Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: ΝΕΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

To ακούσατε;

Το πρωί βλέποντας τηλεόραση ακούω την είδηση που μου θύμισε το φόρουμ, αλλά είχε τελείως απροσδόκητη συνέχεια:

"Αυτοκίνητο κινούμενο στην τάδε οδο έκλεισε μοτοσυκλετιστή. Ο μοτοσυκλετιστής λόγω του ότι κινδύνεψε να πέσει θύμωσε και άρχισε τα γαλλικά με τον οδηγό του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια βγαίνει από το αυτοκίνητο και ο συνοδηγός να ζητήσει το λόγο από τον μοτοσυκλετιστή ο οποίος έβγαλε όπλο και δολοφόνησε εν ψυχρώ τον συνοδηγό. Στη συνέχεια καβάλησε τη μοτό του και εξαφανίστηκε".

Στην αρχή λέω, όπως λένε κάθε μέρα στο φόρουμ. Θα έπεσε ξύλο τελικά..! Κοιτούσα για να δω ποιος φταίει. Τελικά μόλις άκουσα τι έγινε έπαθα σοκ. Τρελή Καφρίλα έτσι..; Εντάξει όλοι λέμε πάνω στα νεύρα μας θα τον σκοτώσω τον μπήξε τον δείξε-αλλά από τα λόγια στην πράξη υπάρχει μία απόσταση. Άντε στο φινάλε να πέσει ξύλο (πράγμα το οποίο δεν επικροτώ). Αλλά αυτό με τρόμαξε.

Να θυμίσω και πριν λίγα χρόνια κάποιον με αυτοκίνητο στον πειραιά που πάλι τον έκλεισε ένα άλλο αυτοκίνητο(αν θυμάμαι καλά τα οχήματα) όπου άρχισαν το βρησίδι και τελικά βγήκε έξω με μαχαίρι και του έριξε στο ψαχνό.

Για αυτό είπα στον εαυτό μου(αν και ακόμα οδηγώ αυτοκίνητο μόνο-τη μηχανή την έχω μεταθέσει για το μέλλον)να προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος και να μην τσακώνομαι με τον κάθε άσχετο ακόμα και αν έκανε τη μαλακία του αιώνα. Ακόμα και σήμερα δύο αυτοκίνητα με έκλεισαν και παραλίγο να τρακάρω-θύμωσα τρελά αλλά εκτός από κόρνα και τι άλλο να τους κάνεις. Τη μία πετάχτηκε από τη δεξιά λωρίδα στη Συγγρού με χαμηλή ταχύτητα αυτοκίνητο στη μεσαία που βρισκόμουν εγώ και από τα 80 έκοψα στα 40 για να μην στουκάρουμε τελευταία στιγμή. Η οδηγός που έκανε τη μ@λ@κια ούτε που το κατάλαβε διότι μιλούσε στο κινητό. Το δεύτερο είναι παραβίαση στοπ πάλι από οδηγό που μιλούσε στο κινητό. Απλά πήγαινα με 20 και σταμάτησα-επίσης δεν κατάλαβε τι πήγε να προκαλέσει.

Επειδή πήρε πρόσφατα ο αδερφός μου μηχανή τρέμω με την ιδέα ότι μπορεί αντί για εμένα με το αυτοκίνητο να πεταχτεί κάποιος τέτοιος ασυνείδητος και να του προκαλέσει επικίνδυνο ατύχημα.Προσοχή σε ΟΛΟΥΣ και να οδηγείτε αμυντικά και όχι ποιος θα προλάβει-η οδήγηση δεν θέλει εγωισμούς.Ειδικά όταν καβαλάτε μηχανή που είστε πιο ευάλωτοι.

Καλές βόλτες τώρα που άνοιξε ο καιρός!!!

Υ.Γ.: Επειδή από ότι άκουσα ο μοτοσυκλετιστής που σκότωσε τον άνθρωπο δεν έχει εντοπιστεί, αν κάποιος είδε τίποτα ας το αναφέρει.

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Ναι, το ακουσα κι εγω το πρωι.....

τι να πεις και τι να σχολιασεις οταν το παραλογο κι η τρελλα αρχιζουν να γινονται μερος της καθημερινοτητας.....

