ρυθμό και αρκετά ενδιαφέρουσα.

Τα καλύτερα κομμάτια ήταν από την αρχή μέχρι το 1ο σεχ , το ποτάμι και ένας βραχόκηπος μετά τα μέσα της διαδρομής, που όμως σε έβγαζε στη μέση της ασφάλτου.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν

Η μέρα βοήθησε , το κλίμα άψογο , ε δεν θές τίποτα άλλο για μια ευχάριστη Κυριακή.

Άντε και στο Λουτράκι με συμμετοχή
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Άντε και στο Λουτράκι με συμμετοχή

λοιπον στο Λουτρακι θα φερω τεντα (επαγγελματικη) οπου θα στεγασει ολες τις
    συμετοχες του moto.gr (ακουει ο julius? α ,,,,,χαρηκα που σε γνωρισα απο κοντα,και μπραβο
    για την 7μη θεση)

Παλαιό μέλος
    Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω.

Τελικά άλλο βόλτα - σκούπα και άλλο αγώνας. Η πίεση του χρόνου γίνεται αισθητή. Θέλει γρήγορη οδήγηση από την αρχή. Αλλά το πιο δύσκολο είναι να διαβάζεις την άγνωστη διαδρομή, να πηγαίνεις γρήγορα, να μην χαζοπέφτεις αλλά να κρατάς και δυνάμεις για τη δεύτερη γύρα ή της ειδικές. Όλα αυτά χρειάζονται ώρες πτήσεις, εμπειρία δηλαδή που με τις απλές βόλτες δεν αποκτούνται.

Εγώ την πάτησα αφού στις ειδικές πήγα καλά και καπελώθηκα χαζά. Αλλά όπως λέει και ο Γιώργος αν κα αν...

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και η συνέχεια προσεχώς...

(Γιώργο μάλλον στο Λουτράκι θα είμαι Ε2 με το μπλέ μηχανάκι).

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 177
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2008, 20:12
  2. Απαντήσεις: 237
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2008, 21:25
  3. Attika Cup 2008 - 1ος αγώνας: Κερατέα 2 Μαρτίου
    από dirtbird στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2008, 14:15
  4. Attika Cup 2008 - 1ος αγώνας: Κερατέα 2 Μαρτίου - Ειδικές
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν