Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: γιατι ρε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ρε συ τι θα πει ήταν μοτοσικλετσιτής; Θ αμπορούσε να ήταν και ΙΧής και φορτηγατζής και ότι θες. Δεν έχει σημασία τι οδηγεί ο καθένας. Δεν κάνει το όχημα τον άνθρωπο μην τρελλαθούμε πια!!! Εσύ κουβαλάς πιστόλι; Κάποιος άλλος; Ξέρουμε τι είδους άνθρωποι κουβαλούν πιστόλια και τι είδους άνθρωποι τα χρησιμοποιούν. Κάποιος τέτοιος θα ήταν. Οι άνθρωποι που δεν φοβούνται και δεν έχουν ν ακρύψουν κάτι δεν κουβαλούν πιστόλια ούτε βέβαια τα χρησιμοποιούν.
    Φίλε μου δεν είπα κάτι που να τσουβαλοποιεί όλους τους μοτοσυκλετιστές σε μια κατηγορία...ούτε ΜΑΣ είπα φονιάδες...απλά το ανέφερα ότι ο δράστης ήταν ο μοτοσυκλετιστής...

κι επειδή μΕ αρέσει να βλέπω από όλες τις μεριές το θέμα σκέψου τι θα γράφαΜε αν αυτός που τράβηξε Μπιστόλι ήταν κουτάκιας...

Τώρα θα μΕ πεις αν ο κουτάκιας παραβίασε το στοπ τότε είναι εν δυναμει φονιάς...και θα σΕ πω έχεις δίκιο...

Χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης...
    Γιάννης
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Jo.Da mallon gia auto to peristatiko les to akousa ki egw sto radiofwno kai frikara:a53:

Ενας καυγάς για την προτεραιότητα στο δρόμο αποτελεί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις την αφορμή εγκλήματος το απόγευμα της Δευτέρας.

Ενας 40χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος από σφαίρα στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα διαπληκτίστηκε για την προτεραιότητα με οδηγό μοτοσυκλέτας στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Αχαρνών στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πυροβόλησε με πιστόλι τον 40χρονο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε με το δίκυκλο.
    ...Now that the wind called my name
    And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
    And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    Φίλε μου δεν είπα κάτι που να τσουβαλοποιεί όλους τους μοτοσυκλετιστές σε μια κατηγορία...ούτε ΜΑΣ είπα φονιάδες...απλά το ανέφερα ότι ο δράστης ήταν ο μοτοσυκλετιστής...

κι επειδή μΕ αρέσει να βλέπω από όλες τις μεριές το θέμα σκέψου τι θα γράφαΜε αν αυτός που τράβηξε Μπιστόλι ήταν κουτάκιας...

Τώρα θα μΕ πεις αν ο κουτάκιας παραβίασε το στοπ τότε είναι εν δυναμει φονιάς...και θα σΕ πω έχεις δίκιο...

Χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης...
    Γιάννης

Πολύ σωστά τα λες! Δεν είπα ότι τσουβαλοποιείς καμία σχέση. Ίσα ίσα πολύ σωστά μιλάς. Και ακριβώς όπως το είπες σκέψου να είχε γίνει το αντίθετο. Ο ΙΧης να το είχε κάνει.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    το απόγευμα που κρατούσα το μαγαζί του πατέρα μου άκουσα στις ειδήσεις ότι μετά από διαπληκτισμό μοτοσυκλετιστή με οδηγό κουτιού για την προτεραιότητα ένας από τους 2 τράβηξε πιστόλι και σκότωσε τον άλλο...

ΔΕΝ κανω πλάκα...επειδή εκείνη την ώρα είχα δουλειά δεν κατάλαβα ποιος από τους 2 έπεσε νεκρός, ούτε σε ποια πόλη της Ελλάδας έγινε...

επειδη οταν γυρισα σπιτι η μανα μου με ρωτησε τι ειχα και φυσικα της ειπα.
    περα απο το αυτονοητο που ειπε και το ειχα σκεφτει και εγω..."το οτι αν σκεφτηκε ο συγκεκριμενος οτι εγω εχω και μια μανα και εναν πατερα που με περιμενουν σπιτι, αν θα ηθελε να συνεβαινε το ιδιο στο μελλον και στα παιδια του που θα τα περιμενει αντιστοιχα αυτος σπιτι..."
    μου ειπε και το συγκεκριμενο περιστατικο εμφανως εντρομη, αφου περιπου ιδια ηταν και η δικη μου περιπτωση.

η συμβουλη της: "ας τους ολους να κουρευονται ,και ας σε βριζουν και χειρονομουν εσυ φυγε!! αφου εννοειτε οτι δεν εχει συμβει ατυχημα,ετσι"

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

η συμβουλη της: "ας τους ολους να κουρευονται ,και ας σε βριζουν και χειρονομουν εσυ φυγε!!
    Αφου δωσεις κλοτσια σε καμια πορτα πρωτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    [B]επειδη οταν γυρισα σπιτι η μανα μου με ρωτησε τι ειχα και φυσικα της ειπα.

Ότι πυροβόλησες τον άνθρωπο;;;;;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

δεν έχει σημασία βρε παίδες αν ήταν μοτοσυκλετιστής ή κουτάκιας σημασία έχει ότι ο κόσμος έχει ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ με όλη όμως την σημασία της λέξης και σκοτώνει ο ένας τον άλλον έτσι για την πλάκα τους και για μαλακισμένους λόγους. από την άλλη ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ και να σου έχει κάνει κάποιος γνωστός ή μη δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να αφερεί την ζωή ενός άλλου ανθρώπου.
    ...Now that the wind called my name
    And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
    And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...

ακου εκει σου ειπε ο τυπος θα σου εκανα δηλωση,ρε θα τον αρχιζα εγω στα μπουκετα και θα σηκωνομουν να εφευγα μετα σφαιρα και μην αρχισουν μερικοι να λενε παλι και τι θα καταφερενες με αυτο?θα το καταλαβαινε ο παπαρας ο οδηγος που θα ετρωγε τις σφαλιαρες και θα το σκεφτοταν αμα ξαναπερναγε απο στοπ η απο κοκινο χωρις ν ακοιταξει

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    ακου εκει σου ειπε ο τυπος θα σου εκανα δηλωση,ρε θα τον αρχιζα εγω στα μπουκετα και θα σηκωνομουν να εφευγα μετα σφαιρα και μην αρχισουν μερικοι να λενε παλι και τι θα καταφερενες με αυτο?θα το καταλαβαινε ο παπαρας ο οδηγος που θα ετρωγε τις σφαλιαρες και θα το σκεφτοταν αμα ξαναπερναγε απο στοπ η απο κοκινο χωρις ν ακοιταξει

Εχεις δικιο, μερικοι ΔΕΝ Κταλαβαινουν απο λογια
    Μονο αν τους κανεις ασηκωτους αυτους και το αμαξι τους
    Και μετα δεν ειναι οτι δεν θα το κανουν επειδη το καταλαβανε, αλλα απο φοβο μην ξαναπαθουν τα ιδια

Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ηρεμα, καπως ετσι λειτουργει σε αυτην την χωρα
    Θα υπαρχουν μονιμα καποιοι που θα ζουν εις βαρος χιλιαδων, και εμεις θα καθομαστε και θα τους κοιταμε
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ?

eτσι ειναι βρε φιλε οπως μας κανανε σε λιγο θα σκοτωνομαστε μεταξυ μας και εγω ειμαι της αποψης ηρεμιας και πολιτισμενα αλα ως ποτεεεεεεεεεεεεεε?ημαρτον δηλαδηπαλιοτερα εχω βαλει στα στραβα και αναποδα ενα ποστ παραλιγο να με φαει κουτακιας διαβαστετο αμα εχετε χρονο να δειτε τι νοοτροπια υπαρχει.
    σε λιγο θα μας σκοτωνουν και θα βγαινουν και απο πανω δηλαδη και μετα λεμε να φερθουμε πολιτισμενα ως ποτε που σε αυτην την σκατοχωρα δεν νοιαζετε κανενας.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Εγω ειμαι της αποψης "ν απαντησεις" αν σε παιρνει διοτι παρακατω στον δρομο
    παλι εσενα θα βρει ή καποιο φιλο σου με μηχανη...

Και η αλητεια εχει τα ορια της ειδικα οταν συνοδευεται με θρασος...

Στην περιπτωση σου Σταυρο "ζυγισες" οτι δεν επρεπε διοτι ειδες τα παιδια πισω και καλα εκανες...

Ποτε ξανα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Αφου δωσεις κλοτσια σε καμια πορτα πρωτα
    και αμα σε κυνηγησει μετα και σε εμβολισει με το αμαξι...

καλα να εχει κινηση και να ξεφυγεις αλλα εστω και λιγο να ειναι ανοιχτος ο δρομος,μπορει να σου κανει μεγαλη ζημια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    οπως προειπα,αν εκανα κατι τετοιο δεν θα σεβομουν τα πιτσιρικια που ειχε μαζι του και προφανως τα πηγαινε ή τα εφερνε απο διασκεδαση. (ηταν δεν ηταν πανω απο 12 το μεγαλυτερο).

και κατα δευτερον η περιπτωση να με τραβαγε στα δικαστηρια για ξυλοδαρμο κ.λ.π. ειναι μεγαλη και σιγουρα θα ειχα καταδικαστει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Εγω ειμαι της αποψης "ν απαντησεις" αν σε παιρνει διοτι παρακατω στον δρομο
    παλι εσενα θα βρει ή καποιο φιλο σου με μηχανη...

Και η αλητεια εχει τα ορια της ειδικα οταν συνοδευεται με θρασος...

Στην περιπτωση σου Σταυρο "ζυγισες" οτι δεν επρεπε διοτι ειδες τα παιδια πισω και καλα εκανες...

Ποτε ξανα
    Κωστα ξερεις ποια ειναι η μ@λακια??
    οτι ΔΕΝ ξερεις ποτε σε παιρνει.

το τι τυποι και ποσοι κουβαλαν μαραφετι μαζι τους ειναι αγνωστο.
    οπως επισης αγνωστο ειναι και το κατα ποσο αυτος που θα μπλεξεις ,ειναι νευριασμενος και διαθετειμενος να κανει κακο.

και δεν ισχυει με τα οπλα μονο αυτο. μπορει να σε πετυχει καπου με το αμαξι και να σε ριξει κατω. μπορει να ξερει πολεμικες τεχνες. μπορει να ειναι αστυνομικος με πολιτικα και αν τον ακουμπησεις να σε παει αυτοφωρο χωρις 2η κουβεντα...τα μπορει οπως καταλαβαινεις ειναι απειρα....

ΠΟΤΕ δεν ξερεις με ποιον εχεις να κανεις. και καλο ειναι να μην υποβαθμιζεις ποτε τον αλλον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    και αμα σε κυνηγησει μετα και σε εμβολισει με το αμαξι...

καλα να εχει κινηση και να ξεφυγεις αλλα εστω και λιγο να ειναι ανοιχτος ο δρομος,μπορει να σου κανει μεγαλη ζημια.
    Αμα καταφερει και με πιασει σε ανοιχτο δρομο μες την Αθηνα, εγω με το Ζ και αυτος με το αμαξι, ε θα πρεπει να ειμαι πολυ κουλος!!!!!

Τεσπα το θεμα ειναι οτι ουτε εγω δεν θελω φασαριες, αλλα οταν κανουν βλακεια και ΔΕΝ την παραδεχονται, μου γυρνανε τα αντερα αναποδα
    Οταν πρωτοξεκινησα να οδηγω μηχανακι, ημουν 17 χρονων περιπου, με ειχε κλεισει ενα αμαξι ΕΝΩ με ειχε δει(αλλαγη λωριδας) και οταν του ζητησα τον λογο(ηρεμα) που απαντησε ''κατι σαν και εσενα τους εχω για πρωινο''
    17 χρονων εγω, γυρω στα 40 αυτος, τι να κανω?Τον εβρισα και εφυγα

Δυστυχως εχουν περασει τοσα χρονια και ακομα δεν μπορω να το ξεχασω
    Απο τοτε ξερω οτι αν περασει το ''δικο του'' θα το σκεφτομαι μετα και θα ειμαι εκνευρισμενος ολη την μερα
    Αλλα κατι συμβαινει τελευταια στιγμη και τελικα φευγω...
    Ελπιζω να συνεχισω να φευγω, γιατι(επειδη με ξερω) αν αποφασισω να κανω κατι, δεν θα εχω ορια
    Ηδη εχω στα πλανα την αγορα ενος μπαστουνιου του Baseball

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί ρε Αλβανία;
    από dimmeneidis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 176
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2006, 11:54
  2. Γιατί ρε αδέρφια;
    από McGyver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2006, 09:32
  3. Γιατί ρε γ@μ$&$&&&.....1;;;;