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

Στην Ελευθεροτυπια λενε οτι ο συνοδηγος κατεβηκε και πυροβολησε....Το λεει η τηλεοραση τωρα και λενε για τον οδηγο και αυτοι...

Ρε τι ανθρωποι κυκλοφορουν στον δρομο....Τι να πεις...Αντε να εχει αφησει γυναικα και παιδια πισω ο αλλος...Για μια λογομαχια...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα_005.jpg 
Προβολές:	832 
Μέγεθος:	95,7 KB 
ID:	122813
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Για αυτο τυχον τσαμπουκαδες στον δρομο καλο ειναι να αποφευγονται...

dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί το δράστη μιας και δεν έχουν ακόμη βρεθεί (λένε) στοίχεια , π.χ. κάλυκες ...Προσέχετε τι λέτε εδω μέσα

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    υπομονή και καλή διάθεση στον δρόμο..
    και όταν κάνουμε καμια μ@λ@κία αμέσως ζητούμε συγγνώμη...
    αν κάνει ο άλλος το παραβλέπουμε..και πάμε παρακάτω...

κάτι ακόμη: πριν καμιά δεκαριά χρόνια βράδυ, στην βουλιαγμένης(!!) στο ύψος Ελληνικού, οδηγός λεωφορείου --50αρης, γκριζομάλλης--που πήγαινε για κλείσιμο μετά από ''παρατήρηση'' μου γιατί με εκλεισε προηγουμένως, εβαλε το δακτυλο του στα χειλη (γνέφοντας σσσσσσ) και κατόπιν τράβηξε από την αριστερή του μασχάλη ενα μπερετα και το κόλλησε στο τζάμι του σημαδεύοντας με.....!!!

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    κάτι ακόμη: πριν καμιά δεκαριά χρόνια βράδυ, στην βουλιαγμένης(!!) στο ύψος Ελληνικού, οδηγός λεωφορείου --50αρης, γκριζομάλλης--που πήγαινε για κλείσιμο μετά από ''παρατήρηση'' μου γιατί με εκλεισε προηγουμένως, εβαλε το δακτυλο του στα χειλη (γνέφοντας σσσσσσ) και κατόπιν τράβηξε από την αριστερή του μασχάλη ενα μπερετα και το κόλλησε στο τζάμι του σημαδεύοντας με.....!!!
    Σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί δε κουνάμε το κεφάλι συγκαταβατικά.. τον αφήνουμε να περάσει μπροστά... παίρνουμε αριθμό, καλούμε 100... ;;;

Τί διάλο, δε θα του κόψουν τον πωπό;;;
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Τί διάλο, δε θα του κόψουν τον πωπό;;;
    ξέρω γω...?
    εσύ τι λες, θα του τον κόψουν ή όχι...?

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    ξέρω γω...?
    εσύ τι λες, θα του τον κόψουν ή όχι...?
    Ξέρω γω...;

Είχα διαβάσει πριν καιρό για κάποιον που οδηγούσε επικίνδυνα στην εθνική. Τον περνάει ένα παλικάρι με μηχανή στα διόδια και σταματάει στην τροχαία και το αναφέρει. Αμέσως τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Ρε γαμώτο, άν τους πεις για απειλή και οπλοκατοχή, δεν θα τον ελέγξουν; Ελπίζω πως ναί.
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Παρακμή παιδιά.....τίποτα άλλο.....παρακμή......
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Παρακμή παιδιά.....τίποτα άλλο.....παρακμή......
    η ακμη ποτε ητανε ???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    υπομονή και καλή διάθεση στον δρόμο..
    και όταν κάνουμε καμια μ@λ@κία αμέσως ζητούμε συγγνώμη...
    αν κάνει ο άλλος το παραβλέπουμε..και πάμε παρακάτω...

παρομοιο σκηνικο σε εναν φιλο του πατερα μου (με αμαξι αυτος) που διαπληκτιστηκε με ενα αλλο αμαξι (μια Mercedes) και του λεει ο φιλος του πατερα μου: -"τι θα γινει? θα σκοτωθουμε?"

και τραβαει ο αλλος οπλο, τον σημαδευει (παραθυρο με παραθυρο ηταν) και του λεει: -"τι θες?? να σκοτωθουμε??"

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2014, 16:57
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2005, 18:41
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2004, 17:14
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 00:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα