Σελίδα 56 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106156 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    .......
    δεν μπήκατε εσείς καλα΄...εμείς μπήκαμε στα @@ μας τελείως λες και κάναμε προπόνηση και παρόλα αυτά γλιτώσατε γιατι απο ότι θυμάμαι γκολ δεν βάλατε

.....
    Eίπε ο la villa και αναχώρησε για να επιστρέψει στο ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ στο οποίο κατοικεί ........

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    στο καραισκάκη μάλλον δεν κατάλαβες τι εγινε παρόλο την 4αρα του κυπέλλου

δεν μπήκατε εσείς καλα΄...εμείς μπήκαμε στα @@ μας τελείως λες και κάναμε προπόνηση και παρόλα αυτά γλιτώσατε γιατι απο ότι θυμάμαι γκολ δεν βάλατε

στο κύπελλο που μπήκαμε στοιχειωδώς σοβαροί μετρήσατε 4
    για να μην ξεχνιόμαστε και τρέφετε αυταπάτες
    μλκ εισαι εντελως αλλου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    τα χανουμια πρεπει να καταλαβουν οτι η ομαδα τους εχει σοβαρο προβλημα.

ελπιζω ως παναθηναικος να κοψουν εστω και 2 βαθμους απο τον γαυρο αλλα δυσκολο το βλεπω.
    ο βαζελος το λαθος του ηταν οτι πηγαμε να παρουμε το Χ απο ενα καφενειο αντι να μπουμε οπως στο καραισκακη η την λεωφορο στον πρωτο γυρο να βαλουμε 2 μπαλακια.
    βεβαια μετα ο κοσμος θα εγδαρνε τον ντεμη αλλα αυτο δεν ειναι δικο μας προβλημα

Να κάνω δύο ερωτήσεις αλλά θα μου απαντήσεις ευθέως. Τίμια χωρίς α δεν ξέρω δεν απαντώ.

1). Ηομάδα μου έχει σοβαρό πρόβλημα. Και είναι για τα μπάζα. Εσείς που είσαστε πολύ καλύτεροι γιατί δεν μπορέσατε να μας κερδίσετε; Και γιατί στο α ημίχρονο ήσασταν ανύπαρκτοι;
    2). Αφού είναι τόσο χάλια η ομάδα μου γιατί είμστε μόλις 4 βαθμούς πίσω από σας και μάλιστα διαφορά που χτίστηκε τις τελευταίες αγωνιστικές;
    Και πάρε και μία τρίτη να χεις.
    καλά κάνατε και βγάλατε ανακοίνωση οκ. Αλλά γιατί είναι ακριβώς η ίδια με αυτές των ομάδων που κράζεις; Και μάλιστα καταλήγετε να λέτε ότι είναι απλή σύμπτωση;;;

Για να σε δω να δίνεις απαντήσεις...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Να κάνω δύο ερωτήσεις αλλά θα μου απαντήσεις ευθέως. Τίμια χωρίς α δεν ξέρω δεν απαντώ.

1). Ηομάδα μου έχει σοβαρό πρόβλημα. Και είναι για τα μπάζα. Εσείς που είσαστε πολύ καλύτεροι γιατί δεν μπορέσατε να μας κερδίσετε; Και γιατί στο α ημίχρονο ήσασταν ανύπαρκτοι;
    2). Αφού είναι τόσο χάλια η ομάδα μου γιατί είμστε μόλις 4 βαθμούς πίσω από σας και μάλιστα διαφορά που χτίστηκε τις τελευταίες αγωνιστικές;
    Και πάρε και μία τρίτη να χεις.
    καλά κάνατε και βγάλατε ανακοίνωση οκ. Αλλά γιατί είναι ακριβώς η ίδια με αυτές των ομάδων που κράζεις; Και μάλιστα καταλήγετε να λέτε ότι είναι απλή σύμπτωση;;;

Για να σε δω να δίνεις απαντήσεις...

ελα μου ντε;

γιατι πολυ απλα εχουμε τα χαλια μας τα μαυρα και ασε τον Akatanomasto να λεει...

και η ανακοινωση ειναι εντελως ακυρη και στο περιεχομενο και στο timing...

λες και ο ΠΑΟ δεν ευνοηθηκε φετος....κατι σφυριγματα πηραμε και εμεις μην λεμε μ@λ@κιες τωρα...

ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΡΚΟΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ

Εμενα γιατι το εν λογω πεναλτι μου φαινεται ολοιδια περιπτωση σαν του Ολυμπιακου στο ματς με τον Πανιωνιο που εφαγε και κοκκινη ο αμυντικος??

Και μαλιστα σε εκεινη την περιπτωση βγηκαν ολοι οι <<καθηγητες>> διαιτησιας να υπερασπιστουν τον διαιτητη....

Μηπως υπερβαλετε λιγο για το κατα ποσο ΔΕΝ ηταν πεναλτι??

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εμενα γιατι το εν λογω πεναλτι μου φαινεται ολοιδια περιπτωση σαν του Ολυμπιακου στο ματς με τον Πανιωνιο που εφαγε και κοκκινη ο αμυντικος??

Και μαλιστα σε εκεινη την περιπτωση βγηκαν ολοι οι <<καθηγητες>> διαιτησιας να υπερασπιστουν τον διαιτητη....

Μηπως υπερβαλετε λιγο για το κατα ποσο ΔΕΝ ηταν πεναλτι??

Όχι φίλε μου. ΑΕΚΤζάκι είμαι με πατέρα αεκτζή από την Καισαριανή κλπ κλπ άτιμη προσφυγιά αχ βαχ και τα τοιαύτα.
    Αλλά δεν ήταν πέναλτι με την καμία! Απλώς ο διαιτητής δνε είναι για θάνατο διότι ο Νίλσον κάνει το τάκλιν στην μπάλλα επομένως δεν παίζει παράβαση αλλά το κάνει πολύ άτσαλα πολύ χοντρά. Ξεγελιέται ο Παμπορίδης και το δίνει. Θέλω δηλαδή να πιστεύω πως δεν υπήρχε δόλος.

Όχι φίλε μου. ΑΕΚΤζάκι είμαι με πατέρα αεκτζή από την Καισαριανή κλπ κλπ άτιμη προσφυγιά αχ βαχ και τα τοιαύτα.
    Αλλά δεν ήταν πέναλτι με την καμία! Απλώς ο διαιτητής δνε είναι για θάνατο διότι ο Νίλσον κάνει το τάκλιν στην μπάλλα επομένως δεν παίζει παράβαση αλλά το κάνει πολύ άτσαλα πολύ χοντρά. Ξεγελιέται ο Παμπορίδης και το δίνει. Θέλω δηλαδή να πιστεύω πως δεν υπήρχε δόλος.
    +1 σε όλα, αλλά αυτά που εσύ ο ίδιος γράφεις, δεν απαντούν στα 2 πρώτα σου ερωτήματα ;;;
    Όσο για το 3ο νομίζω ότι θα έπρεπε να διακρίνεις την ΕΙΡΩΝΕΊΑ στην ανακοίνωση ....... και γιατί ειρωνεία ;;; Για την στάση του Ντέμη που τώρα που είναι στο ΥΠΕΡ η ζυγαριά ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ !!!
    Κοινώς κάνει την πάπια ......... μετά από τις μεγαλοπρεπείς κορώνες περί διαιτησίας των προηγουμένων εβδομάδων !!! Το να παριστάνεις τον Δον Κιχώτη όταν ο αντίπαλος είναι ανευ σημασίας είναι εύκολο ...........
    ΜΑΚΑΡΙ να με διαψεύσει ο Ντέμης γιατί και αυτόν και την ΑΕΚ συμπαθώ αλλά τελευταία τον συλλαμβάνω φάουλ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    +1 σε όλα, αλλά αυτά που εσύ ο ίδιος γράφεις, δεν απαντούν στα 2 πρώτα σου ερωτήματα ;;;
    Όσο για το 3ο νομίζω ότι θα έπρεπε να διακρίνεις την ΕΙΡΩΝΕΊΑ στην ανακοίνωση ....... και γιατί ειρωνεία ;;; Για την στάση του Ντέμη που τώρα που είναι στο ΥΠΕΡ η ζυγαριά ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ !!!
    Κοινώς κάνει την πάπια ......... μετά από τις μεγαλοπρεπείς κορώνες περί διαιτησίας των προηγουμένων εβδομάδων !!! Το να παριστάνεις τον Δον Κιχώτη όταν ο αντίπαλος είναι ανευ σημασίας είναι εύκολο ...........
    ΜΑΚΑΡΙ να με διαψεύσει ο Ντέμης γιατί και αυτόν και την ΑΕΚ συμπαθώ αλλά τελευταία τον συλλαμβάνω φάουλ !!!

Δεν ξέρω φίλε αν κάνει την πάπια ο κοντοπίθαρος αλλά συμφωνώ μαζί σου πως είναι φάουλ! Τώρα δεν κατάλαβα ομολογώ την ειρωνία στην ανακοίνωση του ΠΑΟ και να σου πω αν ήταν ειρωνία δεν θα ασχολούνταν όλοι με αυτό. Νομίζω.
    Κατά τα άλλα φίλε δεν καταλαβαίνω που απαντώ ο ίδιος σε αυτά που ρώτησα ειλικρινά.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Δεν ηταν φαση που μπορουσε να ξεγελασει ενα διαιτητη γιατι οπως εδειξε το βιντεο ηταν τοσο κοντα και απο οπτικη γωνια που εβλεπε τα παντα και φυσικα την πορεια της μπαλας μετα το κοψιμο του Νιλσον.

Υπηρχε δεν υπηρχε δολος ηταν ενα σφυριγμα που αλιωσε το σκορ σε ενα τοσο σημαντικο αγωνα και για τους 2 μας. Ενας αγωνας χωρις πολλες φασεις για γκολ μια τετοια αποφαση ειναι τραγικη απο το διαιτητη και μας δινει το δικαιωμα να γκρινιαξουμε και να αντιδρασουμε για την καθαρη αλιωση του σκορ

Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες σας....

Δεν διαφωνω οτι οντως δεν ηταν πεναλτι απλα θυμηθηκα τι λεγανε για το πεναλτι του αλλου στον Τζορτζεβιτς αν θυμαμαι καλα...

Οτι δεν εχει σημασια αμα βρει την μπαλα και μετα κλαδεψει τον παικτη και κατι τετοια λεγανε οι προφεσορες...

Εγω δεν θυμαμαι καλα???

...
    Κατά τα άλλα φίλε δεν καταλαβαίνω που απαντώ ο ίδιος σε αυτά που ρώτησα ειλικρινά.
    Δόλος ή όχι, πιστεύω πως όχι ................
    Αν δεν δινόταν το πέναλτι θα είχατε χάσει !!!
    Αυτό απαντάει στην ερώτηση 1 .....
    Αν είχατε χάσει η διαφορά θα ήταν +6 και όχι +4

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δεν διαφωνω οτι οντως δεν ηταν πεναλτι απλα θυμηθηκα τι λεγανε για το πεναλτι του αλλου στον Τζορτζεβιτς αν θυμαμαι καλα...

Οτι δεν εχει σημασια αμα βρει την μπαλα και μετα κλαδεψει τον παικτη και κατι τετοια λεγανε οι προφεσορες...

Εγω δεν θυμαμαι καλα???
    Εσυ μια χαρά θυμάσαι .......... οι γαύροι ξεχνούν !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Δεν ηταν φαση που μπορουσε να ξεγελασει ενα διαιτητη γιατι οπως εδειξε το βιντεο ηταν τοσο κοντα και απο οπτικη γωνια που εβλεπε τα παντα και φυσικα την πορεια της μπαλας μετα το κοψιμο του Νιλσον.

Υπηρχε δεν υπηρχε δολος ηταν ενα σφυριγμα που αλιωσε το σκορ σε ενα τοσο σημαντικο αγωνα και για τους 2 μας. Ενας αγωνας χωρις πολλες φασεις για γκολ μια τετοια αποφαση ειναι τραγικη απο το διαιτητη και μας δινει το δικαιωμα να γκρινιαξουμε και να αντιδρασουμε για την καθαρη αλιωση του σκορ

Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες σας....

δικαιολογίες μας;;;;;; Για ποιο πράγμα;;; ώρα είναι να μας πεις ότι εμείς τον βάλαμε να μας το δώσει. Οι διαιτητές φιλαράκι καλούνται να πάρουν απόφαση μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εμείς το βλέπουμε από μακριά ξανά και ξανά στην τηλεόραση και πάει λέγοντας. Κι όπως έχω πει χιλιάδες φορές για την ομάδα μου όταν κλέγεται για τη διαιτησία το ίδιο θα πω και τώρα. Ως το πέναλτι δεν είχε βάλει ο ΠΑΟ γκολ. Υποθετικά λοιπόν μιλάμε ότι ίσως και να έβαζε. Θ αμπορούσε όμως και να μην βάλει. Με το αν θα μιλάμε τώρα; Αν ήταν ομαδάρα τεσπα πολύ καλύτερος από μας θα μας είχε "πατήσει" στο γήπεδο και δεν θα έφτανε στο 70φεύγα απλά να ισοφαρίσει. Απλά πράγματα.

Φίλε αρχαίε γι αυτό που λες... μπορεί και να είναι έτσι. Μπορεί! Αλλά όπως λέω και παραπάνω δεν το ξέρουμε αυτό. Δεν γίνεται να λέμε κάθε φορά τι θα είχε γίνει ΑΝ... και πάει λέγοντας.

Και κάτι τελευταίο για τα χάλια μας. Το ξέρω το παραδέχομαι ότι δεν είμαστε στα καλύτερα μας. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά... με τα ψέμματα και τα κλάματα φτάσαμε 7 αγωνιστικές πριν το τέλος να είμαστε τρίτοι σε απόσταση βολής από το γαύρο. Αυτό ΔΕΝ κάνει εμάς καλούς ούτε σώζει την κατάσταση. Απλώς δείχνει σε ποιο ακριβώς επίπεδο είστε και σεις. Και ειδικά ο γαύρος.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ρε......

Κοιτα να δεις που φτασαμε....... Να τους παρει ο μπεμπεκος στο ψιλο με ιδιες προυγουμενες ανακοινωσεις αλλων παε για την διαιτησια............

Ποιος.....???? Ο Βαρδινογιαννης.......... :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    μλκ εισαι εντελως αλλου...

Ε..... Θα την φατε και την αλλη τεσσαρα και θα κλαιτε παλι.......

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20